Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Po meni,ova verzija juzne tribine mi je lepsa nego ona sto je objavljena u casopisu 

Koliko sam ja shvatio, ovo je neko radio za svoju dusu, po principu sta bi bilo kad bi bilo... Mislim da nam ne bi trebao jos jedan deo trebine kao sto je jugoistok, jer mislim da nije bas najprakticnija tribina.
To bi i onako bila gostujuca tribina, tako da bih ja napravio taj jug da bude iz dva odvojena dela (ne bih ni rusio kucicu), pa neka bude jos vise nefunkcionalna u smislu navijacke tribine 

Bas tako u pitanju je igra jednog forumasa , ali bar izgleda mnogo estetskije (koliko je to moguce).Naravno u pitanju je http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 0&page=724" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
Ali onda blizanci nikad ne bi išli na nju, nažalost. Ova ideja je sasvim dobra, bolja od one iz projekta. Levo ostaviti atletičarima prostorije, desno svlačionice i ostalo za FKV. Pokriti istok i sever, a jug ostaviti ovakav, nek kisnu zauvek.laki wrote:To bi i onako bila gostujuca tribina, tako da bih ja napravio taj jug da bude iz dva odvojena dela (ne bih ni rusio kucicu), pa neka bude jos vise nefunkcionalna u smislu navijacke tribine
Io odio Belgrado
Ma i meni je fenomenalan taj projekat koji je postavljen, cak bolji od onog zvanicnog, ako on to u uopste i jeste - zvanican. Zezao sam se malo bio ono za kucicu
Ali ja i dalje ne odstupam od svog misljenja da mi nove tribine necemo dobiti jos mnogo godina.....

Ali ja i dalje ne odstupam od svog misljenja da mi nove tribine necemo dobiti jos mnogo godina.....

Mogli bi da krenu sa radovima oko rusenja kuce itd...ako ovako nastave da (ne)rade mozemo samo sanjati zavrsni deo prve faze...
- novosadjanin
http://www.zurnal.rs/2012/02/23/gradska ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zurnal wrote:Градска власт обезбедила 160 милиона динара за “Карађорђе”
Радови на даљој реконструкцији новосадског „Карађорђа” биће настављени чим отопли. За ту сврху, како је ових дана изјавио градоначелник Новог Сада Игор Павличић, из буџета града издвојено је 160 милиона динара, а инвеститор је ЈП „Пословни простор”.
После уређења атлетске стазе, југоисточне трибине, постављања семафора и рефлектора, што је у неколико етапа обављено у претходним годинама, радовима који ускоро треба да почну предвиђена је реконструкција источне трибине, њено подизање на ниво „запада” и „севера”, као и рушење зграде на јужној страни по којој је „Карађорђе” деценијама био препознатљив.
У току је израда пројектне документације, предвиђена је изградња свлачионица, канцеларија за службена лица и пословног простора испод источне трибине одакле ће играчи излазити на терен.
– Будући да су припреме у току и да је новац обезбеђен, очекујемо да ће радови моћи да почну чим временске прилике дозволе. Планом је предвиђено да ти послови буду завршени до 16. маја, када ће „Карађорђе” бити домаћин финала Купа Србије – најавио је Игор Павличић, градоначелник Новог Сада.
После завршетка ове фазе, остаје да се, кад буду обезбеђена средства, уреди северна трибина и да се постави кровна конструкција око целог стадиона.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Zanimljivo , ceka se tamo neki projekat a ovamo u SPENS-u visi vec 30 god. stari projekat kome inace nista ne fali ,

Ima li neko od upucenijih informaciju oko pocetka radova?
Bilo je "kad vremenska situacija dozvoli". Sad je i taj uslov ispunjen.
Ako vec sutra ujutro ne budem video gradjevinske masine oko stadiona mislim da se nista u vezi toga nece ni desiti. Ako se sutra ne krene, za 80 preostalih dana do finala kupa je nemoguce uraditi tako velik posao.
Bilo je "kad vremenska situacija dozvoli". Sad je i taj uslov ispunjen.
Ako vec sutra ujutro ne budem video gradjevinske masine oko stadiona mislim da se nista u vezi toga nece ni desiti. Ako se sutra ne krene, za 80 preostalih dana do finala kupa je nemoguce uraditi tako velik posao.
Sad kazu da do finala kupa jedino sto planiraju da urade je da sruse kucicu i podignu istok na visinu severa i zapada. To se mize postici za 80 dana ali to nije ono sto su originalno obecali. Takodje to znaci da ce za finale gostujuca tibina biti dvostruko veca - mislim da u tom slucaju na zapadu NE SME da bude nijedan jedini navijac protivnika, imace i vise nego dovoljno mesta na istoku za sve njih. U suprotnom, bude li zapad pola-pola opet cemo biti manjina i gosti na sopstvenom stadionu.lazarr wrote:Ako se sutra ne krene, za 80 preostalih dana do finala kupa je nemoguce uraditi tako velik posao.
A ako se kojim slucajem posao ne dovrsi do termina za finale, igrace se opet u BG.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Uvek sa tobom
Боље да не дирају ништа до финала,него да опет играмо у београду !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ne moze za manje od 80 dana?
Pogledajte sta moze da se uradi za 6 dana...
http://www.youtube.com/watch?v=PNv13fY_ ... re=related
Salu na stranu, da li neko zna koliko im je trebalo da urade onaj jugoistok? Pa da uporedimo obim i trajanje tih radova sa ovim potencijalnim radovima i vremenom koje imamo...
Pogledajte sta moze da se uradi za 6 dana...
http://www.youtube.com/watch?v=PNv13fY_ ... re=related
Salu na stranu, da li neko zna koliko im je trebalo da urade onaj jugoistok? Pa da uporedimo obim i trajanje tih radova sa ovim potencijalnim radovima i vremenom koje imamo...
Svasta se moze napraviti za 80 dana , evo vam primera iz Krusevca ,http://www.fknapredak.com/readarticle.php?article_id=18
Ja bih bio zadovoljan kad bih podigli istok u visini severa i srusili kucicu ! pa za kvalifikacije za liga kup, da budemo spremni!
Banujte me molim vas