Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kej

Post by kej »

Treneri se menjaju, a Bilbija kod svakog ostaje u drugom planu. Po meni, zasluzeno. On nije iskoristio svoje sanse. Prica o njegovom raskosnom talentu ostala je samo prica, nazalost. Nijednom nije bljesnuo, a bilo je dovoljno utakmica koje je poceo i mnogo puta je ulazio sa klupe. Mislim da sad ni on sam ne veruje da moze da se probije, nekako je i na tim prijateljskim izgleda bezvoljno. Zato je bolje momku da ode negde gde ce igrati.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
TomaNS

Post by TomaNS »

Samo je pitanje kako iskombinovati ovog menadzerskog igraca (i mozda jos nekog), jer u spicu sada konkurisu: Abu, Bojovic, Jao, Ilic i Skuletic... A, mesto 1, maksimalno 2?
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Kej, ako već pišemo o iskorištenim šansama nisi spomenuo Branu Ilića, pa koliko on to šansi treba da ima i koliko ih je iskoritio?!

Dokle god Brana Ilić ne bude trenerov džoker sa klupe, drugim napadačima nije korektno bilo šta zamerati, ništa uzimati za zub. Čović je pametno pobegao dok je vreme, Bix će na tribine, Jao koliko god da je najmotivisaniji igrač kog sam gledao isto neće više to hteti da trpi, dok je Bojović i u Jagodini umeo da se inati i bude "nezadovoljan".
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

TomaNS wrote:Samo je pitanje kako iskombinovati ovog menadzerskog igraca (i mozda jos nekog), jer u spicu sada konkurisu: Abu, Bojovic, Jao, Ilic i Skuletic... A, mesto 1, maksimalno 2?

Protiv Novog Pazara u jednom momentu su na terenu bili trojica: Abubakar, Bojovic i Ilic.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
TomaNS

Post by TomaNS »

Ok je to protiv NP, a jel isto ocekujes protiv "onih" (i jednih i drugih), Slobode, Rada, itd..?
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Rabba wrote:
Buca wrote:1. Zbog gola koji je postigao u Kuli
2. Zbog toga sto cutke trenira i igra prijateljske utakmice iako je par puta mogao dobiti mnogo vecu sansu
3. Zato sto je redovan strelac za mladu reprezentaciju BiH
I ja mislim da trenutno nema mesta u timu, ali dovoditi Skuletica par sati posto je Covic otisao, pored Bilbije, mi nije jasno!
ps. Bilbija je tehnicki medju najobucenijim igracima u FkV!
U oko.
U oko? SLAŽEM SE.

i dodajem........... NEDOVOLJNO!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
simicpk

Post by simicpk »

http://www.fkvojvodina.rs/2011/08/igor- ... -sa-vosom/
Jeste da imamo 4 stopera, al on bi bio dobro pojacanje.
ФКВ
torrente

Post by torrente »

Zeljo mislim da nisi u pravu sto se tice Brane.Brana za razliku od nekih
"ga meće",e sad sto to nekom ne odgovara to je druga stvar...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

torrente wrote:Zeljo mislim da nisi u pravu sto se tice Brane.Brana za razliku od nekih
"ga meće",e sad sto to nekom ne odgovara to je druga stvar...
Kada ga bude "metnuo" Radu, partizanu, zvezdi, OFK-i, Spartaku, a ne tamo nekom Javoru, Metalcu ili Novom Pazaru (iz penala) onda ćemo da kažemo da ima kvalitet za prvi tim. A o broju propuštenih prilika, i potrošenih lopti da ne govorim...
slanobarac

Post by slanobarac »

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
kej

Post by kej »

Zeljafcv wrote:Kada ga bude "metnuo" Radu, partizanu, zvezdi, OFK-i, Spartaku, a ne tamo nekom Javoru, Metalcu ili Novom Pazaru (iz penala) onda ćemo da kažemo da ima kvalitet za prvi tim. A o broju propuštenih prilika, i potrošenih lopti da ne govorim...
Dokle god golovi protiv tih ''tamo nekih'' budu donosili tri boda, onda samo neka ih meće. U sezonama pre prošle sa tih gostovanja kod slabijih klubova smo se redovno vraćali sa krompirom, tako da.. Inače, Brana Ilić jeste ograničen igrač, što se najbolje vidi kad igramo kod kuće protiv bunkera, gde na scenu stupaju njegovi čuveni lažnjaci u mestu koji ničemu ne doprinose i frustriraju ceo stadion. Tačno je da troši previše lopti.
Nemam veliku želju da ga branim, ali moram reći da bi mi uvek igrao pre Bilbije koji je na tridesetak utakmica dao dva gola( jedan od njih je i taj protiv Hajduka, kad je naleteo na odbitak i sa pola metra ubacio loptu u gol), koji odmah gleda ka sudiji čim ga neko dotakne i koji čak nije ni toliko brz pa da nadoknadi slabost u duelu. Stvarno ne želim da nipodaštavam nijednog igrača, iskreno se nadam da će Bilbija nešto napraviti od karijere i opravdati ono što mnogi pričaju o njemu, ali on to do sada nije pokazao u Vojvodini i potpuno mi je smislena odluka da ga pošalju negde na pozajmicu.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Nikola Peric- golman omladinske reprezentacije na nedavnom evropskom prvenstvu.

Prosao je mladje kategorije naseg kluba ali to nije bilo dovoljno da dobije sansu u prvom timu i trenutno brani za Macvu iz Sabca.

Nadam se da u klubu(ovakvom kakav je) nisu zaboravili na njega i da prate njegov razvoj.

http://www.uefa.com/under19/teams/playe ... index.html
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Jedan citat od jednog grobara koji je upoznat malo više sa Škuletićevim performansama:
Skuletic nije nikad zaigrao u Partizanovom prvom timu, i jedino sto ima kao senior vezano za Partizan je sezona 2008/09 sa Teleoptikom (25 utakmica, 0 NULA golova !?!?). Secam se da su se jos onda nas i crnogorski savez "borili" oko njega, jer je rodjen u Niksicu ali je prihvatio bio poziv da igra za nas ispod 19, posto je jos kao junior u Partizanu 2006 igrao za nasu ispod 17.

Posle te sezone u Teleoptiku pali za Austriju da igra za tamosnji LASK Linz, ali za godinu i po dana uspeva da odigra 15 ligaskih utakmica i da zakuca 1 gol... Prosle zime ide na pozajmicu u Zetu i stize u CG kao senzacija zimskom prelaznog roka, mada u 11 utakmica postize samo 2 gola... Ne znam sta da vam kazem... Bojim se da ce da greje klupu, ali se valjda nece toliko buniti kao onaj Covic.

Bolje da ste se zalagali da se ogranicenje ublazi ili da ste isli na nepravdu da se Partizanovim i Zvezdinim igracima "dele" pasosi, pa su mogli i vasem nekom da daju, pa ste onda mogli da dovedete bar Mputua kojeg ste vec imali kaparisanog ali je problem bio stranci u timu...
TomaNS

Post by TomaNS »

Mputu nikada nije bio kaparisan. Sa ostalim se slazem
leka

Post by leka »

Дај Боже да грешим, али мислим да је Шкулетић нови Стјепановић, Барац, Драгаш....тренерски миљеник и велико ништа који ће имати форсирану минутажу. Не знам кога би он требао избацити у шпицу? Абуа? Бојовића? Можда 3. шпица Антвија или 4. Билбију....Више би волео видети Шушњара у првом тиму него ове што чекају крај августа да се удоме. Шкулетићева једина шанса је да заигра на левом крилу где, осим Илића, и немамо неку опцију. Али ако узмемо у обзир да се ради о Ђетићу, брзо трчање дуж аут линије биће му мрско :D Колико видим, није се надаво голова ни у ЦГ лиги која је равна нашој републичкој (о асистенцијама нема података).
Post Reply