Zašto se Vojvodina razlikuje od ostalih klubova?
- Grof Žekula
- Administrator
Odlican je tekst, inace preuzet odavde (red je da se zna originalni izvor):
http://www.napredvosa.com/naslovna/kolu ... 9/0009.htm
Eh da nam je vise ljudi u Srbiji koji ovako razmisljaju, ne samo u navijackom smislu vec uopste i ljudskom, ne bi nam citavi krajevi pusteli, sela odumirala, dok i kuso i repato gleda samo kako da se uvali u Beograd. Jer niti moze jedan visemilionski gdad dugorocno opstati bez jake zaledjine i podrske iz "provincije" niti ta "provincija" moze da prezivi na ovakav nacin kada se iz nje isisava i ispumpava sve do poslednje kapi zato sto jednostavno NEMA VISE, a niko se ne seti da mozda treba nesto tamo i ostaviti i uloziti, da se zivot ponovo pokrene.
Jer i "Velegrad" i "provincija" mogu istinski da napreduju samo zajedno, ako jedno drugog hrane, jacaju i dopunjuju, a ne ovako nakaradno kao uostalom i sve drugo sto se radi u ovoj napacenoj zemlji, gde se svima namece samo jedno moguce resenje za sve probleme, samo jedan put (dobro, DVA puta jedan isti kao drugi ko braca blizanci

Ali kad je svuda oko tebe duboki mrak, i mesing cini se da sija kao zezeno zlato!
Sjajan tekst našeg forumaša Gardiste.
Navijače Vojvodine ostavlja bez daha i sa suzom u oku, a ,,one" bez teksta i knedlom u grlu.
Ono što još mogu napisati ( a da ne kvarim divnu, i istinitu, priču) je samo jedno veliko HVALA
Navijače Vojvodine ostavlja bez daha i sa suzom u oku, a ,,one" bez teksta i knedlom u grlu.
Ono što još mogu napisati ( a da ne kvarim divnu, i istinitu, priču) je samo jedno veliko HVALA

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Prebačeno iz teme Kup Srbije...
Inače, sebe smatram kao i velika većina "Vojvodinaša", sektašem FK Vojvodine, tako da ne vidim zbog čega bi nekom drugom navijaču smetalo da ga nazoveš sekatašem? To po meni nije uvreda.trelos gia fcv wrote:Ja na primer ne mogu da napišem ni jedno slovo njihovog imena pa su tako oni za mene SEKTA i MUSAVI!Ultra slanina wrote:Kapiram mržnju i to sve prema ova 2 kluba, ali malo je ''kompleksaški'' napisati njihova imena malim slovima, trebalo bi poštovati pravopis.Dejan wrote:partizan, crvena zvezda
Ne zameram ti na postu Ultra slanina, verovatno si mlad, shvatićeš vremenom...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
Zeljafcv wrote:Prebačeno iz teme Kup Srbije...
Inače, sebe smatram kao i velika većina "Vojvodinaša", sektašem FK Vojvodine, tako da ne vidim zbog čega bi nekom drugom navijaču smetalo da ga nazoveš sekatašem? To po meni nije uvreda.trelos gia fcv wrote:Ja na primer ne mogu da napišem ni jedno slovo njihovog imena pa su tako oni za mene SEKTA i MUSAVI!Ultra slanina wrote: Kapiram mržnju i to sve prema ova 2 kluba, ali malo je ''kompleksaški'' napisati njihova imena malim slovima, trebalo bi poštovati pravopis.
Ne zameram ti na postu Ultra slanina, verovatno si mlad, shvatićeš vremenom...
Kao veliki vernik ne mogu sebe smatrati bilo kakvim sektašem - to je prvo.
A drugo, kada kažem reč SEKTA tada mislim na ono najgore što postoji a tiče se duše svakog čoveka.
-Npr. oni su za mene SEKTA jer veruju i vole nešto što ne postoji ili postoji a ZLO JE!
-Npr. oni su toliko organizovani u svim sferama društva da im niko ništa ne može niti će moći u budućnosti.
-Npr. oni su u stanju da "podnose žrtve" samo da bi ostvarili svoj cilj.
I tako bih mogao do sutra da nabrajam, ali smatram da sam ti u ove tri stvari objasnio zbog čega njih smatram SEKTOM a sebe trelos gia fcv(lud za fc Vojvodinom)
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- Ultra slanina
-