Sve ovo"može da bidne al ne mora da znači" a sve zato što i to puno košta. Da se razumemo i ja sam za našu školu i našu prepoznatljivost u smislu da kad momci istrče na teren u dresovima bilo kakvim i laik kaže: " Ej znam to je Vojvodina" ali gari sve to košta. I kvalitetan trener i pripreme i međunarodni turniri i "odbrana" od bogatih stranih klubova itd, itd. A i naša struka baš zna da oceni ko je dobar a ko ne, najsvežiji primer je Mudrinski.....Vuke wrote:Ne, to znaci da se treba okrenuti radu sa mladjim kategorijama! Mladim igracima da se menja visina i duzina ugovora u skladu sa fudbalskim napredkom i razvojem karijere. Sigurno u startu ne bih imali veliku platu, vec bi radom, disciplinom i igrama izborili veci ugovor.
Vrsiti doselekciju sa teritorije Vojvodine, otvarati kampove, mladjim kategorijama obezbediti stipendijske ugovore, kvalitetne trenere, pripreme, medjunarodne turnire i tako dalje. Na taj nacin bi klub dobro funkcionisao, smanjio troskove, imao vece prihode od prodatih igraca i vec spremne zamene za te igrace. Kao sto Ajaks funkcionise, veoma uspesno. A ubedjen sam da bi se ti mladi igraci dobro poznavali/stasavali bi zajedno/ da bi se vise borili i cak bolje igrali nego sadasnji tim. Pojacanja inostrana ili iz Srbije dovoditi samo najbolja/ mlada i ambiciozna/ od iskusnijih igraca treba dovoditi igrace koji imaju karakter borca i rodjenog pobednika / cisto radi primera Buac, Savo Pavicevic/
Znači novac+znanje+volja i može se razgovarati. Jel realno da naši igrači imaju prosečno 5000 e platu?