Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
SlaNNinar

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by SlaNNinar »

Svaka vam čast, momci! Nema ničeg lepšeg nego kad vidim Vošine klince kako se iskreno bore za klub, a pritom još i odlično igraju fudbal :cheers: Samo složno, pametno i borbeno, i uvek ćete imati podršku... I verujte u snove! :cup:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image
Milan

Post by Milan »

Image

Bravo momci!

Da li bi @kizito ili neko drugi mogao redom da nam predstavi junake sa slike?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Milane, ova slika nije adekvatna, posto koliko ja mogu da vidim na njoj nema Melega, Nastica, Sprema, Kosovica, Sekulica, brace Kordic...
Dejan

Post by Dejan »

Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Strasan igrac ce biti ako se kockice sloze kako treba. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu!!!
laki

Post by laki »

Momak ima 17 godina, pod hitno ga trpati u svaku utakmicu u koju ga je moguce ubaciti! Decko ima fenomenalnu kontrolu lopte, pregled igre mu je fenomenalan, cvrsci od svojih vrsnjaka u duelima, pas mu je savrsen.... Samo meni je sa ovog snimka delovalo da on igra centralnog veznog a ne defanzivnog, kao sto pise. Znam da se na ovakvim snimcima seku samo dobre stvari s utakmica, ali zaista mislim da je decko nevidjeni potencijal.

Inace, da li je jos nekom delovalo da pojedini klinci, tacnije dosta njih, ima bolji prijem, centarsut, pas...... od nasih pojedinih prvotimaca? 8)
Image
kizito

Post by kizito »

laki wrote:Momak ima 17 godina, pod hitno ga trpati u svaku utakmicu u koju ga je moguce ubaciti! Decko ima fenomenalnu kontrolu lopte, pregled igre mu je fenomenalan, cvrsci od svojih vrsnjaka u duelima, pas mu je savrsen.... Samo meni je sa ovog snimka delovalo da on igra centralnog veznog a ne defanzivnog, kao sto pise. Znam da se na ovakvim snimcima seku samo dobre stvari s utakmica, ali zaista mislim da je decko nevidjeni potencijal.

Inace, da li je jos nekom delovalo da pojedini klinci, tacnije dosta njih, ima bolji prijem, centarsut, pas...... od nasih pojedinih prvotimaca? 8)
Evo da u ime cele ekipe omladinaca cestitam novu godinu i pozelim sve najbolje u 2012...<3 FKV <3 nadam se da cemo vas i mi obradovati sa peharom!
kej

Post by kej »

kizito wrote:Evo da u ime cele ekipe omladinaca cestitam novu godinu i pozelim sve najbolje u 2012...<3 FKV <3 nadam se da cemo vas i mi obradovati sa peharom!
:cheers: Momci, samo gazite!!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

MODERNI ROBOVI

http://www.fkvojvodina.rs/2012/01/moderni-robovi/" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Ne znam da li ste primetili,ali na ovom gore klipu gde su prikazani potezi Melega,na pocetku se spominje upravo ime Mihael Stankovic.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
nboya
Administrator

Post by nboya »

I Mitosevic je njegov klijent.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Zbog ovoga sam i rekao (na forumu) da Vuk Mitosevic prakticno nije igrac Vojvodine ;)
Kao sto pise u ugovoru, ako se "menadzer" ne slozi-ne odobri mi se mozemo je.ati?!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Grba_NS wrote:Zbog ovoga sam i rekao (na forumu) da Vuk Mitosevic prakticno nije igrac Vojvodine ;)
Kao sto pise u ugovoru, ako se "menadzer" ne slozi-ne odobri mi se mozemo je.ati?!
Upravo tako...

Meleg je nedavno dobio ponudu iz inostranstva koja bi mu obezbedila zivotnu egzistenciju,a problem je nastao upravo zahvaljujuci doticnom menadzeru koji nije bio zadovoljan "svojim" delom kolaca...

Dodao bih i to da po svemu sudeci nijedan omladinac nece biti poveden na naredne pripreme...

Toliko o brizi o mladjim kategorijama.
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

I šta reći sada???
http://kapiten.rs/fudbal/pantelic-pravd ... oj-strani/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply