Transferi
http://www.fkvojvodina.rs/2011/06/srecno-tumbo/
Igrac koji je uvek srce ostavljao na terenu i jedan od retkih koji je uvek izgarao do zadnje kapi znoja!
Tumbo hvala ti za sve !
Igrac koji je uvek srce ostavljao na terenu i jedan od retkih koji je uvek izgarao do zadnje kapi znoja!
Tumbo hvala ti za sve !
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- Red Marquis
- Moderator
uporan wrote:Tumbi hvala na svemu i puno uspeha u daljoj karijeri!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
- slanobarac
Тумби хвала за све и пуно среће у наставку каријере!
Иначе од ових играча што се помињу као потенцијална појчања...
Бранковић, Грбић, Човић и Карлос би били добра појачања!
За Супића нисам, јер кад погледате клубове у којима је био види се да је класичан менаџерски играч, менаџер га је одвео и у Анортозис где је бранио свега четири пута, па је добио отказ, а онда је отпуштен и из Темишвера где је бранио на само једној утакмици... Нек' он "царује" у јавору, нема не треба!
Лукача знам још из времена док је бранио за Срем и не знам шта бих рекао о њему... Солидан је он голман, али некако ми није квалитет за Вошу...
Треба довести још и Максимовића, Пауљевића или Младеновића, можда Бубала итд.
Иначе од ових играча што се помињу као потенцијална појчања...
Бранковић, Грбић, Човић и Карлос би били добра појачања!
За Супића нисам, јер кад погледате клубове у којима је био види се да је класичан менаџерски играч, менаџер га је одвео и у Анортозис где је бранио свега четири пута, па је добио отказ, а онда је отпуштен и из Темишвера где је бранио на само једној утакмици... Нек' он "царује" у јавору, нема не треба!
Лукача знам још из времена док је бранио за Срем и не знам шта бих рекао о њему... Солидан је он голман, али некако ми није квалитет за Вошу...
Треба довести још и Максимовића, Пауљевића или Младеновића, можда Бубала итд.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Meni se više dopao Branković.
Grbić onako.Ima rezon i visinu, nije nešto naročito brz, spretan i probojan, ali zna šta bi sa loptom.Nekako ispadne to solidno.Dobro bi bilo videti i druge sekvence njegove igre (koje nisu odabrane za prezentaciju).Ima prostora da napreduje.
Grbić onako.Ima rezon i visinu, nije nešto naročito brz, spretan i probojan, ali zna šta bi sa loptom.Nekako ispadne to solidno.Dobro bi bilo videti i druge sekvence njegove igre (koje nisu odabrane za prezentaciju).Ima prostora da napreduje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- KoKanidja
Пре би наравно пустио Меребу него Катаија. Кад би мали остао, целу средину терена би могла да преузму наша деца која се наравно већ јако добро познају. Медојевић, Митошевић, Катаи и ја би пробао Смиљанића да пегла десно, а у нападу Човић и Абу. Таква средина кад би одиграла још две сезоне тако заједно, то би био пакао
А ако оде и Катаи, тај Грбић или онај бразилац да га замене, опет можда није лоше, а ту је и мали Стевановић.

А ако оде и Катаи, тај Грбић или онај бразилац да га замене, опет можда није лоше, а ту је и мали Стевановић.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva