Milan wrote:Pišem na ovoj temi, jer je Đumi naš trener!
Prvo kolo nam sa Radničkim gostuje u Novom Sadu! Verujem da mu neće biti lako, a ja mu želim puno uspeha u narednoj sezoni!!! Osim protiv Voše
Đumi - srećno na novom poslu! Da će Ti (ne zameri što ne persiram) trebati hoće, ali znamo kakav si radnik.
Što rekoše Milan i nboya - osim protiv nas... Ipak je Voša iznad svega!
Bar sam 99% siguran da nece biti namestanja utakmica s blizancima! Nadam se da nisam naivcina!
Sa Djumijem sigurno nece biti, a ne bi bilo ni bez njega!
Uprava Radnickog KG je jedna od najludjih u Superligi, da svi imaju njihov stav, gde bi nasem fudbalu bio kraj...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Srecno, Djumi! Sada je prilika da se u potpunosti dokaze kao trener! Nadam se da ces i dalje biti redovan ucesnik u diskusijama na nasem forumu, i da nas neces zaboraviti i pored novog posla!
Čestitke Đumiju na novom angažmanu, sa željom da ređa pobede od drugog kola.
Ne očekujem da učestvujete u diskusijama na ovom forumu, pre svega što bi to bilo neozbiljno sa Vaše strane da kao trener kluba, koji se takmiči u istom rangu takmičenja sa klubom kome je posvečen ovaj forum, učestvujete aktivno u radu istog. Kao drugo, postavljam sebe u poziciju navijača Radničkog i nikako ne bih voleo da trener koji vodi moj klub posećuje forume drugog kluba i da se tamo raduje uspesima i tuguje nad porazima.
Smatram da ste Vi ozbiljan čovek i profesionalac i da odlično znate kako se treba ponašati. Ovo iznad sam napisao radi drugih forumaša koji Vas pozivaju da i dalje ostanete aktivan učesnik ovog foruma. Nadam se da se samo šale.
Vuke wrote:Srecno, Djumi! Sada je prilika da se u potpunosti dokaze kao trener! Nadam se da ces i dalje biti redovan ucesnik u diskusijama na nasem forumu, i da nas neces zaboraviti i pored novog posla!
Pridružujem se čestitkama, a za ovo drugo ne znam koliko bi bilo uputno?Razumeo bih bilo koju odluku Djumija, zavisno od okolnosti u novom klubu.Ono što je sigurno: Djumi nas, sigurno, zaboraviti neće
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
TomaNS wrote:Ako prvo kolo ne pocne sa pet minuta standing ovationa za Djumija, onda smo stvarno svi zajedno nedostojni grba u koji se mnogi kunu...
Ne razumem uopšte čemu ovakva konstatacija...Bićemo nedostojni grba našeg kluba ako ne budemo pet minuta sa ovacijama dočekali gosp. Djuričića?
Bože Gospode...