Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
Helm

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Borac (Č)-Vojvodina, sreda 14:00

Post by Helm »

Bojke, ne sme se to promašiti!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jednostavno, losi smo ove polusezone. Barem za sada. Tu se ne zna ko sta radi...
Nevernik

Post by Nevernik »

Postoje trash filmovi. Ocajna gluma, losa rezija, jeftina c-produkcija, ruzna scenografija.
Pored svega toga imaju solidnu fan bazu u svetu. Sto losije to popularnije.

Da tako nesto postoji u fudbalu mi bi bili kultni tim.
Last edited by Nevernik on Wed Mar 21, 2012 4:56 pm, edited 1 time in total.
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Idemo dalje - ceka nas Karaburma! :roll:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Ispadamo, potpisujem.
Čak ne ni zato što nismo pobedili kako sam već pisao, već smo jednostavno jako,jako,jako prosečna ekipa čak i za ove naše prostore.
Ne interesuje me što ćete odmah osuti drvlje i kamenje po mom pesimizmu, ali sam siguran da svi mi znamo jako dobro negde u sebi da je ovo očaj očaja i tek nam predstoji pakao!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
21114

Post by 21114 »

Škuletić igrač tekme za naš tim. A igra kompletnog tima je katastrofalna.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
1892

Post by 1892 »

Peco :mrgreen: nam je jos i najbolji bio za ovih 25min. koliko je igrao. Koliko se meni ovako laicki cini, mislim da skripi nesto u samoj atmosferi medju igracima. Bilo je par situacija iz kojih se tako nesto moze zakljuciti...

edit: 21114 me preduhitrio
Last edited by 1892 on Wed Mar 21, 2012 5:00 pm, edited 1 time in total.
Come on you Reds!
playmaker

Post by playmaker »

Terajte ovog sarlatana da spasavamo sezonu dok se jos spasiti moze! Ovo ne lici ninasta vec 5 utakmicu za redom!

Sve ukupno u ovih 5 utakmica mi nismo 10 puta sutnuli u gol protivnika!!! :argue:
Helm

Post by Helm »

playmaker wrote:Terajte ovog sarlatana da spasavamo sezonu dok se jos spasiti moze! Ovo ne lici ninasta vec 5 utakmicu za redom!

Sve ukupno u ovih 5 utakmica mi nismo 10 puta sutnuli u gol protivnika!!! :argue:
Tacno, 16 puta na danasnjoj utakmici, od toga 9 u okvir.
Stexman

Post by Stexman »

Po onome sto sam ja danas video, najslabija karika u ovom timu je trener Vukicevic. Pa taj ne zna gde udara. Toliko losa postavka igre ravna najnizim rangovima takmicenja.
Da ti izvedes danas najboljeg u veznom redu(i jedinog koji je nesto pokusavao da poveze) i uvedes dva balvana, a sa mesta centarfora sklonis najefikasnijeg igraca i gurnes ga na krilo i to tako traje vec mesecima!? Debilnijih poteza ja u zivotu nisam video.
Da, i odnos nekih fudbalera je neshvatljiv. Praviti prekrsaje u napadu u poslednjim sekundama meca... Pa bespotrebno bunarenje...
Ne znam, ali da se ja pitam, poslao bih Jasara kuci!

Iskreno strepim za prolazak dalje. I pitanje je ko ce da odgovara ako se na nasem stadionu bude igralo finale bez nas!
playmaker

Post by playmaker »

Helm wrote:
playmaker wrote:Terajte ovog sarlatana da spasavamo sezonu dok se jos spasiti moze! Ovo ne lici ninasta vec 5 utakmicu za redom!

Tacno, 16 puta na danasnjoj utakmici, od toga 9 u okvir.
Mani me te statistike molim te, upravo njoj sam se smejao na poluvremenu.
Ta dodavanja u naruce golmanu i slicno je sramota i racunati. To oni pisu jer je sramota da radis prenos na kome ce da pise 3 puta sutnuli u okvir gola.

Zna se vrlo dobro sta je sansa i sta je ozbiljan sut u gol. Da li ti navijas uopste Helm druze moj za upravu,trenera ili za Vojvodinu?

Mislim koja je poenta sada ovog sto ti pises? Alo ljudi pa mi cemo da se obrukamo najvise u istoriji ako nas naguze u finalu blizanci!
Ovo cemo mi proci to se ne brinem, zatvoricemo ako bude trebalo jer nije nam ni to strano a sta cemo u finalu??? :frown:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Stepi bi nam legao kao kec na 11! Ali nema nista od toga!
Vreme je za novog trenera. Iako sam nezadovoljan nulom, cini mi se da je bilo malo bolje nego protiv Slobode.

Post by shecky »

Ok.. msm da malo preterujete..
Ok.. prvo poluvreme nisam gledao ,ali u drugom smo igrali dosta dobro ,brzo agresivno ,bilo je nekog kretanja bez lopte i nekih lucidnih finti koje nismo navikli da gledamo.
Moramo reci i to da je Babalj odlicno skinuo loptu Abua kod one finte sa Moom ,da je Bojke promasio nesto sto bi dete od 10g dalo.. i da su imali srece kod stative.
Moglo je lako biti 0-2 a onda bi svi ovde pevali drugu pesmu.
Sramota da jedna ekipa koja je u 1/2 finalu igra kuci i brani se!!
Ali ono sto je uspeo celavi ,a to je da nas je naterao da moramo pobediti ako zelimo u finale,dakle takticki je nadmudrio Vucka,pa da vidimo sad u revansu dal ce biti opet varijanta "Metalac"

Vi i dalje napadate trenera.. msm po meni je dobar po cisto fudbalskoj zelji,ali takticki je ocajan.. ,formacija i odabir igraca koji su starter.. neka se ugleda malo na Piskavca i na naseg "omiljenog" Stanoja.. ne moras uvek imati posed 70% da bi pobedio.
Skuletic dosta dobar danas kao i Runi za divno iznenadjenje,Bojke 0 ,sto se rezervista tice.
playmaker

Post by playmaker »

Ja mislim da je dobar deo vas gledajuci ovu nasu smehotresnu ligu iz nedelje u nedelju izgubilo osecaj sta znaci fudbal.
Preporucujem vam da batalite nas fudbal samo na jedan vikenda i da pogledate malo strance kako se igra.

Ne mogu da verujem sa cime smo mi poceli da se zadovoljavamo!? Ovo je takvo mucenje da me srce boli.
I onda posle svega dodjem ovde i vidim kako su ljudi zadovoljni??? Sa cime, shecky cime si ti zadovoljan?
Sto smo za 90minuta imali dve prave akcije, jednu stativu i to je bio jedini ozbiljan sut u gol?

Ovi igraci znaju,mogu i moraju bolje! Ovo je uzas ljudi! :oops:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ja ne verujem sta citam ovde. Ugazili smo ih u drugom poluvremenu, nisu presli pola. Borac je sramota za fudbal kao igru. Cemu se oni nadaju ako se onako brane kao domacini? Nema sanse da nam daju gol u revansu, sigurno prolazimo. A vi sto ste sigurni da ispadamo, nemojte slucajno da dolazite na finale, ne trebate nam, sram vas bilo!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Locked