Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kenta

Post by kenta »

Ko je uopšte taj Pajević?! Vidim da je "moralna gromada" ali me zanima kakav mu je bio pedigre za potpredsednika.
Mada, možda ima nešto i dobro što se može pročitati između redova, nazivati onu bruku lošim danom a skandiranje čitavog stadiona šačicom navijača pokazuje da je voda ipak u ušima.
Ipak, apsolutni hit je "mi uredno izmirujemo svoje obaveze..." mada i "Vojvodini sam dao mnogo, ali ja sam u prvom redu biznismen. Meni je na prvom mestu moja porodica" nije za potcenjivanje. Očigledno da su počela neka šizofrena cepanja u glavama.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Niste vi krivi za poraz od Vaduza, vi ste krivi za sve dobro i loše što nam se desilo od kada ste u klubu. Nemojte da mislite da je ovo samo jedan običan poraz, ovaj poraz je samo kap koja je prosula čašu. Šta ćemo sa pranjem novca kroz raznorazne hotelske račune, neisplaćivanja igrača i trenera, prodaje igrača pod velom klupske tajne, šta ćemo sa raznoraznim ugrađivanjima u sportsku opremu, a ovamo se kunemo u trensparentnost i poštenje. Šta ćemo sa ne ispunjenim obećanjima, šta ćemo sa tim što nam deca greju klupu menadžerskim igračima koji su kao i vi zalutali u sport, a klinci nam se prodaju za siću, šta ćemo sa pripremama igrača i novog šutiranja iz Splendeda, šta ćemo posle nekog novog Vaduza ili Hajduka sa Liona, šta ćemo sa slizavanjem sa ciganima, šta ćemo sa nekim novim vređanjem klubske legende, a grljenje sa Džombom, šta ćemo sa nekim novim nestalim milionima od prodaje Brkića, Kataia, Tumbasevića, šta ćemo sa stizanjem novca iz Đenove, šta ćemo sa još nekom propuštenom marketinškom prilikom, šta ćemo sa tim što nam stručni, obrazovani i dokazani treneri i sportski randici beže iz omladinske škole ne osvrćući se, jer ne žele sa vama da imaju posla, šta ćemo sa novim promašenim prelaznim rokom, šta ćemo sa novim zajedničkim saopštenjem, šta ćemo sa novim razlazom sa nekim novim "Milinkovićem" koji ostvari sve zacrtane ciljeve, šta ćemo sa rasplakanom decom Vojvodinaškom, šta ćemo sa tim što se ne libite da nas poput nekih omraženih nazovete "šačicom navijača"? Dosta je više laži i prevara, jeftine demagogije.

Duša boli zbog sramote koju ste naneli svim Novosađanima koji vole Vošu. Ostavljate pustoš za sobom, idite, a mi ćemo već nekako počistiti naše dvorište i vratiti klubu dostojanstvo. Sigurno je svako ko dođe bolji, jer gori od vas ne postoje, toliko zlonamernih i narcisoidnih sigurno nema, tu ste šampioni Sveta. Gorak nam je ukus u ustima od pomisli da bi mogli da ostanete makar još jedan jedini dan nakon nedelje, a vama je to običan poraz.

U jednom ste iskreni, hvala vam što iskreno priznajete da vam Vojvodina nije prioritet, što znači da ste u nju zalutali. Vojvodini su potrebni ljudi od digniteta, profesionalnog autoriteta, znanja i pre svega iskrenosti da klubu daju svoj maksimum. Novi Sad ima mnogo takvih, nije nam potreban predstavnik "Ekološke" Crne Gore.

Povike Uprava Napolje vam je uputilo 90% navijača na stadionu, a ne šačica kao što tvrdite, koje duša boli zbog sve sramote koje nam nanosite. Predsednik kao recimo i trener, živi svoj mandat tako da je prvi na udaru kritike kada je loše i poslednji u redu za pohvale kada je dobro. Zato ne pitajte nikog šta mislimo o vama, čuli ste šta mislimo i znamo da vam neko čita svaki post i komentar. Već mogu da zamislim kako se i na ovaj podrugljivo smejete (smejali ste se i dečijim suzama), ali ko se zadnji smeje najslađe se smeje.
IDITE I NE VRAĆAJTE SE VIŠE U NAŠU VOJVODINU.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
lazarr

Post by lazarr »

Upravni odbor zavrsen.
Zakljucak: Pojeo vuk magarca!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Upravni odbor wrote:Vojvodina je snažan sportski kolektiv.

Težak poraz i eliminacija našeg kluba iz Evrope a potom i reakcije koje su usledile tim povodom ne mogu a da nas ne ubede da smo mi zaista jedan veoma velik i snažan sportski klub. Ovakav stav zasnivamo na činjenici koliko je interesovanje u sportskoj i široj javnosti izazvao naš nesumljivi sportski neuspeh.

Ali vreme je za iskrenost, u svemu …

Mi sebe i u ovom porazu vidimo kao veliki klub. Gubili su i veći od nas, od slabijih ekipa nego što je Vaduc, ali nas boli NAŠE i nećemo praviti nikakve paralele.

Ali ne možemo a da ne napomenemo.

Dragi prijatelji kluba i dušebrižnici koji čekate tri gola u našoj mreži kako bi ste osuli paljbu po svemu što smatrate nedostojnim Vojvodine.

Nedostojno je osudjivati našu decu da su želeli ovakav ishod. Pa zar Vi mislite da Medojeviću, Mitoševiću, Stevanoviću ….. treba ovakva reklama i da im je zadovoljstvo da posle ovakvog poraza izadju na ulicu svog grada.

Nedostojno je osudjivati Mojsova i Trajkovića za lošu igru, pa čak i za nameru, a ne setiti se svega što su za ovaj klub dali u prethodnoj sezoni.

Nedostojno je ne dozvoliti mogućnost Supiću da tek posle dve odigrane utakmice pokuša da zameni jednog Brku kapitena. Pa mi najbolje znamo koliko VOŠINE dece ima u prvom timu a isto tako dobro znamo a to nam je i obaveza, da toj istoj deci pomognemo da reše svoju životnu egzistenciju.

Nedostojno je pričati i pisati samo o prihodima kluba (koji su uvek bili više nego transparentni) a nikada, i NIKADA ne spomenuti rashode istog (koji su isto tako uvek bili više nego transparentni, ali nikada objavljeni).

Da li iko zna koliko je ljudi zaposleno u FK Vojvodina ?

Da li se iko zapitao koliko porodica živi od našeg kluba ?

Da li se nekada neko zamislio i pokušao da sazna kako se obezbedjuju ogromna sredstva koja su potrebna za normalno funkcionisanje kluba ?

Da li iko može da se seti gde je VOŠA, najstariji prvoligaš, bila samo pre četiri godine ?

Da li je poznato bilo kome kolike su obaveze po raznim osnovama poreza i doprinosa koje decenijama nisu plaćane a koje sadašnje rukovodstvo izmiruje ?

Da li je ikada objavljeno u bilo kom mediju koliko je finansijskih i poreskih kontrola boravilo u kancelarijama FK Vojvodina i šta je rezultat tih kontrola ?

Da li je nekada postavljeno pitanje ko je pokrenuo inicijativu da se FK Vojvodina izuzme iz privatizacije i bude proglašena za sportski kolektiv od nacionalnog značaja ?

Pa, dušebrižnici, to je inicijativa našeg Upravnog Odbora na čelu sa Predsednikom.

Puno je pitanja na koje niko nije želeo ili imao potrebu da traži odgovor.

Bitno je samo kritikovati – bez ijednog argumenta. Sva ova pitanja i mnogo drugih postavljamo onima koji toliko vole VOŠU da čak ni ulaznice ne plaćaju, onima koji bi kritikovali i da smo prvaci Evrope, onim koj su izmanipulisani i plaćeni (svi mi znamo, a oni najbolje od koga) da destabilizuju VOŠU, da postane (kao što je i bila ) filijala Partizana i Zvezde …

Dušebrižnici, kada pišete i vređate na forumima navedite i argumente koji će potkrepiti Vaša pisanja i želju da pomognete našoj VOŠI. Svaku Vašu dobronamernu ideju – predlog za dobro VOJVODINE ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti.

Zašto se krijete iza pseudonima. Napišite Vaše ime i prezime jer ćete Vi, ako Vojvodini bude bolje, biti zaslužni za to, ali isto tako preuzmite odgovornost ako budete grobari našeg voljenog kluba.

O dušebrižnicima i „forumašima“ toliko.

Navijačima koji iskreno vole Vojvodinu hvala na fantastičnom navijanju i podršci.

Znamo da smo Vas razočarali.

Vi imate pravo da nas kritikujete, dajete predloge za dobrobit VOŠE, jer znamo da su iskreni.

,,Severu,, i 90% ,,zapadu,, još jednom hvala na iskrenoj podršci našim igračima na svakoj utakmici kao i ovoj protiv Vaduca jer iskreno navijate, kako kod kuće tako i na strani.

I na kraju, Vaduc nas je nadigrao, zasluženo prošao u naredno kolo a mi ne tražimo i nemamo nikakvo opravdanje.

UO FK „Vojvodina“

...Sta reci...a ne zaplakati...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Ajao pa ovo je vec bezobrazluk. Zamislite molim vas Dusan Pajovic i obican ----------dele moralne pridike?! Zemljo otvori se!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Uprava je u pravu. Sve su mi objasnili. Ja im se u moje ime izvinjavam što sam upao u loše društvo i kritikujem samo i isključivo bez argumenata.

"Mi sebe i u ovom porazu vidimo kao veliki klub. Gubili su i veći od nas, od slabijih ekipa nego što je Vaduc, ali nas boli NAŠE i nećemo praviti nikakve paralele."
Pitam se koje su to veće ekipe od nas gubile od slabijih od Vaduca (koliko i ima slabijih uopšte od njih, nas ne računam?)

"Dragi prijatelji kluba i dušebrižnici koji čekate tri gola u našoj mreži kako bi ste osuli paljbu po svemu što smatrate nedostojnim Vojvodine."
Daleko da je ovo prvi problem, ali tri gola kući od Vaduca bi mogli i praznu čašu da napune, a kamoli ovu punu kakvu mi imamo. Zajedničko saopštenje nakon finala Kupa, proslava Barija na našem stadionu, sumnjiv poslednji meč u prošlom prvenstvu koji implicira da smo se vratili na stari odnos filijale stuba srBstva, pripreme i NSu i bez kvalitetnih protivnika, loš prelazni rok su samo najnoviji biseri ove uprave.

"Nedostojno je pričati i pisati samo o prihodima kluba (koji su uvek bili više nego transparentni) a nikada, i NIKADA ne spomenuti rashode istog (koji su isto tako uvek bili više nego transparentni, ali nikada objavljeni)."
Nemam pojma o ciframa transfera, poreskim kontrolama, platama, jer je transparentnost vašeg poslovanja misaona imenica. Nestalo nam je blizu 5 miliona evra pre nekoliko godina, vetar ih odneo valjda. Pa pare od Đenove, ta misterija nije razjašnjena. A dug za Bilbiju? Koliko smo dobili, a koliko potrošili u ovom prelaznom roku?

"Da li je nekada postavljeno pitanje ko je pokrenuo inicijativu da se FK Vojvodina izuzme iz privatizacije i bude proglašena za sportski kolektiv od nacionalnog značaja ?"
Znamo i zašto ste to uradili, sigurno ne zarad budućnosti našeg kluba. Pare za kupovinu kluba ne moraju da se nađu, a pare od kluba su privatno vlasništvo gazde.

"Bitno je samo kritikovati – bez ijednog argumenta. Sva ova pitanja i mnogo drugih postavljamo onima koji toliko vole VOŠU da čak ni ulaznice ne plaćaju, onima koji bi kritikovali i da smo prvaci Evrope, onima koji su izmanipulisani i plaćeni"
Ima plaćenika, ali ne u taboru koji je protiv vas.

"Zašto se krijete iza pseudonima. Napišite Vaše ime i prezime jer ćete Vi, ako Vojvodini bude bolje, biti zaslužni za to, ali isto tako preuzmite odgovornost ako budete grobari našeg voljenog kluba."
Zato što forum i sajt tome i služe. A i nije slučajno da ste spomenuli izraz grobari ovog kluba, s obzirom da vam svima srce kuca za njihove večite rivale.

,,Severu,, i 90% ,,zapadu,, još jednom hvala na iskrenoj podršci našim igračima na svakoj utakmici kao i ovoj protiv Vaduca jer iskreno navijate, kako kod kuće tako i na strani.
Pokojni Sloba bi bio ponosan na ovu retoriku "šačica ekstremista".

U ovih nekoliko godina vašeg vođstva, nemamo nijedan trofej, u Evropi ispadamo u prvom ili drugom pretkolu, reflektori još nisu proradili, tereni u Veterniku su zapušteni. Nema baš mnogo stvari kojima možete da se dičite. Osim što nam decu znate rasplakati.

NAPOLJE IZ NAŠEG KLUBA!!!
Dušebrižnik i forumaš, Red Marquis.
Io odio Belgrado
West Ham

Post by West Ham »

Pre (ili posle) svega, inicijativu za izuzimanje iz privatizacije ne dugujemo njima, već određenim ljudima iz politike, koje ovde neću, da ne bih narušavao princip apolitičnosti foruma, spominjati. I dalje: reflektore dobismo od Grada; stolice, kao i sredstva za obnovu fudbalskog centra, od UEFE... Garnitura, dakle nije, za ovih nekoliko (nadam se poslednjih) godina uložila ni četiri okrugla brabonjca u Klub. A kad je transparentnost u pitanju, cenim da bismo lakše utvrdili finansijski izveštaj banaka na Kajmanskim ostrvima nego u Dimitrija Tucovića 1. Pitanje za razmišljanje: da li je neko od vas ikad video Statut Kluba?
oi Oi Oi! The chozen few...
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Inace sto se tice tog izuzeca iz privatizacije ne znam zasto se toliko busaju time, kada se zapravo ni ne zna sta to donosi i koji su eventualni benefiti?
ice

Post by ice »

Pa kako samo đubrad jednu hohštaplersku nije sramota da se bahato, sramno i lažno ponaša?
Što se krijemo iza pseudionima i da ih obelodanimo?

E pa gospodo (pošto znam da ovo čitate,a daleko ste vi od gospode,vaši maniri su klasični banditski,ali vi banda i jeste) kriminalna i mafijaška da uradimo to kako bi ste vi lakše mogli da ostvarite svoje pretnje da nekome POLOMITE NOGE kako ste to poručili, ako ne i nešto gore?
Kako vas nije sramota da pretite poštenim ljudima, mislite da možete u ovoj državi da radite šta hoćete jer ste potkupili možda nekog političara ili činovnika policije?
Znam da želite da dođete glave pojedincima (gde sam vam pogotovo ja trn u oku) , e pa draga gospodo, ako hoćete na taj način da igrate, tek ćete da vidite.Ja toliko toga znam o vama, da niste ni svesni toga.Do sada ništa nisam hteo javno da obelodanim, ali ću to uraditi.A znam zaista mnogo toga.Znam sve još iz vremena početka vaše mafijaške karijere, dobro pamtim.
Još samo jednom da čujem da nekome pretite i videćete šta će se desiti.Istina je jako okrutna i ružna i neće pogoditi samo vas, nego i sve oko vas i zato dobro razmislite šta radite.

A zarad opšteg dobra i Vojvodine napustite klub i tako nas sve oslobodite bede u koju ste nas zavilli.
Gde smo bili pre 4 godine?Pa bili smo svakako u mnogom boljem položaju jer nam je obraz bio čist i klub se osim zbog toga što je bio u nemaštini ni po čemu drugom nije provlačio po novinama.A šta smo dobili sa vašim dolaskom?Nameštanje utakmica, mobing prema igračima, šlihtovanje Zvezdi i Partizanu, hvatanje za gušu zaposlenih u klubu i vaše međusobno gloženje oko toga ko će veći deo kolača da uzme, ismevanje od strane celokupne sportske i uopšte javnosti, brukanje zbog skandaloznog oblačenja čoveka koji bi trebao kao predsednik na kulturan način da predstavlja klub, nestali milioni od prodatih igrača i još laži u vezi toga i stalne promene visine novčanih iznosa koje nam neko duguje, dugovanja i tužbe raznih manjih klubova prema nama čije smo igrače uzeli, a da nismo platili, uvođenje seljačkih manira u klub, vređanje legendi našeg kluba, smehotresne situacije oko igrača iz Afrike koji samo putuju i putuju, a nikako da stignu, hapšenja sve u pidžamama i dovođenja našeg kluba u vezu sa najmutnijim radnjama, fizičke pretnje svima onima koji se usude da vam protivreče.....
Malo li je sve to, a taj spisak je još mnogo i mnogo duži, praktično on nema kraja.
Niko ovde ne kritikuje bez argumenata, kao što možete da vidite argumenata je i previše, čak su nas skroz zatrpali i preplavili.
Predloga za normalno funkcionisanje kluba imamo svi mi na pretek, ali nijedan od njih se ne može ostvariti sve dotle dok vi draga gospodo ne napustite klub.Dok se to ne desi, ovaj klub nikako neće normalno funkcionisati, uostalom to i vi sasvim dobro znate.
I opet lažete.Lažete kako stignete.Vojvodina uopšte nije proglašena za klub od nacionalnog značaja, već za nešto što je od značaja za određeni lokalitet.A svi dobro znamo da je to samo paravan za to da vi sasvim slobodno i oslobođeni bilo kakvih stega u vezi budućih dešavanja možete da radite sa klubom šta hoćete i da ga do kraja opljačkate i orobite.Kakvu će klub imati konkretnu korist od toga?Pa nikakvu, ionako vi gospodo ne nameravate da skoro napustite ovaj klub, u čemu je onda bilo kakva razlika?
Koliko god da porodica živi od našeg kluba, sve one će i dalje živeti i nakon vašeg odlaska iz kluba, pa nemojte da budete teatralni i melodramatični.Problema neće biti ni za vaše jer koliko svi mi možemo da vidimo imate sasvim dovoljno sredstava za više nego lagodan život, štaviše, znamo da obožavate da živite u raskoši.Niko nikada neće nijednog poštenog čoveka najuriti iz kluba, ali vi gospodo to niste tako da nas ostavite te demagogije.
Što se tiče obezbeđivanja sredstava, ne znam za klub, ali znam za one vaše poslove koji nemaju veze sa fudbalom, treba li o tome da pričam?
Iz kluba ste vi sasvim dovoljno uzeli, a ako vam to nije bilo dovoljno služili ste se njime kao monetom za potkusurivanje (evo vam primera zadnje utakmice protiv Crvene Zvezde) i na taj način uzimali još više.

Svi navijači iskreno vole Vojvodinu i niko vas ne podržava osim možda par pojedinaca koje ste finansijski vezali za vas i obezbedili im egzistenciju.Ako je za vas to 90 posto onda živite u teškoj zabludi, ali nije to sa vama slučaj nego se kao davljenik hvatate za poslednju slamku spasa i pokušavate manipulacijama da spasete vaše udobne fotelje.E pa to vam gospodo neće uspeti jer i vi znate da vam je odzvonilo.Zarad svih nas i Voše, ali i zarad nekog vašeg obraza koji možda nikada niste ni imali, pokupite se iz naše Voše dok je potpuno niste srozali i uništili.

Ali znam da vi nikakve savesti i integriteta nemate i eto, zato ćemo svi mi da vas oteramo zarad naše savesti i obraza koje za razliku od vas imamo.

Pojedincima (a njih je jako, jako malo) koji eventualno još podržavaju vrlu upravu poručujem da se trgnu još dok je i vreme i da nikako ne podržavaju ove bljuvotine od fizičkih pretnji i ne pomažu to jer će tada nestati bilo koja razlika između njih i ove tobožnje "gospode" iz uprave i oni sami će postati kancer koji muči naš klub.

A vi " gospodo" samo pretite i dalje, to uostalom sve govori o vama ko ste i šta ste.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
laki

Post by laki »

Mislim da je ovo sto cu reci jedan konstruktivan predlog protiv ovih lazljivih gnjida: Na prvoj sledecoj utakmici koja bude bila znacajnije posecena od strane nasih navijaca (nadam se da necemo morati da cekamo 7. kolo protiv partizana za to), neko sa zapada ko ima dobru kameru na telefonu ili sl, treba da snima celu tribinu, pa da onda vidimo koji procenat tribine vice "uprava napolje". Zatim, treba takodje obratiti paznju i na navijace s istoka, posto je cela istocna tribina vikala "uprava napolje". Naravno da na istoku ima 7x manje ljudi nego na zapadu, ali nije ni to za podcenjivanje.
To bi bio neki nacin pomocu kojeg bismo bar, ako nista drugo, otklonili "dilemu" oko one sacice navijaca, odnosno celog stadiona...
Image
djape_ns

Post by djape_ns »

Mislim da je to borba s vetrenjacama, nemamo mi kome to da dokazujemo...

Zna se da se igraci manje vise preporucuju klubovima preko onih izreziranih snimaka koji se aplouduju na You Tube.
Sto ne bi sve one ''slucajne kikseve'' naseg sjajnog stopera skockali u jedan klip za YT pa da vidim tog trgovca koji ce ga prodati.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
vladans

Post by vladans »

I VI SEBE NAZIVATE NAVIJACIMA VOJVODINE ?
Drugacije misljenje u vama izaziva nagon za pljuvanjem...ne razumem.
Nemam nameru da se bilo kome pravdam i dodvoravam. To je samo moje misljenje, koje ne mora da bude tacno, i nista vise. Ako ono u vama izaziva negativna osecanja, TO GOVORI SAMO O VAMA.
Ako ce vam biti lakse, ETO PRIZNAJEM, NAJVECU I PRESUDNU ULOGU U DOVODJENJU ADAMSA, BILBIJE, MEREBASHVILIJA I MOJSOVA SU IMALI POSETIOCI FORUMA SAJTA FKV, JEL SAD LAKSE U SRCU...
Pitanje: Koji klub u Srbiji ima prosek 5000 prodatih ulaznica na domacim utakmicama, a da je cena istih makar 5 evra?
Koji klub u Srbiji ima prihod od prodatih TV prava makar da pokrije jednomesecno poslovanje?
Koja firma ili kompanija ulaze NOVAC (ali novac) u fudbalske klubove kao deo nekog sponzorskog ugovora?
Da li ste spremni da ulaznicu za fudbalsku utakmicu Vojvodina-Mladi Radnik, platite 5 ili 10 evra ili cete ttaj novac potrositi u prodavnici ili placajuci neki racun? Ja cu platiti racun ili ce zena skuvati rucak.

Da li ste spremni da samo o svom trosku, odete u Jagodinu po najgorem mogucem vremenu da navijate za voljeni klub? Nisam propustio ni jedno gostovanje-sve o svom trosku.
Zasto ne izadje 5000 ljudi na ulice Novog Sada i trazi od Pajtica, Pavlicica i Novakovica da ispune obecanje i renoviraju stadion.
Hocete li opet u BG rupu da gledate utakmicu Vojvodine protiv nekog evropskog kluba? Pa posle toga vikati "UPRAVA NAPOLJE"
Da li znate da je mesecno za plate, pre svega igraca ( zaposleni primaju Republicki minimalac-za informaciju), grejanje, ishranu, telefone, struju, treba izmedju 150000-180000 evra.
Kako se obezbedjuje taj novac ? Odgovoricete NADJITE SPONZORE...
HAJDE MAJSTORI NADJITE IH VI, PLATITE KARTU 10 EVRA, KUPITE GODISNJU ULAZNICU ZA 100 EVRA, UNAJMITE AUTOBUS ILI KOMBI ZA SVOJE PARE, PA U CACAK DA BODRITE VOSU.
SAVET STARIJEG I ISKUSNIJEG: Nemojte sebi pridavati veliki znacaj u politici dovodjenja igraca. Nemate ama bas nikakav uticaj na to.
FK VOJVODINA je firma koja zivi od prodaje igraca. Nema prodatih ulaznica, nema TV prava, nema drugih prihoda. Kao i svaki drugi klub u ovoj jadnoj drzavi. Zato ce Medojevic, Adjuru, Vulicevic ili bilo ko drugi biti prodat u junu ili januaru. Budi uveren u to, to je neminovnost. Mozete vristati, zapomagati, vikati "napolje iz kluba ovaj ili onaj", uzalud trosite energiju. Sto pre shvatite realnost zemlje u kojoj pijani Dragan Bjelogrlic organizuje izvlacenje parova polufinala Kupa...bice Vam svima lakse u zivotu.
Nekada nas je gospodin Siva Eminencija pljuvao i preko ovog foruma...a danas to cini preko zvanicnog klupskog sajta...
Napredovalo se..

Upravni odbor wrote:
Vojvodina je snažan sportski kolektiv.

Težak poraz i eliminacija našeg kluba iz Evrope a potom i reakcije koje su usledile tim povodom ne mogu a da nas ne ubede da smo mi zaista jedan veoma velik i snažan sportski klub. Ovakav stav zasnivamo na činjenici koliko je interesovanje u sportskoj i široj javnosti izazvao naš nesumljivi sportski neuspeh.

Ali vreme je za iskrenost, u svemu …

Mi sebe i u ovom porazu vidimo kao veliki klub. Gubili su i veći od nas, od slabijih ekipa nego što je Vaduc, ali nas boli NAŠE i nećemo praviti nikakve paralele.

Ali ne možemo a da ne napomenemo.

Dragi prijatelji kluba i dušebrižnici koji čekate tri gola u našoj mreži kako bi ste osuli paljbu po svemu što smatrate nedostojnim Vojvodine.

Nedostojno je osudjivati našu decu da su želeli ovakav ishod. Pa zar Vi mislite da Medojeviću, Mitoševiću, Stevanoviću ….. treba ovakva reklama i da im je zadovoljstvo da posle ovakvog poraza izadju na ulicu svog grada.

Nedostojno je osudjivati Mojsova i Trajkovića za lošu igru, pa čak i za nameru, a ne setiti se svega što su za ovaj klub dali u prethodnoj sezoni.

Nedostojno je ne dozvoliti mogućnost Supiću da tek posle dve odigrane utakmice pokuša da zameni jednog Brku kapitena. Pa mi najbolje znamo koliko VOŠINE dece ima u prvom timu a isto tako dobro znamo a to nam je i obaveza, da toj istoj deci pomognemo da reše svoju životnu egzistenciju.

Nedostojno je pričati i pisati samo o prihodima kluba (koji su uvek bili više nego transparentni) a nikada, i NIKADA ne spomenuti rashode istog (koji su isto tako uvek bili više nego transparentni, ali nikada objavljeni).

Da li iko zna koliko je ljudi zaposleno u FK Vojvodina ?

Da li se iko zapitao koliko porodica živi od našeg kluba ?

Da li se nekada neko zamislio i pokušao da sazna kako se obezbedjuju ogromna sredstva koja su potrebna za normalno funkcionisanje kluba ?

Da li iko može da se seti gde je VOŠA, najstariji prvoligaš, bila samo pre četiri godine ?

Da li je poznato bilo kome kolike su obaveze po raznim osnovama poreza i doprinosa koje decenijama nisu plaćane a koje sadašnje rukovodstvo izmiruje ?

Da li je ikada objavljeno u bilo kom mediju koliko je finansijskih i poreskih kontrola boravilo u kancelarijama FK Vojvodina i šta je rezultat tih kontrola ?

Da li je nekada postavljeno pitanje ko je pokrenuo inicijativu da se FK Vojvodina izuzme iz privatizacije i bude proglašena za sportski kolektiv od nacionalnog značaja ?

Pa, dušebrižnici, to je inicijativa našeg Upravnog Odbora na čelu sa Predsednikom.

Puno je pitanja na koje niko nije želeo ili imao potrebu da traži odgovor.

Bitno je samo kritikovati – bez ijednog argumenta. Sva ova pitanja i mnogo drugih postavljamo onima koji toliko vole VOŠU da čak ni ulaznice ne plaćaju, onima koji bi kritikovali i da smo prvaci Evrope, onim koj su izmanipulisani i plaćeni (svi mi znamo, a oni najbolje od koga) da destabilizuju VOŠU, da postane (kao što je i bila ) filijala Partizana i Zvezde …

Dušebrižnici, kada pišete i vređate na forumima navedite i argumente koji će potkrepiti Vaša pisanja i želju da pomognete našoj VOŠI. Svaku Vašu dobronamernu ideju – predlog za dobro VOJVODINE ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti.

Zašto se krijete iza pseudonima. Napišite Vaše ime i prezime jer ćete Vi, ako Vojvodini bude bolje, biti zaslužni za to, ali isto tako preuzmite odgovornost ako budete grobari našeg voljenog kluba.

O dušebrižnicima i „forumašima“ toliko.

Navijačima koji iskreno vole Vojvodinu hvala na fantastičnom navijanju i podršci.

Znamo da smo Vas razočarali.

Vi imate pravo da nas kritikujete, dajete predloge za dobrobit VOŠE, jer znamo da su iskreni.

I na kraju, Vaduc nas je nadigrao, zasluženo prošao u naredno kolo a mi ne tražimo i nemamo nikakvo opravdanje.

UO FK „Vojvodina“
Nevernik

Post by Nevernik »

Fenomenalno saopstenje :lol:

Realno, ako pogledamo istini u oci, forumasi su za sve krivi :)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nevernik wrote:...forumasi su za sve krivi :)
kowalski

Post by kowalski »

Image

Image
Image
Post Reply