Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

ice wrote:Možda je bolje pitanje (mada su i ova odlična) Zeljo, koliko je klub dužan upravi? :roll:
Deluje blesavo, ali je pitanje ono pravo verujte i pokazuje u kakvim se g....a nalazimo kao i to šta pojedinci rade.
Čekaj malo, a kako je to moguće? Na čemu im može biti Klub dužan, ako bela dinara nisu u njega investirali? Još od Gajićeve i Dubrojine investicije u SC "Vujadin Boškov", ne znam da se u bilo šta investiralo, niti je bilo kakvu pozajmicu Klub uzimao od sadašnje garniture? Gajić i Dubroja, tj. njihove firme su isplaćene, ne znam kako Klub može bilo kome iz ove sada garniture da išta duguje? :shock:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vuke

Post by Vuke »

Zeljafcv wrote:Pošto su jednoj drugoj temi Vuke i TomaNS pokrenuli priču da je ova Uprava ostala dužna neke pare Gosn. Milinkoviću, a sećam se da je i Dragan Mrđa pre par meseci tražio isplatu nekih novaca, zatim Borac BL kojima se još nisu isplatile obećane pare za Bilbiju, i još neki bivši treneri i igrači kojima se duguju pare. Da li smo mi zaista finansijski "stabilan" Klub? U skladu sa ovom rečenicom, da li neko upućeniji zna podatak koliko para FK Vojvodina duguje (iskreno, voleo bi da se to javno iznese)? Zašto to pitam? Pitam u slučaju, ako jedared ova bedna Uprava ode, koliki nas dugovi očekuju?
Pricu je pokrenuo @TomaNS!

Dug za Bilbiju je u celosti isplacen, Milinkovic nikada javno nije rekao da mu klub duguje(neki drugi podmecu tu pricu, posto im odgovara) Znam da mu je dugovano, a da li su mu sve isplatili zaista ne znam.

U svakom slucaju manje dugujemo od skoro svih clanova JSL, pa i od dva drzavna! Mada uvek moze da bude i bolje stanje i svasta na tom polju treba menjati!
severozapad

Post by severozapad »

Molim da mi se odgovori da li sam i ja ako sam protiv ove uprave cigan/grobar ili nešto još gore, možda domaći izdajniki ili strani plaćenik?

Ljudi koji neće više Zlatu nisu protiv njega zbog poraza od lihenštajnaca i bednih remija ili trenutne forme igrača. Mislim da nam svima najviše smeta odnos u kojem ti isti ljudi pokazuju srednjak navijačima, njihovim čestitaju a ovim drugim se izvinjavaju se što su nas pokrali i izvredjali.

Kada je Vojvodina napustila teren, iza nje je stala cela Srbija, budite ubedjeni u to, kada je saopštenje izašlo, smejala se cela. U tom prvom momentu, pomislio sam da mi svi jesmo jedno, ovakvi ili onakvi, ali za jedan cilj. U drugom, pak, sve je bilo mnogo jasnije. Neki jednostavno rade iz ljubavi, drugi iz interesa.

Ja im to ne mogu oprostiti, a na utakmice ću nastaviti da dolazim, jer sam navučen zauvek. Igračima ću zviždati kad stvarno zaslužuju, podržavati i kad ne zaslužuju.

Ali ova uprava MORA da ode.

p.s. apelujem da se prestane sa prozivanjem neistomišljenika na ovom forumu
ice

Post by ice »

Severozapad, potpuno zdravo razmišljanje sa tvoje strane, slično misle i mnogi drugi, ali eto džaba kada grupica ljudi sve nas pravi budalama.

I naravno da ako si protiv uprave s tobom nije nešto u redu, u stvari ti si samo jedan od hiljade onih neupućenih za čije uši nije istina jer jadni ne umeju da razmišljaju svojom glavom i trebaju im pravi filozofi i genijalci da im kažu šta je u stvari za sve nas najbolje.
Trenutno je situacija kod nas sledeća.

Koliko pojedincima teško padaju neke stvari koje se čak i na internetu, spominju pokazuju to i raznorazna saopštenja, uvrede i etiketiranja, jednostavno njima smeta svako ko izrazi neki svoj stav koji nije u cilju negovanja kulta njegovog predsedničkog božanskog visočanstva i njegovih prvosveštenika. :lol:
Razna gospoda, kojima su usta često puna kritike prema negativnim tekovinama komunističkog totalitarnog režima i smatraju sebe tobož nekom suprotnošću tome i avangardom, se upravo ponašaju kao na sednici Centralnog komiteta saveza komunista.Jednoumlje zagarantovano.
I onda kao u stara dobra vremena šire mase tobož većaju o nečemu što je već ranije na sednici centralnog komiteta već dogovoreno.Kao kada su u nekoj firmi ili ustanovi radnici na sastanku tobož većali o nečemu, a pre toga su članovi partije već sve između sebe dogovorili. :lol:
I ako nešto ne ispadne kako treba, pa ko je kriv do samih radnika?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Vuke

Post by Vuke »

Prvi mislim da je predsednik povukao katasrofalan potez sa zajednickim saopstenjem i sto nije uspeo da "zadrzi" Kizu Milinkovica! Bilo je tu mnogo pritisaka, ucena, kombinacija, ali morao je to da izdrzi! Zatim nova greska sa dovodjenjem trenera koji nema kvalitet za Vojvodinu i sve se poklopilo da se nesrecno ispadne od Vaduza!

Promene su potrebne, a sada kakve i koja bi bila dalja resenja? I pored toga sto su mnogi kivni, otisli su samo Brka i Tumba za koje je i bio red da se puste i Katai za dobru ponudu(setite se kako su svi za Aleksica trazili vise, a sada sam trenira sa Novim Sadom i jos nisu stigle pare, a Katai ima jos goru cud:)! I dalje nam najbolji igraci ne odlaze u titove blizance, a strasnih ucena i pritisaka sa svih strana i samog vrha su bili za Mrdju, Tadica, Kacara, Aleksica itd. Dosla su za nasu ligu dobra pojacanja, Bojovic, Covic, Ljubinkovic, Brankovic, ali je promaseno sa golmanom!

Treba biti realan i objektivan i sve valjano izvagati, nisam cuo ni jedan pravi predlog za promene! Da ne valja trenutno se svi slazu!

U ovoj zemlji predsednik zemlje istakne javno da dva drzavna kluba treba da se smenjuju na prvom mestu! U savezu su samo njihovi ljudi, politicari se nalaze u i oko oba kluba i mnogo ljudi sa one strane zakona.
Ta dva kluba vise od polovinu utakmica odigraju prijateljski, jos im i sudije naklonjene!

@severzapad
Molim da mi se odgovori da li sam i ja ako sam protiv ove uprave cigan/grobar ili nešto još gore, možda domaći izdajniki ili strani plaćenik?
Koje tebi rekao da si ti to, ako si protiv uprave? Molim te da das konkretan odgovor!
Ljudi koji neće više Zlatu nisu protiv njega zbog poraza od lihenštajnaca i bednih remija ili trenutne forme igrača. Mislim da nam svima najviše smeta odnos u kojem ti isti ljudi pokazuju srednjak navijačima, njihovim čestitaju a ovim drugim se izvinjavaju se što su nas pokrali i izvredjali.
Ko je iz uprave FK Vojvodine navijacima pokazao srednjak! Budi konkretan, pa napisi ime i prezime! Da li svako ko sedi u lozi je automatski u upravi kluba?

@ice
Severozapad, potpuno zdravo razmišljanje sa tvoje strane, slično misle i mnogi drugi, ali eto džaba kada grupica ljudi sve nas pravi budalama.
Koja to grupica ljudi nas pravi budalama?

Kome smeta tacno kada ti izrazis, makar to bilo na internetu, svoje misljenje?

Vase pisanje deluje kao kada sklapate neku pricu, napravite uvod, razradu i zakljucak po vasoj zelji! Meni ta prica nema nikakvog osnova dok konkretno ne odgovorite na ova pitanja! Mislim da vas ni ostali forumasi nece razumeti, dok uvijeno pisete!
ice

Post by ice »

Vuke, evo ti par odgovora kada si tako radoznao i zdušan jurišnik u odbrani uprave (blago velikom tati) .

Ćelavi, mlađi čovek iz predsednikovog obezbeđenja je pokazao srednji prst.

Ko nas pravi budalama?Pa valjda je to jasno, uprava i ovi koji se zdušno trude da ih opravdaju i drugima govore kako ništa oni ne znaju, ali oni će da razmišljaju i za njih, to valjda svako vidi i zna.

Kome smeta moje mišljenje?
Pa eto ti kao primer u drugom topiku onaj koji traži da izbrišem svoj post.

Što se tiče pitanja upućenog severozapadu, pa dragi Vuke da li si zaboravio ono čuveno saopštenje upućeno forumašima ili si kratkog pamćenja?

Lepo ti napisah juče, znam da je vrućina, ali opusti se, popi nešto hladno.Ne moraš uvek biti prvi u svemu, pusti i ostale da udare po meni i ostalim forumašima, nije fer prema njima, neka obave svoja zaduženja. :lol:

Istu tu demagogiju o promenama i drugim rešenjima su širili i ti pojedinci koji svakoga dana sa predsednikom sede na kafici, samo kada im se neko predloži odmah klimaju odrično glavom kao bogomdane sudije.

Mislim da nas ostali forumaši savršeno razumeju, ako hoćeš, napravi anketu o tome. :lol:
Nego, ponovo te pitam, koja je tvoja uloga ovde pa si krenuo tako direktno da izdaješ naređenja i lekcije?
Vuke

Post by Vuke »

Vuke, evo ti par odgovora kada si tako radoznao i zdušan jurišnik u odbrani uprave (blago velikom tati).
Ako procitas pazljivo sve sto sam napisao, nadam se da si dovoljno inteligentan, da ces ukapirati da ni jednom recenicom ne branim upravu, cak sta vise kazem da su potrebne odredjene promene! Citaj redom, pazljivo i skoncentrisi se, suvise si se uzbudio...

Znaci taj je u upravi kluba? :lol:
Ko nas pravi budalama?Pa valjda je to jasno, uprava i ovi koji se zdušno trude da ih opravdaju i drugima govore kako ništa oni ne znaju, ali oni će da razmišljaju i za njih, to valjda svako vidi i zna.
Ko su ti druge pored uprave?

Za kakve si ti promene, mislim imas li strategiju i plan? Sta dalje?
Istu tu demagogiju o promenama i drugim rešenjima su širili i ti pojedinci koji svakoga dana sa predsednikom sede na kafici, samo kada im se neko predloži odmah klimaju odrično glavom kao bogomdane sudije.
Ko to sedi na kafici sa predsednikom i radi protiv interesa kluba? Ako znas voleo bi da podelis sa nama da znamo ko radi za svoj, a protiv interesa nas i kluba?
uaaa!!!

Post by uaaa!!! »

edit- Prvi post a komentarišeš šta se dešava na drugim forumima? Dobrodošao i pročitaj pravila foruma!
buuuu!
ice

Post by ice »

Vuke wrote:
Vuke, evo ti par odgovora kada si tako radoznao i zdušan jurišnik u odbrani uprave (blago velikom tati).
Ako procitas pazljivo sve sto sam napisao, nadam se da si dovoljno inteligentan, da ces ukapirati da ni jednom recenicom ne branim upravu, cak sta vise kazem da su potrebne odredjene promene! Citaj redom, pazljivo i skoncentrisi se, suvise si se uzbudio...

Znaci taj je u upravi kluba? :lol:
Ko su ti druge pored uprave?

Za kakve si ti promene, mislim imas li strategiju i plan? Sta dalje?
Ko to sedi na kafici sa predsednikom i radi protiv interesa kluba? Ako znas voleo bi da podelis sa nama da znamo ko radi za svoj, a protiv interesa nas i kluba?

Ne znam zašto bi ja tebi polagao neke račune i informisao te.Kažem ti, raspitaj se kod kolega, oni sve znaju.O drugim forumašima ne brini.Nemam nameru da se dalje raspravljam sa tobom.

P.S.-Ne braniš ti upravu, braniš ti sebe prvenstveno, znaš na šta mislim. :wink:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Vuke, odakle ti pravo da bilo kome deliš lekcije i etiketiraš ljude ovako (prvo Tomu, a zatim i ice-a) po forumu, a sebe u ogledalo ne pogledaš? Suzdrži se malo od toga u buduće. Ti kao da si hipnotisan ili se namerno sprdaš sa nama, ili možda za nekoga ti pazariš vreme, ili si jedan pas koji ne grize ruku koja ga hrani, ili si jednostavno povodljiv i nasedaš na manipulacije, dok nam lađa tone? :wink:

Sve to dobro što si napisao o radu Uprave, mogu ti "iz keca" pobiti sa bar 10 puta više gorih stvari.

Kako neko može da "maše repom" dok mu Klub gubi od drugoligaša, a njegovi funkcioneri se utrkuju ko će veća seljačina da bude? Neću da budem deo greha i da učestvujem u urušavanju ugleda Vojvodine, niti želim da se sa takvima držim. E zato ću da "lajem", a ne da "mašem repom". Šta je s vama ljudi, jel smo mi navijači Vojvodine, časne, Gospodske, kulturne, novosadske, moderne, a u isto vreme i domaćinske ili branioci Uprave? Nismo valjda sisali vesla i verujem da su navijači Vojvodine pametni i razumni ljudi i da velika većina (rekao bi bar 2/3 od ukupnog broja) apsolutno želi da nam ovi više odu iz Kluba. Novi Sad sa okolinom ima sasvim dovoljno pametnih i obrazovanih ljudi koji će nam sigurno bolje i čestitije voditi Klub od sadašnje bande. Dragi Vuke, evo zašto:

Zato što, ima nas dosta koji se nedamo više izmanipulisati, koji ne možemo više da podnesemo da nam se Klub sistematski pljačka, gde caruju brojne malverzacije, da se urušava sav ponos kojim je plenio i tradicija duga evo već skoro 100 godina. Ajde da mogu da prihvatim da do pada rezultata mora da dođe, kako bi se Klub stabilizovao, pa da za 2 godine možemo očekivati bolje, međutim, ovo već traje više od 5 godina. Vade se da je teško i da se nema para, pa onda neka odstupe, ne trebaju nam takvi koji će se zadovoljiti sa prosekom, jer Vojvodina nikada nije bila prosek, niti ću želeti da to ikada bude.
Jel za vrhunski rezultat trebaju samo novci? Zašto na primer onda Manchester Citi nije osvojio ništa, a puni su kao brod? A jedan Kluž može da igra Ligu Šampiona? Koga oni to zaj****? Ljudi koji nam vode Klub su dužni da mole sponzore da nas sponzorišu, pa zašto ne ponude nekoj jačoj stranoj kompaniji reklamu na dresu, uzeli bi odmah, ali nijedna ozbiljna kompanija neće nikome za tako nešto da daje proviziju (a za mnoge ljude u našem Klubu je provizija moje drugo JA, srednje ime praktično). Ako su toliko transparentni vezano za transfere, zašto nikada ne kažu za koliko su prodali ili doveli? U šta se uloži ili ekonomski rečeno investira taj kapital od prodaje igrača za više milionske sume evra? Jel su uložili možda svoj novac u Klubu, ulože malo sutra. Pa odakle im onda uopšte pravo da sede u U.O.? To može bilo ko onda, zar ne? Po čemu su oni bogom dani da nam vode Klub, kada nemaju ni grama ljubavi prema njemu? Nije im Vojvodinu otac ostavio, pa da se ovako igraju sa njom. Svi planovi su propali, sve se izgubilo, a blamiranju nema kraja. Dobili su mandat, da li zasluženo ili ne, nije bitno i nisu ga iskoristili. Dokle, jeli gospodo?! Dokle ćete nam Klub blamirati, pa čestitati nove Barije i pisati saopštenja pomirenja? Takvo bezmudo da se ponaša može svaka pi*da. Ali ne, nakon svake sezone naša draga uprava bi prodala kojeg talentovanog klinca, pred kojim je budućnost (deo kolača uzela sebi) i bez ikakvog planiranja budućnosti krunla u iduću sezonu... Koji je inače cilj Vojvodine za ovu sezonu, da li iko živ to zna? Još da doživimo da za 100-godišnjicu moramo da proslavimo kupljenu titulu i to iz sazažljenja i da se veselimo tome, e pa neću! Nismo s Marsa pali.

A da nastavim onda:
- O igračima koji nisu odigrali ni jedno poluvreme, a dovedeni su kao velika pojačanja...
- O web prodaji falš dresova...
- O odnosu prema navijačima, pretnjama, pisanju saopštenja i pokazivanju srednjeg prsta...

Mogli bi se eseji napisati o svim greškama ove Uprave.

Ko je alternativa? Ko je postavio ovu Upravu, i preporucio nam Batu, zar ste zaboravili ko je tada bio predsednik FSS sa sedistem u BG?
Zamislite samo kako bi nam klub izgeldao da se u njega za direktora dovede sposoban ekonomista, a ne sudija optužen za primanje mita. Mislite li da bi nam Klub ovako izgledao? Nema novaca, pa da li za vrhunski rezultat trebaju samo novci, razmisite i o tome. Da se na čelo marketinga postavi iskusan marketinški stručnjak, koji će akcije da realizuje do kraja. Pa samo na ovom forumu je predloženo bar 50 ideja, a da li je i jedna iskorištena i valjano sporvedena?

Tužan sam što Vojvodina ispadne od Vaduza, tužno je i dete koje je plakalo zbog toga, a neki su se veselo kikotali po svemu sudeći dobre zarade u kladionici. To pravom navijaču Vojvodine nije smešno. Zašto bi se inače neko smejao porazu? :oops:

Za sve ovo trebaju da slede ostavke na stolu, ali izgleda da ćemo to morati da sačekamo do nekog novog Vaduza, a možda se i nakon još 10 godina ništa ne promeni :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
1892

Post by 1892 »

[quote="Zeljafcv"][/quote]

Zeljo pametan si momak, elokventan, lepo pises, sve je to super upakovano, ali izgleda da ili nisi svestan ili samo zmuris na situaciju u, ne samo Vojvodini, vec i celokupnom srpskom fudbalu. Da li ti stvarno mislis da bi jedan uspesan ekonomista i pored njega marketinski mag ista dobro doneli klubu, to je Zeljo moj jedna utopija, i lepo to izgleda na papiru ali u stvarnosti, situacija u Srbiji kao drzavi se reflektuje i na stanje u samom fudbalu. Imam samo u glavi sliku kad bi tog tvog, imaginarnog, prvog coveka kluba, pametnog, kulturnog, pravog gospodina, nazvao (sto bi Ice rekao) tata Rajo ili neko njemu slican, i poceo da preti gepecima, kidnapovanjima, ubistvima ukoliko se ne povinuje njihovim zeljama, sta bi se desilo znamo svi. Na celu svih klubova, pocevsi od naseg, su kriminalci i polusvet, odavno nasa Stara Dama, nije gospodski klub, i nece to ni biti cak i ako ovi odu ili budu oterani, a drugi dodju, dok se promene ne dese u celom fudbalu a za to ti treba pomoc drzave (koju mi nazalost nemamo, jer i sama drzava nam puca po savovima). Najrealnija je prica ona stara "sjase Kurta, da uzjase Murta"
eto....
Come on you Reds!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

@1892
Znači da čekamo promene na bolje u ovoj državi u kojoj promene na bolje su poslednje bile kad smo dobili nezavisnost od Turaka?

Stoti put, mi smo navijači, naše je da oteramo one koji nam SISTEMSKI upropaštavaju klub, ako možemo da pomognemo da se nađe neko bolji, odlično, ako ne...to i nije naš deo posla.
Io odio Belgrado
TomaNS

Post by TomaNS »

1892 wrote:
Zeljafcv wrote:
Zeljo pametan si momak, elokventan, lepo pises, sve je to super upakovano, ali izgleda da ili nisi svestan ili samo zmuris na situaciju u, ne samo Vojvodini, vec i celokupnom srpskom fudbalu. Da li ti stvarno mislis da bi jedan uspesan ekonomista i pored njega marketinski mag ista dobro doneli klubu,
Ja mislim. Pa, eto, nek sam glup!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Vuke

Post by Vuke »

1892 wrote:
Zeljafcv wrote:
Zeljo pametan si momak, elokventan, lepo pises, sve je to super upakovano, ali izgleda da ili nisi svestan ili samo zmuris na situaciju u, ne samo Vojvodini, vec i celokupnom srpskom fudbalu. Da li ti stvarno mislis da bi jedan uspesan ekonomista i pored njega marketinski mag ista dobro doneli klubu, to je Zeljo moj jedna utopija, i lepo to izgleda na papiru ali u stvarnosti, situacija u Srbiji kao drzavi se reflektuje i na stanje u samom fudbalu. Imam samo u glavi sliku kad bi tog tvog, imaginarnog, prvog coveka kluba, pametnog, kulturnog, pravog gospodina, nazvao (sto bi Ice rekao) tata Rajo ili neko njemu slican, i poceo da preti gepecima, kidnapovanjima, ubistvima ukoliko se ne povinuje njihovim zeljama, sta bi se desilo znamo svi. Na celu svih klubova, pocevsi od naseg, su kriminalci i polusvet, odavno nasa Stara Dama, nije gospodski klub, i nece to ni biti cak i ako ovi odu ili budu oterani, a drugi dodju, dok se promene ne dese u celom fudbalu a za to ti treba pomoc drzave (koju mi nazalost nemamo, jer i sama drzava nam puca po savovima). Najrealnija je prica ona stara "sjase Kurta, da uzjase Murta"
eto....
Sustina svog mog pisanja :!: U ovakvom sistemu ne moze se poslovati na idealan nacin, koliko god to bolno bilo nama da priznamo! Protiv sistema se ne moze, trenutno je tako i bez pomoci trule drzave ne vredi! Predsednik je sam izjavio da dva drzavna kluba treba da se menjaju na prvom mestu!

Da li stvarno neko veruje da u trenutnoj situaciji sa idealnom upravom i svim ostalim strukturama bi mogli do titule?

U Mojoj viziji je ugledan, uspesan i ambiciozan ekonomista predsednik, tehnicki direktor Dundjerski, sportski direktor Djuricic, trener Milinkovic ili Govedarica itd.

Ne moze se nad nekim problemima zabiti glava u pesak i zmuriti, promena treba, ali pravo pitanje je kakva!

@Zeljafcv

Kako sam ja to etiketirao(popularna rec u poslednje vreme) pomenuti dvojac? Ajs me nazvao sitnom ribom i braniteljom uprave!?
Sve to dobro što si napisao o radu Uprave, mogu ti "iz keca" pobiti sa bar 10 puta više gorih stvari.
Ne mozes nista pobijati, posto sam sam napisao da je uprava imala puno katastrofalnih poteza i da je promena potrebna! Citajte redom post i ne vrsite zamenu teza!
A da nastavim onda:
- O igračima koji nisu odigrali ni jedno poluvreme, a dovedeni su kao velika pojačanja...
Ko je to pojacanje? Zasto kada se pise negativno uvek mora da se preuvelicava?

Ajsa sam pitao samo stvari o kojima je sam pisao, a nije dao odgovore!

Sta se desava u karantinu? Ko to nas pravi budalama? Ko pije kafu sa predsednikom i radi protiv naseg interesa? Ko mu preti, posto u tom slucaju bi trebalo i urednistvo foruma da reaguje? Ko je iz UPRAVE navijacima pokazao srednjak?

Sve uvijeno pise u zagonetkama, a iznosi teske optuzbe na racun mnogih. Kao da sam na forumu "kurira", ako kaze sve do kraja i stvarno je tako, ok je, nemam nista protiv. Ali ovakve lazi je smesno citati!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Чекај сад, сад тек видим, а не могу све да похватам, и невезано за вашу причу. Ти си Томо изјавио овде да навијаш за црно бела говна или шта, а имаш тај потпис? Није ми баш јасно, а битно је.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Post Reply