Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Milan wrote:Pišem na ovoj temi, jer je Đumi naš trener!

Prvo kolo nam sa Radničkim gostuje u Novom Sadu! Verujem da mu neće biti lako, a ja mu želim puno uspeha u narednoj sezoni!!! Osim protiv Voše :wink:
Đumi - srećno na novom poslu! Da će Ti (ne zameri što ne persiram) trebati hoće, ali znamo kakav si radnik.
Što rekoše Milan i nboya - osim protiv nas... :wink: Ipak je Voša iznad svega!
Dejan

Post by Dejan »

Srecno, Djumi! Klub bas po meri :wink:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Srecno Djumi - i odvali koji bod beogradskim blizancima :wink:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

I ja da iskoristim priliku da cestitam nasem bivsem treneru i uvazenom clanu ovog foruma.

U ovom trenutku u nasoj ligi nije mogao da nadje bolji posao od ovog.

Zelim mu da on i njegov klub budu pozitivno iznenadjenje u nastupajucoj sezoni i da se izbore za plasman u Evropu!!!
laki

Post by laki »

Srecno Djumi od 2. kola! :D

Bar sam 99% siguran da nece biti namestanja utakmica s blizancima! Nadam se da nisam naivcina!
Image
TomaNS

Post by TomaNS »

laki wrote:Srecno Djumi od 2. kola! :D

Bar sam 99% siguran da nece biti namestanja utakmica s blizancima! Nadam se da nisam naivcina!
Sa Djumijem sigurno nece biti, a ne bi bilo ni bez njega!
Uprava Radnickog KG je jedna od najludjih u Superligi, da svi imaju njihov stav, gde bi nasem fudbalu bio kraj...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
toftir

Post by toftir »

Cestitke nasem Djumiju na promociji! Da sledece godine osvoji drugo mesto, odmah ispod nas. :)
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Andreyos

Post by Andreyos »

Čestitke našem treneru!Želim vam puno uspeha i radosti...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
One and only

Post by One and only »

I ja zelim Djumiju sve najbolje od 2. kola! :D
United of Vojvodina
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Cestitam, Djumi, puno srece i uspeha!
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Vuke

Post by Vuke »

Srecno, Djumi! Sada je prilika da se u potpunosti dokaze kao trener! Nadam se da ces i dalje biti redovan ucesnik u diskusijama na nasem forumu, i da nas neces zaboraviti i pored novog posla!
KDA

Post by KDA »

Čestitke Đumiju na novom angažmanu, sa željom da ređa pobede od drugog kola. :D

Ne očekujem da učestvujete u diskusijama na ovom forumu, pre svega što bi to bilo neozbiljno sa Vaše strane da kao trener kluba, koji se takmiči u istom rangu takmičenja sa klubom kome je posvečen ovaj forum, učestvujete aktivno u radu istog. Kao drugo, postavljam sebe u poziciju navijača Radničkog i nikako ne bih voleo da trener koji vodi moj klub posećuje forume drugog kluba i da se tamo raduje uspesima i tuguje nad porazima.

Smatram da ste Vi ozbiljan čovek i profesionalac i da odlično znate kako se treba ponašati. Ovo iznad sam napisao radi drugih forumaša koji Vas pozivaju da i dalje ostanete aktivan učesnik ovog foruma. Nadam se da se samo šale. :D
Turija

Post by Turija »

Vuke wrote:Srecno, Djumi! Sada je prilika da se u potpunosti dokaze kao trener! Nadam se da ces i dalje biti redovan ucesnik u diskusijama na nasem forumu, i da nas neces zaboraviti i pored novog posla!
Pridružujem se čestitkama, a za ovo drugo ne znam koliko bi bilo uputno?Razumeo bih bilo koju odluku Djumija, zavisno od okolnosti u novom klubu.Ono što je sigurno: Djumi nas, sigurno, zaboraviti neće :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
TomaNS

Post by TomaNS »

Ako prvo kolo ne pocne sa pet minuta standing ovationa za Djumija, onda smo stvarno svi zajedno nedostojni grba u koji se mnogi kunu...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Amos

Post by Amos »

TomaNS wrote:Ako prvo kolo ne pocne sa pet minuta standing ovationa za Djumija, onda smo stvarno svi zajedno nedostojni grba u koji se mnogi kunu...
Ne razumem uopšte čemu ovakva konstatacija...Bićemo nedostojni grba našeg kluba ako ne budemo pet minuta sa ovacijama dočekali gosp. Djuričića?
Bože Gospode... :roll:
Post Reply