Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
babac

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by babac »

Oli biti te gradnje????
Helm

Post by Helm »

Najiskrenije se nadam da neće ništa dirati još 2 meseca :D
masterNS

Post by masterNS »

Ceka se da se prolepsa vreme... :P
Decky

Post by Decky »

Samo jedno uporedjenje , Pazarci su krenuli pre 2 nedelja sa izgradnjom severne tribine , i pogledajte dokle su vec stigli .
Image
Zelja95

Post by Zelja95 »

Evo da se zna.Pitao sam preko email-a Grad Novi Sad(tacnije zamenik sefa sluzbe) kada ce poceti radovi i ovo sam dobio kao odgovor:
Поводом Вашег обраћања, ради добијања информације о почетку радова на реновирању Стадиона "Карађорђе", овим путем желимо пре свега да Вам се захвалимо на указаном поверењу, као и да Вас обавестимо, да је тендер у току и да би требало да у наредних месец дана све формалности буду готове, након чега ће се кренути са радовима реконструкције источне и југозападне трибине. С поштовањем ЗАМЕНИК ШЕФА СЛУЖБЕ
Toliko o tome da ce biti gotova prva faza do Finala Kupa... :frown:
lazarr

Post by lazarr »

Uvek se iznerviram kada procitam novu laz u vezi ove teme. Stvarno je velika sramota i prevara kako su nas izlagali u vezi stadiona. Naravno da se posle izbora ova tema nece vise ni spominjati a kamoli realizovati. Cudi me da velika vecina forumasa cuti o ovome i da nema neke zesce reakcije. Siguran sam da ce radovi na stadionu poceti istog dana kada i pravljenje Zezeljevog mosta (citaj: NIKAD) jer nesto slicno se desava i sa tim projektom. Te, ceka se projekat, te ceka se tender, te ceka se toplije vreme, te ceka se hladnije vreme. Pametnome dosta. Nema se para i radovi nece ni krenuti. Kraj, tacka!!!!
Krle

Post by Krle »

Moram samo da objasnim zašto se nešto ne gicam oko stadiona: u ovoj zemlji sve, ali bukvalno sve, kasni, štuca, posrće i ne zna se gde je glava, a gde rep. Pa samo ovaj naš jadni i jedini Karađorđe bio je poligon nebrojeno puta i pokazna vežba nesposobnosti administracije, grada, države, kako god izvolite. Tako, nešto se i ne štrecam što ne kreće gradnja na vreme. Jedino je važno da je bude uopšte. :frown:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
shecky

Post by shecky »

Ja se ne tangiram zbog dva razloga..
Prvi je zato sto sam uveren da ce se raditi stadion,manje vise dal ce to biti u roku obecanom ili ne..
A drugi je taj ,posto vidimo da nas stadion je verovatno jedinstven u svetu gde svaka tribina vodi svoju politiku..plasim se da cemo opet nesto slicno doziveti kod rekonstrukcije ,tako da nisam ni nesto previse odusevljen sto postoji namera da se sredi stadion.
Jan

Post by Jan »

Radio 021 javlja:

Sređivaće se i severna tribina stadiona Vojvodine

Nakon najavljenog uređenja istočne i jugoistične tribine stadiona "Karađorđe", biće sređen i deo i na severnoj strani doma fudbalera Vojvodine.

Prema rečima gradonačelnika Igora Pavličića, prvi korak nakon rušenja poznate kućice biće iseljenje lokala koji naružuju izgled stadiona.

"Rešićemo i te lokale, koji su zaista ruglo sa svojim dimnjacima na stadionu. Kada sredimo i severnu tribinu, moći ćemo da kažemo da imamo jedan uređen novosadski stadion", kaže Pavličić.

Prvi čovek grada dodaje da je nakon što je upravljanje stadionom prebačeno na javno preduzeće "Poslovni prostor" bilo reči o gradnji novog stadiona, ali ta ideja je odbačena kao nerentabilna. Pavličić kaže da je osnovni cilj Grada da stadion Vojvodine bude osposobljen kako bi i Novi Sad mogao da konkuriše za mečeve seniorske fudbalske reprezentacije Srbije.

"Bilo je priča da li će stadion biti na ovoj ili onoj lokaciji, ali smo odlučili da ostane na postojećem mestu. Naša želja je da sredimo stadion na taj način da A reprezentacija može da igra utakmice u Novom Sadu, i mi smo svake godine izdvajali deo sredstava za tu namenu", navodi prvi čovek grada.

Završetak uređenja istočne i jugoistočne tribine bio je najavljen za finalnu utakmicu Kupa Srbije, koja se igra za dva meseca, ali sanacija novosadske fudbalske arene još nije započeta. Do sada je već morala da bude izabrana firma koja će biti zadužena za izvođenje radova, ali to pitanje do danas nije rešeno. (M.Sovilj – miodrag@021.rs)

izvor: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Srediv ... vodine.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
VOŠA ZAUVEK !!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Налетих на нету и на ову причу из Дневника-
Image
Image

Април или априлили? Дај Боже да се нико не жали, можда би ово био и сјајан сценарио. Исток затворен за финале купа, а север и запад у екстази носе наше фудбалере ка освајању првог трофеја у том такмичењу?
laki

Post by laki »

Ovo mora da je slika kako stadion sad izgleda, posto na toj slici nista nije promenjeno u odnosu na postojeci izgled!
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

laki wrote:Ovo mora da je slika kako stadion sad izgleda, posto na toj slici nista nije promenjeno u odnosu na postojeci izgled!
Gledajuci sadasnju situaciju ja bi voleo da ovako i ostane.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
rotacija

Post by rotacija »

laki wrote:Ovo mora da je slika kako stadion sad izgleda, posto na toj slici nista nije promenjeno u odnosu na postojeci izgled!
Ma nije ....Takav ce biti kad ga rekonstruisu :greenbutt: .. Kako nas samo tovare . Videp sam i ja tu sliku u novinama i bas sam pomislio kakav idiot moras biti da prilikom teksta o rekonstrukciji stadiona stavi sliku postojeceg , mogao ga je samo slikati...
budababa

Post by budababa »

http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/ves ... 4514.phtml

Još malo nade za one najlakovernije :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Jan

Post by Jan »

Sumrak...

Image
VOŠA ZAUVEK !!!
Post Reply