Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Radoye »

Kucica sama po sebi nije smetnja ni za kakve kvalifikacije za ovo ili ono. Kucica je problem samo u toliko sto se iz nje ne moze izaci direktno na centar terena - sto se moze resiti harmonika ceradom na razvlacenje.

Cak i kad se svlacionice prebace ispod novog istoka trebace cerada da se dodje do centra. Narocito ako tu i dalje budu smesteni navijaci "onih".

Najveca smetnja su neuredjeni klozeti - odvojeni muski i zenski, odredjen broj na svakoj tribini u zavisnosti od kapaciteta, dimnjaci na severu, broj ulaza/izlaza na svakoj tribini i nedostatak parkinga u okolini stadiona. Zatim idu numerisane stolice i krov na svim tribinama.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
masterNS

Post by masterNS »

Svlacionice ostaju na jugu... Bar je tako u onom projektu sto su stavili u novine... :oops:
Helm

Post by Helm »

Radoye wrote:Kucica sama po sebi nije smetnja ni za kakve kvalifikacije za ovo ili ono. Kucica je problem samo u toliko sto se iz nje ne moze izaci direktno na centar terena - sto se moze resiti harmonika ceradom na razvlacenje.

Cak i kad se svlacionice prebace ispod novog istoka trebace cerada da se dodje do centra. Narocito ako tu i dalje budu smesteni navijaci "onih".

Najveca smetnja su neuredjeni klozeti - odvojeni muski i zenski, odredjen broj na svakoj tribini u zavisnosti od kapaciteta, dimnjaci na severu, broj ulaza/izlaza na svakoj tribini i nedostatak parkinga u okolini stadiona. Zatim idu numerisane stolice i krov na svim tribinama.
Koliko sam ja upucen, problem su kvalitet i dimenzije svlacionica u kucici. Mislim da je pored reflektora to bio glavni razlog sto utakmice plejofa kfalifikacija ili eventualne grupne faze ne bismo mogli igrati u NS da smo ikada dogurali dotle.
lazarr

Post by lazarr »

Mora da sam poludeo. Svakih par sati odem na Mondov sajt i ukljucujem onu njihovu kameru na stadionu ne bih li video neko desavanje. Kad ono nista...... I stolice na istoku jos stoje. Pretpostavljam da i njih treba skinuti pre rusenja. Mora da vremenske prilike jos uvek nisu povoljne. Samo je 10 stepeni. Treba li neko nedaj Boze da se prehladi?
Samo nemojte posle ovog ostavljati linkove neke gradjevine koja se u Dubajiu ili Japanu zavrsavaju za 5-6 dana i davati optimisticke izjave kako ce oni to sve brzo i u roku zavrsiti.
Srbija je ovo rodjaci!!!
babac

Post by babac »

Ma nema nista od toga rodjaci, ako do sad nisu poceli sa radovima nece ni pocinjati!!!!!NAZALOST OPET PREVARENI
masterNS

Post by masterNS »

lazarr wrote:Mora da sam poludeo. Svakih par sati odem na Mondov sajt i ukljucujem onu njihovu kameru na stadionu ne bih li video neko desavanje. Kad ono nista...... I stolice na istoku jos stoje. Pretpostavljam da i njih treba skinuti pre rusenja. Mora da vremenske prilike jos uvek nisu povoljne. Samo je 10 stepeni. Treba li neko nedaj Boze da se prehladi?
Samo nemojte posle ovog ostavljati linkove neke gradjevine koja se u Dubajiu ili Japanu zavrsavaju za 5-6 dana i davati optimisticke izjave kako ce oni to sve brzo i u roku zavrsiti.
Srbija je ovo rodjaci!!!
Istok se NE RUSI nego se na njega dogradjuje da bi dostigao visinu severa. Ukoliko nemamo neke novosti po pitanju stadiona, ne vidim razlog da postujemo ovde sem pljuvanja po upravi, a ovo nije tema za to. Svi smo svesni da su male sanse da dodje do renoviranja stadiona i nema potrebe da imamo 100 postova takve sadrzine ovde, tako da samo gomilamo postove na temi. Ako neko ima proverenu informaciju neko to postuje, a pretpostavke nisu validne informacije... :oops:
@lazarr: Nemoj molim te da ovo shvatis kao napad na tebe, nego se to odnosi na sve nas...
lazarr

Post by lazarr »

masterNS wrote:
lazarr wrote:Mora da sam poludeo. Svakih par sati odem na Mondov sajt i ukljucujem onu njihovu kameru na stadionu ne bih li video neko desavanje. Kad ono nista...... I stolice na istoku jos stoje. Pretpostavljam da i njih treba skinuti pre rusenja. Mora da vremenske prilike jos uvek nisu povoljne. Samo je 10 stepeni. Treba li neko nedaj Boze da se prehladi?
Srbija je ovo rodjaci!!!
Istok se NE RUSI nego se na njega dogradjuje da bi dostigao visinu severa. Ukoliko nemamo neke novosti po pitanju stadiona, ne vidim razlog da postujemo ovde sem pljuvanja po upravi, a ovo nije tema za to. Svi smo svesni da su male sanse da dodje do renoviranja stadiona i nema potrebe da imamo 100 postova takve sadrzine ovde, tako da samo gomilamo postove na temi. Ako neko ima proverenu informaciju neko to postuje, a pretpostavke nisu validne informacije... :oops:
@lazarr: Nemoj molim te da ovo shvatis kao napad na tebe, nego se to odnosi na sve nas...
To sto nema nikakvih informacija me najvise i nervira. Zato i pisem sa ciljem da isprovociram neku rec od onih koji su upuceniji. Mrzim kad se nesto tako pompezno najavi pa izjalovi. Bolje da nisu nista ni govorili. Mozemo mi i sa starim stadionom. Ionako ga retko punimo.
Ja sam shvatio da ce ispod istoka biti svlacionice. Ne znam kako ih drugacije napraviti ako se ne srusi bar deo tribine jer treba dosta kopati.
Uostalom, mozda si i u pravu. Bolje da oladim malo i ne razmisljam previse. Bice mi mirnija glava.
masterNS

Post by masterNS »

@lazarr: Svaki put kad vidim neki post na ovoj temi zadrhti mi srce iako mi je jasno da su hteli da pocnu mogli su pre 2 nedelje da pocnu sa radovima.
Ukoliko si citao Vosu, mogao si da procitas gde ce biti svlacionice i da vidis kako je to planirano. To sto bi se dobilo nakon rekonstrukcije ne bi bilo nista preterano lepo i efikasno,ali bilo bi ipak bolje od ovoga sad naravno.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Uskoro pocinju radovi, strpite se jos malo... 8)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

novosadjanin wrote:Uskoro pocinju radovi, strpite se jos malo... 8)
He, he... evo ga da zakuva... :mrgreen:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
rotacija

Post by rotacija »

trelos gia fcv wrote:
novosadjanin wrote:Uskoro pocinju radovi, strpite se jos malo... 8)
He, he... evo ga da zakuva... :mrgreen:
Da, stvarno pocinju, i ja sam procitao u novinama :D
ernesto

Post by ernesto »

jel moze taj clanak iz novina da vidimo i mi !
Banujte me molim vas :beg:
laki

Post by laki »

Pocece radovi isto kao sto ce poceti radovi na izgradnji leteceg tanjira.

Mada, blize se izbori, pa bagra MOZDA pomisli da bi joj to donelo nekoliko ekstra glasova. To nam mozda ide na ruku. Mada, pre ce ipak biti ono u vezi s letecim tanjirom.
Image
DUB

Post by DUB »

laki wrote:Pocece radovi isto kao sto ce poceti radovi na izgradnji leteceg tanjira.

Mada, blize se izbori, pa bagra MOZDA pomisli da bi joj to donelo nekoliko ekstra glasova. To nam mozda ide na ruku. Mada, pre ce ipak biti ono u vezi s letecim tanjirom.
E vidis, ja se upravo ovoga najvise plasim. Da ne raskopaju sve pred izbore, da izgleda da se kao nesto radi, pa kad prodju izbori da sve ostane tako raskopano narednih xy godina. Isto kao onomad kad su "menjali" reflektore pa smo ih tek ove godine docekali.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Decky

Post by Decky »

http://www.nsbuild.rs
ranko su ns wrote:da se ne bace, današnje fotke sa juga, ni r od radova
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image