Čestitke momcimaFirmin mali wrote:Omladinci Vojvodine pobedili rad u derbiju rezultatom 3:1

Neka samo tako nastave i prenesu elan i optimizam na sve selekcije u Voši, kao i na nas navijače na tribinama

Čestitke momcimaFirmin mali wrote:Omladinci Vojvodine pobedili rad u derbiju rezultatom 3:1
Ucenjuje Vojvodinu ili Batinog "menadžera"?masterNS wrote:Vojvodina>>>>Meleg
Vojvodina je postojala i pre Melega, a postojace i posle njega... Ne znam ko je kriv za ovo sa njim, ali se slazem da nijednom igracu ne treba dozvoliti da ucenjuje Vojvodinu...
Ja mislim da ti nisi baš najbolje upućen u dešavanja. Nisam ni ja, ali na osnovu onoga što znam Meleg je sam kriv za sve, a klub je već pare izgubio onog trenutka kad je dečko potpisao ugovor. Dakle, zašto bi gurali igrača koji će da ode čim privuče pažnju na sebe, a da pritom klub dobije vrlo malo para, ako ih uopšte i dobije. I pazi sad, ključna stvar, cela priča se dogodi u momentu kada je klub pokrenuo veliku ofanzivu protiv kvazi menadžera.PeraSK wrote:Pojasni mi malo pitanje, jer mi nešto nije jasno, ako neki drugi omladinac "nema problema", zašto bi ih Meleg imao? Zašto nije priključen prvom timu kao ostali? Zar ne bi bilo ok da se prema svima primenjuje isti aršin?
Zasto to pitanje uopšte meni postavljaš, mislim da je neko drugi zadužen da objašnjava navijačima svoje poteze?
Moje mišljenje je da ovim potezom klub trpi najveću štetu. Izgubili smo klinca koji bi pravio razliku na terenu, izgubiće se značajana novčana sredstva od prodaje igrača, a znamo da u klubu vlada besparica i zato mi je teško da razumem ovaj potez uprave kluba. I ko će na kraju zbog ovog poteza snositi odgovornost?! Niko naravno, jer svi dobro znamo da ljudi iz uprave neće preuzeti odgovornost, jer je pojam preuzimanja odgovornosti u ovom klubu odavno nepoznat.
Da li ti je palo napamet da ti drugi omladinci nemaju gradjanske ugovore ili su imali pa su ih raskinuli?PeraSK wrote:Pojasni mi malo pitanje, jer mi nešto nije jasno, ako neki drugi omladinac "nema problema", zašto bi ih Meleg imao? Zašto nije priključen prvom timu kao ostali? Zar ne bi bilo ok da se prema svima primenjuje isti aršin?
Pitanje postavljem tebi jer ti insinuiras da je problem zato sto nije "Batin menadzer", a ja te pitam kako objasnjavas onda da Vuk nema isti problem. Ako zastupas neki stav, onda treba da ga obrazlozis i da ga branis.Zasto to pitanje uopšte meni postavljaš, mislim da je neko drugi zadužen da objašnjava navijačima svoje poteze?
Da li je klub kriv sto je on potpisao gradjanski ugovor? Nekim je Vojvodina svetinja, vole je vise od mame, a onda bi dozvolili jednom detetu koji ce mozda biti dobar fudbaler da gazi po njoj i da on njoj postavlja uslove.Moje mišljenje je da ovim potezom klub trpi najveću štetu. Izgubili smo klinca koji bi pravio razliku na terenu, izgubiće se značajana novčana sredstva od prodaje igrača, a znamo da u klubu vlada besparica i zato mi je teško da razumem ovaj potez uprave kluba. I ko će na kraju zbog ovog poteza snositi odgovornost?! Niko naravno, jer svi dobro znamo da ljudi iz uprave neće preuzeti odgovornost, jer je pojam preuzimanja odgovornosti u ovom klubu odavno nepoznat.
Lazovic je promoter Adidasa i tih kopacki.simicpk wrote:http://www.24sata.rs/sport/vesti/vest/l ... 3356.phtml
A to nije mogao Abu, Apija, Moreira?
Baš je pedagoški bilo klincu od 16 godina postavljati takva pitanja da "izabere". Nije onda ni čudo što su nam neka deca takva kakva su, kada se u tim godinama sa njima tako postupa.Drina wrote:Da razjasnim stvari vama kojima nije jasno! Dosta omladinaca je imalo ugovor sa tim "menadzerom" i svi su ga raskinuli osim Melega.
Tu je bilo ili Vojvodina ili "menadzer" a on je sam izabrao, ili njegovi roditelji? Nije bitno.
Moze on da bude ne znam koliko talentovan igrac kad je sam izabrao.
Kao što je nekima da nalaze opravdanje za svaki loš potez uprave.Drina wrote:Dobar deo ovog foruma je ovde samo da bi napusavao nekog clana uprave, igraca ili ko im je vec to jutro na dnevnom redu.![]()