Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote:
slanobarac wrote:
Stexman wrote:Znaci jos jedan stranac, koji ima skor od 0,18 golova po mecu!Kazu : robustan napadac!? Pa nece nam istovarati ugalj pa da je to bitno! Joj Panto, nesreco!!!
On nije stranac a o kvalitetu ne mogu reći ništa jer ga nisam gledao ali je imao reprezentativnog iskustva za U-17 i U-19.
Kako nije stranac ako je rodjeni Niksicanin! Ali nije to ni bitno toliko.
A o reprezentativnom iskustvu... Pa i Stojkovic je imao A reprezentativnog iskustva pa mu ja ne bih dao ni bostan da mi cuva. A ima takvih jos koji nisu zavredili mesto u svom timu a igrali su za reprezentaciju... tako da i to nista ne znaci.

Ne sudim ja o njemu unapred, ali sled dogadjaja mi se ne svidja.
Odjednom je Covic nepozeljan, pa Bilbija(koji nikad i nije dobio pravu sansu) i onda dolazi centarfor koji je postigao 2 gola u CG ligi? Pa toliko je i Covic postigao za samo 2 meseca.

Kako moze biti stranac ako je igrao za mladu reprezentaciju Srbije ???

Sto se tice kvaliteta, necu da sudim dok ne zaigra. Samo da ne zaigra pre Abua i Bojovica. Mada moram da priznam da po ucinku iz prethodnih sezona ne obecava.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Secam se da je Skuletic bio dominantan u mladjim kategorijama ali ocigledno da se izgubio u seniorskoj konkurenciji.

U svakom slucaju ovo mi se nimalo ne svidja...
limanfkv

Post by limanfkv »

Skuletic je obecavao kao mlad igrac, ali se "izgubio" vremenom. Videcemo, nikad se ne zna, mada sumnjam da ce imati mnogo prilika da se pokaze u ovoj polusezoni.

Jel zna neko sta se desava sa Danijelom Aleksicem?
Voleo bih da ga vidim bar jos pola godine u nasem (svom) dresu, sto mislim da je realno, ukoliko nema klub. Smiraj je prelaznog roka...
0.0625
Deja91

Post by Deja91 »

Aleksic je otisao u FC Larisu.
FK INDEX
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deja91 wrote:Aleksic je otisao u FC Larisu.
Na transfermarkt-u pise drugacije-Danijel Aleksic AO Kavala, Super League (Greece) i pise da je na pozajmici iz Djenove tamo...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deja91

Post by Deja91 »

Jeste Kavala je u pitanju...moja greska :)
FK INDEX
Casual

Post by Casual »

A zadnji vezni nam ne treba. Mogli bi jos jednog spica da dovedemo, malo ih je... :roll:
Volem Vošu!
lazarr

Post by lazarr »

Uvek sa tobom wrote:
Deja91 wrote:Aleksic je otisao u FC Larisu.
Na transfermarkt-u pise drugacije-Danijel Aleksic AO Kavala, Super League (Greece) i pise da je na pozajmici iz Djenove tamo...
Pa zar nije ta Kavala izbacena u cetvrtu ligu Grcke? Nije valjda da ce tamo igrati?
King

Post by King »

Ostavili su ih u prvoj ligi,ali će sezonu početi sa minusom od osam bodova.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kavala i ta druga ekipa, bese Volos, su, koliko ja znam, nakon revizije celog slucaja, poslati da pikaju loptu sa rekreativcima u, recimo, neko Podrucnu ligu Tasos, grupa Potos.
KDA

Post by KDA »

Sačekajmo da vidimo šta će taj momak Škuletić da uradi u Vojvodini, pa se onda bacimo na pljuvanje. Svaki trener, dovede i nekog svog igrača, a ja se nadam da će ovaj igrač opravdati epitet pojačanja. Uostalom, sačekajmo da ga vidimo na delu.
Buca

Post by Buca »

Sto se tice Nemanje Covica,on je pre dolaska u Vojvodinu imao ponude od blizanaca i od od jednog stranog kluba iz istocne Evrope.

Njemu se nije vracalo u Novi Sad vec je hteo da prihvati neku od tri gore navedene ponude.

Tada je Bata nazvao njegovog menadzera i zapretio da Nemanja mora preci u Vojvodini,u suprotnom njegovi roditelji ce dobiti otkaz.

Sutradan su njegovi roditelji dobili poruku od sefa da postoje velike sanse da dobiju otkaz,cime je na in(direktan) nacin porucio da su Batine pretnje bile ozbiljne i evo kao sto vidimo Covic je zavrsio kod nas.

I onda posle ovakvih pozadina ocekujemo da igraci postuju klub.

Ko zna koliko je bilo slicnih situacija,a lako mozemo prepostaviti da ih je bilo podosta,jer nasem predsedniku nista nije strano.
Pozdrav za Skuletica, neka je dobrodosao!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Ajde, ljudi, što pljujete Škuletića a još nije ni kročio na teren, to još mogu i da razumem pošto sam se navikao na mentalitet nas navijača FKV, ali budite bar malo, mrvicu, molekul, realni što se tiče Bilbije.

Shvatite da dečko u ovom momentu jednostavno nema kvalitet za prvi tim Vojvodine. I ja ga simpatišem kao i svi vi ostali (da se razumemo), dobar je dečko, profesionalac itd.

Pogledajte samo malo realnije i voleo bih da mi neko - bilo ko navede tri dobra, ali baš dobra razloga da Bilbija u ovom momentu dobije šansu pre bilo kog igrača koji su trenutno u timu.

Mošda ja grešim, pa bih da mi neko otvori oči.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Buca

Post by Buca »

1. Zbog gola koji je postigao u Kuli
2. Zbog toga sto cutke trenira i igra prijateljske utakmice iako je par puta mogao dobiti mnogo vecu sansu
3. Zato sto je redovan strelac za mladu reprezentaciju BiH
I ja mislim da trenutno nema mesta u timu, ali dovoditi Skuletica par sati posto je Covic otisao, pored Bilbije, mi nije jasno!
ps. Bilbija je tehnicki medju najobucenijim igracima u FkV!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Buca wrote:1. Zbog gola koji je postigao u Kuli
2. Zbog toga sto cutke trenira i igra prijateljske utakmice iako je par puta mogao dobiti mnogo vecu sansu
3. Zato sto je redovan strelac za mladu reprezentaciju BiH
I ja mislim da trenutno nema mesta u timu, ali dovoditi Skuletica par sati posto je Covic otisao, pored Bilbije, mi nije jasno!
ps. Bilbija je tehnicki medju najobucenijim igracima u FkV!
U oko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply