Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

slanobarac wrote:
soderstorm wrote:Neznam za vas ja sam vec sto sta rekao Bati kad smo se mimoilazili kod stadiona a ovim ostalima cu reci kad odem do Veternika.

I kakva je reakcija?
Izvini sto ti nisam javio ranije. Ali nista posebno samo je napravio neku facu i produzio. Bar malo sam ga bocnuo.
Mickey

Post by Mickey »

soderstorm wrote:Neznam za vas ja sam vec sto sta rekao Bati kad smo se mimoilazili kod stadiona a ovim ostalima cu reci kad odem do Veternika.
Dobra ideja.
Mogli bi se organizovati ovde i posetiti ih tamo i objasniti im neke stvari.
kowalski

Post by kowalski »

Mogli bi skupiti sve stare sezonske i pobacati im pred upravnu zgradu, ili polepiti ih na istu, uz poruku da cemo nove kupiti neki drugi put.
Image
igoork

Post by igoork »

kowalski wrote:Mogli bi skupiti sve stare sezonske i pobacati im pred upravnu zgradu, ili polepiti ih na istu, uz poruku da cemo nove kupiti neki drugi put.
Vrhunska ideja, da dodjemo u veternik svi sa sezonskim kartama i pred zgradu da ih pobacamo i da im otpevamo jednu sonatu i okrenemo se i odemo.

Ako nista privucice medijsku paznju! haha :twisted:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Akcent

Post by Akcent »

kowalski wrote:Mogli bi skupiti sve stare sezonske i pobacati im pred upravnu zgradu, ili polepiti ih na istu, uz poruku da cemo nove kupiti neki drugi put.
Odlicna ideja, al bez zajebancije :!:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
igoork

Post by igoork »

I ja sam mrtav ozbiljan, to je posao koji definitivno "nosi poruku sa sobom".

Bilo bi dobro da smislimo vise takvih fora i da konstantno iznosimo to u javnost.

Klub nas je obrukao u svakom smislu! Prvo i osnovno mi smo pricali o regularnosti i svemu a sada kad se desi ovako nesto naravno da su nas BG mediji i navijaci komunistickog rezima docekali na penal.

Bilo bi odlicno kada bi se na severu istakao transparent tipa : "Isti ste ko oni, bando lopovska".
Neki tekst u tom stilu da poruka bude da su nas izdali i da mi predstavljamo Vosu i da cemo da branimo njen obraz dok su se oni poistovetili sa BG-om koji su do juce pljuvali.

Naravno sve ovo lepo zvuci ali pitanje da li je Firma uopste na nasoj strani? :roll:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
kowalski

Post by kowalski »

To bar lako mozemo, samo da se dogovorimo za termin, npr za vreme treninga. Mozemo i kvrce da odigramo sa kartama na terenu gde ovi nasi trckaraju i sutaju loptu. Performans :lol:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

igoork wrote:Klub nas je obrukao u svakom smislu! Prvo i osnovno mi smo pricali o regularnosti i svemu a sada kad se desi ovako nesto naravno da su nas BG mediji i navijaci komunistickog rezima docekali na penal.
Jos uvek je suvise blizu kraj prethodnog sampionata da bi Bato i ekipa smeli sebi ovakvu bruku da priuste, mislim da su se jako preracunali!

Sva ona energija oslobodjena nakon farse u finalu kupa je prvo popila samar onim "zajednickim saopstenjem" a zatim i skidanjem gaca pred crvenima u poslednjem kolu na Karadjordju. Jos uvek su te rane suvise sveze da bi se olako preslo preko jos jedne bruke!

Usledilo je smenjivanje trenera (verovatno najjace karike u vosinom lancu prosle sezone i najzasluznijem za oslobadjanje "ciribu ciriba" magije), ali i podizanje reflektorskih stubova uz obecanja da, ako nam vec ne dozvoljavaju da se borimo za trofeje u Srbiji da cemo nasu sansu ubuduce traziti u Evropi.

Tada sam napisao jednu recenicu koja je izazvala PM polemiku sa jednim forumaskim kolegom koga veoma postujem i ne zelim javno da ga imenujem, ali nakon svega ovoga izgleda da sam bio u pravu - "u Srbiji nam ne daju, u Evropu ne zelimo, zasto onda uopste i igramo fudbal?"

Ispadanje iz Evrope je, osim potencijalne dobre kvote na kladionicama (za cega naravno nemam direktnih dokaza osim nekih neobjasnjivih sirokih osmeha iz nase svecane loze dok su nize njih na tribini deca suze lila slomljenih srca) takodje uklonilo moranje da se resava situacija oko "Potemkinovih reflektora" - sada nam, barem do sledeceg leta i sledece bruke u Evropi, zapravo ni ne trebaju!

A sudeci po vidjenom, nece nam ni sledece godine trebati jer sa ovakvom igrom i ovakvim timom mi Evrope necemo ni videti.
ice

Post by ice »

Ono što je ključno i što treba shvatiti.
Koliko god nam bilo teško da u Srbiji uradimo nešto (ne samo što nam ne daju već i zbog naše nesposobnosti i lopuža koji nas vode) , u Evropi će nam biti još teže i to zbog potpuno istih razloga.
Svi oni koji se kao opravdanje stalno pozivaju na blizance neka shvate da ista ta priča važi i za Evropu.Blizancima nikada neće odgovarati da mi daleko doguramo u Evropi i napunimo stadion.
E zato će nas i tu minirati, a kako, pa naravno preko Bate i svih sličnih koji nam budu defilovali kroz klub jer su to njihovi ljudi i rade u njihovom interesu, a sve ostalo je farsa i šarena laža pa čak i neka tobožnja lažna hapšenja (shvatite da su Batu hapsili uz njegovu prethodnu dozvolu i saznanje,od suđenja naravno nema ništa) .
Nama će svanuti tek onaj dan kada nam klub budu vodili i bili u njemu pravi slaninari i Vojvodinaši, ljudi kojima je poput svih nas iskreno stalo do Voše i koje u srce ujedaju ovakve stvari poput ove sa Vaduzom.

Što pre ovo shvatimo, to će nam biti bolje i postojaće šansa da krenemo napred i iščupamo se iz ponora.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
budababa

Post by budababa »

SlaNNinar wrote:Dragi Vojvodinaši i poštovani članovi uvaženog foruma sajta fkvojvodina.com,
Izuzetno mi je drago da vam saopštim da je, na moju ličnu inicijativu, osnovan i pokrenut prvi novosadski sportski medij, koji će se svojoj publici obraćati preko sajta http://kapiten.rs/ Između ostalog, ideja sajta je i da se maksimalno prate aktuelnosti u svim važnijim novosadskim klubovima, pri čemu prvo mesto zauzima vaš http://kapiten.rs/category/fudbal/fk-vojvodina/
Istovremeno, kao urednik Kapitena, moram da uputim duboko izvinjenje administratorima sajta fkvojvodina.com, a posebno Minji, zbog korišćenja materijala (slika) koji je autorsko delo ovog sajta. Zaista nikakve zle namere nije postojalo, te vas molim da nam oprostite, a obecavam vam da se to vise nece ponoviti.
Da naglasim samo i to da sajt trenutno nije komercijalne prirode, odnosno nama, koji ga održavamo, ne donosi nikakve prihode i tako će sigurno ostati u narednih nekoliko meseci. Kasniji razvoj sajta će zavisiti od mnogih faktora, između ostalog i od posećenosti koju budemo ostvarili.
Iskreno se nadam da će sajt kapiten.rs izazvati pozitivne reakcije kod navijača Vojvodine, jer veliki deo sadržaja na njemu je posvećen upravo vama.
Izvinjavam se što sam ovaj post postavio ovde, nisam znao u koji topik bi po pravilu trebalo da ide.
Veliki pozdrav svima i nadam se da ćemo se međusobno posećivati :cheers:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
simicpk

Post by simicpk »

http://www.fkvojvodina.rs/2011/08/nova- ... -ulaznica/
Zar prosle godine zapad nije bio 200?
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja sam prosle sezone istok placao sto dinara tako da cena ne moze da bude ista.
Marcello

Post by Marcello »

vojvodina jedna jedina wrote:Ja sam prosle sezone istok placao sto dinara tako da cena ne moze da bude ista.
Ja sam ga prošle sezone plaćao 200 (iako sam imao godišnju za zapad :mrgreen:!) Pomoću kojih trikova si ti ulazio za stotku???

A, čini mi se da je i pretprošle godine bilo 300, 200, 100 (ili 50), neka me neko ispravi ako grešim.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Marcello wrote:
vojvodina jedna jedina wrote:Ja sam prosle sezone istok placao sto dinara tako da cena ne moze da bude ista.
Ja sam ga prošle sezone plaćao 200 (iako sam imao godišnju za zapad :mrgreen:!) Pomoću kojih trikova si ti ulazio za stotku???

A, čini mi se da je i pretprošle godine bilo 300, 200, 100 (ili 50), neka me neko ispravi ako grešim.
Pretprosle da, ali prosle zapad je bio 200 citavu sezonu.
Io odio Belgrado
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Marcello wrote:

Moram da priznam da si me naveo na razmisljanje...

A opet sam poprilicno siguran da sam placao sto dinara mada ne bih smeo da se zakunem.

Isao sam i na druge sportove i tamo sam uvek placao po sto dinara(osim ako nije bio besplatan ulaz),tako da ostaje mala mogucnost da sam zbog toga pomesao cene.
Post Reply