Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Post by shecky »

Evo ovako da vas rasvetlim :)
Ja sam uvek isao na istok i nikad nisam imao sezonsku.. a karta je u zadnjih par godina bila 200din. Tako da je cena ISTA.
johnny

100!!!

Post by johnny »

CELE sezone je ulaznica za istok bila 100 (sto) dinara!!!
Laz i prevara!!!
vojvodina jedna jedina

Re: 100!!!

Post by vojvodina jedna jedina »

johnny wrote:CELE sezone je ulaznica za istok bila 100 (sto) dinara!!!
Laz i prevara!!!
Pa ja znam da sam placao 100 dinara,a opet nisam stoprocetno siguran.

Ne mogu da verujem da ni oko cena ulaznica ne mozemo da se slozimo... :roll:
ZmagoNS

Re: 100!!!

Post by ZmagoNS »

vojvodina jedna jedina wrote:
johnny wrote:CELE sezone je ulaznica za istok bila 100 (sto) dinara!!!
Laz i prevara!!!
Pa ja znam da sam placao 100 dinara,a opet nisam stoprocetno siguran.

Ne mogu da verujem da ni oko cena ulaznica ne mozemo da se slozimo... :roll:
Koliko se ja secam,cena je bila 300,200,100 sve do one utakmice kada zbog snega nije bila otvorena istocna tribina i kada je zbog toga spustena cena karte za zapad na 200 din! Nakon toga,cena za zapad je ostala 200,a za istok spustena na 100 din! Evo,valjda sam pomogao da se razresi misterija,ako i mene secanje sluzi! :D
Andreyos

Post by Andreyos »

Zna li iko,da li u NS može da se kupi sezonska za Zapad?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
johnny

...

Post by johnny »

Moguce je da me je vrucina ubila kao i hektolitri hmeljne smese, al aj me Zmago podseti kada istok nije radio zbog snega? Na kojoj utakmici smo išli na zapad?
Bez pretplatne, istok je CELE godine bio 100 dinara!potpisujem i vodim na pivo svakog ko me u drugo ubedi.
Last edited by johnny on Sat Aug 06, 2011 10:44 pm, edited 2 times in total.
Marcello

Post by Marcello »

Andreyos wrote:Zna li iko,da li u NS može da se kupi sezonska za Zapad?
Za sada ne, klub će izaći sa zvaničnim cenovnikom, a karte će se gotovo sigurno prodavati samo u SC "Vujadin Boškov" i to u neko debilno vreme (tipa 10-14h). Kao i uvek :roll:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Junior

Post by Junior »

johnny wrote:Moguce je da me je vrucina ubila kao i hektolitri hmeljne smese, al aj me Zmago podseti kada istok nije radio zbog snega? Na kojoj utakmici smo išli na zapad?
Mislim da je to bila utakmica sa BSK-om,prva kuci u prolecnem delu sezone,kad smo ih dobili 2-1 jeeeedva...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kopam malo po arhivi i naletim na ovu fotografiju.

Drugi ili treci chat susret igraca FK Vojvodina sa posetiocima nezvanicnog sajta navijaca Vojvodine - firmanovisad.net (ispravljeno :) ).. Neki od vas se toga sigurno secaju. Nije nas bilo mnogo, vise su to bili pionirski potezi, ali bilo je jako lepo.

Na fotografiji su: Nikola Trajkovic i nazalost sada pokojni Sreten Vasic
Datum je 27.10.2002.

Image

A evo jos jedne iz novembra meseca iste godine

Joca Tanasijevic i Ser Sasa Todic

Image

A ovako je sve pocelo:

Milan Belic, ljubimac navijaca Vojvodine i jedan od onih igraca koji su uvek ostavljali srce na terenu, (sa mog kucnog racunara :) ) otvara lepo poglavlje internet interakcije FKV.

Image
datum: 23.12.2001.
Last edited by Minja on Wed Aug 10, 2011 10:49 pm, edited 1 time in total.
:)

Post by :) »

I u Dnevniku je pisalo o chat susretima i prenosili su pojedine delove istih. Nije nas bilo mnogo, al bilo nam je lepo :lol:
ogi
Administrator

Post by ogi »

:) wrote:I u Dnevniku je pisalo o chat susretima i prenosili su pojedine delove istih. Nije nas bilo mnogo, al bilo nam je lepo :lol:
Rekordna poseta na chatu... mozda bi mogli opet da krenemo sa ovim druzenjima? Verujem da bi nas bilo mnooogo vise...

Image

Hvala Minja na ovim slikama. Jedna mala ispravka. Chat gostovanja su isla u tvojoj organizaciji ali preko nezvanicnog sajta navijaca Vojvodine - firmanovisad.net. Taj sajt je vremenom ugasen. Ne verujem da je proslo 10 godina!

edit Minja: Ispravljeno! Tako je, potpuno sam zaboravio, a sve smo radili preko firmanovisad.net. Garazni internet he he
:)

Post by :) »

Nije proslo 10, recimo nekih 8-9 maks, al Rabren je i dalje tu :lol:

Bilo bi nas sad sigurno vise, eh kolko nisam instalirao mIRC :D
Junior

Post by Junior »

U klubu nastavljaju sa starim obicajem ispaljivanja svojih navijaca. Juce sam sa burazerom bio da kupim sezonsku,u 14:45h na Vujadinu nije bilo zive duse... :oops: :roll:
laki

Post by laki »

Meni i drugaru je drugar uzeo propusnicu. To znaci da smo mogli ovde da se organizujemo da neko ko ce ici uzme za sve kartu koji nisu u prilici. Sad je verovatno kasno za tako neku organizaciju.
Image
kapri

Post by kapri »

Mislim da sam negde procitao da rade do 14h, verovatno zbog toga nije bilo nikog. Bio sam pre par dana oko 13h, fino su me ugostili i kupio sam kartu. Rekli su da ce u najskorije vreme poceti prodaja i kod stadiona ali ne znaju tacnu lokaciju.
P.S. Cuo sam jos jednu dobru vest a to je da uskoro pocinje sa radom online shop. Navodno cekaju se sponzori jos nesto da srede i gotova stvar. :hurray:
Post Reply