14. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 1:0

ogi
Administrator

Post by ogi »

Sta ce ti kvalitetniji snimak gola od onog sto sam postavio??
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Slike koje reci ne mogu opisati...

Image
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Iz glasa javnosti:

- Za nas igrače pobeda nad Crvenom zvezdom nije iznenađenje. Možda zvuče prepotentno, ali je istina. Pre meča, istina stidljivo, najavljivali smo ovakav ishod jer znamo koliko vredimo i možda je baš to razlog što nema nekog preteranog slavlja - kaže golman Novosađana Saša Todić, koji je u derbiju nosio kapitensku traku.

Uoči meča bilo je puno povika na upravu "lala" što su za meč sa Zvezdom određene visoke cene ulaznica. Todić, ipak, ovaj potez uprave ocenjuje čistom desetkom:
- Ko hoće da gleda Vojvodinu može da za 1.500 dinara kupi godišnju kartu i gleda sve naše utakmice, a ko hoće da gleda samo Crvenu zvezdu onda neka plati 1.500 dinara.

O junaku pobede nad Crvenom zvezdom, Džozefu Kizitu, iskusni čuvar mreže Vojvodine ima samo reči hvale:
- Sajan momak i odličan fudbaler. Možda se na početku nije baš najbolje snašao, ali vremenom se privikao i na klub i na saigrače, i iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Interesantno je smo već bili počeli da ga zadirkujemo "Kizo, kad ćeš dati gol", kad ono Kizo proradi baš kada je bilo najpotrebnije - zaključuje Todić.

Bravo Tode!!! Posebno za komentar u vezi karata :wink:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ogi wrote:Bravo Tode!!! Posebno za komentar u vezi karata :wink:
Kapitenski, nema shta!
Dejan

Post by Dejan »

Nazalost nisam bio na derbiju(igrali smo rukometnu utakmicu sa zvezdom i pobedili ih!)
Nemam nikakve veze sa javljanjem kikindskih Slaninara,mada nije iznenadjenje ovde ima mnogo simpatizera i navijaca Vose :!:
ice

Post by ice »

Vidi se da nas ima sve vise i vise i to cak i sve dalje od Novog Sada,sto i ne treba da cudi,jer nas klub se ne zove Novi Sad,nego Vojvodina i predstavlja celu pokrajinu.Mi smo institucija i ja sam uvek bio misljenja da treba da budemo kao Bajern koji se na nemackom zove Bavarska i predstavlja celu pokrajinu.
Mada odmah da kazem za Vosu mogu da navijaju i oni van Vojvodine,a imamo i takvih,pogotovo u Sapcu kojem je uvek bio blizi Novi Sad od Beograda i mnogi Sapcani i Macvani ovde studiraju.
Svaka cast za Todica,pokazao je da je ljudina i da je hrabar i nije se libio da kaze istinu o kartama,a ne da uvija.rekao je ono sto misle svi navijaci Vojvodine.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
nboya
Administrator

Post by nboya »

ice wrote:...pogotovo u Sapcu kojem je uvek bio blizi Novi Sad od Beograda...
Sapcani, cinjenica, vise vole Novi Sad od Beograda, ali ipak vise navijaju za partizan i zvezdu i retki su oni koji navijaju za Vosu... ali, to je greska Vose.
U Sapcu je gostovala zadnji put cini mi se 1992. u onoj TV ligi sampiona, a i tada je igrala protiv partizana. Ja ne znam, a tesko da znaju i stariji od mene, kad je Vosa zadnji put igrala sa Macvom. Kada bi cesce svracali ovamo, sigurno bi imali mnogo vise navijaca.
Inace, Vojvodina nije samo gradski klub. Ne treba da bude ni samo pokrajinski. zvezda i partizan su dva lica istog sranja, Vojvodina je nesto sasvim drugo, i uz dobar marketing, Vosinih navijaca moze da bude i u Leskovcu, zasto da ne.
Nadam se da cemo Djumija opet videti na nasoj televiziji i da ce mnogo vise pricati o najdrazem klubu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Cisto da na pomenem da su vec po tradiciji na utakmicu dosli Lesinari iz Banjaluke a i da je dosla i jedna ekipa iz Kikinde.
Nboya je upravu, Vojvodina ima jedan poseban sarm jer nas vodi ljubav prema klubu a ne mrznja ili neke politicke direktive(kao kod rezimskih klubova) i to ljubitelji fudbala prepoznaju u celoj Srbiji i sire!
Medjutim mi nemamo marketing a iza nas ne stoji drzavna propagnada(gledajte samo kako su se obrusili protiv nas posle pobede) ali ocigledno je da rastemo. Zanimljivo je da se posle 15 godina na tribini pojavio jedan od osnivaca Red Firma, Deja B. sa Podbare. KAda je video samo me je upitao-Ljudi sta ste vi napravili- u ovom trenutku bolji smo i organizovaiji nego 89!
Zeleo bih jos da cestitam mom kumu rodjenje cerke(rodila se dan pred tekmu a tada je i postala novi clan F.K. Vojvodine) pa smo lsavili dva dana!
ice

Post by ice »

Slazem se da nam je potreban bolji marketing,a mislim da je krajnje vreme da Vosa gostuje u Sapcu.Ne bi bilo lose pokrenuti akciju u vezi toga pa da se ovi nasi iz uprave i iz strucnog staba odluce na tako nesto.
Ja poznajem dosta Macvana koji studiraju ili su studirali sa mnom i svima im je draga Vosa.Upravo nagovaram jednog da pocne da navija za Vosu i mislim da cu uspeti u tome.
U svakom slucaju krenuli smo jednim putem,pa cemo videti koliko daleko mozemo stici.
Dejan

Post by Dejan »

VOŠA" OSTAJE BEZ 9 BODOVA?
Novosađanima preti i novčana kazna od 600.000 dinara zbog otkazivanja direktnog TV prenosa utakmice sa Crvenom zvezdom

Fudbalskom klubu "Vojvodina" preti kazna do 600.000 dinara ili oduzimanje devet bodova zbog toga što nije odobrio TV prenos derbija 14. kola Meridijan Superlige sa Crvenom zvezdom.

Detalj sa meča u Novom Sadu

Zajednica prvoligaša pokrenuće disciplinski postupak protiv "lala" zbog nepoštovanja ugovora sa Zajednicom i RTS-om, a "Direkt medija", u čijem su vlasništvu prava prenosa, najverovatnije će tražiti odštetu.

- Uprava Vojvodine nije dozvolila RTS-u da postavi kamere sve do 15 minuta pre početka susreta. Posle intervencije predsednika Zajednice prvoligaša Dragana Bulića, čelnici Novosađana dali su pristanak da se uključe kamere, ali tada je već bilo kasno. Vojvodina je imala obavezu da odobri prenos utakmice, ali je uprava novosadskog kluba sigurno mislila da će dobro zaraditi od prodaje ulaznica, pošto je u pitanju bio susret sa vodećom Zvezdom - rekao je generalni sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković.

On ističe da je propust Vojvodine izazvao velike probleme sa sponzorima i Radio-televizijom Srbije.
- Sponzori su opravdano nezadovoljni. Kada se ranije odlučivalo da li su nam potrebni sponzori, trebalo je da nam klubovi saopšte da li imaju nešto protiv toga. Sredstva koja dobijamo od sponzora raspoređujemo klubovima, zbog čega su oni dužni da ispunjavaju svoje obaveze - dodao je Janković.

S druge strane, direktor Vojvodine Cvetko Riđošić kaže da će podneti tužbu protiv RTS-a, pošto je njegov klub još pre nedelju dana otkazao TV prenos.
- Da nije bilo pisanja beogradskih medija i saopštenja RTS-a o prenosu iz Novog Sada, sigurno bi tribine bile znatno punije. Zato razmišljamo da podnesemo tužbu zbog dezinformacije koja je emitovana na televiziji.

(Ž. T.)
Uz vaznu napomenu tekst je iz Kurira :D
Palic Crew

Post by Palic Crew »

ice wrote:...a mislim da je krajnje vreme da Vosa gostuje u Sapcu.
...a onda dodju na Palic i svi su sretni :mrgreen:
Stvarno bi mogla Vosa da naprvi turneju po Vojvodini i okolini...Kikinda,Becej,Sabac...
...inace Kiza je Car...
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
Zorge

Post by Zorge »

nboya wrote:
ice wrote:...pogotovo u Sapcu kojem je uvek bio blizi Novi Sad od Beograda...
Nadam se da cemo Djumija opet videti na nasoj televiziji i da ce mnogo vise pricati o najdrazem klubu.
Ovo ne razumem.Sta ti znaci ova recenica?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Zorge wrote:
nboya wrote:Nadam se da cemo Djumija opet videti na nasoj televiziji i da ce mnogo vise pricati o najdrazem klubu.
Ovo ne razumem.Sta ti znaci ova recenica?
Djumi je u petak gostovao na sabackoj televiziji u emisiji koju vodi Milovan Stepandic. Tema je bila Macva.
Posto su obojica bivsi treneri Vose, doduse u razlicitim sportovima, voleo bih da ih vidim u nekoj buducoj emisiji u kojoj bi tema bila Vosa.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Bodzhov

Post by Bodzhov »

Hi from Bulgaria!
Congrats for the great win against the red crap! :D
I told you that Vojvodina will grab the title this year :wink: and I still think that`s possible, because they`re only 9 pts ahead.
ice

Post by ice »

Iz tvojih usta u Bozje usi!
Locked