1. kolo: Vojvodina-Radnicki (KG) 1:1

Prognozirate konacan ishod:

Poll ended at Mon Aug 15, 2011 7:43 pm

1
37
47%
X
29
37%
2
12
15%

Total votes: 78

gardista

komentar

Post by gardista »

Добронамерна реченица нашег ICE-а ме је баш натерала да се добро замислим, између осталог каже: "Није све баш тако црно-бело као што неки мисле..." Па и није, размишљам ја, ето СРЦЕ је ЦРВЕНО-БЕЛО!!! Мало ли је за почетак?
lazarr

Post by lazarr »

U danasnjem Zurnalu najava za utakmicu sa Radnickim. Ristovski izdiktirao sastav i zamalo se nisam slogirao. Opet formacija 4-2-3-1 sa dva zadnja vezna (Meda i Adjuru). Da li je moguce da igra sa dva defanzivna vezna i sa jednim spicem kod kuce? Za gostovanje ova formacija jos moze i da prodje, ali kod kuce.......Strasno.
I jos je jedan od tih veznjaka Adjuru koji je ubedljivo nas najgori igrac svih ovih pripremnih utakmica. Vuk na klupi? Pa ko je ovde buducnost kluba Vuk ili Adjuru?
U ofanzivnom delu veznog reda Mereba sam. Ako izostavimo Branu i Bosketa koji su na papiru vezni a u realnosti klasicna krila koji veznom redu uopste ne doprinose, onda je stvarno nerealno ocekivati da se Mereba sam bori pored njihovih 4-5 zgusnutih igraca koji ce delovati na tom delu terena.
To je i osnovni problem lose igre Merebe. Jednostavno nema pomoc u organizaciji igre i sve se svodi na njegov potez. On decko previse zeli, pa u tome pretera i uslede greske. Siguran sam da bi pored jos jednog kreativca (Ljubinkovic) i on igrao mnogo bolje.
Buca

Post by Buca »

Imaš na klupskom YT kanalu da pogledaš celu konferenciju gde je Ristovski odbio da izdiktira sastav, tako da je to u novinama slobodna procena autora teksta.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
lazarr

Post by lazarr »

Par postova iznad sam poceo da sizim zato sto je najavljen Adjuru u prvoj postavi i sada kad sam malo razmislio, shvatam da cemo izgleda morati da trpimo Djuru u prvih 2-3 kola.
Prelazni rok jos traje, viska stranaca imamo, i to je jedini nacin da ga uvalimo nekom. Sigurno da niko nije pratio kako je igrao protiv Krivaje ili Sloge, vec da je danas najveca sansa da ga neko primeti i odvede.
West Ham

Post by West Ham »

Ne znam kako vi, al' mene lupa neki boost. Po prvi put u više godina otvaramo sezonu onako kako i dolikuje jednom gradskom klubu, pred svojim navijačima, u svečanoj atmosferi, pod svetlošću reflektora... U goste nam dolaze napržene Gedže, ekipa koja je, po mom sudu, ipak ispod našeg kvaliteta i ranga. Mislim da se nikada nije, bar otkako pratim fudbal, dogodilo da jedan tim započne prvenstvo na uslovnoj slobodi. I to ne bilo koji, već moj, naš Klub! Ne mogu vam opisati koliko me to oduševljava! Ovo je možda, makar simbolički, inicijalna kapisla koja bi našoj priči mogla dati stari, izgubljeni smisao, lepo izražen sintagmom koja se, nažalost, vezuje za fašistički fudbalski klub iz Beograda. Istorijski gledano, "Sami protiv svih" je slogan koji najbolje opisuje borbu i delovanje našeg Kluba, a ne spomenute rulje. To je pravac kojim ćemo se, nadam se, u budućnosti kretati. Ne znam zašto, ali da treba da se opredelim za neki klub iz npr. Paragvaja ili Mongolije, i da do mene dospe informacija kako u toj zemlji postoji klub koji je na uslovu, bez razmišljanja bih se odlučio za taj, i nijedan drugi! Da malo razbijem offline, cenim da danas glatko dobijamo (3:1).
Nova sezona je pred nama. Dom Bolesnih ponovo otvara svoja vrata. Šta ćeš lepše...?
oi Oi Oi! The chozen few...
Milan

Post by Milan »

Iz Kragujevca je krenulo 450 Đavola, a očekuju još minimum 100 zemunaca... Spremite grla i vidimo se na Karađorđu!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ево за нас који не можемо да присуствујемо, сад сам нашао.

http://www.fkradnicki.com/2011/08/uzivo-protiv-vose/

едит - ово што сам гледао задњих 10 минута првог полувремена, нисмо пола прешли и повезали 3 додавања, не знам како је било пре тога. Ђавола око 500.

1-1, одличан резултат, после свега, остаје ипак мали жал што смо изједначили. Идемо даље, следећи је Металац, и сви се надамо новом одличном резултату по наш клуб, тј. 2-0 за њих.
Да чујемо утиске са стадиона, јер на снимку није било звука.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
simicpk

Post by simicpk »

Jel ima snimak negde ponistenog gola?
kowalski

Post by kowalski »

Brana Ilic - grobar nad grobarima, sve lopte je usrao.

Bojovic - dobra sansa + gol za 20ak minuta, za mene dosta da kazem Ilic na tribine, mali u prvu postavu.

Mojsov - jos nema dovoljno cvrstih dokaza da mogu da kazem da sabotira, ali otiso je u k***c krasni

Meda i Vuk - what a fuck? nijedno dodavanje ko svet, plus Meda masi tezak zicer.

Supic - cirkus medrano, al bar uveseljava publiku.

Trajko i Abu - kapa dole.

Boske - prvo poluvreme bunar, drugo jos veci na desnom beku.

Covic - zna da skoci, ali spor do zla boga.

Mereba - hoce on, al j**e ga sto ne zna izgleda.

Smiljanic - nisam ga ni video sa zapada.

Jao - bori se, skace, samo jos da ima stofa malo.

Pavlovic - nit smrdi nit mirise, nije lako kombinovati sa **** Ilicem na istoj strani.

Jebes ekipu u kojoj najbolje izvodi sl udarce i centrira levi bek (a nije r. carlos).

Pomocni sudija nas je olesio, jer Ilicu nije izasla lopta u aut pre centarsuta za ponisten gol.

Gosti seljana klasicna, a navijaci pseudocigani, iz '95 pobegli.
Image
Buca

Post by Buca »

KoKanidja wrote:1-1, одличан резултат, после свега,
:!:
Protiv ozbiljnije ekipe primili bi bar 3 gola iz kontra napada. Igra ocajna totalno bezidejna, uz katastrofalne Medu i Vuka na sredini, Brana u napadu. Igraci su 60-om minutu lipsali i nisu mogli da se vracaju u odbranu, Golman loptu po zemlji umesto da uhvati dodaje protivnickim igracima dok Pavlovic i Trajkovic ostavljaju dusu na terenu. Ljudi jako puno, atmosfera odlicna, podrzavanje tima svih 90 minuta sa svih tribina, nakon kraja dok traju povici UPRAVA NAPOLJE ljudi iz loze pokazuju srednji prst navijacima i to onako veoma ponosno.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Buca wrote:nakon kraja dok traju povici UPRAVA NAPOLJE ljudi iz loze pokazuju srednji prst navijacima i to onako veoma ponosno.
Дај реци да ме зајебаваш?
Last edited by KoKanidja on Sat Aug 13, 2011 10:43 pm, edited 1 time in total.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Buca

Post by Buca »

KoKanidja wrote:
Buca wrote:nakon kraja dok traju povici UPRAVA NAPOLJE ljudi iz loze pokazuju srednji prst navijacima i to onako veoma ponosno.
Vadi mi oci ako nije tako bilo!
kowalski

Post by kowalski »

KoKanidja wrote:
Bilo je bas tako.

A daj ti reci da te to iznenadjuje, u toj lozi su sve poznati dzentlmeni i gospoda, potekli u Wiener Schule

:pegla:
Image
lazarr

Post by lazarr »

Prvi put u zivotu mi je zao sto Vosa nije izgubila. Iz prostog razloga sto se sa ovim bodom nista nece promeniti. Niti ce otici trener, niti uprava.
Da su izgubili valjda bi ispali ljudi pa sami otisli, ovako, reci ce "pa sta nismo izgubili".
Ne mogu da verujem da igraci koji su tako dobro igrali prosle sezone sada lice na amaterske igrace iz beton lige. Brana nije vise ni za komentarisanje. On je skandalozan. Meda izgubio bar 5 lopti koje su otvorile kontre za goste. Supic nista. Dobije gol iz peterca. Zanimljiva su mi njegova izbacivanja posle gol auta. Svako izbacivanje traje po minut. Naucio da brani po seljackim ekipama pa mu ostala navika da cuva rezultat. I jos na kraju napusava publiku na jugozapadu. Jeste da su ga malo nagazili, ali sa publikom ne sme tako.
Mojsov nastavlja sa losim igrama.
Smiljanic. Gde je taj decko bio veceras od 20h pa nadalje?
Mogao bih ovako redom, za svakog po nesto, ali ne vredi. Mozda i nije do igraca. Mislim da je ipak do onog "ridjana" sto nam na kraju utakmice smekerski pokaza palac gore. U fazonu "dobro je ispalo. moglo je i gore"
slanina

Post by slanina »

Sta reci za trenera koji jedino sto zna je da siri ruke,za igrace koji su bili nosioci igre prosle sezone a sad su najgori(Meda,Mojsov...)?
Trener ne zna koga menja,ko mu sta igra u ekipi sve je izmesao uloge,stavlja cetiri napadaca a vadi vezne igrace niko ne zna loptu da prenese,bunare loptu zadnjih 20 minuta pa kao prodje prodje.
Da covek ne poveruje da je to ekipa od prosle godine. :shock:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked