Kažeš da si se nagledao "tih Melega" u zadnjih 30 godina, ovo je neumesna generalizacija koja vuče na ne baš lepe slučajve poput nekih propalih velikih talenata koji nisu postali fudbaleri. Ili ti je dosta dosta "tih Melega" i želiš da gledaš samo kvazi fudbalere poput nekih otpadaka blizanačkih škola koji nam "briljiraju" u timu u poslednjih 10ak godina. Izvini ako sam te pogrešno razumeo, ali i jedno i drugo je diskreditacija.
Ako ga nisi gledao na više od dve utakmice i ne možeš da doneseš sud, onda si bar trebao da pročitaš izveštaje sa sajta gde je momak koji je dosta upućeniji opisao ovog igrača. Valjda je dovoljno za verodostojan sud da se radi o igraču "top klase"? Citati su iz rubrike "Mlađe kategorije":
Meleg - glavna violina ove ekipe. Stiče se utisak da nema pozicije koju ovaj deran ne može da odigra, od sredine do napada. Lucidnost, tehnika, pas, osećaj za gol. Često u toku jedne utakmice izmenja više pozicija i gotovo iz svake dolazi u gol šanse. To govori o kvalitetu, zrelosti, ili još preciznije - momak je spreman za seniorski fudbal, jer ovaj omladinski staž, čini se da je prevazišao.
U drugom poluvremenu klinci u crveno-belim dresovima su preuzeli inicijativu i kontrolisali igru, mada nisu igrali kako umeju, onako tečno do noge, ali opet treba imati razumevanja jer su nastupili bez glavnog i (po)najboljeg igrača Dejana Melega, kao i bez Milana Sprema vihornog krila, umesto kog je šansu dobio Mijat Gaćinović iz kadetske selekcije našeg kluba.
Amin.
Briga mene uostalom da li igrač, uprava ili Stanković gubi u ovom slučaju, mene boli što ću na terenu kidati svoje živce gledajući raznorazne kvazi igrače koji se jedva prodaju na istočnom tržištu, a ne naše najbolje igrače od kojih sve do jedan završi na zapadnoevropskim ligama!