Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Naš vrli i genijalni trener...
Mi trenera zapravo i nemamo, vec osobu koja se izdaje za trenera a to ustvari nije. Jer, onaj ko gurne Abua na krilo koji je jedini nas igrac sposoban da odigra na spicu a na njegovo mesto stavi Branu koji ume da bude koristan samo na levom krilu (medju ostalim taktickim biserima vidjenim na ove dve utakmice) ne zasluzuje da se naziva trenerom!

Ristovskom svaka cast sto je Slaninar, ali jebiga i ja sam pa ne mislim da me to kvalifikuje da budem trener Vojvodine. Sad ce neko kazati nije on kriv, da mu Bata stastavlja ekipu i tako to - sto mozda i jeste tako, ali sam je prihvatio takve uslove rada, sam je odgovoran!

Zato majstore, vracaj se ti lepo nazad na Slanu Baru - to je limit tvojih kapaciteta, nisi za bolje.

Na Karadjordje si uvek dobrodosao, ali samo na tribine!

Kizo, vrati se!
kenta

Post by kenta »

U suštini je suvišno bilo šta pisati sem na temi uprava ali, zaista, gledati Abua odsečenog na krilu je bio čist mazohizam, a na kraju krajeva i samo navijanje za Vošu je to... Što mi svi, koji nismo plaćenici, jako dobro znamo. Ali vrhunac se desio kada se Ilić pred kraj utakmice vukao da izvede korner, i toliko mu je duša bila u nosu da nije mogao da dobaci do prve stative. Ali on je morao da igra do kraja, i morao je da igra na poziciji na kojoj njegov menadžer misli da treba, totalan cirkus, tragikomedija...
Junior

Post by Junior »

Juce je na teren istrcalo 10 igraca koji su nas prosle godine toliko puta obradovali. Supic je bio umesto Brkica na golu. A na klupi nije bilo Kize Milinkovica i desilo se to sto se desilo. Nismo jos ni svesni u kojoj meri nam je znacio prosle sezone.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ne mogu da verujem da je proslo evo 48 sati od jedne od najvecih bruka u istoriji kluba a da trener i dalje sedi na klupi... Toliko o moralu i ljudskovini...
igoork

Post by igoork »

prijatelj fudbala wrote:Ne mogu da verujem da je proslo evo 48 sati od jedne od najvecih bruka u istoriji kluba a da trener i dalje sedi na klupi... Toliko o moralu i ljudskovini...
Da dodam samo da je na konferenciji izjavio da preuzima celokupnu odgovornost na sebe.
Voleo bi da mi objasni sta to podrazumeva. Koje ce on sada posledice da snosi?

Ili je to isto postala jedna od uobicajnih fraza trenera... :roll:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
laki

Post by laki »

To sam bas i ja danas pricao caletu: Sta znaci kad neko kaze da preuzima odgovornost na sebe?! Da preuzimas odgovornost na sebe, prijatelju, ti bi dao momentalnu ostavku zbog nezapamcene sramote!
Sta znaci ono batino: Za sve mene pitajte i sta go da se dogodi u klubu ja sam kriv! I kad se dogodi debakl, plus skandiranje 90% stadiona UPRAVA NAPOLJE, sta iz toga svega treba da proistekne?!
To je ono kao ja sam za sve kriv sta god se u klubu desi, ali mi ne pada na pamet da odem, cik da vidim ko ce da mi se usprostavi!
Mada batin obraz je u najmanju ruku djon. Ili nesto jos gore od toga, tipa traktorska guma. :oops:
Koliko me je samo sramota sto nam je takav nitkov predsednik kluba!
Do ove tekme sam bio stava da dok ne nadjemo bolje resenje za mesto predsednika kluba ne treba smenjivati ovog, ali sad sam misljenja da je bolje i da se ugasimo, odemo u drugu ligu, ili ne znam to ni ja koji scenario, samo da se otarasimo tog nitkova!
Jedino gore resenje bi bilo da neki politicki hohstapleri, poput ligasa, koji su pokazali interes za Vosu, udju u upravu kluba. To bi bio kraj!

edit: Ne dao Gospod bog da dodju niti demokrate niti naprednjaci, niti bilo ko! Ali oni nisu ni izrazili interesovanje za tako nesto, a zna se ko jeste, zato sam spomenuo koga sam spomenuo. Ne iznosim svoje politicke stavove, smao neka mi neko kaze gde sam ih iznosio. Moj jedini stav je da je politika kurva i da necu da me neka g**na od politicara iskoriscavaju preko kluba, niti na bilo koji drugi nacin... Bolje da ne duzim, razumeli smo se.
Ps: Zamislite ako je istina i Ristovski ode, ko ce ga zameniti? Hmmmm... Beki :lol: Sosa :lol: Sigurno nece Nikolica dovesti...
Last edited by laki on Sat Jul 23, 2011 11:19 pm, edited 2 times in total.
Image
shecky

Post by shecky »

Laki sa svime se slazem sem sa ovim poslednjim...
Kao prvo ti iznosis tvoj politicki stav a tome nije mesto ovde..
Kao drugo ,a koji je to ligas izrazio zelju da rukovodi klubom?
Kao trece..ako je vec tako onda oces da kazes da kad bi nas vodio neki demokrata ili naprednjak da bi bio bolji/posteniji nego ligas?
ice

Post by ice »

Ne brinite se, naš prešjednik je kao nokat i meso sa mnogim političarima i ako neko od njih jednom i uđe u klub to će biti zato što se dogovorio sa njim.Ništa se u klubu ne dešava bez prethodnog amina vrlog prešjednika, zato je prvi zadatak da njega što pre oteramo inače nikako neće biti dobro i Vaduz će biti dečja igrarija spram onoga što će uslediti.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

I 72 sata nakon najvece bruke u istoriji kluba trener je i dalje na klupi... Alo, bre!!!!
uporan

Post by uporan »

prijatelj fudbala wrote:I 72 sata nakon najvece bruke u istoriji kluba trener je i dalje na klupi... Alo, bre!!!!
:!:
+ kažnjavanje određenih igrača
+ ...
UH!
TomaNS

Post by TomaNS »

laki wrote: Ps: Zamislite ako je istina i Ristovski ode, ko ce ga zameniti? Hmmmm... Beki :lol: Sosa :lol: Sigurno nece Nikolica dovesti...
Cedomir Antic.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Nevernik

Post by Nevernik »

TomaNS wrote:
laki wrote: Ps: Zamislite ako je istina i Ristovski ode, ko ce ga zameniti? Hmmmm... Beki :lol: Sosa :lol: Sigurno nece Nikolica dovesti...
Cedomir Antic.
Ko je Cedomir Antic?
TomaNS

Post by TomaNS »

Nevernik wrote:
TomaNS wrote:
Cedomir Antic.
Ko je Cedomir Antic?
Greska u kucanju pri brzini :) Mislio sam na Dragana Antica, bivseg trenera Napretka...

No, Ljubomir Ristovski ostaje trener!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
toftir

Post by toftir »

Nevernik wrote:
TomaNS wrote:
Cedomir Antic.
Ko je Cedomir Antic?
Istoricar ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Akcent

Post by Akcent »

TomaNS wrote:No, Ljubomir Ristovski ostaje trener!
:roll:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Post Reply