Kup Srbije - sezona 2011/12
- kafe bagdad
Re: 1/8 finala Kupa Srbije: Inđija-Vojvodina 1:2
Nas nekolicina je kupila karte, ali ne bi verovatno ni to uradili da jedan od nasih drugara nije provalio blagajnu iza ugla (pored koje smo uzeli i dobre crne semenke). Dakle krivica je i do FK Indjija koja nigde nije obelezila ni prodajno mesto za ove karte.
Inace danas videh Merebu u gradu pa mu rekoh da je dao evro gol a on sija od srece. Nadamo se da ce ovo biti njegova sezona!
Inace danas videh Merebu u gradu pa mu rekoh da je dao evro gol a on sija od srece. Nadamo se da ce ovo biti njegova sezona!
- novosadjanin
Moze da bude njegova samo polu-sezona. Istice mu ugovor na leto i sledi prodaja po svaku cenu u zimskom prelaznom roku.kafe bagdad wrote: Inace danas videh Merebu u gradu pa mu rekoh da je dao evro gol a on sija od srece. Nadamo se da ce ovo biti njegova sezona!
Bice on jedan od mnogih fudbalera Vojvodine koji ce svoje najbolje partije u nasem dresu odigrati pred sam svoj odlazak.
Jedini tracak nade je ona njegova izjava da njegova zena i on zele drzavljanstvo Srbije. Na tu kartu bi mozda mogli da produzimo ugovor sa njim i kasnije ga prodamo za vecu sumu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
2.novembra je žreb za četvrtfinale Kupa. Mogući gosti na Karadjordju su: Ofk Beograd, Borac, Javor i Smederevo!
Napred Voso!
Nastavak price o humanitarnoj akciji i sudijama
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... mo-Indjiju
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... mo-Indjiju
Hmmm, meni nesto u celoj ovoj prici oko sudija i Indjije jako smrdi. Ne zelim da stajem ni na ciju stranu niti da komentarisem ko je u pravu a ko ne, ali i jedni i drugi su pajseri sto su uopste dozvolili da dodje do ovako necega. 

Možda će nekome zvučati paranoično i svakako nije vezano za temu, ali meni se nekako čini da se za svakog sudiju oko kojeg postoje sumnje i nedoslednosti na kraju ispostavi da je zaposlen u policiji.
- churguzijanac
Kod Dačića radi za nkpthe Gari wrote:Možda će nekome zvučati paranoično i svakako nije vezano za temu, ali meni se nekako čini da se za svakog sudiju oko kojeg postoje sumnje i nedoslednosti na kraju ispostavi da je zaposlen u policiji.

To je ono kadija te tuži, kadija ti sudi, a kod nas, bogami i 'apsi. I ukrade tu i tamo neki kupčić, bodić, sezončicu, titulicu...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
1/4 finale kupa Srbije:
Vojvodina - Javor
OFK-a - partizan
zvezda - Smederevo
Borac - Spartak
Mečevi se igraju 23. novembra, na programu je jedna utakmica, ako je rezultat nerešen u regularnom delu, sledi penal lutrija.
Vojvodina - Javor
OFK-a - partizan
zvezda - Smederevo
Borac - Spartak
Mečevi se igraju 23. novembra, na programu je jedna utakmica, ako je rezultat nerešen u regularnom delu, sledi penal lutrija.
E upravo sam ovako i prizeljkivao zreb. Bitno da se filijale nisu poklopile..da je petokraka gostovala u Smederevu bilo bi i previse 

Bolje nije moglo
Vrata polufinala su sirom otvorena.
Sto se tice ostalih parova, kontejner boysi prolaze amatere iz Smedereva, Borac - Spartak (50-50),
a iskreno se nadam iznenadjenju na Karaburmi, forza "lazni stogodisnjak"

Sto se tice ostalih parova, kontejner boysi prolaze amatere iz Smedereva, Borac - Spartak (50-50),
a iskreno se nadam iznenadjenju na Karaburmi, forza "lazni stogodisnjak"

Re: 1/4 finala Kupa Srbije: Vojvodina-Javor, 23.XI 2011.god
Ovo nije nikakva smela tvrdnja, teorija zavere ili "proveren info", već samo moj mali lični trip, ali ja mislim da protivnici uopšte nisu važni jer sam (bez ikakvog vidljivog razloga) ubeđen da ćemo mi ove godine osvojiti Kup. Onako superiorno i regularno kako to samo "oni" mogu.
Posle prošlogodišnjeg pičvajza na finalu i dirljivog pomirenja s dželatima, nije mi teško da poverujem u logiku (evo jedan termin za Marcella
) "sportskih radnika" u prestonici da im je lakše da nam udele taj jedan nesrećni Kup nego da nas večito slušaju kako kuknjavimo. Daju nam lepo to parče bezvredne gvožđurije koje oni kod sebe talože već godinama i kreiraju "dokaz" da u srpskom fudbalu nema nedodirljivih, da takoreći obitavamo u jednom "društvu jednakih šansi" i tako domaći fudbal konačno, ali konačno, pretvore u jednu veliku kolektivnu orgiju gde svako "opšti" sa svakim; a istovremeno nastave da rade ono što su uvek i radili. Po sličnom principu funkcioniše i srpski parlament... Apsolutni kurvarluk gde nevinih nema!
Ako grešim, a jako bih voleo da grešim, onda: napred mladići i naravno Kup je naš
Posle prošlogodišnjeg pičvajza na finalu i dirljivog pomirenja s dželatima, nije mi teško da poverujem u logiku (evo jedan termin za Marcella

Ako grešim, a jako bih voleo da grešim, onda: napred mladići i naravno Kup je naš

- churguzijanac
Ne treba nam ne zaslužen kup. Bićemo ko i "oni", još i gori.

Ja sam bas ubedjen u suprotno. Prosle godine se govorilo kako je nogometasima Kup veoma malo vazan, cak je i SRanoje govorio kako mu je vaznija naredna utakmica u prvenstvu, od finalna kupa. Pa se videlo koliko su bili motivisani, kakve su gestikulacije imali prema nama navijacima, kako su se ponasali na terenu, koliko je Veselinovic morao da krade.the Gari wrote:Ovo nije nikakva smela tvrdnja, teorija zavere ili "proveren info", već samo moj mali lični trip, ali ja mislim da protivnici uopšte nisu važni jer sam (bez ikakvog vidljivog razloga) ubeđen da ćemo mi ove godine osvojiti Kup. Onako superiorno i regularno kako to samo "oni" mogu.
Posle prošlogodišnjeg pičvajza na finalu i dirljivog pomirenja s dželatima, nije mi teško da poverujem u logiku (evo jedan termin za Marcella) "sportskih radnika" u prestonici da im je lakše da nam udele taj jedan nesrećni Kup nego da nas večito slušaju kako kuknjavimo. Daju nam lepo to parče bezvredne gvožđurije koje oni kod sebe talože već godinama i kreiraju "dokaz" da u srpskom fudbalu nema nedodirljivih, da takoreći obitavamo u jednom "društvu jednakih šansi" i tako domaći fudbal konačno, ali konačno, pretvore u jednu veliku kolektivnu orgiju gde svako "opšti" sa svakim; a istovremeno nastave da rade ono što su uvek i radili. Po sličnom principu funkcioniše i srpski parlament... Apsolutni kurvarluk gde nevinih nema!
Treba uzeti u obzir da ciganska sirotinja dugo nije osvojila prvenstvo, da interesne grupe u koliko zele novac od prodaje igraca moraju da imaju neke rezultete. U poslednje vreme se cesto spominje da odavno nisu blizanci igrali derbi za finale kupa.
Dok je ova garnitura u FSS, niko sem blizanaca nece moci da pokusa bilo sta da osvoji, toliko su silni da im ne pada na pamet da razmisljaju o logici da nekom nesto daju za mir u kuci. I pored toga sto razumem logiku po kojoj razmisljas.
Svidjaju mi se izvuceni parovi!
- Red Marquis
- Moderator
@The Gari
Nije tvoja logika potpuno promašila ovde ali...
Mislim da tako nešto bi mogli da očekujemo od samog saveza i sudijske organizacije da nam olakšaju put, ali nam se sami klubovi sa Topčidera nikad neće skloniti. Tako da ako uopšte dođemo do finala moraćemo da zapnemo.
Nije tvoja logika potpuno promašila ovde ali...
Mislim da tako nešto bi mogli da očekujemo od samog saveza i sudijske organizacije da nam olakšaju put, ali nam se sami klubovi sa Topčidera nikad neće skloniti. Tako da ako uopšte dođemo do finala moraćemo da zapnemo.
Io odio Belgrado