Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
А шта кажете на ово??? Стадион Војводине за 70 000 гледалаца!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LBP39SCbN8c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=LBP39SCbN8c" onclick="window.open(this.href);return false;
Da bismo napunili taj stadion, trebalo bi da svaka peta osoba u gradu dodje na utakmicu! Eto to ja mislim! Kao Udeneze sto ima stadioncinu a ni za utakmice lige sampiona ga ne napune ni blizu.

- slanobarac
A politički miting, zvezde granda,Čola,Željko...... i ostala
.? 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Ma treba da imamo mesta bar za 20000-25000 ljudi, ako imamo nameru da nekad napravimo nesto slično kao što je bilo davne 1966 i da igramo u Evropi ozbiljnije nego što to sad radimo.
Ja znam da će takav stadion zvrjati prazan najveći deo fudbalske godine, ali zvrjaće prazan i sa kapacitetom od 15000, kad nas u proseku nema ni 5000 na utakmicama.
Mi možemo da napunimo 25000 pa i 30000, samo kad igramo fudbal. Dokaz je i proslogodisnje finale kupa. Jbt k'o vulkan da je proradio tog 11 maja, i došla masa u rupu. Daće bog da nastavimo sa ovakvim igrama i da igramo i ovogodišnje finale kupa. Na Karadjordju će se tražiti karta više.
70000...neozbiljno za bilo koji klub sa ovih prostora!
Mi možemo da napunimo 25000 pa i 30000, samo kad igramo fudbal. Dokaz je i proslogodisnje finale kupa. Jbt k'o vulkan da je proradio tog 11 maja, i došla masa u rupu. Daće bog da nastavimo sa ovakvim igrama i da igramo i ovogodišnje finale kupa. Na Karadjordju će se tražiti karta više.
Potpisujem.churguzijanac wrote:Ma treba da imamo mesta bar za 20000-25000 ljudi, ako imamo nameru da nekad napravimo nesto slično kao što je bilo davne 1966 i da igramo u Evropi ozbiljnije nego što to sad radimo.
Ja znam da će takav stadion zvrjati prazan najveći deo fudbalske godine, ali zvrjaće prazan i sa kapacitetom od 15000, kad nas u proseku nema ni 5000 na utakmicama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U narednih 20 godina mi na domacim utakmicama necemo imati viseod 10 000 ljudi u proseku! To mogu da potpisem i da se kladim u bilo sta! Uvek sam bio misljenja da je bolje da stadion vecinu utakmica bude 90% i vise ispunjen, pa i da bude problema na pojednim utakmicama oko karte vise, nego da bude obratno. Po meni: 20 000 mesta je gornja granica.
Narvno mi se nista ne pitamo ovde, mi samo diskutujemo, a kako mora da bude bice. Ja ince mislim da od novog stadiona nema nista barem jos nekoliko godina, ali otom potom...
Narvno mi se nista ne pitamo ovde, mi samo diskutujemo, a kako mora da bude bice. Ja ince mislim da od novog stadiona nema nista barem jos nekoliko godina, ali otom potom...

Pre svih bombasticnih izjava o gradnji stadiona, ne bi bilo lose da neko i plati struju posto je danas(provereno sto posto) na stadionu Elektrovojvodina zbog ogromnog duga iskljucila struju....
Sutra se pocinje sa rusenjem kucice i tribina! Doneli su 100 nekih skalamerija i buldozera oko stadiona. Kazu da ce stadion kompletno biti gotov vec do revansa polufinala kupa. KAzu da su se svi jako napalili da to sto pre urade i da je grad iz tog razloga odlucio da ubrza radove i da ulozi 2x vise sredstava od predvidjenih! Kazu da ce uporedo sa izgradnjom nove tribine poceti da se gradi i krov na severnoj tribini! 

Iskreno se nadam da ce biti tako... Videcemo...
Gde si ti cuo sve ovo, sad sam cuo da pored stadiona nema nista,nikakvi buldozeri itd.laki wrote:Sutra se pocinje sa rusenjem kucice i tribina! Doneli su 100 nekih skalamerija i buldozera oko stadiona. Kazu da ce stadion kompletno biti gotov vec do revansa polufinala kupa. KAzu da su se svi jako napalili da to sto pre urade i da je grad iz tog razloga odlucio da ubrza radove i da ulozi 2x vise sredstava od predvidjenih! Kazu da ce uporedo sa izgradnjom nove tribine poceti da se gradi i krov na severnoj tribini!

Ljudi aj ozbiljno.
Nemojte me cimati za ovakve stvari ima srčku da dobijem. Maštam o takvom stadionu kakav najavljuju 20 godina.

I ja sam prolazio pored stadiona danas, i nema ni najmanjih naznaka da treba da krenu radovi.
I jel bio ko da izvidi... Imali kakve ORA-e oko stadiona?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ja sam juce prolazio i nema nista da se vidi,sve uobicajeno...