Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

@Helm

1. Za koliko ce biti prodani, ne znam (verujem ni ti), a za koliko god da su do sad i bili prodavani obezbedjivali su (relativno) normalno funkcionisanje kluba.
2. Mozemo da baziramo ekipu na podmlatku, jer nikad se nije prodavao ceo podmladak odjednom (niti ce), i u tom podmlatku (i na pozajmicama) trenutno ima (toliko) igraca koliko prvi tim ne moze da primi, sto znaci i da se neko od njih proda, dolazi neko drugi na njegovo mesto (Meleg, Spremo, Kosovic, Nastic, Poletanovic, Radoja, Kordic, Petric, Susnjar...).
3. Privatizacija je odradjena u celom regionu, pa ne vidim da su bas (nesto) vaskrsli...

Razmisljanja poput tvog mi nikako nisu jasna, moram priznati, bataliti skolu fudbala i posvetiti se prosecnim igracima iz lige?! :shock:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Razmisljanja poput tvog mi nikako nisu jasna, moram priznati, bataliti skolu fudbala i posvetiti se prosecnim igracima iz lige?! :shock:
je ga nisam tako razumeo - covek kaze da nam je to jedina preostala opcija, jer ne mozemo da privucemo prava pojacanja iz inostranstva, a po nacinu na koji poslujemo sa igracima iz nase skole (vidi pod Aleksic, Katai, Smiljanic, Mudrinski...) ni tu se necemo 'leba najesti. Otkad je ova uprava mi prodajemo za tepsiju ribe sve sto se da uvaljati (cim stigne neka ponuda bilo kakva) a dovodimo polovnjake iz domaceg prvenstva eventualno drzava iz neposrednog okruzenja i otpatke blizanackih skola...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm

Post by Helm »

Moj post je bio napisan u poluironičnom tonu samo što je to u tekstu malo teže dočarati. Naravno da to ne treba i to je upravo suprotno od onoga čemu treba težiti jer vodi ka stagnaciji ili čak nazadovanju. Privatizacija po meni treba da se izvede kao poslednji pokušaj da se deci obezbedi odgovarajuća finansijska podrška dok neki novi klinci ne postanu dovoljno zreli da ih zamene. Znam o kakvim se ciframa govori u medijima i znam o kojoj se cifri govori u slučaju dinamovog Eduarda. Mi bismo sa našom decom dogurali do nekog nivoa između centralnoevropskih i portugalskih timova ali problem je što nema pre svega želje a onda ni mogućnosti da se obezbedi ostanak te dece kako u Vojvodini tako i u Srbiji.
PS: Bravo Radoye, to sam hteo da kažem. :cheers:
soderstorm

Post by soderstorm »

DUB wrote:Juče kod Nebojše "vidi me majko kako sam moderan" Petrovića u Total Soceru je gost bio Filip Kasalica. Između ostalog se i istrčao da je prisustvovao našoj utakmici protiv Borca u prošlom kolu. Da li je povod bilo uživanje u čarima JSL ili nešto drugo možemo samo da nagađamo... :?:
Evo da ti odogovorim. Sloboda je sutradan gostovala u Kuli. E sad možda su bili stacionirani u Parku ili okolini. Recimo igrači Javora su biti u Novom Sadu a sutradan išli u Suboticu.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Radoye wrote: Otkad je ova uprava mi prodajemo za tepsiju ribe sve sto se da uvaljati
Da se ne lazemo, to radimo od vajkada. Ne verujem da je to razlog da pricamo ironicno o njima, i da ih time lisimo jedine iskrene podrske, koja pri tom nema ni jedan (skriveni) interes, sem njihove i klupske afirmacije.

Uostalom, da li je uopste nas interes (ili nije) da imamo sto vise igraca iz nase skole u prvom timu?
Ako jeste, onda je sve ostalo za mene prazna prica!
Helm

Post by Helm »

Grbo, jel ti nemaš interes da nešto promeniš? Žao mi je ako to nekome smeta, ali ne mogu samo da sedim i ne obraćam pažnju na sve što ne valja.
limanfkv

Post by limanfkv »

Sto se tice Kasalice, bila je cela ekipa Slobode i strucni stab na utakmici, spavali su u Novom Sadu, posto su sutradan imali utakmicu u Kuli.
0.0625
Akcent

Post by Akcent »

Ostajemo bez Trajkovica verovatno. Neko ga je na FB pitao da li odlazi i on je odgovorio "Ne verujem da ostajem."
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Helm

Post by Helm »

Ma samo bi im falilo njega da prodaju! Koliko ti je pouzdan izvor? :D
laki

Post by laki »

Sad sam otisao da pogledam da li je nesto odgovorio i ne vidim nista da stoji kao odgovor na to pitanje. Mozda ga je izbrisao mozda nije, ali jedno je sigurno: Apelujem na sve clanove foruma, iako znam da me niko nece poslusati, da ne pisu nikakve poluinformacije po forumu jer ako tako nastavimo mogu samo da zamislim cega cemo se naslusati u ovoj temi za narednih 3 meseca! Ej! TRI MESECA! Zamislite kad bi svako od nas pisao takve stvari, tipa, ko je sta napisao na fb: Da li mereba odbrojava zato sto odlazi ili zato sto se vraca kuci?! I tako dalje! Ili ne daj Boze sta je sportal napisao ili onaj mondo raspali.... UZAS!
Image
DUB

Post by DUB »

'bo vas fejzbuk!!!
Da zelim da znam sta neko tripuje o sebi imao bih to sranje. Molio bih vas da nas postedite pouzdanih informacija iz virtualne stvarnosti. Ko ih zeli moze sam sebi da napravi jedan zamisljeni svet i da zaviruje u tudje. Bar je tih tzv. "drustvenih" mreza pun qrac
Hvala!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Milan

Post by Milan »

Znam samo jednu stvar... MI ABUA NI ZA KAKVE PARE NE SMEMO PRODATI!!! Čovek nam je jednostavno pola tima i ubeđen sam da bez njega nemamo šta da tražimo na proleće...
POŠTO OBRAZ ???!!!
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Vukićević je danas održao konferenciju na kojoj se dotakao mnogo stvari, a između ostalog i prelaznog roka. Prema njegovim rečima, kostur tima koji čine Mereba, Abu, Meda, Boske, Traks i Mojsov ne smemo da pustimo, dozvolu da odu imaju Vule i Brana, dok će za dva dana sastaviti listu onih kojima savetuje da odu na pozajmicu.
Evo i o čemu je sve govorio:
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-zeli ... partizana/" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Hmh, ono sto mi posebno bode oci je mesec dana priprema. Pri cemu vise od pola ni manje ni vise nego Antalija. Da se razumemo, mislim da je to super za bogate timove, ali odakle nama para za toliko priprema?! U toj varijanti ne pije vodu ideja da se prodaju Vule i Brana + mozda jedan igrac iz "kostura" i da se nadoknade te dve pozicije + dovede mozda jos jedno kvalitetno pojacanje + plati mesec dana priprema + obezbedi funkcionisanje kluba do letnjeg prelaznog roka.
Ali s druge strane, u slucaju da imamo mogucnosti za tu pricu, to bi bilo jako dobro i sigurno bismo se jako dobro spremili za prolece.
Drugo, ne mogu da verujem da je Vukicevic izjavio da bi vise voleo crvene u polufinalu kupa nego Borac, on ocigledno nije svestan koliko u Srbiji moze da se namesti utakmica.
Ali dobro, nista necu da kazem unapred, ceka nas jako bitno prolece, nadam se da ce sve biti odradjeno kako treba.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Čekaj Vukićeviću, gde ti je Supa u ovim nezamenljivima :greenbutt:

Ovih 6 navedenih jesu kostur, to je i Vule, tu zaista moramo se pojačati ako on ode. Mada bih voleo da ostane do kraja sezone, pa da ga onda prodamo, zaslužio je.
I drago mi je da se osvrnuo na Vuka, kao i da će Meleg da dobije šansu.
Io odio Belgrado
Post Reply