Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

KoKanidja wrote:Јел била конференција за новинаре?
Bila je.

Svi igraci su rekli da im je zao, Rabren najavio kazne.

Pol Skols se povlaci iz porodicnih razloga.

Pantelic najavio dovodjenje ubojitog napadaca iz lige u kojoj pada 0, 32 gola po mecu.

Ceka se i onaj Kamerunac, kazu da ce ovih dana iznajmiti kamilu. Samo da predje Saharu i nas je!

Niko od novinara nije postavio pitanje, jedino je ovo malkice cudno.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Nema sta ni da ih pitaju, jedino valjano pitanje je: "Kada mislite da podnesete ostavke?"

Kakve kazne? Sto im nisu isplatili premije za proslu sezonu nego su resili da nameste samo da do toga ne dodje????

A sada ce da kaznjavaju? Jaooo koja je to banda... Sto svima plate u klubu kasne sto ... Milion sto ima! :evil:

I da ko je "Pol Skols" ?
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:Nema sta ni da ih pitaju, jedino valjano pitanje je: "Kada mislite da podnesete ostavke?"

I da ko je "Pol Skols" ? :roll:
Nas trener, zbog kose.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:Nema sta ni da ih pitaju, jedino valjano pitanje je: "Kada mislite da podnesete ostavke?"

Kakve kazne? Sto im nisu isplatili premije za proslu sezonu nego su resili da nameste samo da do toga ne dodje????

A sada ce da kaznjavaju? Jaooo koja je to banda... Sto svima plate u klubu kasne sto ... Milion sto ima! :evil:

I da ko je "Pol Skols" ?

Igore, ovo je sarkazam, nemam pojma sta je bilo na konferenciji za stampu. :oops:
igoork

Post by igoork »

Nazalost skopcao sam sad kada si mi odgovorio prvo ko je Pol Skols... Tuga.

Sve jedno stoji ono sto sam rekao, konferencija je verovatno i bila takva,uvek bude takva kako si izneo... :roll:
Last edited by igoork on Thu Jul 21, 2011 9:43 pm, edited 1 time in total.
menager

Post by menager »

lazarr wrote:Ne verujem u price o namestanju.
Nesto drugo je po sredi, i to je ono sto treba svi da shvate.
Ovo je nasa realnost.
Nas fudbal je tacno tu gde jeste. U rangu sa svajcarskim drugoligasima.
naravno da nije ovo realnost, vec neznanje da se igraju ovakvi mecevi
nas problem je slaba liga, a ne kvalitet igraca, ili mislis da je vaduz igracki jaci od vojvodine, ekipe koja je pobedjivala partizana ucesnika LS, zvezdu, temisvar na pripremama i slicno

jedan dvomec ne moze da promeni moje misljenje o ovim igracima, ali moze o treneru
ristovski je nedorastao za ovaj posao, kiza je alfa i omega ovog tima, jer ovo danas nije licilo ni na sta

ali na kraju treba imati i malo srece
vaduz nijednu sansu nije stvorio a dao tri gola, prvi nakon odbijanca, drugi kad se okliznuo mojsov i treci videli ste, na o ruk
+ neiskustvo koje se ogleda npr u tome da igrac u 94' pravi bezpotrebno faul tako sto naskace na rivala skroz bez potrebe

u svakom slucaju, opravdanje za bruku nema, ovaj tim sigurno je jaci i od sarajeva i od zelje npr, a oni prodjose dalje tako sto su izbacili daleko jace rivale od ovog vaduza
jednostavno nase ekipe ne znaju da igraju ovakve dvomeceve, jer drugo objasnjenje nema, tj liga je slaba i sve odatle polazi

za ovaj poraz je iskljuvo kriv trener jer je smesno da te protivnik natrci u sred novog sada u 1/2 umesto da ti pokazes autoritet
Turija

Post by Turija »

Mene je sramota da otvorim stranicu, a ne da nešto napišem.
Suze ovog dečaka bole više nego dve decenije Golgote novosadske Stare Dame.Ovo je slika, ne za utisak nedelje, već za utisak veka postojanja FK Vojvodine i iskreno prolivenih suza nekadšnjih dečaka, odraslih na ovim tribinama.
Hvala Kamermanu i Režiseru Radio Televizije Vojvodine za uhvaćeni trenutak (mada, možda i nije bilo teško pronaći svu tu decu koja su danas plakala na Stadionu i pred Tv ekranom) - međutim, svakako respekt :!:
limanfkv wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ka49z-LA ... r_embedded[/youtube]

BRAVO MOMCI, TO JE FUDBAL!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KoKanidja

Post by KoKanidja »

игорк, питао сам безвезе чисто да би се још више нервирао прочитаним, а не да би чуо оправдање, све остало сам већ рекао одавно што се мене тиче.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
slanobarac

Post by slanobarac »

menager wrote:vaduz nijednu sansu nije stvorio a dao tri gola, prvi nakon odbijanca, drugi kad se okliznuo mojsov i treci videli ste, na o ruk
Vaduz je imao prečku u prvom minutu, imao posed lopte, bolju organizaciju igre a mi na 1:2 zadržavamo igru i da ne nabrajam dalje. Ako je sve čisto oni su nas sasvim ZASLUŽENO pobedili.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
buraz

Post by buraz »

Svestan cinjenice da mije ovo 100ti post , velika kost mi stoji u grlu , zeleo sam da 100ti post bude u znaku trijumfa , srece, pobede...
Ali ja navijam za Vosu....
Jedino sto mi ostaje kao utisak sa pocetk sezone i ove utakmice je da sam siguran da sa Zokijem Milinkovicem bi smo sada razmisljali kako najjeftinije otputovati u Izrael.....
Bice ovo duga i dramaticna sezona......
Jedna je crvena a druga je bela....
igoork

Post by igoork »

KoKanidja wrote:игорк, питао сам безвезе чисто да би се још више нервирао прочитаним, а не да би чуо оправдање, све остало сам већ рекао одавно што се мене тиче.
Jbg nisam racunao da si mazohista. :D

Ne znam kako samo uspevam da se i nasmejem u ovom momentu...

Ljudi moramo da uradimo nesto konkretno!
Ne smemo da dozvolimo da se po milioniti put sve zavrsi na forumu.

Da li je moguce da ne postoji covek koji ce da povede masu?
Pa kakvi smo mi to navijaci? :?
slanobarac

Post by slanobarac »

igoork wrote: Pa kakvi smo mi to navijaci? :?
Što pitaš kad znaš. :oops:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
One and only

Post by One and only »

Lala sa zapada wrote:
Samo jedna stvar, ako se ne varam, drugar i ja smo bili jedini ljudi koji nisu tapsali kada smo dali gol u 87. minutu. Po prvi put sam bez ikakve emocije odreagovao na gol moje Vose. Kao da prelazim ulicu ili zakljucavam bravu.

Takodje.

Da pisem uprava napolje necu, jer ce i to oduvati vetar kao i nase uzvike sa tribine.

Nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast,
Krivi smo mi...

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj,
Krivi smo mi, što smo ih pustili...

I konacno da se zahvalim svim onim glavonjama sto sede u skupstini kluba i kvazi vole Vojvodinu. Da bog da umrli od tih 200-300 evra ili koliko vec dobijate od klovna. Vi ste najveca sramota u istoriji kluba, ali da, vas to ni ne dotice, posto za istu marite kao ja za lanjski sneg. Bagro!

EDIT: I ovo bi mogao da odeš na Sever i preneseš im lično, a ovaj forum poštediš ovakvih ocena.

Administracija
United of Vojvodina
djape_ns

Post by djape_ns »

Glava hoce da mi eksplodira, srce mi preskace kolko se nerviram.
I onda ko uz k.... otvorim forum i vidim klip sa nasim malim deranom i hocu da zaplacem.

Iskreno, zao mi je sto su me stvarno naterali da odustanem od sezonske, a zao mi je i onog malog broja sto su vec uzeli iste.

ODLAZITE BRE!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
lexa

Post by lexa »

Cime se mi zavaravamo? Cime?
Dokle cemo vise dopustati da nam gospoda prodaju maglu?

Ljudi, sada je pravo vreme da se "presece" jer ako sada ne odu, onda
nece nikada.
I molim vas, nemojte opravdavati igrace jer za onakvu bezvoljnost i
onoliku kolicinu nezainteresovanosti nema opravdanja.
Danas su nas zajedno sa gospodom iz fotelja osramotili da nas ni Dunav
ne moze oprati.

Treba napraviti veliko cistku u klubu jer ovo vise nema smisla!
Locked