2. kolo: Metalac-Vojvodina 0:3

Vasa predvidjanja:

Poll ended at Wed Aug 24, 2011 7:30 pm

Pobeda Metalca (razocarenje)
2
3%
Remi (nastavak agonije)
8
14%
Pobeda Vojvodine (ispunjeno obecanje navijacima)
48
83%

Total votes: 58

Djumi

Post by Djumi »

Zasluzena pobeda Vojvodine.Dobro smo i prosli kako smo igrali poslednjih 35 minuta.
ps. ice meni je iskreno smesno da to i komentarisem kad sam ja u pitanju(bez ljutnje).
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Akcent

Post by Akcent »

Djumi wrote:Zasluzena pobeda Vojvodine.Dobro smo i prosli kako smo igrali poslednjih 35 minuta.
ps. ice meni je iskreno smesno da to i komentarisem kad sam ja u pitanju(bez ljutnje).
Bravo Djumi sto priznajes poraz. Srecno u nastavku :wink:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mi imamo Abubakara, a taj "teg" malo koja ekipa moze da pretegne. Covek je FENOMENALAN, i to iz utakmice u utakmicu. Kod njega nema oscilacija, uvek pravi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

milans wrote:Uzgred, da li ovo nesto menja u stavu onih koji su na proslim utakmicama viklali uprava napolje....nadam se da ne!
Ništa se ne menja. Ja kredit igračima mogu da im dam pred meč na Banjici, a ne sa timom bez navijača, svog stadiona i identiteta :wink:

Što se tiče meča, nisam ga gledao, a ni nigde ne videh golove još, pa ću da se uzdržim od komentara, iako sam i ja bio uveren pre meča u ovaj scenario.
Mečevi sa Metalcem, Borčom, Hajdukom, prošle sa Inđijom, nekad sa Sutjeskom, Zetom mi ne znače puno, jer nikad nisam načisto kakvi su to mečevi...
Io odio Belgrado
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Ja sam nacisto da ovakvog igraca skoro necemo imati.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

SlaninarNS wrote:
Dejan wrote:Naziv teme je 2. kolo: Metalac-Vojvodina!

Sada sam odgledao danasnje golove. Nije bilo toliko katastrofalnih gresaka odbrane Metalca i svi golovi su postignuti posle lepih akcija! Odlicno je branio golman Metalca, Zivkovic.
Дали би био љубазан да поставиш линк са головима да и ми остали који нисмо у стању били да одемо на утакмицу погледамо ? Хвала !
http://www.youtube.com/watch?v=KexES4dI5eY
Vise nista nije isto!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Hvala Bogu da je nesto mrdnulo sa mrtve tacke...

Milane, odnos prema upravi je isti: Uprava napolje!
Vuke

Post by Vuke »

Velika borbenost igraca Vojvodine i veliki pomak u igri. Bilo je dosta dobrih akcija, prilika, velike zelje kod igraca. Pravo je cudo da je ostalo samo 3-0, Metalac se dosta dobro branio do prvog gola. To je tim koji je skroz nov i koji jos nije uigran.

Ja sam ponovo ceo dan posvetio mojoj prvoj ljubavi i srecan sam zbog toga, a sada citam smesne komentare ljudi koji su uz klimu i osvezavajuce pice sedeli zavaljeni u fotelji ispred racunara, svasta ovde! E, to su licimuri!

Gospodin Djuricic nikada ne bih igrao namestenu utakmicu, posebno ne sa Vosom kada se zna kako se rastao sa upravom!

Milane, Brana Ilic mnogo bolje igra na gostovanjima. Tada domace ekipe igraju malo ofanzivnije, i on ima mnogo vise prostora i sansi za solo akcije i prodore gde je najjaci. To znaju svi igraci, a i svi koji malo pazljivije prate utakmice naseg kluba[pogotovo na gostovanjima]! Igramo protiv jednog od najslabijih ucesnika JSL i ocekuje se ubedljiva pobeda. Koliko je sansi da Brana i Abu budu strelci, prilicno velika! Da je receno da ce Paja ili Vule dati gol i da se to desilo, tada bi moglo da se kaze svaka cast za prognozu!
mihailov

Post by mihailov »

Drago mi je da je ekipa reagovala na pravi nacin nakon niza losih rezultata koji su iza nas!
Trenutno se nalazim u Crnoj Gori i svi prijatelji koji prate njihov domaci fudbal govore mi da je Vukicevic jedini strucnjak koji ovde vredi. To me je malo ohrabrilo...naredni period pokazace jesu li u pravu.
Meni samo jedna stvar pada na pamet. Vukicevic je vodio Zetu u kvalifikacijama za LS pre par godina kada je crnogorski sampion zadao izuzetne muke skotskom Rendzersu, a tada su briljirali Stjepanovic i Cetkovic...
Hocu reci, ako je trener od Slavena uspeo da napravi igraca, mozda i imamo cemu da se nadamo :lol:
Napred Voso!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

@: Đumi

Vi ste u 64. minutu uveli u igru Stanojlovića. Samo 3 minute kasnije ga je zamenio Isidorović. To je bilo čudno i radio reporteru sa meča, koji je to krajnje začuđujuće prokomentarisao, a kako neće bilo kome biti čudno? Nešto slično se moglo viđati da je praktikovao Kosanović daleke 1994 godine. Još se sećamo da je Kosan to ponekad znao da uradi. Uvodio je u drugom delu igre igrača, a kada bi taj obavio deo zadatka u roku od petanest munuta bi ga vadio napolje. Samo što, u tom periodu bi dolazilo do promene rezultata. Sigran sam da se dobro sećate tog vremena. Igrali smo bunker nakon svakog vođstva na gostovanjma i u duelima sa titovim blizancima smo se povlačili, parkirajući autobus ispred svog gola. Otvarali bi se tek kad bi rezultat bio nepovoljan. Tada je Kosan i znao da vrši te izmene, ali čak ni tada igrač nije ulazio tako kratko u igru, kao ovaj juče. Po reakciji radio reportera, ne bih rekao da je u pitanju bila bilo kakva povreda, jer zaista je taj detalj prokomentarisao na jedan ironičan način...

Zamoli bi vas da nam kažete zašto ste to uradili?
Unapred zahvalan.

Srdačan pozdrav, Milane! :cheers:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Djumi

Post by Djumi »

Zeljo ! Samo idiot od reportera nije video da je Stanojlovic(igrac koga sam zamenio posle tri minuta) pokidao ligamente kolena posle prvog starta nad njim.Nazalost sledi mu pauza od 6-8 meseci.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Vuke

Post by Vuke »

Isto je ovde pisano kako je Vojvodina postigla golove posle katastrofalnih gresaka odbrane Metalca! Kakva glupost!
Kod prvog gola igrac je iz srca 16m izbacio loptu preko glave na ivicu istog. Ilic je prihvatio i sam se izborio za sansu. Druga dva su posle veoma lepih akcija! Da ste bili na utakmici da bodrite voljeni klub, sramota bi vas bilo da nesto ovako pisete!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Vidim da forsiras to ne odlazenje mnogih na utakmicu.. Kontam ja zasto to pises u potpunosti.Verovatno vecinu mrzi da ide ali podsetio bih te da bi dobar deo ljudi verovatno isao kada bi neke stvari bile kao pre par godina.
Sve u svemu ovaj forum je vise simpatizerski tako da koliko je realno ocekivati od ucesnika ovog foruma da idu na gostovanja, to je pitanje..
Vise nista nije isto!
igoork

Post by igoork »

PanonskiFantom wrote: Sve u svemu ovaj forum je vise simpatizerski tako da koliko je realno ocekivati od ucesnika ovog foruma da idu na gostovanja, to je pitanje..
Apsolutno je relano, kad me uprava ubedi da radi u interesu kluba(ne prodaje mlade talente za tepsiju ribe,ne prodaje utakmice itd.) ja cu da budem prisutan na svakoj na kojoj mi to zdravlje dozvoli.

Da idem na kraj Srbije da gledam bagru koja me je pljunula u facu po ko zna koji put, neki nam i srednji prst pokazuju a jos je i utakmica 80% namestena...

Dosta je sto ih gledam svaki put u NS, kako prijateljske tako i takmicarske.

A vas par sto ovde prosipa neku demagogiju ja vise stvarno ne znam kakav vam je obraz. :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Vuke

Post by Vuke »

@igoork

Katai 1,2 miliona, Aleksic 2,5 miliona! Meni to ne deluje kao prodaja za tepsiju ribe!?

Da li ti navijas za Vojvodinu ili upravu? Ko je iz iprave navijacima pokazao srednji prst? Da li borba za nas klub treba da se vodi na utakmicama ili po internetu?

Vidis ima nas sto smo otisli na kraj Srbije i posle ovde citamo od nekih poklonika teorija zavere, kako je ovo zatvorena utakmica uz dosta ironicnih komentara!

Ko misli da je ovo namestena utakmica, a prisustvovao je istoj, tvrdim da je edit-neznalica!
Locked