Transferi
necaNS wrote:
A za koga navija, kako znas da ne navija za Vosu?

Priča se da je skoro imao još jedan ispad pod uticajem alkohola (koji po redu???), pa je već očigledno (mada, da se ne lažemo, bilo je i ranije) da je gari totalno nepouzdan (da ne koristim grublju reč).simicpk wrote:Ne razumem sto toliko napadate Smiljanica, ja verujem da se promenio.
Problem je očigledno što je dečko suviše dobar i pošten. Da je bezobrazan i drzak, verovatno bi imao bolju prođu. Ista situacija kao sa Brkom onomad. Da nije bio strpljiv i sa čeličnim živcima, ne bi smo ga ni dočekali kao kapitena, a klub se ne bi opario od njegovog transfera! Ali izgleda da to nekima nije dovoljna lekcija...the Gari wrote:Ako ga ne vide kao prvog golmana, po meni, za to postoje dva razloga: ili im je previše mlad ili nema kvalitet.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milos Krasic je bio mrtav pijan barem 2X nedeljno u La chance-u svojevremeno. Niti je ovo dobro, niti je opravdanje za ovog drugog, (Smiljanica), samo hocu da kazem da su mnogi nasi fudbaleri skloni takvom ponasanju, bolje da ne pocnemo sa navodjenjem, svi su toga dobro svesni.
Sto se tice pouzdanosti Smiljanica, ja ne znam na sta se to odnosi, ali znam da je jako dobro odigrao skoro svaku utakmicu koju je igrao. Drugaciji je tip igraca od Pavlovica, ali je svoje kvalitete na poziciji levog beka iskoristio jako dobro. Ne sumnjam da bi nastavio s dobrim partijama da nije pao na doping testu. Sta mislite koliko bi igraca iz nase lige palo na testu na thc, ili kako se to vec zove?! Nemojmo biti licemerni!
Cuo sam i da je vidjen u ciganskom dresu pred derbi. Realno, i za to me boli uvo, dok igra kao sto je igrao protiv istih tih cigana na onoj njihovoj laznoj marakani. Bolje je odigrao od vecine tima! Jel treba da mi bude vazno ko navija za koji klub?! To je pricvatna stvar, tako treba i da ostane.
Zelim Smiljanicu da udje u formu u kakvoj je bio pre onoga sto mu se desilo i da prevazidje te budalastine koje ga u svalom pogledu koce u karijeri!
Edit: Jbt, pa rekao sam da stvari koje sam naveo neopravdavaju Smiljanica, samo sam rekao da ne treba da budemo licemrni i kenjamo kao da je on jedini problematican mladi momak. Ja sam se osvrtao na cinjeci sta je kao igrac prozio u nasem dresu, a ako on ubije nekoga, Grbo, icice u zatvor zbog toga, pa necu ja da razmisljam o takvim glupostima. Da li je po tebi MArio Baloteli primeran i uzoran igrac?! Udario je policajca? Kakve to veze ima s onim sto je pruzio u nasem dresu? Za to sto je uradio neka snosi zakonske posledice, sta ja imam s tim?!
Sto se tice pouzdanosti Smiljanica, ja ne znam na sta se to odnosi, ali znam da je jako dobro odigrao skoro svaku utakmicu koju je igrao. Drugaciji je tip igraca od Pavlovica, ali je svoje kvalitete na poziciji levog beka iskoristio jako dobro. Ne sumnjam da bi nastavio s dobrim partijama da nije pao na doping testu. Sta mislite koliko bi igraca iz nase lige palo na testu na thc, ili kako se to vec zove?! Nemojmo biti licemerni!
Cuo sam i da je vidjen u ciganskom dresu pred derbi. Realno, i za to me boli uvo, dok igra kao sto je igrao protiv istih tih cigana na onoj njihovoj laznoj marakani. Bolje je odigrao od vecine tima! Jel treba da mi bude vazno ko navija za koji klub?! To je pricvatna stvar, tako treba i da ostane.
Zelim Smiljanicu da udje u formu u kakvoj je bio pre onoga sto mu se desilo i da prevazidje te budalastine koje ga u svalom pogledu koce u karijeri!
Edit: Jbt, pa rekao sam da stvari koje sam naveo neopravdavaju Smiljanica, samo sam rekao da ne treba da budemo licemrni i kenjamo kao da je on jedini problematican mladi momak. Ja sam se osvrtao na cinjeci sta je kao igrac prozio u nasem dresu, a ako on ubije nekoga, Grbo, icice u zatvor zbog toga, pa necu ja da razmisljam o takvim glupostima. Da li je po tebi MArio Baloteli primeran i uzoran igrac?! Udario je policajca? Kakve to veze ima s onim sto je pruzio u nasem dresu? Za to sto je uradio neka snosi zakonske posledice, sta ja imam s tim?!
Last edited by laki on Tue Jun 28, 2011 2:54 pm, edited 1 time in total.

Ma najbolje da igramo bez zamena, sta ce nam Milovic, imamo dva stopera, sta ce nam ofanzivni vezni, kada je tu Vuk? Sa koliko veznih igraca raspolaze Vojvodina sada. Sa samo dva. Znzci, minimum jos dvojica moraju da stignu!the Gari wrote:I mene jako čudi kako u kontekstu "novog" golmana niko ne spominje momka koji je tu godinama i koji je već debitovao u ovoj bajkovitoj ligi. Ja njega nisam gledao nešto puno da bih izvlačio neke temeljne zaključke, ali na mene je ostavio sasvim dobar utisak. Ako ga ne vide kao prvog golmana, po meni, za to postoje dva razloga: ili im je previše mlad ili nema kvalitet. Kad su godine u pitanju, Drinić ih ima koliko i Kahriman ili Brka kad su počeli da brane za prvi tim. Ili Avramov ranije. Tako da ne vidim to kao neki preterani problem. Ako je ovo drugo (a meni se to ne čini logičnim) onda nek mu se lepo zahvale i požele sreću u novom klubu. Jer po meni kad pored živog i zdravog 20-godišnjaka iz tvoje omladinske škole dovodiš neke igrače koji su proteklu deceniju proveli smucajući se po najsumnjivijijm klubovima u Severnoj hemisferi (to je činjenica, ne ulazim u Supićeve kvalitete), ti ustvari Damiru poručuješ: "Gari, ti nikad nećeš braniti za Vojvodinu". Zašto zavlačiti ljude...Milan wrote:Meni samo nije jasno koji će nam Supić, pored malog Drinića???!!!
Isti slučaj i s tim nesrećnim "kreatorom igre", ako već imamo Vuka. Ja nisam pobornik ideje da se "naši klinci" nekritički guraju u prvi tim samo da bismo sami sebi dokazivali ne-znam-ti-ni-ja-šta, ali ovde se radi o momcima koji su dokazali da su kvalitetni. Da pre dve godine na premijeri u Kuli Ađuru nije dobio crveni karton i da Stojka nije bio budala kakva je bio, mi sada ni o Medi ne bismo govorili kao o "Igraču sezone", kapitenu tima i U21 reprezentacije, nego o nekom za koga "ima vremena". To su momci u koje je klub mnogo uložio, a otićiće napolje pre nego što spoje dvocifren broj utakmica odigranih svih 90 minuta, poput Kataija, Aleksića... Koliko je odlazak dobar za njih - ne znam, nisam pametan - ali nije mi jasno da je interes kluba da od petlića proizvodi igrača koji će odigrati sedam utakmica i dati gol i po, pa otići u Ukrajinu ili na Kipar.
PS Tumbi zaista jedno veliko hvala za sve. Proteklih godina/decenija kroz Vošu je prošlo mnogo tipova koje smo bezveze uzdizali do zvezda, a Janko je uvek bi "cenjen" (i verovatno plaćen, ne znam) manje nego što je to zasluživao. Srećno, majstore!
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Svi igraci izlaze, to je cinjenica, a cinjenica je takodje da, kada se neki igrac vidi u izlasku (od strane nas navijaca) na to pridodaje milion socnih prideva, mrtav, odvaljen i sta ti ja znam, sve reci koje odlicnu pristaju uz rec PIJAN.laki wrote:Milos Krasic je bio mrtav pijan barem 2X nedeljno u La chance-u svojevremeno. Niti je ovo dobro, niti je opravdanje za ovog drugog, (Smiljanica), samo hocu da kazem da su mnogi nasi fudbaleri skloni takvom ponasanju, bolje da ne pocnemo sa navodjenjem, svi su toga dobro svesni.
Poenta, svi izlaze, al' ne piju svi, pa vidjao sam ja i Brku po izlascima, al' vam garantujem da nije bio pijan.
Sta sad znaci to, znate koliko bi igraca iz prve lige palo na testu za THC? Znaci to je opravdanje za njega i samim tim zasluzuje oprostaj?! Glupost!
Druga stvar, koliko igraca iz prve lige (otkad je fudbala uopste na ovim prostorima) udarilo pandura? Mislim nijedan (razmislite o tome)!
Opet poenta, decko je problematicna licnost, niti se smirio, niti ce (nedavno je opet talasao pijan, samo sto velika vecina vas za to ne zna, jos uvek). Imao je 50000000000000000000000 sansi i svaku je uprskao, a pri tom nije samo trava i alkohol njegov problem

Cini mi se da vama koji razmisljate kao laki, potrebno da Smiljanic ubije nekog (ne daj boze) pa da tek onda shvatite da treba da pali iz naseg kluba. Ako mene pitate, ja bih mu dao nogu u dupe i nek se tera u tri lepe, nista bolje od toga nije zasluzio

http://www.fkvojvodina.rs/2011/06/kraj- ... sao-supic/
Ja sam u svakom slucaju bio pre za Aleksica ili Kirovsog ali sada je gotovo...
Ja sam u svakom slucaju bio pre za Aleksica ili Kirovsog ali sada je gotovo...
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
-
Moj kolega sa faksa poznaje Smiljanica,zajedno idu na utakmice starijeg blizanca,tako da sam preko njega dosta toga saznao o njemu.
Najkrace receno,ne postoji porok kojem nije podlegao, edit-adminstacija-5) Zabranjeno je ostavljanje poruka lične prirode, reklamiranje bilo kakve prirode i ostavljanje bilo kakvih privatnih podataka na forumu, bilo ličnih, bilo tuđih. a!!!
Sto se tice napada na policajca,i tad je bio pijan ili naduvan a mozda i jedno i drugo.
Zbog tog napada morace da plati kaznu od tri hiljade evra.
U svakom slucaju nisam pametan oko toga kako treba sa njim postupiti.
Gledajuci Zapad,cini mi se da on svojim ponasanjem prati svetski trend,jer tamo uglavnom vazi pravilo da sto si ludji to si popularniji.
Nazalost takva vremena su dosla...
Najkrace receno,ne postoji porok kojem nije podlegao, edit-adminstacija-5) Zabranjeno je ostavljanje poruka lične prirode, reklamiranje bilo kakve prirode i ostavljanje bilo kakvih privatnih podataka na forumu, bilo ličnih, bilo tuđih. a!!!
Sto se tice napada na policajca,i tad je bio pijan ili naduvan a mozda i jedno i drugo.
Zbog tog napada morace da plati kaznu od tri hiljade evra.
U svakom slucaju nisam pametan oko toga kako treba sa njim postupiti.
Gledajuci Zapad,cini mi se da on svojim ponasanjem prati svetski trend,jer tamo uglavnom vazi pravilo da sto si ludji to si popularniji.
Nazalost takva vremena su dosla...
Sećam se kada je pre nekoliko godina igrana utakmica na Karađorđu protiv Zemuna.Tada je Supić bio na klupi za rezerve.Na poluvremenu prilikom zagrevanja,jedna lopta je odlutala ka severu,prišao je da je pokupi,kada mu je upaljač proleteo tik pored glave.Otpozdravio je srednjakom,nadam se da nam je oprostio 

Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Ja sam licno zadovoljan golmanom koji nam je stigao! Ne moze se reci da je vanserijski golman,niti da ima veliki prostor za napredovanje,ali za poziciju na kojoj igra je pre svega vazna smirenost koju poseduje,dobar refleks,visina..takodje,odigrao je dosta vanih utakmica,pred punim stadionima,tako da nece lako podleci atmosferi,sto protiv blizanaca,sto u kvalifikacijama za ligu Evrope...
Vidim groblje odustalo od ovog beka sto im je bio na probi a meni deluje kao interesantan igrac.
"Velingson de Souza, rođen 1989. godine, na trenutke pokazao umeće ali je problem veliki broj stranaca i odluka da u domaćim takmičenjima tim može da ima samo četvoricu u protokolu."
Vidim da su svi grobari digli frku oko njega da treba da ga zadrze uprkos odluci uprave itd.
Da li neko zna nesto vise o njemu?
"Velingson de Souza, rođen 1989. godine, na trenutke pokazao umeće ali je problem veliki broj stranaca i odluka da u domaćim takmičenjima tim može da ima samo četvoricu u protokolu."
Vidim da su svi grobari digli frku oko njega da treba da ga zadrze uprkos odluci uprave itd.
Da li neko zna nesto vise o njemu?
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- Grof Žekula
- Administrator
-