Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by vojvodina jedna jedina »

MILAN SPREMO PROFESIONALAC

09.02.2012. - 15:32 | Urednik portala | Nema komentara

u rubrikama: Prvi tim, Transferi
Image

Mladi i izuzetno talentovani član kadetske i omladinske ekipe Vojvodine Milan Spremo (rođen 1995) potpisao je prvi profesionalni ugovor sa svojim matičnim klubom.
Standardni U-17 reprezentativac Srbije obavezao se na trogodišnju vernost „crveno-belima“.
Milan Spremo igra na mestu napadača, a odlikuju ga fantastične brzinske karakteristike i snažan udarac. Tokom zimskih priprema u nekoliko navrata je dobijao šansu kod Dejana Vukićevića i po prikazanim igrama, jasno je da se radi o budućnosti Vojvodine.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Nebojša Kosović (1995), kapiten i najbolji igrač kadetske reprezentacije Crne Gore stavio je potpis na trogodišnji profesionalni ugovor sa „starom damom“.
Turija

Post by Turija »

Izvor Dnevnik:
Омладинци одлични
На црногорском приморју, омладинци Војводине, јесењи прваци Србије, одиграли су утакмицу са Сутјеском из Никшића. Новосађани су победили 5:0, а голове су постигли Шалета Кордић (3), Славен Башкало и Марко Иванић. Тренер Милан Косановић меч је почео с тимом: Чавић, Николић, Цвијић, Глумчевић, Секулић, Симикић, Иванић, Косовић, Ш. Кордић и Марковић, а у игру су ушли и Башкало, Каностревац и Божић.
У дуелу кадета новосадског и клуба из Никшића резултат је био 2:2, а двоструки стрелац за Војводину био је Алекса Бајић.
Lep rezultat naših omladinaca :!:
Gledam sastav ekipe i naravno ne može da ne promakne da u njemu nema Melega.Da li neko zna kakav je trenutno status našeg mladog igrača, pošto se našao na spisku licenciranih prvotimaca, da li trenira sa prvim timom i da li su rešeni svi nesporazumi?
Mislim da bi nas i Meleg prijatno iznenadio, svojim igrama, kao što je to uradio mladi Poletanović u Antaliji.
Istina, vratio se Brana, pa su mu sada šanse za igru umanjene (po tom levom boku), ali mišljenja sam da treba naći mesta i odgovarajuću minutažu za Melega.Ja sam očekivao da će Brana potpisati ugovor sa nekim inostranim klubom i time otvoriti vrata Melegu, da deli utakmice sa Saletom Kataijem.Pošto se to nije desilo, sad bi trebalo videti kako dalje.Meleg, Sekulić, Poletanović su fudbalska budućnost i kvalitet Vojvodine i ne treba je odlagati, samo zato što su oni Omladinci.
Videlo se u Kragujevcu, da ovoj ekipi nije bio (bar po meni) problem što nije igrao Moreira ili Mereba (iako svi zbog toga kukaju i pravdaju se), već u savremenom shvatanju i pristupu igri (otvaranje i osvajanje terena bez lopte, kao i prijemu i predaji lopte, a ovi momci to, kanda, rade jako dobro - i onda nas sve jako prijatno ,,iznenade" već na debiju).Pošto je Meda bio iz te priče ,,novog talasa" po meni je on najviše nedostajao.Džaba i Moreira na terenu, ako će mu protivnički igrači ,,duvati za vrat", a on primati loptu okrenut leđima ili bokom kao golu protivnika.Igra i Barsa kratak pas, ali se svaki njen igrač izvuče u prazan prostor da može nesmetano da prihvati loptu i ne traže njihovi štoperi svoje napadače loptama sa preko pola terena.Kretanje bez lopte i osećaj gde treba biti, kao i sposobnost primiti loptu i proći protivničkog igrača 1:1, ključ je lepe i efikasne igre.Nekako mi se čini da su ovi mladi momci dobro savladali tu lekciju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
masterNS

Post by masterNS »

Meleg je u Crnoj Gori sa omladicima... Koliko znam oko njega i dalje nista nije reseno jer navodno nece da raskine ugovor sa tim menadzerom. Ukoliko neko ima tacnije i novije informacije neka baci to ovde...
Drina

Post by Drina »

masterNS wrote:Meleg je u Crnoj Gori sa omladicima... Koliko znam oko njega i dalje nista nije reseno jer navodno nece da raskine ugovor sa tim menadzerom. Ukoliko neko ima tacnije i novije informacije neka baci to ovde...
Meleg nece da raskine ugovor sa menadzerom. Informacija je 101% tacna.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

E sad to nece moze da znaci i to da mu prete ako raskine..
Vise nista nije isto!
masterNS

Post by masterNS »

Nas predsednik je mlatio papirima pred kamerom i rekao je koliko igraci sa takvim ugovorima treba da plate menadzeru ukoliko raskinu.
1 000 000 E...
Mislim da se jednostavno roditelji tog decka boje da raskinu ugovor jer ne znaju sta ih ceka nakon toga.
Ukoliko je neko ovde pravnik mogao bi da nam pomogne i da nam malo pojasni kakva je situacija ovde.
:)

Post by :) »

Nije milion nego 500 000 al nebitno, cifra je velika.
masterNS

Post by masterNS »

http://www.youtube.com/watch?v=dBnrkK1s ... ded#at=307
Od 4:58... Kaze da je 1 000 000E , a s' obzirom da Vranes nije negirao to, pretpostavljam i da onda Bata to nije slagao.
kizito

Post by kizito »

masterNS wrote:http://www.youtube.com/watch?v=dBnrkK1s ... ded#at=307
Od 4:58... Kaze da je 1 000 000E , a s' obzirom da Vranes nije negirao to, pretpostavljam i da onda Bata to nije slagao.

Evo posto se dugo nisam javljao...Da vas pozdravim iz Crne Gore i da se zahvalim klubu sto nam je omogucio da se dobro spremimo za nastavak prvenstva...i naravno da se zahvalim navijacima na velikoj podrsci sto nam pruzaju...Nas cilj i dalje ostaje isti,a to je TITULA!!!Zato smo i dosli ovde da se dobro uigramo i probamo nove taktitcke zamisli naseg strateg Kosanovica....
U Novom Sadu smo obavili 1.deo priprema odnosno fizicke spreme i sam po sebi vidim da smo se digli na visi nivo...A ovde obavljamo sto kazu fine radove uigravanje linija,taktike i tempiranja forme za prvenstvo...
Da vam ukratko napisem i izvestaj sa utakmice protiv Sutjeske...
Sastav je bio sledeci na golu je bio Cavic,zadnja linija desno Nikolic,levo Cvijic stoperi Glumcevic i Petric,vezni red Kosovic,Ivanic,Markovic,Sekulic i Simikic i u spicu Kordic...posle samo 15 min igre Glumcevic je napustio teren zbog zadnje loze,a treba takodje napomenuti da je Glumvecic u nastupu za omladinsku selekciju srbije u18 odigrao veoma dobro!!!
Utakmica je pocela sa 2,3 prilike Sutjeske...Dok se nismo malo navikli na terene i uspostavili nasu pas igru,u celom periodu utakmice bio je jedan tim na terenu...drzali smo igru u nasim rukama,kroz kratke pasove stizali do gola protivnika...nasa fizicka sprema je dosla do izrazaja u drugom poluvremenu kada je ekipa sutjeske skroz pala i rezultat sam sve govori...treba iciatsi pohaliti ceo tim na radu koji pruzjau na trenizima,takodje i atmosferi u ekipi gde se samo prica o jednoj stvari a to je TITULA i naravno prica se sledecem susretu,koji je na programu u nedelju protiv Rada ta utakmica ce odrediti dalji tok prvenstva....pozzz i Crne Gore <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
:)

Post by :) »

Heh zakleo bih se da sam negde prvo bio cuo cifru od 500000 no nebitno, strasne su to stvari i ti gradjanski ugovori, tako rade i zelenasi.

Srecno momci u nastavku prvenstva i zelim vam da osvojite titulu i sto pre postanete deo prvog tima :!:

edit: Nisam pohvatao jel ste igrali sa vrsnjacima ili prvim timom Sutjeske?
kizito

Post by kizito »

:) wrote:Heh zakleo bih se da sam negde prvo bio cuo cifru od 500000 no nebitno, strasne su to stvari i ti gradjanski ugovori, tako rade i zelenasi.

Srecno momci u nastavku prvenstva i zelim vam da osvojite titulu i sto pre postanete deo prvog tima :!:

Igrali smo u januaru sa prvim timom Sutjeske u Novom Sadu prvu utakmicu smo pobedili 3 2,a drugu smo nereseno igrali 1 1,a ovu utakmicu smo igrali sa svojim vrsnjacima... pozzz
kizito

Post by kizito »

kizito wrote:
:) wrote:Heh zakleo bih se da sam negde prvo bio cuo cifru od 500000 no nebitno, strasne su to stvari i ti gradjanski ugovori, tako rade i zelenasi.

Igrali smo u januaru sa prvim timom Sutjeske u Novom Sadu prvu utakmicu smo pobedili 3 2,a drugu smo nereseno igrali 1 1,a ovu utakmicu smo igrali sa svojim vrsnjacima... pozzz

Evo da vas obavestim o nasoj generalnoj probi pred utakmicu sa Radom...Odigrali smo je protiv sasvim solidne i korektne ekipe Leotara...
Mi smo nastupili u sledecem sastavu...na golu je bio Cavic desni bek Nikolic,levi bek Nastic dva stopera Glumcevic i Petric u vezno redu su igrali Kosovic,Sekulic,Cvijic i Ivanic i najistureniji su bili Baskalo i Kordic...
Utakmica je pocela u medjusobnom ispitivanju snaga...Uspostavili smo nasu prepoznatljivu pas igru,posed lopte i nametnuli smo inicijativu protivniku...ali teren nas je u mnogim akcijama sputavao da prikazemo mnogo bolju partiju...Sa danasnje utakmice bih istakao Saletu Kordica koji je svojim zalaganjem i sa 3 pogotka doprineo ovom rezultatu...Prvo poluvreme je apsolutno pripalo nama,a rezultat je bio 0 0 ipako je bilo tesko probiti odbrambenu liniju ekipe Leotara...na poluvremenu nam je strateg Kosanovic rekao par reci i par varijanti za probijanje te linije i na samom pocetku drugog poluvremena levi bek Nastic je dobro prosao i preciznim centarsutom pronasao Ivanica koji je loptu ugurao u go...Redjale su se sanse jedna za drugom i usled takvog pritiska je usledio i drugi pogodak Kordica koje je majstorski utekao svojum cuvarima i smestio loptu u go...Treci pogodak je takodje remek delo Kordica koji je jos jednom pokazao svoj osecaj za go...Cetvrti pogodak je delo Nikolica ,Nastica i realizacija Markovica...Peti pogodak je Kordic asistirao Markovicu kome je pripao laksi deo posla,sesti go je delo Nastica i Kordica,Nastic je grudim prosledio loptu do Kordica koji ju je smestio u go...sedmi pogodak je postigao Baskalo prezicnim sutem u desni donji ugao...A mi smo go primili greskom naseg mladog rezervnog golmana Milinkovica ali takodje treba reci da je decko 97god i da je sasvim korektno odradio svoj posao,kao i da je skrenuo paznju na sebe na ovim pripremama...Ovo danas sto smo prikazali je za svaku pohvalu,maximalan pristup,koncentracija,zelja i rezultat nece izostati...Dobro smo se spremili i jedva cekamo nedelju da demonstriramo to sto smo ovde radili!!! <3 <3 <3 FcV <3 <3 <3
shecky

Post by shecky »

Svaka vam cast i hvala na izvestaju :)
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Kordic je zreo za prvi tim i to neki ne vide ili nece da vide... :roll:
Post Reply