Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
TomaNS

Re: Uprava

Post by TomaNS »

slanobarac wrote:
TomaNS wrote:Da me neko ne razume pogresno, ne volim kritiku radi kritike i po svaku cenu..99% forumasa bi potpisalo gomilu stvari koje je BB rekao, ali je problem sto ih je bas on rekao...e, pa ne moze onaj kome je Vosa u srcu tako da generalizuje. Mislim da je ovo odlican medijski istup predsednika kluba i da se drugi predsednici na slicna pitanja ne bi ni upola tako dobro snasli...
Okači mu sliku iznad kreveta kad ga toliko voliš. :evil:
Nije stvar voleti ili ne voleti. Nisam ja ni poltron niti idolopoklonik, stvar je objektivnosti i neobjektivnosti....Znaci, postoje stvari za kritiku i stvari za pohvalu, a ne mozes ih izjednacavati jer se tebi nesto generalno ne svidja. To bi bilo kao da ti meni nisi simpatican zbog nekog posta, pa idem stalno za tobom, pljujem te i pokrecem diskusiju...Nije to manir navijaca stare dame.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Buca

Post by Buca »

TomaNS wrote:Nije to manir navijaca stare dame.
Kakve onda manire treba mi da imamo kao navijaci stare dame? Mozda bi trebalo da se ugledamo na BB? Napisao si svoj tekst/intervju zaradio svoju platu i sve je to ok, ali nemoj ovde dosoljavati...
Željko Brkić jedan je od nas!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

Buco,niko u novinarstvu ne radi za platu...Oni koji rade zbog para, zarade dodatno. Oni koji rade zbog ljubavi, imaju karakter. Mislim da u kategoriju broj jedan ne spadam nikako, pa zakljuci sam koji motiv imam...Jednostavno, da je drugacije, rekao bih drugacije, ali covek iz Beograda (navijac OFK-e inace) koji je radio intervju sa mnom bio je potpuno odusevljen (ja ne kazem da Bata ne ume da zasere, ali ovo je zaista bilo nesto drugacije)...zasto mi trazimo dlaku u jajetu? Kada pogresi, ok, kada omane, ok, ali zasto ga razapinjati kada uradi nesto OK?
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
slanobarac

Post by slanobarac »

TomaNS wrote:Buco,niko u novinarstvu ne radi za platu...Oni koji rade zbog para, zarade dodatno. Oni koji rade zbog ljubavi, imaju karakter. Mislim da u kategoriju broj jedan ne spadam nikako, pa zakljuci sam koji motiv imam...Jednostavno, da je drugacije, rekao bih drugacije, ali covek iz Beograda (navijac OFK-e inace) koji je radio intervju sa mnom bio je potpuno odusevljen (ja ne kazem da Bata ne ume da zasere, ali ovo je zaista bilo nesto drugacije)...zasto mi trazimo dlaku u jajetu? Kada pogresi, ok, kada omane, ok, ali zasto ga razapinjati kada uradi nesto OK?
Jel tvoj ofkovac oduševljen i skidanjem onog njihovog transparenta i tučom u loži? :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Тема је Управа, за лични преписку користите п.м. Хвала на разумевању, постови који немају везе са теме биће брисани. Хвала!
West Ham

Post by West Ham »

Komentari na tekst su odlični. Gebels se u grobu smeje... :devil:
oi Oi Oi! The chozen few...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

West Ham wrote:Komentari na tekst su odlični. Gebels se u grobu smeje... :devil:
Po stilu pisanja, po broju upotrebe reči "dušmani", po uzvišnicima na kraju svake rečenice rekao bi da je sve to jedna ista osoba komentarisala. "Nije ukro, car!!!" :slon:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Zeljafcv wrote:
West Ham wrote:Komentari na tekst su odlični. Gebels se u grobu smeje... :devil:
Po stilu pisanja, po broju upotrebe reči "dušmani", po uzvišnicima na kraju svake rečenice rekao bi da je sve to jedna ista osoba komentarisala. "Nije ukro, car!!!" :slon:
:hurray: :hurray: :hurray:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=lQif5oIRnSI[/video]

ili pak :slon: :slon: :slon:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=9uy6RZKV ... re=related[/video]
andi_fkv

Post by andi_fkv »

kuzma liman wrote:
Zeljafcv wrote:
:hurray: :hurray: :hurray:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=lQif5oIRnSI[/video]

ili pak :slon: :slon: :slon:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=9uy6RZKV ... re=related[/video]
Хаха Бато, Бато
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Владика
Administrator

Post by Владика »

Мени је интересантно да је толико прошло времена од скупштине а да се Дуброја и Гајић нису огласили неким дематнијем? Далеко од тога да тај "успешан" двојац не може да пронађе медијски простор да каже шта мисли?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

podbara wrote:Мени је интересантно да је толико прошло времена од скупштине а да се Дуброја и Гајић нису огласили неким дематнијем? Далеко од тога да тај "успешан" двојац не може да пронађе медијски простор да каже шта мисли?
Zašto bi, kad sve rade u dogovoru s Batom-zlatom?
Io odio Belgrado
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote:
podbara wrote:Мени је интересантно да је толико прошло времена од скупштине а да се Дуброја и Гајић нису огласили неким дематнијем? Далеко од тога да тај "успешан" двојац не може да пронађе медијски простор да каже шта мисли?
Zašto bi, kad sve rade u dogovoru s Batom-zlatom?
Plus, tu i tamo, padne pokoja darežljiva donacija "pravim" političkim partijama (manje-više svim bitnijim) čisto da budu sigurni da bez nekakvog "iznenadnog obrta" nema šanse da će ih "imaoci monopola na primenu sile" ikada omesti u obavljanju njihove "delatnosti". Ode se na neki koktel ili prijem, smeška se sa "nosiocima funkcija" i - svima lepo. Imao sam prilike da (profesionalno) prisustvujem takvim paunskim paradama lažnog morala.

A što se tiče nekakve odgovornosti prema nama koji Vošu volimo za džabe ili eventualnog vraćanja/sticanja "ugleda" ili "poštovanja" među poštenim svetom... Mislim da je i njima jasno da im to ni Stiven Sigal ne bi doneo.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Friend

Post by Friend »

http://www.smedia.rs/sport/vest/52447/f ... ovica.html" onclick="window.open(this.href);return false; :furious:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Fantastično. Prolijte nam kantu fekalija za vrat sledeći put kad budemo ulazili na stadion, mislim da bi lakše podneli. Da li vi gospodo funkcioneri mislite da se mi zajebavamo kada tvrdimo da ih iskreno iz dubine duše mrzimo?! Da li su vama osećanja nas koji živimo za ovaj klub stvar za zajebanciju?! Gospodine uredniče zvaničnog sajta, stadionski spikeru i disk džokeju popularnih hitova narodne muzike molim vas prenesite vašim pretpostavljenim poslodavcima kakve osećaje gajimo prema ovom potezu - :pegla:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
King

Post by King »

Pa i nama je Lukić ponudio da imamo trening na Marakani dan pre finala kupa... :mrgreen:
Post Reply