To je moralo da se uradi jos prosle sezone jer se znalo da mu istice ugovor kroz godinu dana. Naravno da sada pola godine pred istek ugovora nece da ga produzi.
Jeftinije je da se njemu podigla plata nego da se dovode neki igraci boga pitaj koliko spremni i da se svi zajedno molimo bogu da mogu odma da igraju pa jos i dobro.
Sada kada se stvar us*ala bolje neka daju sansu Melegu, onaj ko jos uvek veruje da mi imamo tim za Kup taj laze sam sebe. Otisli su i Mereba i Meda dva glavna igraca u srcu terena.
Bolje zrtvovati sezonu kako bi se mladi tim uigrao (iovako godinama nista ne osvajamo) a kada ekipa postane ona prava titula/le ce doci same od sebe.
Ne moze se raditi od danas do sutra bez plana i znanja. A da ne spominjemo da opet lazemo sebe da ce nam dozvoliti uopste da osvojimo kup, vecina kao da je vec zaboravila proslo finale?
I nije mi jasno sta znaci on je izrazio zelju da ode? Pa onda svakom igracu kojem se digne ona stvar mi cemo da ga pustimo? Sutra ce to biti Trajkovic,Abubakar.
Pricaju nam kako smo stabilni finansijski a nista se ne desava. Sa svim igracima koji su otisli stvorili smo finansijsku injekciju da se kosturu tima produze ugovori.
Ako vec ne mozemo da kupimo igrace koji znaju znanje jer nemamo para daj barem da zadrzimo ovo sto valja koliko god je to moguce.