Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

TomaNS wrote:Hvala, Djumi! Dakle, Djumi, Franciskovic i Kranjcar, protiv dvojice "rekreativnih poznavalaca" fudbala iz CG? Mislim da je ishod jasan.
Aj spusti loptu sa lepljenjem etiketa Podgoričanima!!! Dobra volja tih momaka je što su mi uopšte ukratko napisali svoje impresije o Grbiću, a niti je ovde neko rekao da su ne znam kakvi poznavaoci, niti oni sami to tvrde. Možda jesu, a možda i nisu. Svi se ovde busamo u grudi sa poznavanjem fudbala, pa me živo interesuje kako bi nas komentrisali kada bi se naša ocena o nekom igraču prenela na neki drugi forum...

p.s. A valjda i smajli na kraju posta nešto govori...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ma barem je dečko Varvar i to je nešto. Nećemo imati novog navijača blizanaca u našim redovima ako dođe...
Io odio Belgrado
Avangarda

Post by Avangarda »

Па и та два варвара нису генерално ништа лоше рекли за Грбића, нарочито овај први. Највреднији инфо од њих је да је он добар момак, што је мени лично јако битно код играча који долазе!

Кад смо већ код могрена, каква је ситуација са нашим бившим играчем Батаком? Јел он још код њих?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
TomaNS

Post by TomaNS »

Po svemu sudeci, Supic ce biti novi golman Vojvodine (ocekujte promociju u utorak ili sredu)... Dolazak Grbica, ipak, neizvestan. Covic - gotova stvar.

Klub nece pustati Katai bez bas dobre ponude, to je sigurno!...Sta je dobra ponuda, videcemo.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Akcent

Post by Akcent »

Nemojte osudjivati Supica dok ga ne vidimo na golu/delu ! Mozda se decko sasvim dobro pokaze, ko zna...

Za Covica mi je izuzetno drago sto dolazi jer cujem da je sjajno odigrao juce !

O Grbicu ne znam nista, pa necu ni komentarisati...samo me zanima, posto ide Tumba u inostranstvo, hoce li se dovoditi zamena ?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Somborac

Post by Somborac »

Ne smeju dovesti Braca iz Kule!
Somborac

Post by Somborac »

TomaNS wrote:Hvala, Djumi! Dakle, Djumi, Franciskovic i Kranjcar, protiv dvojice "rekreativnih poznavalaca" fudbala iz CG? Mislim da je ishod jasan
Dejan ga je prvi preporucio, samo da se zna! :wink:
ssnigd

Post by ssnigd »

Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.

Decko je strasan igrac, po meni mnogo bolji od malog Danija. Mnogo bolja kontrola lopte, smirenija, lako izlazenje na kraj sa protivnicima u situacijama 1 na 1. Jedini problem je njegova losija kondicija, jer ne moze da izdrzi vise od 30-45 minuta jaceg tempa. Ova sezona ce biti njegova, i jos igramo Evropu u kojoj mali moze svasta da pokaze, pa makar i u tih par duela koliko cemo igrati.
Jos jednom samo debil sada moze da proda Kataija, bez obzira na cenu koju nam nude.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
TomaNS

Post by TomaNS »

ssnigd wrote:Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.

Decko je strasan igrac, po meni mnogo bolji od malog Danija. Mnogo bolja kontrola lopte, smirenija, lako izlazenje na kraj sa protivnicima u situacijama 1 na 1. Jedini problem je njegova losija kondicija, jer ne moze da izdrzi vise od 30-45 minuta jaceg tempa. Ova sezona ce biti njegova, i jos igramo Evropu u kojoj mali moze svasta da pokaze, pa makar i u tih par duela koliko cemo igrati.
Jos jednom samo debil sada moze da proda Kataija, bez obzira na cenu koju nam nude.
Dodao bih, ako smem primetiti, da ima i drskost na terenu, ali ne sirovu kao neki pre njega, nego gospodsku, potrebnu da postane veliki igrac...Trebao bi ostati ovde makar jos sezonu, dve, dok sredina ne pocne da ga gusi, a onda u veliki svet, gde je i mesto velikim igracima!
kinik

Post by kinik »

TomaNS wrote:
ssnigd wrote:Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.

Dodao bih, ako smem primetiti, da ima i drskost na terenu, ali ne sirovu kao neki pre njega, nego gospodsku, potrebnu da postane veliki igrac...Trebao bi ostati ovde makar jos sezonu, dve, dok sredina ne pocne da ga gusi, a onda u veliki svet, gde je i mesto velikim igracima!
A tek sto je drcan van terena, po seoskim slavama i kafanama, no o tome cemo i dalje da cutimo...
1966...1989...201x
TomaNS

Post by TomaNS »

Veliki klubovi to sankcionisu, mali "ne vide". Sada, PO DRUGI PUT, posle 100 godina, moramo da se orijentisemo, jednom za svagda!
carlons

Post by carlons »

TomaNS wrote:
carlosns wrote:Bas smo jadni :roll:
A, na osnovu cega? Cekaj, jel to kod tebe prevagu ima stav dva tamo neka Crnogorca koji kao nekad pogledaju fudbal i kao nekad popiju pivo sa njim, ili Cice Kranjcara, pod cijom je dirigentskom palicom CG rame uz rame sa Englezima?
Jadni smo zato sto nismo u stanju da zadrzimo omladinca od 20 godina u klubu. Moj komentar se odnosio na to.
Krle

Post by Krle »

Dodao bih i da smo jadni jer ne znamo ni kakav ćemo tim imati za dve nedelje. Da ne govorim do početka prvenstva. Neozbiljno, zaista neozbiljno.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
kowalski

Post by kowalski »

Mozemo racunati da ostajemo i bez Merebe. Covek ozbiljno pregovara sa Dinamom iz Tbilisija i sa jos nekim klubovima iz Evrope.
Image
Junior

Post by Junior »

ИЗ ФК ВОЈВОДИНА: Стоп за Медојевића, Абубакара и Мојсова
http://dnevnik.rs/node/36050
Post Reply