laki wrote:Sto si mi uopste citirao post ako si naveo svoje argumente koji nemaju veze s mojim?! Kakvi boloksi kakav gard. To treba da se radi kada nam jajare dodju na zapadnu tribinu naostrene da se dovikuju sa bracom sa istoka. Tad stani u gard i pokazi bolokse.
A matori, ti ocigledno nisi, ili neces da shvatis sustinu: NECU DA BUDEM KAO ONI! Ti ako hoces budi. Evo FSS ti je dala mogucnost, kao sto sam rekao, bacila vam kost. Glodjite, budite zadovoljni! Ja navijam za Vosu, meni ne treba ispravljanje krive drine i nepravdi od ranije tako sto cemo sad opet nepravedno, ali ovaj put na nasu vodenicu.
Jako smo licemreni opravdavajuci ono protiv cega smo se borili time sto je kao svaki put bilo nepravedno prema nama, pa bi sad bio red da i prema njima bude nepravedno. To ti je ali bukvalno isto kao da sledece sezone namestimo 15 utakmica i uzmemo titulu i kazemo: E neka! Oni su do sada 35X namestili, to sto smo mi sad namestili to ti je 35:1, skoro u rangu statisticke greske. JU STA JA OVDE SVE NECU PROCITATI! A kao gospoda smo! Kao elokventno se izrazavamo, pa zavaravamo sami sebe i ostale. SRAMOTA!
Ja se nikada nisam busao u grudi gospodstvom, to nije deklarativna kategorija već stvar koja se dokazuje ponašanjem.
Da pojasnim: nikada neću podržavati udaranje i potkradanje boraca, radničkih, smedereva, spartaka, isl., ali ako me pitaš imam li išta protiv da na nepošten način porazimo vojni ili policijski klub moj odgovor će biti APSOLUTNO NEMAM! Ko ne shvata zašto ne vredi mu ni objašnjavati.
Što se tiče garda, moraš da shvatiš da se na apsolutno isti način na koji se stiče poštovanje drugih navijača na ulici, stiče i poštovanje u odnosima sa tim hohštaplerskim klubovima. Naravno, metode su drugačije, stav bi trebao biti potpuno isti.