7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2
Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h
Ne znam sta da kazem. U jednu ruku sam razocaran jer smo mogli i morali puno bolje, a sa druge strane
momci su dali sve od sebe pa im se i nema sta zameriti (osim pojedincima).
Mozda cu pogresiti u nekim procenama jer sa severa je tesko videti bas sve detalje.
Brana Ilic je previse brljao sa loptom, nije mi uopste jasno zasto Vukicevic malo ne poprica s njim,
pa nije to vise stvar treninga, decku se jednostavno moraju objasniti neke stvari u cetiri oka, a ako ni
tada ne upali e onda ga treba poslati na klupu par utakmica da dobro razmisli.
Mojsov vise nije onaj stari Mojsov. Toliko lezerno igra da ti postaje iritantno. Pa daj covece grizi, lomi,
ne mozes u ovakvoj utakmici biti toliko ravnodusan i hladan.
Adjuru, neki ce reci da igra u okviru svojih mogucnosti, moguce. ALI, ne mogu se oteti utisku da taj
covek toliko usporava nasu igru da to nije normalno. Da li je on uopste dao neki pas "iz prve"??
Covek primi loptu, i malo gleda u nju, malo gleda okolo, pa tek onda pokusa dodati nekome.
Ne zelim da izigravam trenera ali on to mora puno brze. Znam, on nije kreator, ali bez obzira, ponekad
stvarno previse zadrzava loptu kod sebe.
Ocekivao sam vise od naseg Gruzijca...
Ma ne znam, napisat cu sutra vise o svemu ovome, glava mi puca a i jos sam dosta vruc... treba mi nekoliko
sati spavanja da se kockice posloze.
Inace, cestitke severu, stvarno je bilo zadovoljstvo biti deo severa veceras.
Naravno, velike pohvale i zapadu koji je dao sve od sebe.
Idemo dalje...
momci su dali sve od sebe pa im se i nema sta zameriti (osim pojedincima).
Mozda cu pogresiti u nekim procenama jer sa severa je tesko videti bas sve detalje.
Brana Ilic je previse brljao sa loptom, nije mi uopste jasno zasto Vukicevic malo ne poprica s njim,
pa nije to vise stvar treninga, decku se jednostavno moraju objasniti neke stvari u cetiri oka, a ako ni
tada ne upali e onda ga treba poslati na klupu par utakmica da dobro razmisli.
Mojsov vise nije onaj stari Mojsov. Toliko lezerno igra da ti postaje iritantno. Pa daj covece grizi, lomi,
ne mozes u ovakvoj utakmici biti toliko ravnodusan i hladan.
Adjuru, neki ce reci da igra u okviru svojih mogucnosti, moguce. ALI, ne mogu se oteti utisku da taj
covek toliko usporava nasu igru da to nije normalno. Da li je on uopste dao neki pas "iz prve"??
Covek primi loptu, i malo gleda u nju, malo gleda okolo, pa tek onda pokusa dodati nekome.
Ne zelim da izigravam trenera ali on to mora puno brze. Znam, on nije kreator, ali bez obzira, ponekad
stvarno previse zadrzava loptu kod sebe.
Ocekivao sam vise od naseg Gruzijca...
Ma ne znam, napisat cu sutra vise o svemu ovome, glava mi puca a i jos sam dosta vruc... treba mi nekoliko
sati spavanja da se kockice posloze.
Inace, cestitke severu, stvarno je bilo zadovoljstvo biti deo severa veceras.
Naravno, velike pohvale i zapadu koji je dao sve od sebe.
Idemo dalje...
- KoKanidja
Опет онај ружан осећај кад изгледа да нас добијају у Новом Саду са пола снаге уз превелики респект према њима од самог старта.
Шта рећи о тренеру, колико очигледно да ће да лети на полусезони, а можда и раније.
Шта рећи о тренеру, колико очигледно да ће да лети на полусезони, а можда и раније.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
Vidim samo da je akcija od 1000 dinara za zapad totalno uspela narocito se to videlo posle drugog gola partizana kada je 2/3 zapada skakalo u transu ...
Ajde, ako neko bude gledao snimak, da obrati paznju na dva detalja: penal nad Bojovicem, kao i na ovaj drugi sumnjiv detalj, kada je isti igrac rukom povlacen duzi vremenski period za sorc?
Pitanje za fudbalske sudije, ako takve imamo ovde. Da li se kazneni udarav svira ako iz prednosti igrac ne postigne pogodak? Znaci, ako je ono povlacenje bilo za jedanaesterac (molim procenu tog detalja), da li je sudija morao/trebao da svira penal nakon promasaja/odbrane nakon prednosti?
Deo do severa je bio bez ijednog aplauzaprtbg. Centralni deo je poneko aplaudirao, ali i to je bila velika manjina, a do Juga ih je bilo, ali, opet ponavljam, nikad manje.
Pitanje za fudbalske sudije, ako takve imamo ovde. Da li se kazneni udarav svira ako iz prednosti igrac ne postigne pogodak? Znaci, ako je ono povlacenje bilo za jedanaesterac (molim procenu tog detalja), da li je sudija morao/trebao da svira penal nakon promasaja/odbrane nakon prednosti?
Skroz subjektivan osecaj. Kada gledas sa terena, to ni blizu nije bilo tako. Bilo ih je NIKAD MANJE na Zapadu.kuzma liman wrote:Vidim samo da je akcija od 1000 dinara za zapad totalno uspela narocito se to videlo posle drugog gola partizana kada je 2/3 zapada skakalo u transu ...
Deo do severa je bio bez ijednog aplauzaprtbg. Centralni deo je poneko aplaudirao, ali i to je bila velika manjina, a do Juga ih je bilo, ali, opet ponavljam, nikad manje.
Ja sam taj utisak imao u Jagodini kada smo primili pogodak, a nismo morali.KoKanidja wrote:Шта рећи о тренеру, колико очигледно да ће да лети на полусезони, а можда и раније.
- Red Marquis
- Moderator
Ne može se samo zalaganjem dobiti ovakav meč. A to je jedino šta smo imali večeras. Znam da je lako biti general posle bitke, pa ne bih o tome ko je trebao, a ko nije da igra. Ali zaista, Mojsov mora da leti iz postave, malo je mnogo ovo već. Činilo mi se da je sreća bila da ovi igraju bunker, jer preko njega bi pao još neki gol da su igrali otvorenije.
Nismo iskoristili ni njihovu lošu formu, raspad među navijačima, našu napaljenost da im se osvetimo i sjajnu atmosferu na dve tribine. A nismo, jer nemamo golmana, drugog štopera, pravog pleja i jedini pravi gol igrač nam ulazi kao džoker. Malo je jedan Abu, jedan Trajko, jedan Pavlović, jedan Mereba i ono malo što igra Bojović za Sranjojeve bebe. Teško ćemo ove sezone do trećeg mesta.
Koliko mi je drago iz navijačkog ugla, toliko mi teško pada fudbalski. Pogotovu protiv ovih lopova. Sudije ne vredi komentarisati kad igramo sa NKp, nekad nas kradu, nekad nas brutalno kradu. Oguglao sam izgleda.
Ali to što smo na stadionu bili većina, ne znači da i dalje nemamo status podstanara na njemu. Baš me briga što su potencijalni problemi na ulicama veći ako mi izlazimo prvi. Mora da se zna ko je gazda. Sad će nas još i na zapadu da drže. Dokle više?
Suma sumarum, mnogi su ovde kukali o onoj akciji za duple karte, o cenama, o hiljadama grobara...ipak, ovaj meč je pokazao da nas itekako ima, da smo kući konačno jači i brojniji, ali da imamo jako mnogo (previše) derbi navijača koji će sad ljuljnuti hiljadarku, ali neće doći i dati 300 protiv Kule...
Nismo iskoristili ni njihovu lošu formu, raspad među navijačima, našu napaljenost da im se osvetimo i sjajnu atmosferu na dve tribine. A nismo, jer nemamo golmana, drugog štopera, pravog pleja i jedini pravi gol igrač nam ulazi kao džoker. Malo je jedan Abu, jedan Trajko, jedan Pavlović, jedan Mereba i ono malo što igra Bojović za Sranjojeve bebe. Teško ćemo ove sezone do trećeg mesta.
Koliko mi je drago iz navijačkog ugla, toliko mi teško pada fudbalski. Pogotovu protiv ovih lopova. Sudije ne vredi komentarisati kad igramo sa NKp, nekad nas kradu, nekad nas brutalno kradu. Oguglao sam izgleda.
Ali to što smo na stadionu bili većina, ne znači da i dalje nemamo status podstanara na njemu. Baš me briga što su potencijalni problemi na ulicama veći ako mi izlazimo prvi. Mora da se zna ko je gazda. Sad će nas još i na zapadu da drže. Dokle više?
Suma sumarum, mnogi su ovde kukali o onoj akciji za duple karte, o cenama, o hiljadama grobara...ipak, ovaj meč je pokazao da nas itekako ima, da smo kući konačno jači i brojniji, ali da imamo jako mnogo (previše) derbi navijača koji će sad ljuljnuti hiljadarku, ali neće doći i dati 300 protiv Kule...
Io odio Belgrado
Pa i treba da te bude sramota sto takve stvari pises! 6000 ljudi je aplauzom pozdravilo igrace posle utakmice jer gamad u drugom poluvremenu nije presla pola! Ja ne znam sta je to po tebi dobra igra, ti ocigledno pratis pogresnu ligu! Ako izuzmemo blizance od kojih smo jednog slomili ko zvecku danas ne postoji nijedna ekipa u ligi koja moze da odigra kao Vojvodina. A ako tebi nije dovoljno da gledas crnog gmaza celo poluvreme u svom sesnaestercu onda idi gledaj ligu sampiona, engleze, spance i ostale lige u kojima se igra lep i tecan fudbal a nasih se okani. I drugo, odakle ti koji nisi ni dve nedelje na ovom forumu dajes sebi za pravo da bilo koga prozivas na bilo kom osnovu i to javno i BEZ ikakvog obrazlozenja za nesto sto je ceo stadion video. Citaj i druge komentare druze moj pa onda svaku drugu osobu pitaj da li je placaju. Uopste nemam nameru da dalju raspravu nastavljam ovde, ako te i dalje nesto zanima imas pm a poruku cu videti sutra. Ako ne molim lepo, okani se mene i komentarisi ono sto si gledao na terenu a ne na tudjem komentaru.playmaker wrote:Stvarno vise ne znam dokle ces da guras glavu u pesak? Izvini sto te pitam ovako direktno ali jel te placa neko?Helm wrote:Steta, dobra igra i dobra publika moglo bi svasta da se kaze ali nemam ni snage ni volje. Izgledali su kao drugoligas a ipak pobedili.
Pa covece sta je danas bilo dobro? To sto su oni bili nikada gori u istoriji ne znaci da smo mi bili dobri !
Mi smo trebali i morali da im spakujemo barem 3 komada da samo znali a nismo.
Brana opet u timu, opet nista nula! Ma ne vredi vise ni da pricam...
Mene bi bilo sramota da palamudim ovde kao ti sto radis...![]()
Igracima svaka cast za srce i to je sve, igra im je bila za nijansu bolja od njihove a obe spadaju pod tuzno.
Jedino pozitivno je sto je pokazano kome ovaj grad pripada i nadam se da ce to biti standardna praksa u buducnosti...
Čestitao bih našoj ekipi na želji i zalaganju na današnjem meču, falilo je sreće da postignemo bolji rezultat!
Utakmicu je faktički izgubio sam Mojsov napravivši 2 direktne greške posle kojih nismo uspeli da vratimo nedostatak. Vreme je za Karana i Kovačevića, dovoljno su sazreli za Superligu...Makedonče-hvala lepo i doviđenja!
Utakmicu je faktički izgubio sam Mojsov napravivši 2 direktne greške posle kojih nismo uspeli da vratimo nedostatak. Vreme je za Karana i Kovačevića, dovoljno su sazreli za Superligu...Makedonče-hvala lepo i doviđenja!
Napred Voso!
Ne postoji prednost kada je ta situacija u pitanju, tacnije ako je postojao kontakt/faul za kazneni udarac, on se svira, bez obzira da li je dalji razvoj situacije (bio) obecavajuci! Nisam sudija, al' u ovo sam poprilicno siguran.Minja wrote:Pitanje za fudbalske sudije, ako takve imamo ovde. Da li se kazneni udarav svira ako iz prednosti igrac ne postigne pogodak? Znaci, ako je ono povlacenje bilo za jedanaesterac (molim procenu tog detalja), da li je sudija morao/trebao da svira penal nakon promasaja/odbrane nakon prednosti?
-
@minja
Nije subjektivno vec realno posle x godina sam opet bio na severu i mal me slog nije strefio kada sam video zapad posle drugog gola svi osim onog dela do severa su skakli u delirijumu ko da su barsi dali gol. Sever nikad puniji a istok nikad tuzniji...
Sto se tice utakmice mislim da smo odigrali krajnje jajarski i da smo zasluzeno izgubili mi nijednu pravu sansu nismo imali sem tog srecnog gola bojovica i onog suta iz kolena i par frljoki od adjurua...
Nije subjektivno vec realno posle x godina sam opet bio na severu i mal me slog nije strefio kada sam video zapad posle drugog gola svi osim onog dela do severa su skakli u delirijumu ko da su barsi dali gol. Sever nikad puniji a istok nikad tuzniji...
Sto se tice utakmice mislim da smo odigrali krajnje jajarski i da smo zasluzeno izgubili mi nijednu pravu sansu nismo imali sem tog srecnog gola bojovica i onog suta iz kolena i par frljoki od adjurua...
-
Klub kontra-obaveštajne službe armije je 90 minuta igrao bunker. Na žalost mi nismo baš uspevali da ga probijemo. Ušli smo možda i preagresivno u meč i krenuli im po kostima, sabili ih u 16, a oni posle prvog prelaska lopte na našu polovinu i katastrofalne greške Mojsova koja postaje pravilo ove sezone, nam uterali gol. Drugi gol ista priča, samo uz faul njihovog žvalavog napadača nad Mojsovom. Tip je prošle godine bio za 3 klase iznad ove lige, niko mu ništa nije mogao, a ove godine svaku tekmu napravi brlju za zatvor. Ukoliko to ne radi slučajno, trebalo bi mu skakati po mudima dok ne budu veličine lubenica. Ukoliko kiksa bez potonjih namera, neka sedne malo dečko i iskulira, ode 7 dana na odmor, jer ovo je već za nervni slom.
Begešara po mojoj proceni ne više od 300. Ostalo sve paori blatnjave obuće, kvislinzi u svojim selima, varošima i gradovima, sitne duše fascinirane izmetom od kluba iz "veliki grad". Na zapadu su toliko dominirali, kako Kuzma reče, da su panduri morali kordonom da sprečavaju pristup njima. A je ovo samo početak. Par puta je količina decibela i ludila izazivala jezu. To je ono što me je jedino činilo srećnim. O tome kakav je zapad danas bio govori činjenica da smo zaključani čekali da se paori i poljoprivrednici na čelu sa svojim gazdama iz velikog grada evakuišu sa stadiona i iz grada.
Jako jeftino izgubljena utakmica.
Iskreno bolesni 1914
Begešara po mojoj proceni ne više od 300. Ostalo sve paori blatnjave obuće, kvislinzi u svojim selima, varošima i gradovima, sitne duše fascinirane izmetom od kluba iz "veliki grad". Na zapadu su toliko dominirali, kako Kuzma reče, da su panduri morali kordonom da sprečavaju pristup njima. A je ovo samo početak. Par puta je količina decibela i ludila izazivala jezu. To je ono što me je jedino činilo srećnim. O tome kakav je zapad danas bio govori činjenica da smo zaključani čekali da se paori i poljoprivrednici na čelu sa svojim gazdama iz velikog grada evakuišu sa stadiona i iz grada.
Jako jeftino izgubljena utakmica.
Iskreno bolesni 1914
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Kog smo mi to blizanca razbili ko zvecku?Helm wrote: Ako izuzmemo blizance od kojih smo jednog slomili ko zvecku danas ne postoji nijedna ekipa u ligi koja moze da odigra kao Vojvodina. A ako tebi nije dovoljno da gledas crnog gmaza celo poluvreme u svom sesnaestercu...
Jel to bilo neko kolo koje sam propustio?
Partizan nije prelazi pola u drugom poluvremenu jer nije imao potrebu.
Kada je imao potrebu to je radio i zabio je dva gola.
Kratko i jasno.
Moram reci da ova tendencija Mojsova da se oklizne, saplete, proklizi, padne, ispadne iz igre, promasi loptu u vaznim trenucima na svakoj vecoj utakmici polako budi paranoika u meni.
-
Evo ti moje misljenje nije merodavno ali nase sudije su toliko smesne da je prosto i zalosno gledati. Mozda on nije toliko danas bio na njihovoj strani ali u nekim slucajevima kao sto su ta dva verujem da su oni bili u pitanju da ne bi se ni dvoumio.Minja wrote:Ajde, ako neko bude gledao snimak, da obrati paznju na dva detalja: penal nad Bojovicem, kao i na ovaj drugi sumnjiv detalj, kada je isti igrac rukom povlacen duzi vremenski period za sorc?
Ovako nad Bojovicem je bio penal, zasto jer bilo je itakako kontakta e sad ako sudija nije svirao morao je Bojovicu dati zuti karton za simuliranje ako je dao Bosketu sto nije ni ovom. On je to video verovatno kao replovanje i bas ga briga.
Sto se tice druge situacije ne postoji bolja prednost od kaznenog udarca bez obzira da li je igrac dao gol ili ne mora da pokaze na belu tacku e sad da li on hoce da pusti prednost da vidi da li ce igrac dati gol ne verujem jer ponavljam pravilo penala je najbolja prednost u tim situacijama a cisto sumnjam da bi se Bojovic i bunio jer nije imao bas loptu na nozi vec ce kolenom zahvatio ako se ne varam.
Sto se tice samo utamice losi smo da losiji nemozemo da budemo. Primis gol posle 2 minuta igre alal vera. Igrali smo tek od 2:0 e pa gospodo nemoze tako. Primili smo dva amaterska gola preko istog nam coveka sa br.5 vreme je za klupu momce, jedan od nasih najboljih stopera cak mislim da je i medju najboljim u ovoj ligi igra od crvenih pa nadalje kao da je potplacen na kikseve da li je to slucajno nek sam kaze. Ali izmena njegova sa Bilbijom treba da mu bude do znanja krivsi sedi i dobro razmisli dalje. Njih jesmo na digrali kao i Jagodince cak smo ove i sabili u sesnajsterac ali broje se bodovi znaci mi imamo 1 bod iz te dve utakmice. Koji cemo biti na kraju nama zaista nije ni bitno jer sta ce nama 3 mesto sa ovakvom igrom za Evropu je pre slabo.
О утакмици нећи ништа.
Само ме занима зашто причате бајке о данашњем западу....50 - 50 је било...само што су се они смирили...акција уродила плодом, нема шта
Само ме занима зашто причате бајке о данашњем западу....50 - 50 је било...само што су се они смирили...акција уродила плодом, нема шта

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Red Marquis
- Moderator
Ne delim uošte tvoje mišljenje. A bio sam na zapadu. Jeste da smo mi bili naelektrisaniji i navijački raspoloženi, a oni došli da samo da gledaju meč pa to može da zavara, ali sam uveren da je ovo uverljivo najbolji odnos na zapadu protiv blizanaca. A i nakon Bojovićevog gola je skočio i čitav centralni deo, ne samo severozapad. Obraćao sam itekako pažnju ko je čiji tokom meča. Dve trećine smo sigurno držali mi. Značkatraza je došlo 5 ili 6 buseva, ostalo peta kolona.kuzma liman wrote:@minja
Nije subjektivno vec realno posle x godina sam opet bio na severu i mal me slog nije strefio kada sam video zapad posle drugog gola svi osim onog dela do severa su skakli u delirijumu ko da su barsi dali gol.
U maju s bliznakinjom, zapad samo nama da se prodaje inače će morati da skupljaju odsvud pandure kao da je parada.
Io odio Belgrado
Nema tu mnogo filozofije. Izgubili smo zbog dve greske Mojsova. Obe te lopte su bile njegove, pogotovo prva. Onaj mali ga prosto oflekao.
Mozemo sad da ga vredjamo, pljujemo, mrzimo, al' cemu to.. Jednostavno je u kanalu ove sezone i trebalo bi probati sa drugim resenjima.
Nisu oni nas stisli u pocetku. Cak nisam primetio ni taj neki pocetni grc koji nas je uvek krasio u mecevima sa blizancima. Nisu igraci ni nesto posebno pali psihicki posle prvog gola, ali eto.. dve duge lopte i dve mlake reakcije igraca koji ne sme da bude mlak su nas kostale.
Poslednjih pola sata smo odigrali vrlo dobro, ali ne mogu reci da smo nezasluzeno izgubili. Ko ti kriv kad primis takva dva gola u otvaranju utakmice..
Mislim da je nase dobro drugo poluvreme pre plod uzasno lose taktike partizana(teska bunkerica).
Sto se tice borbenosti, nema im se sta zameriti. Zeleli su, grizli su, tukli su. Zato su i dobili aplauze.
O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu.
Nista mi nije jasno, a i ne zelim da znam.
Mozemo sad da ga vredjamo, pljujemo, mrzimo, al' cemu to.. Jednostavno je u kanalu ove sezone i trebalo bi probati sa drugim resenjima.
Nisu oni nas stisli u pocetku. Cak nisam primetio ni taj neki pocetni grc koji nas je uvek krasio u mecevima sa blizancima. Nisu igraci ni nesto posebno pali psihicki posle prvog gola, ali eto.. dve duge lopte i dve mlake reakcije igraca koji ne sme da bude mlak su nas kostale.
Poslednjih pola sata smo odigrali vrlo dobro, ali ne mogu reci da smo nezasluzeno izgubili. Ko ti kriv kad primis takva dva gola u otvaranju utakmice..
Mislim da je nase dobro drugo poluvreme pre plod uzasno lose taktike partizana(teska bunkerica).
Sto se tice borbenosti, nema im se sta zameriti. Zeleli su, grizli su, tukli su. Zato su i dobili aplauze.
O publici samo jedno: pored mene je sedeo deda koji se vatreno radovao i njihovom i nasem golu.

ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!