Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Transferi

Post by masterNS »

Mozda je to njegova zelja samo, a mi se nalozili...
Helm

Post by Helm »

Zato i pitam, ne bih da se džabe nadam ako je to samo jedan od predloga igrača koji bi dobro došli.
laki

Post by laki »

Vuke nas je popalio kao majmune :greenbutt:

Nisam puno pratio partizane dok je Zuka igrao za njih, ali moj pasa, koji je grobar, mi kaze da je po njemu Zuka najbolji igrac na groblju bio u periodu dok je tamo igrao. E sad, necu vise nista da komentarisem dok bar neki mondo ili sportal ne napisu nesto o ovome
Image
Helm

Post by Helm »

Efekat čitanja tog posta je bio poput polivanja benzinom, samo što nije bilo nijedne potvrde u javnosti da upali šibicu :D
masterNS

Post by masterNS »

U meni jos uvek tinja nada da cemo gledati Kastilja na Karadjordju... Koliko god to nerealno bilo, nada umire poslednja...
Helm

Post by Helm »

Kako stvari stoje, sve je dogovoreno za Branin odlazak. Žurnal prenosi Bojketov komentar da se dogovorio sa Moreirom da mu prepusti broj 10, a on će "pošto Brana Ilić ide u inostranstvo" uzeti njegovu devetku.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Naemeka Ađuru ostaje u Vojvodini.
Nigerijski internacionalac danas je produžio ugovor sa „crveno-belima“ do juna 2013.
Pregovori tamnoputog veziste i čelnika Vojvodine trajali su bukvalno-5 minuta pa se, po rečima sportskog direktora Miodraga Pantelića, saradnja nastavlja na obostrano zadovoljstvo.
http://www.fkvojvodina.rs/2012/01/dogov ... a-i-aduru/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan

Post by Dejan »

Posle "Moa", Žuka?
23. JANUAR 2012. | 10:22 | IZVOR: SPORTSKE.NET, SPORTSKI ŽURNAL
Još jedan idol navijača Partizana bi mogao da zaigra od ove zime u dresu Vojvodine. Antonelo Žuka na meti Novosađana?

Žuka je jedan od stranaca koji je ostavio najbolji utisak u srpskom fudbalu, a iz Partizana je otišao u La Korunju.

Iskusni vezista se vratio u domovinu, igrao je za Searu, a "Sportski žurnal" je došao do informacija da bi mogao da se vrati u srpski fudbal i to stopama nekadašnjeg saigrača Moreire.

Vojvodina traži alternativu za Medojevića, najavljeno je forsiranje Mitoševića, međutim Žuka bi bio ogromno pojačanje.

Ne bi morao puno da se privikava, poznat je kao veliki profesionalac i neko od koga bi mlađi igrači puno mogli da nauče.

On je 2007. stigao u Srbiju, sa Partizanom je osvojio titulu i kup, kao slobodan igrač se preselio u La Korunju. Nakon dve godine u Primeri vratio se u Brazil.

Sigurno da će, ako dođe u Vojvodinu, baš kao i Moreira dobiti aplauze kada Novosađani budu gostovali u Humskoj.
playmaker

Post by playmaker »

Ajde vise da ne kazem sta sa tim isluzenim Brazilcima. Pustite nasu decu! :evil:
Helm

Post by Helm »

Ja sam ipak za kup, dovodite Žuku!
laki

Post by laki »

A ja kontam da ti nazovi sportski portali citaju ovaj forum i na osnovu njega dobijaju informacije.
Ako je, pak, ovo tacna informacija, ja stvarno ne znam, play, sta se ti bunis?! Pa Mo i Zuka su stvarno na groblju bili preterani igraci! Ako su i dalje u priblizno dobroj formi kao onda, bolje, ali stvarno, nismo mogli dovesti! Ako Zuka dodje, i ako ima obe noge, ovaj prelazni rok je vise nego uspesan. I ja bih voleo vise da je Meda ostao pa da jednog od ove dvojice nismo doveli, ali posto je njegov odlazak bio neminovan, ovo je najbolja moguca kompenzacija za Medu i Merebu...
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Ako su i dalje u priblizno dobroj formi kao onda, bolje, ali stvarno, nismo mogli dovesti
E, tu leži moja zebnja...to je sve ako...nismo ih gledali odavno, a nisu ni ovi naši. Pošto skauting nemamo ni u povoju, jedini stranci koje naša uprava poznaje su bivši igrači JSL lige. To je za plakanje.
Ovo što se može saznati o njemu, je da je odigrao 24 meča u dve i po godine u Deportivu koji je ispao u drugu ligu i onda je prešao u Brazil u tim koji je sad ispao iz prve takođe. Ovaj Juca ko Avram Grant :frown:
Io odio Belgrado
budababa

Post by budababa »

Trener priča kako će Vuk dobiti šansu, a ovamo dovlačimo Moreiru i Žuku koji obojica igraju u "vezi". U isto vreme produžavamo ugovor sa Ađuruom, dok se za Ljubinkovića podrazumeva da ostaje. Dakle, (ako ove dve "bombe" eksplodiraju) dve su opcije u igri:

1. Ili će Vuk i ove polusezone da podgreva klupu za kurte i murte sa strane...
2. ...ili ćemo u nekome od ovih pojačanja dobiti novog Adamsa, Frimponga, Jovanovića, Stojku, ... koji su dovedeni kao velika pojačanja, a zajedno nisu odigrali deset utakmica za FKV.

Šta god da je, nije u interesu kluba.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
johnny

Post by johnny »

Ljudi, nema sentimenta i emocija, cilj opravdava sredstvo!
Kup i sto dalje u avgustu/septembru u Evropi...
Dosta vise sa tom pricom o nasoj deci, 25 godina je slusam i NISTA od toga!
Previse vremena i novaca je potroseno da bismo docekali da neki nasi nazovi talenti zaigraju.
Svaka cast Vuku i Melegu ali sada je dogorelo!
torrente

Post by torrente »

johnny wrote:Ljudi, nema sentimenta i emocija, cilj opravdava sredstvo!
Kup i sto dalje u avgustu/septembru u Evropi...
Dosta vise sa tom pricom o nasoj deci, 25 godina je slusam i NISTA od toga!
Previse vremena i novaca je potroseno da bismo docekali da neki nasi nazovi talenti zaigraju.
Svaka cast Vuku i Melegu ali sada je dogorelo!
otpozdravljam post!svaka cast nasim momcima i treba im dati sansu pre isluzenih raga da igraju,ali....sit sam svojih laži!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Post Reply