7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

Locked
Casual

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by Casual »

Da Vujovic je cigan ali je iz Novog Sada tako da nista od toga. Moja procena da ce suditi Glodjovic iz Vrbasa i to bi bilo mislim sasvim ok ili mozda cak Jovanetic.
Mada, nije to o cemu treba da mislimo. Svu energiju usmeriti na podrsku, doci ranije zauzeti mesta i objasniti "ovima" kako stvari stoje. A oni nek samo potpaljuju atmosferu po novinama...

Inace, juce sam dobio jednu zanimljivu informaciju(100% proverenu). Nas voljeni Supic (isao u Gacko u skolu sa mojim drugarom) je bio okoreli grobar ali, jednom prilikom dok je igrao za Javor ili tako nekog grobari su ga nesto zestoko izvredjali i od tada ih prezire bukvalno. I kako mi rece drugar, treba ocekivati da ce biti igrac utakmice :mrgreen:
Volem Vošu!
Helm

Post by Helm »

Casual wrote:Da Vujovic je cigan ali je iz Novog Sada tako da nista od toga. Moja procena da ce suditi Glodjovic iz Vrbasa i to bi bilo mislim sasvim ok ili mozda cak Jovanetic.
Mada, nije to o cemu treba da mislimo. Svu energiju usmeriti na podrsku, doci ranije zauzeti mesta i objasniti "ovima" kako stvari stoje. A oni nek samo potpaljuju atmosferu po novinama...

Inace, juce sam dobio jednu zanimljivu informaciju(100% proverenu). Nas voljeni Supic (isao u Gacko u skolu sa mojim drugarom) je bio okoreli grobar ali, jednom prilikom dok je igrao za Javor ili tako nekog grobari su ga nesto zestoko izvredjali i od tada ih prezire bukvalno. I kako mi rece drugar, treba ocekivati da ce biti igrac utakmice :mrgreen:
Jesi siguran da ga to sprecava da sudi? Koliko znam i Zivkovic je iz Novog Sada a ipak je asistirao u finalu kupa...
slanobarac

Post by slanobarac »

Neće dati crni Glođovića jer taj je sudio u prošlom prvenstvu 2:0 za nas a ove im je već sudio u Užicu. Nego na sajtu fss još nisu izbacili imena mada je to danas u Pazovi ( opet Srem torrente :mrgreen: ) određivano.
Jesi siguran da ga to sprecava da sudi? Koliko znam i Zivkovic je iz Novog Sada a ipak je asistirao u finalu kupa...

I nije video srednji prst Tejga i ofsajd kod prvog gola crnih. :greenbutt:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Helm

Post by Helm »

slanobarac wrote:Neće dati crni Glođovića jer taj je sudio u prošlom prvenstvu 2:0 za nas a ove im je već sudio u Užicu. Nego na sajtu fss još nisu izbacili imena mada je to danas u Pazovi ( opet Srem torrente :mrgreen: ) određivano.

I nije video srednji prst Tejga i ofsajd kod prvog gola crnih. :greenbutt:
Ma znam pajser izdajicki! Mada moglo bi se ocekivati da Tole 'slucajno' nabaci nekog zvezdasa koji bi pripomogao zameni na klupi - Stanojevic/Vignjevic :mrgreen:
Casual

Post by Casual »

Pa moguce da ih ne sprecava al retko smo kad(ili mozda nikad) gledali Vujovica, Gogica ili Pedju Dumnica u Novom Sadu. Malo je drugacije ipak za pomocnike a i prvi pomocni sa finala kupa je bio Radojcic iz Beograda. Cisto sumnjam da bi smeli da stave Vujovica sad a ionako on nije iz "elit" grupe.
Volem Vošu!
Dejan

Post by Dejan »

Image
Slika sa utakmice Hrvatska - Nemačka (18.1.1942.), čiju je autentičnost potvrdio Direktor Nemačkog Sportskog i Olimpijskog Muzeja u Kelnu, gospodin Kristijan Vaker.

Немачки недељник Шпигл је 2007 године објавио ову интересанту фотографију.У питању је "пријатељски сусрет" између тзв. Н.Д.Х. и Трећег рајха. Пред око 20000 гледала, 18.01.1942, немачки тим је усред Загреба победио са 2-0. Наградно питање - ко салутира нацистичким поздравом а да је касније носио партизанов дрес? У питању су - први капитен партизана Мирослав Брозовић и голман Фрањо Глазер који је уједно био и тренер партизан.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Neka bude neki cigan, ali ne nscz...
Realno, internacionalac Mažić. I naši se ne bi ni bunili, jer nije direktno nas oštetio :x
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Dejan wrote:
Image
Slika sa utakmice Hrvatska - Nemačka (18.1.1942.), čiju je autentičnost potvrdio Direktor Nemačkog Sportskog i Olimpijskog Muzeja u Kelnu, gospodin Kristijan Vaker.

Немачки недељник Шпигл је 2007 године објавио ову интересанту фотографију.У питању је "пријатељски сусрет" између тзв. Н.Д.Х. и Трећег рајха. Пред око 20000 гледала, 18.01.1942, немачки тим је усред Загреба победио са 2-0. Наградно питање - ко салутира нацистичким поздравом а да је касније носио партизанов дрес? У питању су - први капитен партизана Мирослав Брозовић и голман Фрањо Глазер који је уједно био и тренер партизан.
Imaju oni spremnu parolu za tu priliku: Oprostite nam našu ružnu prošlost. MRŠ !
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Brick Liman wrote:
kej wrote:
podbara wrote:Sada imamo brojne "goste" na forumu pred kojima moramo da pokažemo svoje najbolje lice!
Evo, saljem tople pozdrave dragim gostima. Pogotovo ih saljem dupeliscima iz naseg grada i prigradskih naselja kojima se sad prakticno vise isplati da otputuju iz svoje ''provincije, vukojebine, prestonice polu-madjara i polu-ustasa'' do BG i odande krenu autobusima(jer, gle cuda- odande ''sve ti je placeno''). A onda zajedno sa svojim BG ortacima u pohod na ''p.... iz Backe''.. Pa, dragi sugradjani, dobrodosli u vas rodjeni grad.
Auuu sine, koja kriza identiteta, umobol i jajarstvo..
Ajmo bre da gazimo jajare!
He, he, he, i ja sam juče čitao kako KVISLINZI kukaju svojim taticama iz "glavnog grada" kako im se više isplati da odu u BG, pa sa taticama u bus + kartu, nego da plaćaju 700 dindži. Jel dobijete i lanč paket usta vas bolela, smrde smrdljive? Dobrodošli u vaš grad dragi gosti...ČUVAJTE KOSTI.
Čitamo se obostrano. Ovaj topik je tamo kopiran da njih motiviše. Stigle i prve pohvale da nas počinju mrziti više i od cigana. Znači da smo na dobrom putu...
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

Zjuuu, kako sam napaljen! Ne mogu da kuckam po tastaturi kako mi se tresu ruke od uzbudjenja! Ljudi, imate svi i previse vremena do subote da se organizujete da svi dodjete na zapad, ili sever, MINIMUM 60 minuta pre pocetka meca!
Nema opravdanja ili izgovora za kasnjenje! Svaka utakmica mi je vazna i znacajna, ali ovakvi mecevi.... Mnogo toga je u igri, mnogo je naboja u svakom smislu, na svakom polju u vezi sa subotnjom utakmicom! Tek ce da bude!
Uh.... ne mogu da docekam! Kontam da cu u 10 ujutru biti na zapadu da zauzmem mesto koje nam na toj tribini pripada! Hocu da vidim kako ce da dodje ta razjarena ekipa grobara pored nas bar 3500 hiljade slaninara! Jedva cekam!!! :furious:
Image
lazarr

Post by lazarr »

Posle njihovih upada na nas sajt, naravno da sam i ja malo voajerisao.
Ko jos uvek nije dovoljno napaljen da im se u subotu naj... mile majke neka malo proviri na njihov forum http://www.juznatribina.net" onclick="window.open(this.href);return false; i nek procita postove vezane za nasu utakmicu. Ja sam imao zivaca za samo 2 poslednje strane i posle ovoga sto sam video u stanju bih bio da nekom odgrizem uvo kao onomad Tajson Holifildu. Ljudi ovo je vise od fudbala. Ovo je bitka protiv najgoreg neprijatelja. Sad ili nikad!!!

Strasno sam naspanovan i mnogo mi ideja pada na pamet. Posto je najavljen TV prenos pitam se da li ga prenosi RTS ili RTV? Mislim da je realnije da je to nas RTV. Nisam neki strucnjak za tv prenose ali ovo znam. U svrhu dobijanja tzv "ambijentalnog zvuka" oko terena se uvek postavi nekoliko mikrofona koji sluze da se realno prenese zvuk i docara atmosfera sa stadiona. Znam da blizanci (citaj RTS) veoma cesto koriste ovu foru da "ozvuce" svoju tribinu da bi glasnije culi. Pitam sve vas na forumu da li poznaju nekog ko radi na RTV (najbolje da je tonac) i da na foru i mi malo priblizimo mikrofone prema nasoj tribini. Meni licno to nista ne znaci jer cu biti na severozapadu ali mislim da bi bas dobro odjeknulo kada bi se samo mi culi. To bi njih bas dobro skenjalo a bilo bi lepo pokazati ljudima iz drugih gradova koji ce gledati prenos da je moguce i njih pobediti na tribinama.
Mozda je ova ideja malo neozbiljna i neostvariva ali mislim da bi postigla dobar efekat. Jos da dodjemo do nekog ko bi tu mogao da pomogne....... Mozda Lazo Bakmaz :D . zna li ga neko?
Last edited by lazarr on Thu Sep 29, 2011 8:06 pm, edited 1 time in total.
soderstorm

Post by soderstorm »

Mi u opste ne treba da se obaziremo sta ti misle o nama. Ko ih bre sisa, da padamo na njihov nivo pecinskog coveka (u u u Vojvodina, u u u Madjari, u u u vatra). Motiva imamo mi i bez njih itekako njihovo loponsko mislenje zaista ne vredi ni rolne toalet papira.

Ne treba se toliko loziti na ove, sad da se osecaju vazni sto mi pricamo toliko o njima, nisu oni toliko vredni paznje.

Ko vas sisa glodari.

Ove komentare od onih imam samo ovo da kazem:

:rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll:
Last edited by soderstorm on Thu Sep 29, 2011 8:45 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Ahahaha gmazovi su naderali prosli put na zapadu i sad predlazu da grupa "ljutih" gmazova ode na severozapad gde nas "ima najvise" da "zavedu red" :rolll:
ssnigd

Post by ssnigd »

Moze li neko upuceniji da mi kaze gde nas na kurvinoj Kari Djordju ima najvise na zapadu? Ja prosle godine otisao kao kreten onamo blize severu, bilo je prilicno odvratno jer tu sede oni njihovi palancari sto dobijaju od nafrakanog akrepa pare da navijaju za kurvicu.

@Je-Ne-A
k***c, brale, prosle godine na zapadu (bar na tom delu gde sam ja bio) kad je krenulo "Javi se zapad", mi ustali, ovi moroni odozgo poceli da nas gadjaju. Nije nas bas bilo nesto mnogo tu da bismo se kurcili. Voleo bih da ove godine bas na to mesto (zapad blize severu) organizovano dodje jedna ljuća grobarska ekipa (iako nisam ljut, rado bih bio medju njima) pa da vidimo koga ce da gadjaju, mater im masnu jebem.
Ima li neko da jos razmislja sta da radi u subotu :!:

groHbare da j***mo.............
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
KDA

Post by KDA »

Nego kad će biti isplata za nkp? Nadam se da će odmah posle meča, pošto meni još uvek nije isplaćen obećan dodatak sa prošle utakmice sa njima za gađanje suncokretom. Stvarno je neozbiljno to da kasne sa plaćanjima. Pa zašto mi da dolazimo na utakmice ako su isplate neredovne, a još sam kupio suncokret iz svog džepa. Inače, i tetka mi se žalila da je lanč paket sa finala kupa bio bajat. Stvarno nema smisla. :devil:
Locked