TomaNS wrote:Hvala, Djumi! Dakle, Djumi, Franciskovic i Kranjcar, protiv dvojice "rekreativnih poznavalaca" fudbala iz CG? Mislim da je ishod jasan.
Aj spusti loptu sa lepljenjem etiketa Podgoričanima!!! Dobra volja tih momaka je što su mi uopšte ukratko napisali svoje impresije o Grbiću, a niti je ovde neko rekao da su ne znam kakvi poznavaoci, niti oni sami to tvrde. Možda jesu, a možda i nisu. Svi se ovde busamo u grudi sa poznavanjem fudbala, pa me živo interesuje kako bi nas komentrisali kada bi se naša ocena o nekom igraču prenela na neki drugi forum...
p.s. A valjda i smajli na kraju posta nešto govori...
Па и та два варвара нису генерално ништа лоше рекли за Грбића, нарочито овај први. Највреднији инфо од њих је да је он добар момак, што је мени лично јако битно код играча који долазе!
Кад смо већ код могрена, каква је ситуација са нашим бившим играчем Батаком? Јел он још код њих?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Po svemu sudeci, Supic ce biti novi golman Vojvodine (ocekujte promociju u utorak ili sredu)... Dolazak Grbica, ipak, neizvestan. Covic - gotova stvar.
Klub nece pustati Katai bez bas dobre ponude, to je sigurno!...Sta je dobra ponuda, videcemo.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.
Decko je strasan igrac, po meni mnogo bolji od malog Danija. Mnogo bolja kontrola lopte, smirenija, lako izlazenje na kraj sa protivnicima u situacijama 1 na 1. Jedini problem je njegova losija kondicija, jer ne moze da izdrzi vise od 30-45 minuta jaceg tempa. Ova sezona ce biti njegova, i jos igramo Evropu u kojoj mali moze svasta da pokaze, pa makar i u tih par duela koliko cemo igrati.
Jos jednom samo debil sada moze da proda Kataija, bez obzira na cenu koju nam nude.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd wrote:Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.
Decko je strasan igrac, po meni mnogo bolji od malog Danija. Mnogo bolja kontrola lopte, smirenija, lako izlazenje na kraj sa protivnicima u situacijama 1 na 1. Jedini problem je njegova losija kondicija, jer ne moze da izdrzi vise od 30-45 minuta jaceg tempa. Ova sezona ce biti njegova, i jos igramo Evropu u kojoj mali moze svasta da pokaze, pa makar i u tih par duela koliko cemo igrati.
Jos jednom samo debil sada moze da proda Kataija, bez obzira na cenu koju nam nude.
Dodao bih, ako smem primetiti, da ima i drskost na terenu, ali ne sirovu kao neki pre njega, nego gospodsku, potrebnu da postane veliki igrac...Trebao bi ostati ovde makar jos sezonu, dve, dok sredina ne pocne da ga gusi, a onda u veliki svet, gde je i mesto velikim igracima!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
ssnigd wrote:Prodaja Kataija je za mene ravno debilizmu nevidjenih razmera. Pa ni za 10 miliona,a svi znamo da necemo videti ni deseti deo toga.
Dodao bih, ako smem primetiti, da ima i drskost na terenu, ali ne sirovu kao neki pre njega, nego gospodsku, potrebnu da postane veliki igrac...Trebao bi ostati ovde makar jos sezonu, dve, dok sredina ne pocne da ga gusi, a onda u veliki svet, gde je i mesto velikim igracima!
A tek sto je drcan van terena, po seoskim slavama i kafanama, no o tome cemo i dalje da cutimo...
A, na osnovu cega? Cekaj, jel to kod tebe prevagu ima stav dva tamo neka Crnogorca koji kao nekad pogledaju fudbal i kao nekad popiju pivo sa njim, ili Cice Kranjcara, pod cijom je dirigentskom palicom CG rame uz rame sa Englezima?
Jadni smo zato sto nismo u stanju da zadrzimo omladinca od 20 godina u klubu. Moj komentar se odnosio na to.