Trener(i) FK Vojvodina
- churguzijanac
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Lobira Zoki! Ako, nekaga... Samo nek ne vređa našu inteligenciju! Znamo mi vrlo dobro šta je izvesno u ovoj našoj patos ligi!
Zna i on, ali je procenio da ćemu državne crno bele jasle biti bolja odskočna daska za dalju karijeru.
Želim mu sve najbolje u životu, a u slučaju da sedne na klupu sektaša, želim da ga tera maler za malerom i da ga najure ko nikog do sad!
Želim mu sve najbolje u životu, a u slučaju da sedne na klupu sektaša, želim da ga tera maler za malerom i da ga najure ko nikog do sad!
Ne bih mu trenutno bio u kozi, ali ako govorimo o prelasku na groblje, moj stav o tome bi bio krajnje subjektivan, ali uprkos tome, ne bih ga promeniop nikad: TO BIH MU UZEO ZA ZLO, DA VECE ZLO OD TOGA NE MOZE DA BUDE! Ne zelim dalje da objasnjavam, dovljno sam rekao.
Isto kao sto, ne dao Bog da je Katai otisao u zlezdu na pozajmicu! Mislim da bih ga pljunuo kad bih ga video na ulici!
Bas me briga sto sam subjektivan, bolje da ne glumim nesto sto nisam, dok sedim ispred tastature.
Milinkovic moze da preuzme taj Anartozis ili bilo koji slican klub, mogu da se kladim! Ali na groblje da ides posle onoga?!?!?! I onda se pogledas u ogledalo i kazes sebi sta???
Isto kao sto, ne dao Bog da je Katai otisao u zlezdu na pozajmicu! Mislim da bih ga pljunuo kad bih ga video na ulici!
Bas me briga sto sam subjektivan, bolje da ne glumim nesto sto nisam, dok sedim ispred tastature.
Milinkovic moze da preuzme taj Anartozis ili bilo koji slican klub, mogu da se kladim! Ali na groblje da ides posle onoga?!?!?! I onda se pogledas u ogledalo i kazes sebi sta???

Činjenica je da on nije rođeni Vojvodinaš i da se radi o profesionalcu koji mora da zaradi svoj hleb i prehrani porodicu. Što se mene tiče, ne mogu mu zameriti sve i da ode na groblje upravo zbog gore navedenog razloga. Generalno nikad nisam imao neku emociju prema njemu, trener dođe i prođe, na kraju ostaje samo ono što je postigao sa klubom, a to mogu samo da poštujem ili ne. Drugo bi bilo da je u pitanju neki zakleti Vojvodinaš koji se trenerski afirmiše kod nas i planira rad na duge staze sa jedinim ciljem da unapredi Vojvodinu u svakom smislu. Ali to danas praktično ni ne može da postoji i zbog toga većinu trenera mogu samo da cenim ili ne, odnosno da mislim da su dobri za nas ili ne.
Treba uzeti u obzir i nacin na koji se nas klub razisao sa njim, da li je tu bilo sve cisto, da li mu se duguju neke pare ili ne. Takve stvari isto mogu da uticu na odluku i osecaj lojalnosti prema bivsem klubu, mada starno odlazak kod onih je bas krajnje BLJAK
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Милинковић је рођени Београђанин и дете је црног близанца. Не знам шта очекујете од њега? Ствари се само одвијају по устаљеним правилима игре која владају у нашем фудбалу у задњих тридесет година. Зато увек треба пазити ко се поставља на место тренера и ко ради у омладинској школи. Људи који су лојални само новцу не би требали да прелазе праг нашег клуба јер наших стручњака имамо у великом броју.
- churguzijanac
Molim te da nabrojiš te naše stručnjake, ako može bar petoricu, a da među njima nije Bekvalac?podbara wrote: ...Људи који су лојални само новцу не би требали да прелазе праг нашег клуба јер наших стручњака имамо у великом броју.
Evo ja cuchurguzijanac wrote:Molim te da nabrojiš te naše stručnjake, ako može bar petoricu, a da među njima nije Bekvalac?podbara wrote: ...Људи који су лојални само новцу не би требали да прелазе праг нашег клуба јер наших стручњака имамо у великом броју.

Maric, Brzic, Grujic, Novakovic. To je cetiri. Peti je Bekvalac.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- slanobarac
LJudi preterujete u vezi Milinkovića i vrlo brzo zaboravljate neke stvari. Do juče je bio ćiri-bu mag a čim se pojavi neki sumnjivi info da ide u groblje odma kuka i motika. On je profesionalac i to mu je posao a sad što su poneki navijači Voše posesivni pa bi hteli samo naš da bude je druga stvar. Njihovi navijači ga mrze iz razloga koji upravo vi i potencirate a to je da je radio za rivala. FKV je osvojila 2 titule prvaka SFRJ a treneri su im tada bili Branko Stanković i Ljupko Petrović. Hoćemo li se toga stideti i hoćemo li te ljude omalovažavati?
novosadjanin wrote:Kako se klub oprostio od Džimike? Kakvim imenima je nazivan pa i ovde na forumu od pojedinaca?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Tehnicki, i Rajevac se afirmisao kod nasnovosadjanin wrote:Evo ja cuchurguzijanac wrote:Molim te da nabrojiš te naše stručnjake, ako može bar petoricu, a da među njima nije Bekvalac?podbara wrote: ...Људи који су лојални само новцу не би требали да прелазе праг нашег клуба јер наших стручњака имамо у великом броју.![]()

Ajde sad mi molim te objasni šta Marić, Brzić, Grujić i Novaković traže u ovako otmenom društvu?novosadjanin wrote:Evo ja cuchurguzijanac wrote:Molim te da nabrojiš te naše stručnjake, ako može bar petoricu, a da među njima nije Bekvalac?podbara wrote: ...Људи који су лојални само новцу не би требали да прелазе праг нашег клуба јер наших стручњака имамо у великом броју.![]()

oi Oi Oi! The chozen few...
- churguzijanac
Sve je to u redu, neka ide trbuhom za kruhom, ali neka nas ne maže sa tim tumačenjima o izvesnosti našeg prvenstva.Istina je jedna: prvenstvo je izvesno zato što lopovi kradu, a FSS i država im pomažu. To je Zoran Milinković najviše osetio na svojoj koži na prošlogodišnjem finalu kupa. A on, ako zbog svoje karijere i posla ne može da priča iskreno o tome onda neka ćuti!slanobarac wrote: On je profesionalac i to mu je posao a sad što su poneki navijači Voše posesivni pa bi hteli samo naš da bude je druga stvar.
Da li je ova vest novinarska patka ili ne, vreme će najbolje pokazati!
Ljudi, znam ja i kako se Vosa ponela prema Zokiju, znam i da ej grobljansko dete, ali on je zreo covek a kako zreo i ozboljan covek! Setimo se njegovih izjava: ...samo Bog zna... itd. Ja sam njega zavoleo jer je odavao utisak LJUDINE, i coveka pre svega. I posle toga citam kako govori da je ostao nedorecen i slicno. Posle toga citam kako je moguce da predje u klub koji je, zajdno sa fss i drzavom, izvrsio jednu od najvecih pljacki na fudbalskim terenima ikada sto se tice ovoh prostora! Kako i dalje moze da simpatise groblje posle svega?! Kao sto sam i rekao: Covek je perspektivan strucnjak koji moze za iste pare ako ne i vece da radi u inostranstvu. Ako pored svega sto sam naveo i sto nisam naveo izabere da ode na groblje, neka ne ocekuje od mene, i od onih meni slicnim, nista lepo da kazem o njemu.
Mada ja sve nekako kontam da su mu reci izmenjene, da je posla toga izmisljeno itd. Nema sanse da sve to izjavljuje onaj covek! Samo Bog zna!
Mada ja sve nekako kontam da su mu reci izmenjene, da je posla toga izmisljeno itd. Nema sanse da sve to izjavljuje onaj covek! Samo Bog zna!

- churguzijanac
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=580255" onclick="window.open(this.href);return false;
Zoki, nek ti je sa srećom u novoj staroj sredini i nadam se da ćeš otkinuti koji bod blizancima, pogotovo onom crnom!

Sad se ispostavilo koliko pametno je bilo (ne)produzavanje ugovora sa nama. Uz sav respekt prema Spartaku al' ovo je korak unazad za Milinkovica, da ne kazem ocajnicki potez. U svakom slucaju srecno, s tim da moram da naglasim da su moje simpatije nestale otprilike tamo negde kod onih demanta svojih prethodnih izjava o Jsl i mahinacijama u istoj.
Upravo je ovakvo i moje razmisljanje, cenio sam ga i cenim sve sto je uradio u nasem klubu ali zbog poslednjih par izjava (kojima je pokusao da ispegla stvari sa partizanom, da bi seo na njihovu klupu) mi je pao u ocima.Grba_NS wrote:Sad se ispostavilo koliko pametno je bilo (ne)produzavanje ugovora sa nama. Uz sav respekt prema Spartaku al' ovo je korak unazad za Milinkovica, da ne kazem ocajnicki potez. U svakom slucaju srecno, s tim da moram da naglasim da su moje simpatije nestale otprilike tamo negde kod onih demanta svojih prethodnih izjava o Jsl i mahinacijama u istoj.
Come on you Reds!