7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2
Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h
Мarš оdavde iz našeg sokaka, кad ne umeš da sanjaš!
Mika Antić
Zato u subotu svi na stadion da oteramo one koji su nam ukrali naše snove!
Mika Antić
- Grof Žekula
- Administrator
Ви који умете да сањате и да волите,
а не да мрзите и вређате,
Ви који својом главом размишљате,
а не као они који гутају шта им се сервира,
покажите да и овај систем има грешку,
да има свој вирус који ће га на крају победити!
а не да мрзите и вређате,
Ви који својом главом размишљате,
а не као они који гутају шта им се сервира,
покажите да и овај систем има грешку,
да има свој вирус који ће га на крају победити!
Grofe, super je sve to. Al sad je kasno da se podigne glas, kad nam se uprava kluba zavukla u misiju rupu kad je trebao glas da se digne.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali iz tog ugla ovo je jos samo jedna borba (doduse puna naboja) za bodove i nista vise.
p.s. Voleo bih da vidim takav nas stav i protiv zvezde. Tad su nekako svi nesigurni u nasu pobedu
Dizemo glas po ''default''-u na crne jer ih mrzimo, al ova utakmica i nema neki preterani znacaj, kad gubimo bodove od losih ekipa.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali iz tog ugla ovo je jos samo jedna borba (doduse puna naboja) za bodove i nista vise.
p.s. Voleo bih da vidim takav nas stav i protiv zvezde. Tad su nekako svi nesigurni u nasu pobedu

Dizemo glas po ''default''-u na crne jer ih mrzimo, al ova utakmica i nema neki preterani znacaj, kad gubimo bodove od losih ekipa.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Gresis silno sinko. Borba za bodove je ovde prolazna stvar, mali deo jedne sezone, sustinska je borba protiv visedecenijskih lazi, kradja, ponizavanja i negiranja postojanja svih ostalih osim njih. Sustinska je stvar i da svi koji dodju kazu na stadionu sta misle o svemu tome, i da se crni sledbenici lopovskog sistema posle toga osecaju bedno i jadno. Mislim da cu prvi put u zivotu ici na jednu utakmicu sa zeljom da vise pljujem njih nego da bodrim nase. Oni su jedno pogano zlo, maligno tkivo u ovom drustvu i sportu, i to im uvek treba stavljati do znanja.

Ne razumes me Kowalski.
Ja cu sa istim ciljem otici na stadion kao i ti.
Osecam da nismo celina kao prosle godine. Uprava nam je pljunula u lice posle fin.kupa a sad se opet trazi jedinstvo. Ja se sa njima vise ne saosecam, vec sa bracom Slaninarima kojima je Vosa u srcu a ne kes.
Kad budemo protiv svake jebene ekipe ovakav stav imali, moci cemo da pricamo o titulama, pobednickom mentalitetu i ostalim lepim stvarima. A dok s' ciganima surujemo, s' grobarima pisemo zajednicka saopstenja, NEMA LEBA.
Sad je jasnije, nadam se?
Osecam da nismo celina kao prosle godine. Uprava nam je pljunula u lice posle fin.kupa a sad se opet trazi jedinstvo. Ja se sa njima vise ne saosecam, vec sa bracom Slaninarima kojima je Vosa u srcu a ne kes.
Kad budemo protiv svake jebene ekipe ovakav stav imali, moci cemo da pricamo o titulama, pobednickom mentalitetu i ostalim lepim stvarima. A dok s' ciganima surujemo, s' grobarima pisemo zajednicka saopstenja, NEMA LEBA.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
- Schteph_F89
Treba uzeti u obzir da u danasnje vreme tesko da ce neko doci na celo kluba a da mu pare nisu bitne,tako da kao sto si rekao tu leba nema...ALI!Ali zato smo mi tu,da budemo jedni uz druge kao sto smo i dosad bili,i ne treba da dozvolimo bilo kome da nam narusi ono najbitnije a to je radost koju nam pruza nasa Vosa...i tek kad mi budemo toliko jedinstveni valjda ce i uprava doci do onog zakljucka-ako ne mozes protiv njih...djape_ns wrote:Ne razumes me Kowalski.
Ne treba uvek cekati da neko nesto uradi,nego nek svako krene od sebe i docice sve na svoje mesto!Za pocetak,tj. nastavak znamo gde nam je mesto u subotu,Vise paznje ipak treba posvetiti bodrenju igraca,nego zamajavanju sa crnim

Ajde vise da dodje i ta subota!!!!
Hmmmm?

Da li Vam treba bolja pozivnica?

Da li Vam treba bolja pozivnica?

To je to! Molim forumaše(po poslednji put) da se drže teme, da malo razmišljaju i paze šta pišu. Tema su oni a Upravu, razmišljanja o budućnosti i ostalo ostavite po strani do subote u 21h! Sada imamo brojne "goste" na forumu pred kojima moramo da pokažemo svoje najbolje lice!Friend wrote:Мarš оdavde iz našeg sokaka, кad ne umeš da sanjaš!
Mika Antić
Evo, saljem tople pozdrave dragim gostima. Pogotovo ih saljem dupeliscima iz naseg grada i prigradskih naselja kojima se sad prakticno vise isplati da otputuju iz svoje ''provincije, vukojebine, prestonice polu-madjara i polu-ustasa'' do BG i odande krenu autobusima(jer, gle cuda- odande ''sve ti je placeno''). A onda zajedno sa svojim BG ortacima u pohod na ''p.... iz Backe''.. Pa, dragi sugradjani, dobrodosli u vas rodjeni grad.podbara wrote:Sada imamo brojne "goste" na forumu pred kojima moramo da pokažemo svoje najbolje lice!
Auuu sine, koja kriza identiteta, umobol i jajarstvo..
Ajmo bre da gazimo jajare!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
-
He, he, he, i ja sam juče čitao kako KVISLINZI kukaju svojim taticama iz "glavnog grada" kako im se više isplati da odu u BG, pa sa taticama u bus + kartu, nego da plaćaju 700 dindži. Jel dobijete i lanč paket usta vas bolela, smrde smrdljive? Dobrodošli u vaš grad dragi gosti...ČUVAJTE KOSTI.kej wrote:Evo, saljem tople pozdrave dragim gostima. Pogotovo ih saljem dupeliscima iz naseg grada i prigradskih naselja kojima se sad prakticno vise isplati da otputuju iz svoje ''provincije, vukojebine, prestonice polu-madjara i polu-ustasa'' do BG i odande krenu autobusima(jer, gle cuda- odande ''sve ti je placeno''). A onda zajedno sa svojim BG ortacima u pohod na ''p.... iz Backe''.. Pa, dragi sugradjani, dobrodosli u vas rodjeni grad.podbara wrote:Sada imamo brojne "goste" na forumu pred kojima moramo da pokažemo svoje najbolje lice!
Auuu sine, koja kriza identiteta, umobol i jajarstvo..
Ajmo bre da gazimo jajare!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 52331.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ФКВ
Ja mislim da postoje pravni osnovi da pisemo tuzbu protiv ovog dupeglavca!

Jel' to ista ona gnjida što je Merebašvilija udarila glavom sa leđa? Ovi bolje da ne potpaljuju dodatno atmosveru, govnjive kuke i motike čekaju još od 11. maja uveče...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa wrote:Jel' to ista ona gnjida što je Merebašvilija udarila glavom sa leđa? Ovi bolje da ne potpaljuju dodatno atmosveru, govnjive kuke i motike čekaju još od 11. maja uveče...

Oво је у Србији црвени картон за играча који добија ударац. Шта ли ће нам господа у црном(боље речено црно-белом) спремити за овај дуел?
- slanobarac
Gledao sam listu sudija i vidim da ove sezone blizanci razmenjuju sudije i sve više sam ubeđen da će utakmicu suditi Majo Vujović. Spasića nema više na listi, valjda nisu baš toliko bezobrazni da nam uvale Veselinovića, Mažića ili Vukadinovića a možda nađu neki truli kompromis pa sude ili Mihajlović ili Kaurin?!
Dosta će značiti ko će suditi jer utakmica može otići u majčinu ako ne bude fer suđenje. Biće kartoniranja sigurno ali molim naše momke kad je već tako nek ne dobijaju zbog gluposti ( prigovor, zadržavanje, sitne čarke i gestikulacije) već samo zbog ortopedskih problema crnih.
Dosta će značiti ko će suditi jer utakmica može otići u majčinu ako ne bude fer suđenje. Biće kartoniranja sigurno ali molim naše momke kad je već tako nek ne dobijaju zbog gluposti ( prigovor, zadržavanje, sitne čarke i gestikulacije) već samo zbog ortopedskih problema crnih.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Bilo bi dobro da sudi Vujovicslanobarac wrote:Gledao sam listu sudija i vidim da ove sezone blizanci razmenjuju sudije i sve više sam ubeđen da će utakmicu suditi Majo Vujović. Spasića nema više na listi, valjda nisu baš toliko bezobrazni da nam uvale Veselinovića, Mažića ili Vukadinovića a možda nađu neki truli kompromis pa sude ili Mihajlović ili Kaurin?!