Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: 17. kolo: Vojvodina-Metalac

Post by laki »

A ja imam info da je taj covek bez kolena imao, uz bosketa, traxa i mozda vuleta, 50x veci voljni momenat na poslednjoj utakmici od onih sto imaju 100% zdrava kolena. Info potice sa stadiona Karadjordje.
Neki samo traze lose stvari u svemu. Imam utisaj da potajno prizeljkuju da nesto bude lose kako bismo svi zajedno mogli da pljujemo po tome na forumu.
Image
PeraSK

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by PeraSK »

Ma da čovek ne poveruje na kraju smo mi navijači krivi za sve loše što se desi u klubu. Definitivno smo mi odgovorni za ove promašaje koje prave ljudi iz kluba :popa:
Čak su i spominjana neka dva igrača Čelzija kojima će transfer Apije "otvoriti" vrata kluba i da se nikada ne zna možda i zaigraju za nas :slon: Taman kada pomisliš da ne može gore, nažalost ljudi iz kluba te uvek nečim iznenade. Zato mislim da si u pravu i da je ispod svake časti kritikovati upravu.
laki

Re: 17. kolo: Vojvodina-Metalac

Post by laki »

Hajde sada procitaj opet moj post pa svoj, pa vidi koliko veze ima to sto si ti napisasao s onim sto sam ja napisao!
Ko je rekao da su navijaci krivi za bilo sta? Ko je rekao da se uprava ne treba kritikovati? Pa ja sam bio najgori u tome kad je kiza otpusten i kad smo ispali od vaduca! Ali isto tako umem i da pohvalim! Kao sto rekoh vec, pogledajte kako smo likovali na grobarske ljubomorne komentare jad smo doveli moreiru! Kako smo se primali kad je api potpisao! Kako smo kontali kako ce, tamo gde najvise skripi, po nasem strucnom misljenju (levo krilo tj spoljnji) sad sve biti kul jer je dosao katai!
Govorili smo svi kako je prelazni rok uradjen najbolje moguce, jer je meda morao da ide gtd.
I sta se sad svi pravite pametni i kritikujete ljude iz uprave jer igraci nece da trce?! Jel su mozda u strajku jer ne primaju plate? Jel nisu imali dobre pripreme? Jel ima ista sto im ova uprava nije obezbedila trenutno pa da zbog toga nece da trce na terenu? Dajte, nemojmo da se zajexavamo!!
Image
PeraSK

Post by PeraSK »

Pročitaj informaciju o Apijom stanju, pa onda nas obraduj "zasluženom" konstruktivnom pohvalom na račun ljudi iz kluba... Pa koja budala može potpisati tako masan ugovor sa takvim igračem?
Helm

Post by Helm »

PeraSK wrote:Pročitaj informaciju o Apijom stanju, pa onda nas obraduj "zasluženom" konstruktivnom pohvalom na račun ljudi iz kluba... Pa koja budala može potpisati tako masan ugovor sa takvim igračem?
Zašto nas ne upoznaš sa uslovima Apijinog ugovora? Ja mislim da smo svi jako znatiželjni!
PeraSK

Post by PeraSK »

Jedino što verodostojno mogu da potvrdim je ovo za pregled i kolena, a o ostalim detaljima ugovora u vezi sa platom ne bi mogao ništa da javnem, jer je taj podatak dostupan samo užem krugu ljudi. Da je najplaćeniji uz Moa, to je istina i svako ko ima zdrave logike to može zaključiti, sad kolika je plata to bi možda najbolje bilo pitati vozača klupskog auta, on bi mogao znati.
Helm

Post by Helm »

Čovek je i sam izjavio da nije došao zbog novca. Ono što ja vidim je da za sada normalno može da odigra 90 minuta. Ono što ja pretpostavljam je da je njegov ugovor sastavljen od beskonačno klauzula na sve i svašta. Ko je u pravu pojma nemam, ali kad već niko ne može da tvrdi kolika mu je plata onda ne vidim kako njegovo dovođenje može da se potpisuje kao loš potez. Ja recimo i dalje smatram da je to bio sjajan potez koji može postati samo još bolji, a teško gori.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Iluzorno je sad pricati o promasenim pojacanjima sve da je i tako, a nije!
Trener je tu glavna karika, i kao sto Turija rece treba da zasuce rukave i da napravi ekipu! Ima tu materijala, da se ne lazemo!

Post by Drina »

Imam informaciju da postoji mogucnost da Miki Rajevac ponovo postane nas trener.
Vukicevic je stvorio uzasnu atmosferu izmedju igraca, mada ne verujem da je to nekakva novost. :frown:
Telep

Post by Telep »

Ne znam koliko je to realno...a i veliko je pitanje da li uopste ima vremena da se nesto bitnije promeni, ma ko da sedne na klupu.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
masterNS

Post by masterNS »

Naravno da nema vremena... Ali i nije cilj da se nesto promeni u igri, vec da se uprava opere i da nastavi da radi isto kao i do sad...
Jedina promena koju mi trebamo je promena kompletnog rukovodstva.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Drina wrote:Imam informaciju da postoji mogucnost da Miki Rajevac ponovo postane nas trener.
Што пре то боље, 4. априла играмо са црним близанцом! Да ли треба да сачекамо да нас накантају(не дај Боже) да би се нешто урадило?
core_duo

Post by core_duo »

podbara wrote:
Drina wrote:Imam informaciju da postoji mogucnost da Miki Rajevac ponovo postane nas trener.
Што пре то боље, 4. априла играмо са црним близанцом! Да ли треба да сачекамо да нас накантају(не дај Боже) да би се нешто урадило?
Poštujem sve što je on postigao u Africi, ali je Voša i sa njim igrala veoma defanzivno, na nerešeno ili jedan gol razlike. Zato i nije bio nešto omiljen kod nas.

Da li bi Stevanović bio bolje rešenje, budući da je odnedavno slobodan, i što nam kostur tima čine Afrikanci :-)?
Helm

Post by Helm »

Telep wrote:Ne znam koliko je to realno...a i veliko je pitanje da li uopste ima vremena da se nesto bitnije promeni, ma ko da sedne na klupu.
Ako Drina kaze znaci da je istina ;)
West Ham

Post by West Ham »

Daj Bože!
"Šta će nama Hektor Kuper, kad je nama Miki super!" :D
oi Oi Oi! The chozen few...
Post Reply