I treba smanjiti Prvu ligu na isto tako nekih 12-tak klubova. Mozda napraviti jos jedan rang takmicenja izmedju Prve i Srpskih liga - recimo u dve grupe, sever i jug.Red Marquis wrote:I treba uvesti da 9 i 10 iz JSL igraju baraž sa 3 i 4 iz Prve Lige...ice wrote:Sve iznad 12 klubova u ligi je smejurija i ide u prilog neregularnosti.
Jelen Super Liga 2011/2012
- Red Marquis
- Moderator
Nisam siguran. Taj dodatni rang bi bio preskup nekim timovima...Radoye wrote:I treba smanjiti Prvu ligu na isto tako nekih 12-tak klubova. Mozda napraviti jos jedan rang takmicenja izmedju Prve i Srpskih liga - recimo u dve grupe, sever i jug.Red Marquis wrote:I treba uvesti da 9 i 10 iz JSL igraju baraž sa 3 i 4 iz Prve Lige...ice wrote:Sve iznad 12 klubova u ligi je smejurija i ide u prilog neregularnosti.
Io odio Belgrado
Meni je najzanimljivije kako je taj isti BASK usao u PLS? Mislim, onakva otimacina nije vidjena cak ni kod nas ... doduse i ovi drugi su bili lopovi, pa ne mogu nista da kazu ...
Sta reci o fudbalu ovde, gde se FK Kolubara tek sada zali da je jedan igrac Novog Sada igrao, a da nije mogao, a fudbalski organi umesto da pogledaju slucaj, zvizducu i prave se blesavi ... Pa onda kazne nas u ligi, a igrali smo kup ... a najlepse je sto jedan Radnicki iz Obrenovca nije dobio kaznu za isti takav prekrsaj (ustvari prvo - 9, pa - 3, pa 0 minusa).
Pa onda Hajduk, Indjija i Metalac odjednom zaigrase ko Real Madrid, usli u seriju pobeda, a dotle su osvajali bodove samo u medjusobnim mecevima i protiv Cuke ...
Pa koliko je samo penala svirano Kragujevcanima prosle sezone ... Pa kako su neki klubovi igrali protiv jednih, a kako protiv drugih (Metalac, Hajduk, Jagodina, BSK) ...
Pa kako su mudro odlucili da ispadaju samo dve ekipe, tj. jedan teski krs, i jedna ekipa koja ima najmanje "vezica" ...
Dobrodosli u srpski fudbal ...
Sta reci o fudbalu ovde, gde se FK Kolubara tek sada zali da je jedan igrac Novog Sada igrao, a da nije mogao, a fudbalski organi umesto da pogledaju slucaj, zvizducu i prave se blesavi ... Pa onda kazne nas u ligi, a igrali smo kup ... a najlepse je sto jedan Radnicki iz Obrenovca nije dobio kaznu za isti takav prekrsaj (ustvari prvo - 9, pa - 3, pa 0 minusa).
Pa onda Hajduk, Indjija i Metalac odjednom zaigrase ko Real Madrid, usli u seriju pobeda, a dotle su osvajali bodove samo u medjusobnim mecevima i protiv Cuke ...
Pa koliko je samo penala svirano Kragujevcanima prosle sezone ... Pa kako su neki klubovi igrali protiv jednih, a kako protiv drugih (Metalac, Hajduk, Jagodina, BSK) ...
Pa kako su mudro odlucili da ispadaju samo dve ekipe, tj. jedan teski krs, i jedna ekipa koja ima najmanje "vezica" ...
Dobrodosli u srpski fudbal ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Mislio sam prvenstveno da se tu prelije visak timova iz smanjene Superlige i Prve Lige pa da se popuni sa ambicioznijima iz Srpskih liga.Red Marquis wrote:Nisam siguran. Taj dodatni rang bi bio preskup nekim timovima...Radoye wrote:I treba smanjiti Prvu ligu na isto tako nekih 12-tak klubova. Mozda napraviti jos jedan rang takmicenja izmedju Prve i Srpskih liga - recimo u dve grupe, sever i jug.Red Marquis wrote: I treba uvesti da 9 i 10 iz JSL igraju baraž sa 3 i 4 iz Prve Lige...
Severna grupa bi se punila timovima iz Srpskih liga Vojvodina i Beograd a juzna iz Istok i Zapad.
Prijatno sam iznenađen!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 44747.html
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 44747.html
sportske.net wrote:I Jokan za prevremene izbore u FSS
Iako živi u Španiji, Slaviša Jokanović je u toku sa svim aktuelnostima u srpskom fudbalu. Smatra da je Partizan zasluženo osvajao titule, po njemu jedina senka na uspehe crno-belih bilo je suđenje u finalu Kupa. Ipak, podržava ideju o promenama u FSS.
Podrška zahtevima za vanrednim izborima u Savezu stigla je i od nekadašnjeg reprezentativca i bivšeg tenera Partizana Slaviše Jokanovića. On smatra da je Tomislav Karadžić dugo na čelu Saveza i da je vreme za promene.
''Uveren sam da je ovo poslednji Karadžićev mandat na čelu FSS. Dugo je već na toj funkciji i kada god da budu izbori, mislim da bi bilo neverovatno da on ponovo bude izabran'', ističe Jokanović u intervjuu za ''Alo sprint''.
On iznosi i dodatne razloge za ovakav stav.
''Putem interneta čitam izjave i saopštenja klubova, njihova prepucavanja i sve mi to liči na komediju. U srpskom fudbalu vlada međusobno nepoštovanje klubova. To je prava žabokrečina i zbog toga mislim da su izbori pravo rešenje u ovom trenutku'', ističe Jokanović.
Bivši trener Partizana dodaje i da ovaj njegov stav ne znači da se pridružuje optužbama da su crno-beli osvajali titule uz pomoć čelnika Saveza.
''Partizan je zasluženo osvajao titule, bez obzira šta u Zvezdi misle i govore. Jedina mrlja je finale Kupa u kome je Vojvodina drastično oštećena. Mislim da je to bila kap koja je prelila čašu. Vojvodina je bila drastično oštećena sudijskim odlukama'', smatra Jokanović.
- AntonioKasano
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=520921
Ovo bi moglo da bude vrlo interesantno za Rad. Posle hapšena u takvim klubovima zna da usledi rasulo pa bi možda mogli to da iskoriste fudbaleri Rada da na frku prođu dalje.
Ovo bi moglo da bude vrlo interesantno za Rad. Posle hapšena u takvim klubovima zna da usledi rasulo pa bi možda mogli to da iskoriste fudbaleri Rada da na frku prođu dalje.
Nisu pustene sezonske, kako to po obicaju i biva ja ih ocekujem tek u avgustu, a za utakmice kvalifikacija LE verovatno ce vaziti karte iz prosle sezone, kao i sto je bilo prethodnih sezona protiv Atletika i Austrije na marakani.VUTOK wrote:Jel zna neko dal su pustene u prodaju godisnje karte za novu sezonu? I ako jesu koje su cene?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
...
Cudi me da se niko nije osvrnuo na medijski istup aktuelnog ministra inostranih poslova, gdina Vuka Jeremica o klupskoj pripadnosti i danima mladosti(preneo Kurir, Press...).
Za neuucene, evo link
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... pstva.html
Za neuucene, evo link
Re: ...
Ja gluplje redove nisam procitao! I stvarno ne vidim razlog da se ovako nesto kaci na nas sajt i forum, da je pameti ovakav tekst ne bi ugledao svetlo dana, ali kakav se sitem vrednosti postuje kod nas i ko nas predstavlja kao zemlju nije ni cudo sto postoji tolika mrznja i cudi me da nije i veca! Imamo emisije u kojima se ljudima koji vode drzavu postavlja pitanje zvIJezda ili partizan?! E zato treba da smo ponosni sto smo drugaciji i zato ne smemo dozvoliti da se na nasem stadionu upucuju cestitke zvIJezdi, i zato ne smemo pisati zajednicka saopstenja, i zato nas klub treba da vode Vojvodinasi!johnny wrote:Cudi me da se niko nije osvrnuo na medijski istup aktuelnog ministra inostranih poslova, gdina Vuka Jeremica o klupskoj pripadnosti i danima mladosti(preneo Kurir, Press...).
Za neuucene, evo link
Željko Brkić jedan je od nas!!!
- slanobarac
Re: ...
E zato treba da smo ponosni sto smo drugaciji i zato ne smemo dozvoliti da se na nasem stadionu upucuju cestitke zvIJezdi, i zato ne smemo pisati zajednicka saopstenja, i zato nas klub treba da vode Vojvodinasi!
I zato će oni i dalje čestitati i zato će oni i dalje pisati zajednička saopštenja i zato ćemo mi i dalje negodovati jer mi jesmo Vojvodinaši a oni nisu i neće nikad ni biti!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Diplomatski
Hajde sad sa onim Prvim Njutnovim Zakonom se nekako izvuče (od onog novinara što zna i fiziku)
ali kako će sada sa Trećim Njutnovim Zakonom 

Hajde sad sa onim Prvim Njutnovim Zakonom se nekako izvuče (od onog novinara što zna i fiziku)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Blic wrote: Predsednik FSS za "Blic"
Karadžić: Izbori su potrebniji Zvezdi nego Savezu
B. Marković | 25. 06. 2011. - 09:30h | Foto: FoNet | Komentara: 8
Ratne sekire nisu zakopane, niti će stavljanje Zvezdinog zahteva u legalne tokove smiriti strasti u srpskom fudbalu. Predsednik FSS Tomislav Karadžić, u razgovoru za “Blic”, poručuje da su izbori potrebniji crveno-belima nego Fudbalskom savezu!
- Neka u Zvezdi razmisle o ovome što tvrdim. Njihovo rukovodstvo vodi klub nizbrdo. Već dugo nemaju rezultat, trener Prosinečki nema licencu za vođenje tima, a milionski dugovi se gomilaju. Što je još gore, klub pokušava da ih smanji uvođenjem državnih funkcionera i zamenika ministara u upravu, garancijama “Telekoma”, banaka i slično. Klupsku politiku im vodi Goran Vesić umesto onih koji komuniciraju sa javnošću - kaže Karadžić, koji nam se javio sa kratkotrajnog odmora u Budvi.
Opširnije u štampanom izdanju "Blica" za subotu, 25. jun.
Pa ako nema tu licencu kako vodi klub sa klupe Karadžiću?Zeljafcv wrote:Blic wrote: Predsednik FSS za "Blic"
Karadžić: Izbori su potrebniji Zvezdi nego Savezu
B. Marković | 25. 06. 2011. - 09:30h | Foto: FoNet | Komentara: 8
trener Prosinečki nema licencu za vođenje tima, a milionski dugovi se gomilaju. Što je još gore, klub pokušava da ih smanji uvođenjem državnih funkcionera i zamenika ministara u upravu, garancijama “Telekoma”, banaka i slično. Klupsku politiku im vodi Goran Vesić umesto onih koji komuniciraju sa javnošću - kaže Karadžić,
...
Sra cemo sa ovim? Umesto sudskog procesa i drasticne kazne...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=521493
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=521493