Slažem se.Casual wrote:Ukoliko bi Apija zaista potpisao za nas u narednim danima, mislim da bi dosta dobili i na povecanju posete na nasem stadionu![]()
Covek, u kakvoj god da je trenutnoj fizickoj spremi, fudbal sigurno nije zaboravio da igra. Pa makar u pocetku igrao po poluvreme menjajuci Vuka ili Ljubinkovica, dobicemo mnoooogo sa njim. Dolazice i neki novi ljudi na stadion, vratice se uspavani slaninari, sto je po meni dosta bitno jer ce se stvoriti dobra atmosfera i svi preduslovi za dobre rezultate i osvajanje kupa.
Videcemo sta ce se desiti do kraja, ali nadam se pozitivnom ishodu...
Apija bi bio pravi magnet za gledaoce (ne samo u Novom Sadu) - daleko veći od Moreire.Ja, lično, bih voleo da on dođe u NS, bez obzira na formu (jer, oporavljali su se kod nas kojekavi poluigrači, tako da Apija, čak i da brusi formu do Finala Kupa, bio bi vrh u JSL).
Što se tiče Bogavca, mislim da bi on sigurno ostao Novom Sadu (bez obzira na sve izjave i priče u medijima), samo da je Brana otišao iz Voše.Ovako, ako treba da biram između Brane i Bogavca, onda sam apsolutno za Branu