Trener(i) FK Vojvodina
- churguzijanac
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Zašto ste tako sigurni da novinari uvek pišu istinu?
Ruku na srce, ja delim vaše mišljenje ukoliko su te reči zaista izašle iz Zokijevih usta.
'Ajd' sad malo ostavite ovog trenera Spartaka po strani i odgovorite mi na neka pitanja ako hocete :
Ima li Vukicevic potencijal da nas dovede do pehara Kupa ? Moze li da bude autoritet Moreiri i Apiji ? Moze li izvuci ono najbolje iz Kataija (za koga ja smatram da bi mogao da bude nase najbolje pojacanje ovog proleca) ?
Ima li Vukicevic potencijal da nas dovede do pehara Kupa ? Moze li da bude autoritet Moreiri i Apiji ? Moze li izvuci ono najbolje iz Kataija (za koga ja smatram da bi mogao da bude nase najbolje pojacanje ovog proleca) ?
Meni se cini da se Milinkovic malo preracunao u svojim planovima. Nije mu se sve otvorilo kako je planirao, pogotovo ta prica sa beogradskim klubom.
Kako bilo, zelim mu svu srecu, osim protiv Vojvodine, naravno. Covek je napravio odlican rezultat sa nasim klubom i to ne moze da se precrta.
Kako bilo, zelim mu svu srecu, osim protiv Vojvodine, naravno. Covek je napravio odlican rezultat sa nasim klubom i to ne moze da se precrta.
- churguzijanac
Ja sam njegov potencijal video tek u poslednjem kolu jesenjenjeg dela prvenstva, protiv ciganšture. Tu je pokazao da ima potencijal, a koliki videćemo! Optimista sam!postman wrote:'Ajd' sad malo ostavite ovog trenera Spartaka po strani i odgovorite mi na neka pitanja ako hocete :
Što se tiče Moreire, takvom tipu igrača mislim da nije potreban autoritet da bi dao maksimum. Kod Moše, jedina moja briga je da ga posluži zdravlje. Ako bude zdrav, mislim da nikakvih problema neće biti. Neverujem da je u Kini bas imao autoritativnog trenera, tako da nema zime... E sad Apiji, mislim da tesko moze biti autoritet i da će teško izvući maksimum iz njega. Ne mislim ni da bi nekom drugom treneru bilo lakše, zato što je Apija dosao da podigne formu i da pali. Ali, tu je, i ko zna kako će i tim i kompletna atmosfera u klubu uticati na njega. Ovo je za njega praktično novi početak, a ima dovoljno godina da bude pametan. Sve zavisi od njegove želje i karaktera.
Katai sigurno nije došao na Vukićeviću inicijativu, i bojim se da će se gurati Brana zarad prodaje i u takvim okolnostima neverujem da ćemo dobiti ono najbolje od Kataia.
Srecno Kizo, nikad necu zaboraviti Tvoje suze posle slavnog Finala Kupa. Sve najbolje sa Spartakom, da tucete blizance i zaigrate u LE! Nadam se da cemo mi biti korektni i da ce Milinkovic dobiti aplauz kad zakoraci na Karadjordje 

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Potpisujem i isto se nadam.Firmas iz medicinske wrote: Nadam se da cemo mi biti korektni i da ce Milinkovic dobiti aplauz kad zakoraci na Karadjordje
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Šteta što smo već dočekali Spartak, u prvom delu sezone. Iako se nadam da ćemo osvojiti kup i zadržati trenera, voleo bih da se istorija ponovi... pa da se jednog dana Zoki vrati kod nas. Možda se Vukićević pokaže kao dobar, ali uvek bih birao Zorana. Srećno.
- churguzijanac
http://www.sportal.rs/news.php?news=68504" onclick="window.open(this.href);return false;
Moram reci da sam prijatno iznenadjen kako Vukicevic podize granice

Moram reci da sam se grdno za*ebo!churguzijanac wrote:http://www.sportal.rs/news.php?news=68504
Moram reci da sam prijatno iznenadjen kako Vukicevic podize granice![]()
Mislim da Vukićević treba da se okane kuknjave i priča o nespremnosti Apije i Moreire, već da zasuče rukave i usresredi se na rad i ugravanje ekipe.
Niti je on izgubio (odlaskom Merebe, Ljubinkovića i Brane Ilića) toliko koliko kuka, niti su Apija i Moreira toliko nespremni (pogotovo Apija), kako se predstavlja.Dobio je 2 prekaljena i iskusna igrača, od kojih kvalitetnije, možda, neće trenirati u čitavoj svojoj karijeri.
Drugo, dobio je u Antaliji jednog ekstra kvalitetnog mladog igrača Poletanovića, koji će u vezi, verovatno, više pružiti od Merebe.Kompenzaciju za Medojevića treba naći među omladincima.To bi mogao biti Mitošević koji je tehnički jači od Mede, ali fizički slabiji.Sada Boske mora da preuzima deo te trkačke uloge Medojevića (i ,,plaća" cenu tome), tako da u zbiru su pata karte.
Treće, Kataji nije ništa slabiji od Brane, samo sada trener treba da ga šlifuje i ,,driluje" (naravno, mislim u pozitivnom smislu).
Četvrto, njegov je posao da potpuno spremi, i uigra, Apiju i Moreiru. Da kombinuje i traži dobitnu formaciju.Da iskoristi idealnu priliku, što njih dvojica ne mogu odigrati celu utakmicu, i da u tu ,,prazninu" ubacuje naše mlade igrače i razvija ih (Poletanović, Mitošević, Novaković..., sutra Nastić, Spremo, Meleg....), a omladina neka uči fudbalsku veštinu od starijih.
Ako je Vukićević mislio da Apija i Moreira treba da ,,preoravaju" fudbalske terene po Srbiji, onda je u zabrinjavajućoj zabludi - i što se pre oslobodi nje, tim bolje za sve nas.
Omladina (njih osmorica na terenu) ima da trče i otvaraju se kao osice, a veterani da ih ,,kljukaju" upotrebljivim loptama (i tek bi se onda videle prave vrednosti i jednih i drugih).Ovako je na videlu samo raspad sistema, a za to je kriv trener - naravno, ako ga ne sputava UO i vezuje mu ruke (međutim, što je onda, onomad, produžio ugovor?).
PS
Mislim da su trener, Rabren i Panta, zasluženo kažnjeni (ako stvarno i budu kažnjeni?), samo što mora i UO jednom preuzeti odgovornost za propuste, a ne samo slavu za dobre rezultate.
Po mojoj nekoj pretpostavci Rabren i Panta su kažnjeni, jer nisu (od)reagovali na loš rad u Antaliji (ne mogu ja, odavde, da tvrdim da su pripreme loše odrađene, ali prema prikazanom u prva 2 kola, takva pretpostavka se nameće objektivnom posmatraču).Tim nema igru, nema fizionomiju, nema ni ideju, ne koriste se optimalno postojeći igrački resursi, malo je promena i pomaka, a mnogo stvari se promenilo u odnosu na jesen.Ne verujem da trener nije znao za potencijalne odlaske, zašto se onda nije bazirao na onima koji sigurno ostaju.Tačno je da i UO nije morao da proda sve njih, ali mislim da oni koji su otišli nisu nenadoknadivi.Naprotiv, mi među Omladicima zaista imamo odmah upotrebljiv veliki potencijal.
Trener je na potezu.
Niti je on izgubio (odlaskom Merebe, Ljubinkovića i Brane Ilića) toliko koliko kuka, niti su Apija i Moreira toliko nespremni (pogotovo Apija), kako se predstavlja.Dobio je 2 prekaljena i iskusna igrača, od kojih kvalitetnije, možda, neće trenirati u čitavoj svojoj karijeri.
Drugo, dobio je u Antaliji jednog ekstra kvalitetnog mladog igrača Poletanovića, koji će u vezi, verovatno, više pružiti od Merebe.Kompenzaciju za Medojevića treba naći među omladincima.To bi mogao biti Mitošević koji je tehnički jači od Mede, ali fizički slabiji.Sada Boske mora da preuzima deo te trkačke uloge Medojevića (i ,,plaća" cenu tome), tako da u zbiru su pata karte.
Treće, Kataji nije ništa slabiji od Brane, samo sada trener treba da ga šlifuje i ,,driluje" (naravno, mislim u pozitivnom smislu).
Četvrto, njegov je posao da potpuno spremi, i uigra, Apiju i Moreiru. Da kombinuje i traži dobitnu formaciju.Da iskoristi idealnu priliku, što njih dvojica ne mogu odigrati celu utakmicu, i da u tu ,,prazninu" ubacuje naše mlade igrače i razvija ih (Poletanović, Mitošević, Novaković..., sutra Nastić, Spremo, Meleg....), a omladina neka uči fudbalsku veštinu od starijih.
Ako je Vukićević mislio da Apija i Moreira treba da ,,preoravaju" fudbalske terene po Srbiji, onda je u zabrinjavajućoj zabludi - i što se pre oslobodi nje, tim bolje za sve nas.
Omladina (njih osmorica na terenu) ima da trče i otvaraju se kao osice, a veterani da ih ,,kljukaju" upotrebljivim loptama (i tek bi se onda videle prave vrednosti i jednih i drugih).Ovako je na videlu samo raspad sistema, a za to je kriv trener - naravno, ako ga ne sputava UO i vezuje mu ruke (međutim, što je onda, onomad, produžio ugovor?).
PS
Mislim da su trener, Rabren i Panta, zasluženo kažnjeni (ako stvarno i budu kažnjeni?), samo što mora i UO jednom preuzeti odgovornost za propuste, a ne samo slavu za dobre rezultate.
Po mojoj nekoj pretpostavci Rabren i Panta su kažnjeni, jer nisu (od)reagovali na loš rad u Antaliji (ne mogu ja, odavde, da tvrdim da su pripreme loše odrađene, ali prema prikazanom u prva 2 kola, takva pretpostavka se nameće objektivnom posmatraču).Tim nema igru, nema fizionomiju, nema ni ideju, ne koriste se optimalno postojeći igrački resursi, malo je promena i pomaka, a mnogo stvari se promenilo u odnosu na jesen.Ne verujem da trener nije znao za potencijalne odlaske, zašto se onda nije bazirao na onima koji sigurno ostaju.Tačno je da i UO nije morao da proda sve njih, ali mislim da oni koji su otišli nisu nenadoknadivi.Naprotiv, mi među Omladicima zaista imamo odmah upotrebljiv veliki potencijal.
Trener je na potezu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija nmg bit pata karte kad ti moras opet da ukomponujes vezni red..
Mitosevic ni u ludilu ne moze da zameni Medu samo iz jednog razloga.. sto ne igraju na istoj poziciji, prosto.
Tako dao Vuk jedino Merebu "moze" da menja , a relano Mere je kilometar ispred Vucine,da se ne lazemo.
Tu eventualno moze da upadne Novakovic ili Poletanovic, a tu smo onda na cekanju da vidimo koliko realno mogu i koliko dugo, naravno ukoliko Moreira ne moze da igra.
Dok na poziciji Mede imamo Apiju i Adjurua.
Mitosevic ni u ludilu ne moze da zameni Medu samo iz jednog razloga.. sto ne igraju na istoj poziciji, prosto.
Tako dao Vuk jedino Merebu "moze" da menja , a relano Mere je kilometar ispred Vucine,da se ne lazemo.
Tu eventualno moze da upadne Novakovic ili Poletanovic, a tu smo onda na cekanju da vidimo koliko realno mogu i koliko dugo, naravno ukoliko Moreira ne moze da igra.
Dok na poziciji Mede imamo Apiju i Adjurua.
On prvo treba da se dogovori sam sa sobom u kojoj mi formaciji igramo. Kretanje naših protiv Metalca je bilo tragikomično.Turija wrote:Mislim da Vukićević treba da se okane kuknjave i priča o nespremnosti Apije i Moreire, već da zasuče rukave i usresredi se na rad i ugravanje ekipe.
Ne bih se složio da smo imali ukomponovan vezni red.Pre bih rekao da smo se samo navikli na drugačiji izgled veznog reda, tj vezni red gde je Meda ,,preoravao" terene, a Mereba igrao kako i kad je hteo (ili ga je htelo), a na momente dobro i korisno po ekipu.Ljubinkovića ni ne smatram da je bio deo te priče, jer se borio za svoju poziciju u vezi.Brana je bio više krilo, nego vezni bočni (a to je sada i Katai).shecky wrote:Turija nmg bit pata karte kad ti moras opet da ukomponujes vezni red..
Vuka nismo, gotovo, ni videli jesenas na delu, a sve ono što smo ga do sada gledali bilo je vezano za poziciju zadnjeg veznog, zato sam i napisao da deli tu ulogu sa Apijom.Možda njemu više leži pozicija pleja, ali mislim da ona još više leži mladom Poletanoviću (deluje mi brži i okretniji od Vuka, tj konkretniji i opasniji u napadu), dok Vuk možda ima bolji dugi pas, a to je primarna osobina za zadnjeg veznog (pored dobre i pouzdane defanzive).Kad se tu ubaci u priču i Novaković, promenilo bi se dosta toga. Zato mislim da smo tu negde, gde smo i bili ranije, obogaćeni novim kvalitetom i iskustvom Apije i Moreire, koji se još ne vidi, dok stvari ,,ne legnu" na svoje mesto - a treba samo još malo strpljenje, rada i iskrenog htenja i izgledaće nam mišljenje sigurno drugačije.

Imam info da je Apija jedva prošao preglede, čovek praktično nema kolena...
Vecina nas ima taj info... I potice iz istog posta...