Uprava
Re: Uprava
Nisu predrasude, vec konkretne cinjenice i konkretna pitanja!Buca wrote:Na tvoje licne predrasude i lose formirana mišljenja nemam nameru da utičem pa na prvi deo neću odgovarati.Vuke wrote:Kakav je tvoj stav ili taj slican stav koji podrzavas za resenje svih nasih problema,odnosno kako bi se nas klub trebao ponasati i koji je model za njegovo normalno i uspesno funkcionisanje u ovim teskim vremenima u Srbiji?
Moj stav je da bi celokupna Uprava koja je trenutno u klubu trebala da se povuče mirno i bez neke pompe i da im se zahali za ono što su napravili. Zatim ljude kojima je Vojvodina u srcu, bivše igrače, veterane, legenda kluba pozvati za okrugli sto, i videti njihove predloge. (Svako od njih poznaje određene ljude koji bi hteli pomoći Fk) Poslušati stavove ljudi koji gledaju Vojvodinu i navijaju za nju svim srcem. Vratiti Sabor da bi se ta mišljenja mogla čuti na jednom mestu, raspraviti o njima. Potom ogranizovati novi Sabor na kome bi se izabrala veredostojna skupština. Pozvati gospodina Arsića, Vislavskog i kompaniju da progovore koju reč. A zatim bi se napravila određena radna grupa (takođe bi je Sabor formirao) koja bi tražila ljude koji bi napisali svoj program za određeni period u dužini mandata, i onda bi skupština izabrala jedan od ponuđenih programa. Ako je cilj Titula, imaš mandat da je osvojiš, ako to ne učiniš bira se sledeći program (uključujući i nove ljude). S tim što mislim da bi program trebalo da se bazira na zdravoj priči, našim igračima i trenerima! Nešto slično što ima Mačva iz Šabca.
Sramota je da legende kluba i veterani izbegavaju naš klub zbog par pojedinaca!
Ta prica samo neka oni odu, a posle cemo mi lako ne pije vodu. Zbog toga sto ta prica odgovara ljudima koji pisu u korist odredjene interesne grupe i zarad licne /dobro skrivene samo kod neiformisanih navijaca/ koristi!
Na sastanku svojevremeno je "vodja" internet revolucije za predsednike FK Vojvodine predlozio dva coveka koje tuzi Arsic.
Na prethodnim stranicama mozete videti kako se pisalo pre tri godine, a kako danas. Pametnom i onom ko zeli da razume dovoljno!1. Ratka Borovnice, predsednika Skupštine i Izvršnog odbora FS Vojvodine, člana IO FSS, člana Skupštine FSS i člana Komisije za žalbe za licenciranje klubova FSS.
3. Miodraga Morače, sportskog direktora FK "Spartak Zlatibor voda", člana IO FS Vojvodina, člana Sekretarijata IO FS Vojvodina, potpredsednika IO FS Vojvodina, predsednika Komisije za status i registraciju igrača FSS, člana IO FSS, predsednika GFS grada Novog Sada.
@Buca potpuno podrzavam sve sto si napisao u vezi sabora, skupstine, veterana, ali ne verujem da je ta zdrava prica realna u ovakvom sistemu.

Last edited by Vuke on Sat Nov 19, 2011 10:06 pm, edited 2 times in total.
Odlicno pitanje Nboya.
Koji KK ce uci u pricu!?

Na sastanku koji je odrzan pre cirka mesec dana (inicijalnom), bili su predsednici oba kluba 

Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
-
Ja bih primio oba da pojačamo brojnost SD-aMinja wrote:Odlicno pitanje Nboya.Koji KK ce uci u pricu!?

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dnevnik.rs/sport/sd-vojvodin ... 5-decembra
Ne mogu a da ne primetim konstantna zlonamerna izveštavanja novog Dnevnikovog igrača zaduženog za Vojvodinu. U svakom tekstu gleda da provuče neku sitnu provokaciju, a ovaj put je to značka sa crvenom zvezdom u grbu?! Po načinu pisanja, vidi se da lik uopšte ne navija za naš klub, što bi po meni bio preduslov da neko uopšte dobije to zaduženje. Međutim, pošto mu verovatno ni nadređeni nije slaninar (iako nam sedi u UO), možemo se povesti onom starom da je "vreća našla zakrpu".
Ne mogu a da ne primetim konstantna zlonamerna izveštavanja novog Dnevnikovog igrača zaduženog za Vojvodinu. U svakom tekstu gleda da provuče neku sitnu provokaciju, a ovaj put je to značka sa crvenom zvezdom u grbu?! Po načinu pisanja, vidi se da lik uopšte ne navija za naš klub, što bi po meni bio preduslov da neko uopšte dobije to zaduženje. Međutim, pošto mu verovatno ni nadređeni nije slaninar (iako nam sedi u UO), možemo se povesti onom starom da je "vreća našla zakrpu".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Izvinjavam se, nisam video da se i ovde piše o potencijalnom SD-u, pa sam na drugoj temi postavio pitanje o KK-u koje je nboya postavio ovde.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nije mi bilo tesko da procesljam ovu temu od samog pocetka i proverim sta su ljudi pisali ranije. U prvi mah sam citirao nekoliko poruka, ali da ne gusim prenecu samo "pobednicku"/ko zeli lako moze pregledati poruke od ranije/!
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:27 am
Uvek cu podrzati dobre predloge, prikljuciti se dobronemernim kritikama navijaca Vose, ali isto tako cu se uvek boriti protiv toga da pojedinci pljuju po Vojvodini, da pokusaju da manipulisu njenim nezadovoljnim navijacima, a da pisu iz licnog interesa i u korist interesne grupe zvane "stiropor"
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:27 am
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... 729#p29729" onclick="window.open(this.href);return false;ice wrote:Mogu reci da sam posle dugog vremena optimista!
Bio sam na skupstini koja je mozda bila najkraca skupstina u istoriji kluba i svi su odusevljeni povratkom Bate.Sada i vise nego kada je dolazio.Svi znamo ko je on i koliko voli klub.Od njega nije imao nikakve koristi,samo je zaglavio u zatvor zbog njega.
Atmosfera na skupstini je bila gospodska,svi su u superlativima govorili o onim drugima,ali ipak se Duletu Daltonu(vratio se zajedno sa Batom) potkrala jedna recenica upucena Dubroji a to je bilo "Nije za tebe Vojvodina,za tebe je...",nisam cuo sta je rekao,ako neko zna neka dopuni.Svaka cast i Gajicu i Dubroji,Apru i ekipi,sportski su priznali poraz i povukli se.Dolaze bolji dani za nas klub,posebno me jako raduje sto je Panta sportski direktor.I on je do sada vec pokazao da mu je jako stalo do kluba,tako da cemo od toga imati samo koristi.
Bata je legenda,kako je samo smireno pricao o buducim planovima,nije hteo da obeca nista,ali svi znamo da cemo zestoko napasti titulu.
Bice nesto i od te Evrope.Zao mi je samo sto nisam uspeo da proguram jednu salu,ali neka,zazivece i jedna nova floskula.
Jos ne znam da li je difinitivno,ali izgleda da nas je i Cvetko napustio,pa ljudi odavno nam se nije desilo toliko dobrih stvari u tako kratkom periodu.Budimo srecni svi,dolaze lepa i srecna vremena.
NEMA VARKE,NEMA BLEFA,BICE NAS I KUP UEFA.
P.S.-izvinjavam se ako sam malo brljavio,ali malo(ili puno)sam dopingovan .
Uvek cu podrzati dobre predloge, prikljuciti se dobronemernim kritikama navijaca Vose, ali isto tako cu se uvek boriti protiv toga da pojedinci pljuju po Vojvodini, da pokusaju da manipulisu njenim nezadovoljnim navijacima, a da pisu iz licnog interesa i u korist interesne grupe zvane "stiropor"

-
Neznam gde ti vidiš da ljudi pljuju po Vojvodini. Pa nisi se i ti primio na priču našeg urednika oficijalnog sajta da napad na njih je napad na Vojvodinu. Nikom ovde nije drago da tako priča ali mora istina da se zna. Ne smemo više da dozvolimo da nam ruše ugled kluba. Ne sme se okretati glava ili zabijati glava u pesak. Ajde reci mi kako on to manipuliše nezadovoljnim navijačima šta im on konkretno govori loše o klubu. Nađi pa citiraj gde on pominje klub a ne pojedince pa nisu valjda stopili sa klubom. Šta mene briga što je ovaj predsednik što je onaj predsednik skupštine i ima ih još oni ne prezentuju klub već svoje interese. Ti nisu postali nezedovoljni Ice-ovom pričom već su razočarani što nas bije svaka šuša koja zna da šutne loptu.Vuke wrote: Uvek cu podrzati dobre predloge, prikljuciti se dobronemernim kritikama navijaca Vose, ali isto tako cu se uvek boriti protiv toga da pojedinci pljuju po Vojvodini, da pokusaju da manipulisu njenim nezadovoljnim navijacima, a da pisu iz licnog interesa i u korist interesne grupe zvane "stiropor"
- Red Marquis
- Moderator
Tako je Vuke. Sve oko kluba funkcioniše sjajno, samo neki pojedinac ice zatrovao naivne
Ne znam jel ima rock star harizmu, ili zna crnu magiju ali mu očigledno uspelo i ljudi prestaju da čekaju majstora da ih vodi do titule...
A te vaše lične razmirice mislim da ne bi trebali mi ostali da gledamo ovde.

A te vaše lične razmirice mislim da ne bi trebali mi ostali da gledamo ovde.
Io odio Belgrado
budababa wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/sd-vojvodin ... 5-decembra
Ja sam o fenomenu "Dnevnik" već nekoliko puta pisao. Jedini Vojvođanski dnevni list, novosadska novina sa velikom tradicijom, a povrh svega toga, sa prvim čovekom u upravnom odboru FKV, i onda svi svedočimo nemaru i zapostavljanju našeg kluba. Sramota!!! Da ne pričam o podjednakoj zastupljenosti crveno-crnih i nas. Neka pogledaju bg novine, pa neka vide kako treba favorizovati lokalnu priču. The Gari bi verovatno mogao da napiše nešto više na ovu temu, a mene zanima još jedna stvar. Već duže vremena Sava Savić ne piše tekstove o FKV, već to radi Aleksandar Predojević. U prvi mah sam pomislio kako je Savić na odmoru ili nešto slično, a sada ne mogu ni da naslutim razloge ovako nečeg...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Само Војводина
Ништа ту не чуди... Ипак су ''Дневник'' основале комуњаре, а богами и данас их воде.
Koliko znam, Sava je presao u internet sektor Dnevnika. koji tacno deo, nisam bas siguran. Provericu kada ga budem video.Milan wrote:Već duže vremena Sava Savić ne piše tekstove o FKV, već to radi Aleksandar Predojević. U prvi mah sam pomislio kako je Savić na odmoru ili nešto slično, a sada ne mogu ni da naslutim razloge ovako nečeg...
Hm,a gospodin Sava Savic je pa kao pisao uvek realno i u interesu Vojvodine,ne bi se slozio trebali ste citati njegove tekstove o Vojvodini kad su igrali sa blizancima ne znam za koga navija al doticni il nije smeo da pise u nasem interesu il je prosto navijac pomenutih,ja sam citao Dnevnik od 90 i koje godine.