2. kolo: Metalac-Vojvodina 0:3
- AntonioKasano
- PanonskiFantom
Cemu patetisanje posle ubedljive pobede naseg tima? Dajte nemojte da budemo tako razmazeni! Slazem se, ne treba im sad oprostiti Radnicki i Vaduz i zanositi se kako cemo mi da osvojimo titulu, ali dajte budite realni - momci su dobro odigrali danas, doneli 3 boda u Novi Sad i svaka im cast na tome!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
-
Mašina se polako zahuktava 

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Joj ljudi, opet sam bio u pravu.Kako taj ludi, blesavi i bezobrazni ice uvek pogodi u žicu.Čudo jedno.
Dobro, omanuo sam za gol Abua, moja prognoza je bila 0:2 uz Branu dvostrukog strelca, ali dobro, nisam ni ja baš baba Vanga.
Da li vam je sada jasnija ona priča našeg "velikog vožda" o još jednoj utakmici kredita?Iskusni vuk je dobro odigrao svoju ulogu taman kada je nezadovoljstvo mase bilo na vrhuncu.Alal mu vera.
Nego, neću nikog da gnjavim previše, slavodobitnička povorka za Branu Ilića može slobodno da se zahukta.
P.S.-Djumija nema nešto na forumu, a taman kada sam ga pitao da nam malo objasni neke stvari koje se pripremaju.E Djumi, Djumi.

Dobro, omanuo sam za gol Abua, moja prognoza je bila 0:2 uz Branu dvostrukog strelca, ali dobro, nisam ni ja baš baba Vanga.

Da li vam je sada jasnija ona priča našeg "velikog vožda" o još jednoj utakmici kredita?Iskusni vuk je dobro odigrao svoju ulogu taman kada je nezadovoljstvo mase bilo na vrhuncu.Alal mu vera.

Nego, neću nikog da gnjavim previše, slavodobitnička povorka za Branu Ilića može slobodno da se zahukta.

P.S.-Djumija nema nešto na forumu, a taman kada sam ga pitao da nam malo objasni neke stvari koje se pripremaju.E Djumi, Djumi.
Bato majstore vodi nas do titule 

Dakle, od kluba ciji su navijaci prosle godine apelovali na ostale klubove da ne budu filijale blizanaca i da kao i mi posteno vode trku u prvenstvu, dosli smo do toga da smo, po misljenju istih tih navijaca, sada mi filijala i jednih i drugih? Kakav obrt.
Ok, kazete da je namesteno. Necu ni da pitam odakle vam informacije, jer se to, naravno, drzi u tajnosti. Mozete li samo da saopstite sta ce se dalje dogadjati, tj. koje cemo jos beneficije imati kao dupla filijala i sta treba da damo zauzvrat?
Ok, kazete da je namesteno. Necu ni da pitam odakle vam informacije, jer se to, naravno, drzi u tajnosti. Mozete li samo da saopstite sta ce se dalje dogadjati, tj. koje cemo jos beneficije imati kao dupla filijala i sta treba da damo zauzvrat?
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Kej, informacija će uvek biti ovde, ali sve u svoje vreme.
Opet ponavljam po hiljaditi put, nudio sam svima vama da vas lično upoznam sa mnogim stvarima.
Inače, kada se već spominje toliko poznato stanje u državi, onda treba priznati i poznato stanje u klubu.Shvatite da su ovakve mutljavine naša realnost.Šta, kao mi smo sa onakvim ljudima pošteni?
Ovo je tek početak, biće tu svega i svačega.
P.S.-Zahuktava se Branina mašina.

Opet ponavljam po hiljaditi put, nudio sam svima vama da vas lično upoznam sa mnogim stvarima.
Inače, kada se već spominje toliko poznato stanje u državi, onda treba priznati i poznato stanje u klubu.Shvatite da su ovakve mutljavine naša realnost.Šta, kao mi smo sa onakvim ljudima pošteni?
Ovo je tek početak, biće tu svega i svačega.
P.S.-Zahuktava se Branina mašina.

Bato majstore vodi nas do titule