Transferi
Re: Transferi
Adjuru tehnicar?
I dalje sam mišljenja da bi nam Mereba u formi u kojoj je bio na jesen više značio. Moreiri skidam kapu tek kada odigra prvih deset dobrih partija u Voši. Do tada, pod velikom lupom.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Cini mi se da se vec polako sa odlaskom Brane medju navijacima priprema zamena u vidu Skuletica kao nekog na kome ce se iskaljivati bes... Ipak medju nama navijacima Vojvodine (po pravilu) mora da bude jedan "ljubimac".
p.s. Od Moreire ne ocekujem nista specijalno, bar ne vise od toga da zauzme mesto Melega...
p.s. Od Moreire ne ocekujem nista specijalno, bar ne vise od toga da zauzme mesto Melega...
- novosadjanin
Sta ce nam jos jedan vezni?
Katai, Stevanovic, Moreira, Mitosevic, Ljubinkovic, Meleg, Adjuru, Novakovic, Smiljanic. To je 9 igraca za 4 pozicije u timu. Otisla su dvojica- Meda i Mereba, a imamo trojicu novih- Moreira, Katai i Meleg (Branu ne racunam jer je on napadac koji je igrao na krilu). I Skuletic u nekim varijantama igra ofanzivnog veznog. A sigurno ima jos igraca iz omladinskog pogona koji zasluzuju sansu.
Mitosevic itekako moze da igra zadnjeg veznog. On je i kod Milinkovica i kod Vukicevica igrao bas tu poziciju i to kada je na terenu bio i Medojevic!
Okrenuti se ka dovodjenju desnog beka!
Katai, Stevanovic, Moreira, Mitosevic, Ljubinkovic, Meleg, Adjuru, Novakovic, Smiljanic. To je 9 igraca za 4 pozicije u timu. Otisla su dvojica- Meda i Mereba, a imamo trojicu novih- Moreira, Katai i Meleg (Branu ne racunam jer je on napadac koji je igrao na krilu). I Skuletic u nekim varijantama igra ofanzivnog veznog. A sigurno ima jos igraca iz omladinskog pogona koji zasluzuju sansu.
Mitosevic itekako moze da igra zadnjeg veznog. On je i kod Milinkovica i kod Vukicevica igrao bas tu poziciju i to kada je na terenu bio i Medojevic!
Okrenuti se ka dovodjenju desnog beka!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Red Marquis
- Moderator
Kakvo mazanje očiju, do juče svi kukaju, a danas sve super. Od Merebašvilija bolji neće biti to je sigurno. Što reče budababa, pod lupom si Moreira...Rezervni desni bek mora da se dovede, a mi to nemamo ni u najavi. Pa jel moguće da će opet da rizikuju, šta ako se Vule povredi. I naravno, u strahu da ne gledam Ađurua u prvom timu, zaista se nadam tom novom zadnjem veznom.
I dajte manite se tog Dr.Mo...šta smo mi, grobari?
I dajte manite se tog Dr.Mo...šta smo mi, grobari?
Io odio Belgrado
Katai, Stevanović i Smiljanić igraju po bokovima, a Novaković koliko znam ide na pozajmicu. Moreira, Meleg, Ljubinković, Vuk i Ađuru konkurišu za ta 3 mesta u sredini, i slažem se da nam ne treba još igrača, ali pod uslovom da Vuk opravda očekivanja. Realno, nama treba još samo Vuletova zamena. Eventualno u naredne 2 nedelje da se proceni mogu li Katai i Vuk biti standardni prvotimci.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=575264
Dobrodosao! Oprastamo ti tvoju ruznu proslost i neka je sa srecom.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Meleg terena neće videti. To što ide na pripreme ništa ne znači. Ni Meda nije igrao u tim godinama. Ljubinković nije trkač, on prvi put u životu igra to što sada igra. Ađuru? Poštujem momka, ali ja ne volim njega da vidim na terenu. Od Mitoševića pokušavaju da naprave zadnjeg veznog, ali to je do sada teže išlo. Njega treba gurati, ali treba imati neku rezervu. Al' ne u vidu Ađurua!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
DUB wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=575264

Уживајмо у моменту а за после ћемо видети.

Mитошевић-Катаи-Стевановић-Мореира-Бојовић-Абу.......

Skuletic moze biti odlican igrac ali iskljucivo kao spic. Ima sve karakteristike za tu poziciju.Grba_NS wrote:Cini mi se da se vec polako sa odlaskom Brane medju navijacima priprema zamena u vidu Skuletica kao nekog na kome ce se iskaljivati bes... Ipak medju nama navijacima Vojvodine (po pravilu) mora da bude jedan "ljubimac".
Fizicke pre svega, igra glavom cak i zavidnu tehniku u odnosu na njegovu konstituciju. U formaciji sa jednim napadacem igrac "mora" biti "razbijac" sto on svakako jeste.
Abubakar je takodje skocan i jako zilav i zato prolazi na toj poziciji. Ono u sta sam 99% ubedjen je da Skuleta na mestu krila nema sta da trazi, ako ga tu trener bude forsirao samo ce navuci gnev publike na sebe bez potrebe.
Meleg ukoliko bude uskracen za pravu sansu zbog nekog grobarskog penzionera treba svi da se poubijamo.

Ne zelim Mo-u nista lose, jednostavno za njega nema mesta za slabu igru. Doveden je sa epitetom da ce da pravi razliku iako je u godinama i nista manje od toga ne zelim da se tolerise.
Ja sam i dalje pri stavu da je bilo bolje te pare koje cemo izdvojiti na Mo-a da su iskoriscene za produzivanje ugovora najvaznijim igracima tima!
Moje misljenje je da je Moreira OZBILJNO pojacanje.Obashka njegovo znanje,mislim da je svojim igrama u groblju navukao takav autoritet da se drugima tresu gace od samog njegovog izlaska na teren.Verujem da moze da zameni Merebu.Takodje,mislim da Vuk ne moze da zameni Medu.Prosto,nisu isti tip igraca i uopste mi nije jasno zasto se on gura na zadnjeg veznog.Koliko god da neki na forumu (a i na tribinama) ne vole Djuru mislim da je on bolje resenje za tu poziciju.Mozda bi bilo najbolje da dovedemo nekog ozbiljnog za to mesto ( a to znaci PRAVOG a ne JOS JEDNOG igraca) mada ne verujem da ce se uprava "otvoriti " jer verujem da je Moreirina plata vec "probila budzet".Bek nam treba JAKO,ako se nesto desi Vuletu mozemo sami sebi da grizemo dupe.Ostatak tima ce biti ok.Verujem da mozemo da osvojimo kup,realno !

Изгледа да се ова формација и састав планирају за пролеће... Не знам, ја такође мислим да Вук не може заменити Медојевића, то јест' да не може преузети његову улогу. Вук је другачији тип играча и по мени може играти само поред неког класичног дефанзивног везног (Ађуру). А овај састав просто плаче за неком радилицом и тркачем на месту задњег везног (ех да је Тумба ту...)!
пс. Да ли ћемо бити јачи или слабији на пролеће, зависиће искључиво од Мореире и Митошевића (или неког другог ко буде играо уместо Меде)..
Last edited by Avangarda on Thu Jan 19, 2012 6:56 pm, edited 1 time in total.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- novosadjanin
DOSLI: Katai, Milovic, Moreira i racunam i Melega kao jedinog sigurnog od omladinaca da ce biti pri prvom timu. Ceka se desni bek.
OTISLI: Merebasvili, Medojevic, Frimpong, Bilbija i verovatno Ilic.
Jesen:
Prolece:

OTISLI: Merebasvili, Medojevic, Frimpong, Bilbija i verovatno Ilic.
Jesen:

Prolece:

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ako se ovo desi mislim da je jako opasno po Vošu.Novaković i Adjuru su jedini naši igrači koji mogu da trče 90 minuta (kao Meda).Helm wrote:a Novaković koliko znam ide na pozajmicu.
Drugo, koliko ja znam da čitam (napisano na zvaničnom sajtu Kluba), Moreira (još) nije naš igrač, jer nije stavio paraf na Ugovor sa Vošom.A ako ga i potpiše (odnedelje, jednog dana), biće jako kritično pustimo li Bobu Novakovića da ode iz Voše.
Struko, nemoj da se hvatamo za glavu (na proleće), mi navijači (a vi pravdate nedostatkom igrača koji kvare napad protivnika), kad počne da duva promaja u našoj odbrani.Razmislite dobro - daleko je maj.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne znam da li je u mladjim kategorijama ikada igrao to, ali ja Vuka najbolje zamišljam na poziciji polušpica, nešto slično onome što je Laza znao da igra prošle sezone...
Napred Voso!