Praktično je sve rečeno...samo bih čestitao našim igračima na fenomenalnom trijumfu
Što reče neko pre mene, davno se nije desilo da spokojno posmatram utakmicu sa njima i ne strepim za krajnji ishod! Jednostavno, posle prvog postignutog gola nije više postavljano pitanje hoćemo li uzeti 3 boda, već koliko će lopti završiti u mreži cirkusanta na njihovom golu!
Moj aplauz za jučerašnju predstavu svim igračima na terenu. Tražili smo da se bore - to smo i dobili!!!
Koliko god da sam i sam bio kritičan prema Supiću i Brankoviću - juče su odradili posao MAESTRALNO. "Bronko" i Vule su pokazali kako se igra na bekovskim pozicijama...Perfekcija.
I kad čitaš danas novine, pratiš medije, gledaš TV emisije...Nigde ne piše da je Voša dobila, nego cz izgubila. E moji novinari...A juče je igrao samo jedan tim!!! I isti je trebao da dobije meč i sa ubedljivijom razlikom...
Edit: Na Areni Sport 1 repriza meča danas u 17h!!!
Zanimljivo da smo prošle godine na polusezoni imali 32 boda, u odnosu na sadašnjih 30(ako me matematika ne vara)! Imajući u vidu da Vukićević nije vodio tim u prvom kolu, može se praktično reći da je učinak skoro identičan! E sad, naravno-rapsodija Kizine "Ćiri-bu, ćiri-ba" ekipe usledila je tek u prolećnom delu šampionata, a takođe isto niko ne garantuje da bi naš sadašnji trener odneo pobedu protiv Radničkog na početku...
Svejedno, mislim da je jučerašnjim podvigom zaslužio da mu pružimo šansu u nastavku da pokaže šta može sa ovim sastavom. Najveća zamerka jeste što nije pokazao preterani afinitet za afirmacijom nekih naših mlađih igrača, Vuka npr praktično nismo ni gledali. Nadam se da će mu uspeh naših omladinaca biti signal za poboljšanje rada na tom polju!
Tesko mi tu mozemo zakuvati u prvenstvu, ne toliko zbog bodovne razlike, koliko zbog glodarske filijala- savez-sudije logistike.
I moram reci,sale radi,"eto vam"!Mislim pogotovo na ovih 9 koji su glasali za poraz (ne znam po kom osnovu ) a i na ovih 14 neresenih...Valja ih malo bodbosti,ne bi li malo ucvrstili veru u Vosu!A sta tek reci za sajt napred vosa gde cak ima vise glasova za poraz nego za pobedu Vose...Za koga mi navijamo Znam da je bilo mnogo faktora koji su mogli uticati na ishod ove utakmice al ipak...misliote o tome!
Zanimljivo popodne i veče u kojem smo ispratili pobedu voljenog kluba i proslavili istu, uz više nego solidan doprinos žičanom boksu za odlaganje PET ambalaže u komšiluku. Uvek je zadovoljstvo kada tvoj klub pobedi jedno od dva najveća zla srpskog sporta, pa ne treba biti picajzla i osvrtati se na eventualne greške u igri pojedinaca. Jednostavno, juče smo kao tim delovali za klasu iznad rivala i videlo se da su naši momci "namirisali krv" već u prvih 15-ak minuta utakmice i kvalitet pretočili u rezultat. Moglo je biti i ubedljivije, ali su se stvari mogle i zakomplikovati da nas Supić nije spasao u smiraj prvog poluvremena. Njemu će ova utakmica sigurno puno značiti za samopouzdanje, pogotovo što je brzo prešao preko greške koju je napravio samo nedelju dana ranije, i koja je mogla da generiše "crva" nesigurnosti u njemu. Slede tri meseca pauze i ne sumnjam da će ser Tode ispraviti sve potencijalno problematične bagove u Supićevom golmanskom rezonu i reakcijama. Odbrana na visini zadatka, Trajče i Mojsov korektno odradili posao, a kapa dole za Vuleta i Bronka koji su skresali krila zvezdinih ataka po bokovima, verovatno bacivši u veliku dilemu one Korejance da li tvrde dobar pazar oko izvikanog Kaluđerovića. Za sredinu se usuđujem da kažem da je tas na vagi koji je poterao na našu stranu bio fantastični Mereba, uz svo poštovanje prema Medojeviću i Ljubinkoviću, za koje verujem da mogu i dosta bolje (doduše, za onakvog protivnika i ovo juče je bilo sasvim dovoljno). Čovek kad god dobije loptu ne razmišlja šta se dešava između Supića i njega, uvek je orijentisan samo napred, kadar je da povuče dobru kontru i deli vrlo upotrebljive lopte u prostor (recimo ona tacnica kod prvog gola za Abua). Jednostavno, kada je raspoložen za igru predstavlja pravog keca iz rukava, čoveka koji pravi razliku. Bojke i Škuleta me nisu impresionirali, ali je Abu ponovo bio onaj stari, konstantna napast i pretnja za zvezdinu klimavu odbranu. Kada i on i Mereba odigraju dobro, rezultat nikada ne izostaje, bez obzira na protivnika. Svakako da u prvi plan treba staviti i Bosketa koji je za trećinu utakmice koliko je proveo u igri sa dva poteza rešio meč (hladnokrvna egzekucija kod prvog + borbenost i asistencija ispod suknje kod drugog gola). Brana standardno borben i možda oštećen za gol (tu mi ostaje dilema, da li se gleda položaj zadnjeg odbrambenog igrača u trenutku predaje lopte, jer su oba naša igrača bila bliže Bajkoviću u momentu predaje lopte; tj. da li je u tom slučaju bitno da li je Brana ispred ili iza lopte?) Sudija je iritirao nekim odlukama, ali nije uticao na krajnji rezultat, barem što se raspodele bodova tiče, dok za gol razliku nisam baš siguran. Kraj polusezone je bio zadovoljavajući (mislim na poslednjih pet utakmica), ali za utisak o polusezoni u globalu treba ipak napraviti malo dublju analizu. Što reče Mihailov, sličan bodovni saldo (dva manje u odnosu na prošlu godinu), uz bolju gol razliku (sada 30:9, lane 23:5) i promenu u formaciji ka ofanzivnijem modelu, kao i identičan uspeh u domaćem kupu. Gospon Kiza je izgurao super proleće, a Vukićević tek treba da se dokaže. Ako su čaršijske priče barem delom istinite, sigurno je da će tim biti dosta izmenjen u odnosu na ovaj koji smo gledali u polusezoni, pa oči treba da nam budu uprte na robu koja će već ovih nedelja početi da se nudi na fudbalskoj pijaci. Jer zimnicu valja spremiti na vreme i skupiti snagu za proleće puno iskušenja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Schteph_F89 wrote:I moram reci,sale radi,"eto vam"!Mislim pogotovo na ovih 9 koji su glasali za poraz (ne znam po kom osnovu ) a i na ovih 14 neresenih...Valja ih malo bodbosti,ne bi li malo ucvrstili veru u Vosu!A sta tek reci za sajt napred vosa gde cak ima vise glasova za poraz nego za pobedu Vose...Za koga mi navijamo Znam da je bilo mnogo faktora koji su mogli uticati na ishod ove utakmice al ipak...misliote o tome!
Čemu ovo podbadanje kako kažeš? Zar mislič da oni koji su glasali različito od većine nisu navijači ili nisu dovoljno dobri navijači? Pogledaj malo statistiku iz kola u kolo i %glasova i poveži to sa dešavanjima u i oko kluba (pročitaj forum tih dana) i biće malo jasnije kako navijači dišu. Evo ja sam lično glasao za poraz i to prvi put jer sam verovao da će crvenima ući sve živo što šutnu na gol(iskustvo iz ovog i prošlih prvenstava a i sudije su tu ako ustreba) ali mogu da ti kažem da sam gledajući prenos uživao i krivo mi je bilo što nismo buraniju natovarili sa još par komada.Ja nisam navijač profesionalac ili kladioničar ja Vošu volim iz srca i onda kad je kritikujem radim to zato što bi voleo da je vidim još bolju, pošteniju jednom rečju-klub za primer. Ona to sad nije ali valjda će dati Bog da i vi mlađi to doživite.
Da li se jedino meni čini da je je kod prvog poništenog gola postojao kontakt Bojovića sa Bajkovićem ali ne toliki da se to okarakteriše kao faul nad golmanom?
http://www.zurnal.rs/2011/12/11/prosine ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima zanimljivih stvari,ali ovo se ipak izdvaja : – Бригел, колико је Севојно? – упитао је Игњатијевића голман Војводине Супић, док је лопта била на Звездиној половини.
Замењени Микић нашао се у чуду: – Овај усред утакмице мисли на кладионицу… Al ajd', ne zameram mu previše s obzirom da je sjajno branio juče.
Red Marquis wrote:Da li se jedino meni čini da je je kod prvog poništenog gola postojao kontakt Bojovića sa Bajkovićem ali ne toliki da se to okarakteriše kao faul nad golmanom?
Dok sam gledao utakmicu meni se cinilo da to nije bilo dovoljno kontakta za sviranje faula tj. ponistavanje gola...