Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by novosadjanin »

Mene ste nasli da lozite? Ne verujem vise nikom... :nono: :mrgreen:
Procitao sam danas da Novi Pazar krece da pravi novu severnu tribinu i da je rok za zavrsetak mesec dana! Ako mogu oni za mesec dana, valjda cemo i mi ovo nase uspeti za 3 meseca.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

novosadjanin wrote:Mene ste nasli da lozite? Ne verujem vise nikom... :nono: :mrgreen:
Procitao sam danas da Novi Pazar krece da pravi novu severnu tribinu i da je rok za zavrsetak mesec dana! Ako mogu oni za mesec dana, valjda cemo i mi ovo nase uspeti za 3 meseca.
Lakše je raditi od nule nego prčkati i popravljati malo-malo po unikatnom umetničkom delu zvanom "Svaki ćošak drugačiji" Karađorđu :wink:
Io odio Belgrado
SmallBlacksmithTown

Post by SmallBlacksmithTown »

Brine me Frankeštajn od stadiona u najavi,
stadion će imati ne 4, već 5 različitih tribina.
Jedini izlaz bi bio da se napravi jugo-zapadna tribina identična jugo-istočnoj i da se spoje.
Voleo bih krov na svim tribinama, ali to mi zvuči previše dobro da bi se ostvarilo.
masterNS

Post by masterNS »

Kako pet tribina? Imace 4 tribine...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

masterNS wrote:Kako pet tribina? Imace 4 tribine...
Znaci, rusice se taj novi mali jug sto je sagradjen tek pre koju godinu?

Jer, najavljeno je da ce se istok podici na visinu severa i zapada i da ce se sagraditi novi jug na mestu kucice (pretpostavljam spojen sa velikim jugom koji je iste visine kao zapad). Onda taj novi mali jug ostaje da strci kao 5. tribina - ostale 4 su zapad (ostaje kao sada), sever (kao sada samo dobija krov), istok (podignut na visinu zapada, pokriven) i novi jug (visine zapada, pokriven)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
laki

Post by laki »

Nece se nista rusiti, sve ce ostati kako jeste i sada. Primili smo se kao kao moroni oni poslednji. Koliko puta treba da nas izrade da bismo prestali da se primamo?!
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Pocela merenja i snimanja, kako li se to vec kaze gradjevinskim recnikom. Video svojim ocima, a i pitao coveka koji je obavljao posao.
Vuke

Post by Vuke »

laki wrote:Nece se nista rusiti, sve ce ostati kako jeste i sada. Primili smo se kao kao moroni oni poslednji. Koliko puta treba da nas izrade da bismo prestali da se primamo?!
Biće rušenja kuće i početka radova.
masterNS

Post by masterNS »

Ako bude super, ako ne bude necu se iznenaditi... Voleo bih da znam ko tu i koliko finansira... Zanima me koliko klub tu ulaze...
JackSparow

Post by JackSparow »

Nije mi jasno, ako bi nekim cudom zaista doslo do radova, gde ce biti svlacionice dok se ne izgrade nove? Kazete prvo se rusi kuca, a nove svlacionice treba da budu na novom istoku!?
masterNS

Post by masterNS »

To je i meni palo na pamet... Niko nije rekao da gde ce se igrati utakmice dok traju radovi... Da li se uopste oglasio neko po ovom pitanju iz grada ili pokrajine, ko god da finansira?
:)

Post by :) »

JackSparow wrote:Nije mi jasno, ako bi nekim cudom zaista doslo do radova, gde ce biti svlacionice dok se ne izgrade nove? Kazete prvo se rusi kuca, a nove svlacionice treba da budu na novom istoku!?
Mislim da nova tribina (ona gde je semafor) ima svlacionice odnosno klupske prostorije atletskog kluba, to bi verovatno moglo da posluzi.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

:) wrote:Mislim da nova tribina (ona gde je semafor) ima svlacionice odnosno klupske prostorije atletskog kluba, to bi verovatno moglo da posluzi.
Upravo tako!
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

ahaaaa...sad shvatam... parljak od jugo-istoka je napravljen da bi tu igraci koristili svlacionice dok se ostatak stadiona gradi... kakva vizija , ko posle moze da ih optuzi da su nesposobni
STO SE RADI
:)

Post by :) »

Pa nije tako, napravljen je za potrebe atletskog kluba u sklopu organizacije evropskog juniorskog, to je gradski stadion koga koristi dosta klubova, a i red je da atleticari imaju gde da se presvuku i istusiraju.
Post Reply