Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Nema sta da se cekaju naredne sedmice, radovi su trebali vec odavno da pocnu ako je rok bio finale kupa pa cak i da se samo juzna tribina radi. Jos onda kad je to sve najavljeno sam rekao da su rokovi previse kratki za onako ambiciozan projekat, zapocne li se sve to a ne bude gotovo do finala opet ce se igrati u Beogradu.
Mi smo izgleda zaglavljeni u procepu izmedju "najbolje uprave u istoriji kosmosa i dve galaksije vise" i gradskih politicara u predizbornoj panici. Bice dobro ako dogodine u ovo doba jos uvek ne budemo cekali pocetak radova...
Mi smo izgleda zaglavljeni u procepu izmedju "najbolje uprave u istoriji kosmosa i dve galaksije vise" i gradskih politicara u predizbornoj panici. Bice dobro ako dogodine u ovo doba jos uvek ne budemo cekali pocetak radova...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mislim da ne treba vise ni cekati pocetak radova, jer je gradonacelnik(oni su trebali da plate renoviranje) rekao da je to u planu u narednim godinama... Bojim se samo da necemo dobiti ni objasnjenje od Bate... Ali da ne kvarimo, dosao Apija!!! Stadion ionako nije nase vlasnistvo, tako da mi tu i ne mozemo puno...
-
Evo par vesti izvadjenih sa foruma zvanicnog sajta:
pedja kaže: 1. februar 2012. u 18:51
Svaka cast na dovodjenju Moreire!Nego,rekli ste da ce te uskoro okaciti projekad rekonstruisanog stadiona pa me interesuje kad ce to ?
Urednik portala kaže: 1. februar 2012. u 20:56
Postoji mogucnost da fotografiju projekta objavimo u drugom broju magazina „Vosa“ koji izlazi pocetkom naredne sedmice. Ukoliko to ne bude uradjeno, projekat cemo objaviti cim ga dobijemo.
pedja kaže: 1. februar 2012. u 21:36
Hvala na informaciji.A hoce li stadion biti rekonstruisan do pocetka finalne utakmice u kupu kao sto je najavljeno ranije ?
Eurocrem kaže: 1. februar 2012. u 21:35
Postovani urednice da li mozete da nam kazete kada se krece sa rekonstrukcijom stadiona ?
Pretpostavljam da se čeka izrada projekta ali vreme leti,vremenski uslovi su daleko od idealnih, zbog toga bih vas molio ako mozete da kazete kada ti radovi počinju ?
Barem okvirno,ove ili sledece nedelje ili slicno ?
Hvala !
Urednik portala kaže: 1. februar 2012. u 21:45
Projekat će biti gotov u narednih par dana, bar je to informacija koju sam poslednju dobio. Što se tiče radova, po istim izvorima, treba da počnu u roku od dve nedelje.
A ako radovi IPAK pocnu?Radoye wrote:Nema sta da se cekaju naredne sedmice, radovi su trebali vec odavno da pocnu ako je rok bio finale kupa pa cak i da se samo juzna tribina radi. Jos onda kad je to sve najavljeno sam rekao da su rokovi previse kratki za onako ambiciozan projekat, zapocne li se sve to a ne bude gotovo do finala opet ce se igrati u Beogradu.
Pa tesko, gradonacelnik rece da nema nista od toga odmah... Ako imas bolje informacija, molim te podeli sa nama...
Где је рекао Градоначелник да неће бити ништа?masterNS wrote:Pa tesko, gradonacelnik rece da nema nista od toga odmah... Ako imas bolje informacija, molim te podeli sa nama...
Daj Boze da pocnu, ali ako pocnu treba i da se zavrse. Finale kupa se sigurno nece igrati na stadionu koji nije u punoj funkciji zbog gradjevinskih radova.Grba_NS wrote:A ako radovi IPAK pocnu?
A imas po Srbiji pa i u Novom Sadu mali milion primera najave pocetaka radova, svecanih polaganja kamena temeljca i slicno a da ti objekti nikad nisu zavrseni i stavljeni u funkciju ali su dobro posluzili politicarima za slikanje u predizbornim kampanjama...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Nisam rekao da je rekao da nema nista od toga, vec da nema od toga nista odmah, odnosno sad, vec da je planirano za buducnost.. Nespretno sam sastavio recenicu. Evo i na osnovu cega sam to zakljucio, a daj boze da gresim...
обезбедили смо најмодернији семафор и рефлекторе, а планирамо у наредним годинама комплетно да га реконструишемо, укључујући источну, југозападну и северну трибину.
обезбедили смо најмодернији семафор и рефлекторе, а планирамо у наредним годинама комплетно да га реконструишемо, укључујући источну, југозападну и северну трибину.
Last edited by masterNS on Thu Feb 02, 2012 10:20 pm, edited 1 time in total.
Radoye je potpuno u pravu sa poentom da to treba i zavrsiti. Nikako ne bi valjalo da se raskopa stadion i da ne stignu da ga zavrse za 3 meseca posto su u pitanju ozbiljni radovi. Bolje bi bilo podeliti radove, npr, da se ugradi krov na severu, srusi kucica i sagrade svlacionice ispod istoka (ako je to uopste moguce bez rusenja istoka). Onda neka obustave radove 2 nedelje pre kupa i sklone opremu, pa neka posle ruse istok i jug i nadogradjuju sta treba. Jer cak i da se po nacrtu predvidi zavrsetak radova pre kupa, treba imati u vidu da je ovo Srbija i da se radovi NIKAD ne zavrsavaju u predvidjenom roku. Setite se reflektora, a kakav je to posao u odnosu na rekonstrukciju citavog stadiona? Bojim se da je prevelik rizik u ovoj situaciji, a i gde bismo uopste igrali utakmice dok traju radovi?
PS: sad kad sam procitao komentar imam ogromnu potrebu da jos jednom napisem rec: RADOVI!
PS: sad kad sam procitao komentar imam ogromnu potrebu da jos jednom napisem rec: RADOVI!

Helm wrote:a i gde bismo uopste igrali utakmice dok traju radovi?

ili

a moze i

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Utakmice bi se (i dalje) igrale na Karadjordju. Zatvorene bi bile istocna (i juzna koja svakako nije u funkciji). Svlacionice bi bile u prostorijama atletskog kluba Vojvodina, nova tribina.
@Grba_NS: Imas li neku informaciju da ce radovi poceti, a da nije od urednika oficijelnog sajta, posto smo to vec videli? Ti si, koliko se secam, izneo podatak da ce radova biti sigurno i da si pricao sa gradonacelnikom? Mozda je doslo do nekih promena od tad...
Na zvanicni sajt gotovo i da ne idem, a ako nadjes gde sam ja napisao da sam pricao sa gradonacelnikom, imas gajbu piva od mene. Imam info da ce radovi poceti, da je izabran izvodjac i da cela investicija iznosi 2 mil. eura. Rusi se kucica, prosiruje se istok, svaki dan kasnjenja izvodjaca kosta 10 000 e, toliko.
Aham, mozda nisi ti, zato sam i rekao ako se dobro secam... Neko je napisao uglavnom...
Nasao sam i ko je... Izvini ako si se osetio prozvanim, secanje me je ipak prevarilo... Znaci nista od
Nasao sam i ko je... Izvini ako si se osetio prozvanim, secanje me je ipak prevarilo... Znaci nista od

pannon warrior wrote:Informacija iz prve ruke, imao sam prilike da porazgovaram sa gradonačelnikom Grada na temu rekonstrukcije stdiona i dobio sam potvrdu da će svi radovi na rekonstrukciji biti završeni do tog famoznog finala kupa, tribine će se raditi po nemačkom modelu gradnje stadiona.
P.S. Grad Novi Sad učestvuje sa 100% sredstava prilikom rekonstrukcije stadiona, znači ni prejšednik ni "donatori" ne učestvuju u finansiranju radova već isključivo GRAD NOVI SAD !!!
U novom broju klupskog casopisa imate detaljno o rekonstrukciji stadiona, faza po faza.
Ono sto je nazalost definitivno je da ona odvratna atletska tribina ostaje...
I dalje smatram da je atletika kancer naseg kluba i stadiona.
Kad bi to moglo da se makne nekako...
Ono sto je nazalost definitivno je da ona odvratna atletska tribina ostaje...
I dalje smatram da je atletika kancer naseg kluba i stadiona.
Kad bi to moglo da se makne nekako...