Kup Srbije - sezona 2011/12
- Red Marquis
- Moderator
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Borac (Č)-Vojvodina, sreda 14:00
Ja sam uveren da ova ekipa sa ovim "strategom" ne bi bila u stanju ni namešteno finale da osvoji(a neće biti namešteno, a i pitanje hoćemo li doći do njega).
Nikada gora igra nije bila. Samo što je naš fudbal dotakao najniže grane, pa su naši rezultati iznad naše igre.
Nikada gora igra nije bila. Samo što je naš fudbal dotakao najniže grane, pa su naši rezultati iznad naše igre.
Io odio Belgrado
Ne vidim cemu teatralnost, 0-0 vise nego aktivan rezultat, pa ako ih ne pobedimo kuci i netreba da idemo u finale.
Igra losa ali realno bolja nego u prosle dve domace utakmice, ne vidim zasto ne bi isli dalje, sta kao Borac ce da odigra bolje na Karadjordju a mi losije?
Ne pravite cirkus od foruma, posle Pazara jedna pesma, posle Metalca druga itd...

Igra losa ali realno bolja nego u prosle dve domace utakmice, ne vidim zasto ne bi isli dalje, sta kao Borac ce da odigra bolje na Karadjordju a mi losije?
Ne pravite cirkus od foruma, posle Pazara jedna pesma, posle Metalca druga itd...

Jedna je crvena a druga je bela....
Namerno nisam odmah posle utakmice napisao komentar. Hteo sam da vidim da li ima jos ljudi koji misle kao ja. Sad mi je lakse. Igra nam je blago receno kriminalna. Gledao sam sve nase utakmice ovog proleca osim protiv Pazara i sve su bile kao indigom preslikane. Sve na isti kalup. Bezidejno, bezvoljno, bezopasno.....
Jedna utakmica moze da se odigra lose ali ovo je vec niz istih utakmica. Znaci nije slucajno. Nije kriv ni los dan, ni los teren, ni los sudija a ni dobar protivnik. Igrali smo protiv opasno losih ekipa, kojima smo (svima) realno trebali lagano ubaciti po nekoliko komada. Verujem da cemo ipak proci ovu boraniju od Borca jer su realno na nivou ekipe iz Podrucne lige Novi Sad ali nije poenta u tome. Poenta je u tome sto ja ne zelim da gledam ovakvu Vojvodinu. Nije uvek bitno samo pobedjivati. Nekad je bitnije pokazati nesto publici koja dolazi da te gleda. Ako rezultati jos uvek nisu oterali trenera (nemamo vec dugo poraz), igra koju pruzamo je za mene sasvim dovoljna da on vise ne bude tu. Zar da docekamo 11. april pa da posle neprobijenog bunkera iz neke kontre primimo gol i ispadnemo? Tada ce biti kasno!!!
Jedna utakmica moze da se odigra lose ali ovo je vec niz istih utakmica. Znaci nije slucajno. Nije kriv ni los dan, ni los teren, ni los sudija a ni dobar protivnik. Igrali smo protiv opasno losih ekipa, kojima smo (svima) realno trebali lagano ubaciti po nekoliko komada. Verujem da cemo ipak proci ovu boraniju od Borca jer su realno na nivou ekipe iz Podrucne lige Novi Sad ali nije poenta u tome. Poenta je u tome sto ja ne zelim da gledam ovakvu Vojvodinu. Nije uvek bitno samo pobedjivati. Nekad je bitnije pokazati nesto publici koja dolazi da te gleda. Ako rezultati jos uvek nisu oterali trenera (nemamo vec dugo poraz), igra koju pruzamo je za mene sasvim dovoljna da on vise ne bude tu. Zar da docekamo 11. april pa da posle neprobijenog bunkera iz neke kontre primimo gol i ispadnemo? Tada ce biti kasno!!!
Omiljena forumaska delatnost.
Opet osvajamo kup na neku mucku.
Ko prosle i pretprosle godine.
Mi njima pa oni nama. Onda zajedno protiv njega. Pri cemu on sredjuje sa ostalima. Ovi cute. E onda ulece onaj.
Javite onoj ciganki od prosle godine da ponovo uplati tiket.
Opet osvajamo kup na neku mucku.
Ko prosle i pretprosle godine.
Mi njima pa oni nama. Onda zajedno protiv njega. Pri cemu on sredjuje sa ostalima. Ovi cute. E onda ulece onaj.
Javite onoj ciganki od prosle godine da ponovo uplati tiket.
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Borac (Č)-Vojvodina 0:0
Ponavljam po ko zna koji put- Vukicevic napolje!
Pod hitno!
Pod hitno!
LJudi oladite malo bree..
Naravno da nam je igra losa, ali vi svi gledate samo prvu odigranu utakmicu , pa jel iko gledao zadnju iz prvog dela protiv cigana kada smo ih razbili u igri! Pogotovo u prvom poluvremenu,a eto nismo dali gol. U drugom smo pali ali ipak dali 2 komada.
Pogledajte gol Mojsova protiv Slobode.. iz otpatka.. gol Kataija ..iz kontre.. pogledajte taj mec sa ciganima i videcete da smo svaki napad koji smo imali u sustini je stvorena ili iz kontre ili iz polukontre a nikako iz gradjene igre.
I tu je opet prednjacio Merebashvili ,i bukvalno svaki napad nam je on vodio.Mi sada takvog u ekipi nemamo nazalost..i to je GLAVNI razlog zasto sad delujemo bezidejno i jalovo kad napadamo,a svaka kontra nam krece sa krilnih pozicijia a ne kroz sredinu terena kao sto je to Mereba radio.
Jednostavno nam fali takav igrac i to je glavni razlog ovavke igre kakvu igramo sad.
Mo NE MOZE da zameni Merebu, moze po kvalitetu ali ne moze po godinama,snazi i uigranosti!
Jedini koji ga moze naslediti je Poletanovic koji realno zaostaje max 2 godine za Merebom, cisto malo da stekne jos iskustva i da fizicki ojaca,i bice brutalan igrac, ali mi nemamo vremena da cekamo na to..
Mozemo mi kritikovati V za ovaku ili onaku igru nacin formaciju i to.. ali nije on covek kriv sto smo rasprodali ceo vezni red a sad svi ocekujemo tj -te ,da igramo i dalje kao da se nista nije promenulo..
5 puta sam reko i recu opet da jedina formacija i postava koja moze da igra i da gradi igru je sledeca.
supic
vule dani trax paja
boske djura poletanovic brankovic
abu mo
Bojke je dzoker igrac, Skule takodje sto se videlo i danas, dok Katai kod mene nikad u zivotu ne bi bio u startnih 11.
On ili ga nema na celoj tekmi, ili ga nema na celoj tekmi pa zabije golcinu , ili brutalno dobro odigra celu tekmu.
Dakle sa Kataijem ili imamo 12 igraca na terenu ili 10 , a takav ne zasluzuje da bude u prvih 11.
Sto se revansa tice, bogami 0-0 je aktivnij rez za Borac,,jer ako da gol on ne mora da pobedi da bi proso dalje dok nama jedino pobeda znaci finale.
Ukoliko nedo Bog Borac povede msm da smo ga ugasili.
Naravno da nam je igra losa, ali vi svi gledate samo prvu odigranu utakmicu , pa jel iko gledao zadnju iz prvog dela protiv cigana kada smo ih razbili u igri! Pogotovo u prvom poluvremenu,a eto nismo dali gol. U drugom smo pali ali ipak dali 2 komada.
Pogledajte gol Mojsova protiv Slobode.. iz otpatka.. gol Kataija ..iz kontre.. pogledajte taj mec sa ciganima i videcete da smo svaki napad koji smo imali u sustini je stvorena ili iz kontre ili iz polukontre a nikako iz gradjene igre.
I tu je opet prednjacio Merebashvili ,i bukvalno svaki napad nam je on vodio.Mi sada takvog u ekipi nemamo nazalost..i to je GLAVNI razlog zasto sad delujemo bezidejno i jalovo kad napadamo,a svaka kontra nam krece sa krilnih pozicijia a ne kroz sredinu terena kao sto je to Mereba radio.
Jednostavno nam fali takav igrac i to je glavni razlog ovavke igre kakvu igramo sad.
Mo NE MOZE da zameni Merebu, moze po kvalitetu ali ne moze po godinama,snazi i uigranosti!
Jedini koji ga moze naslediti je Poletanovic koji realno zaostaje max 2 godine za Merebom, cisto malo da stekne jos iskustva i da fizicki ojaca,i bice brutalan igrac, ali mi nemamo vremena da cekamo na to..
Mozemo mi kritikovati V za ovaku ili onaku igru nacin formaciju i to.. ali nije on covek kriv sto smo rasprodali ceo vezni red a sad svi ocekujemo tj -te ,da igramo i dalje kao da se nista nije promenulo..
5 puta sam reko i recu opet da jedina formacija i postava koja moze da igra i da gradi igru je sledeca.
supic
vule dani trax paja
boske djura poletanovic brankovic
abu mo
Bojke je dzoker igrac, Skule takodje sto se videlo i danas, dok Katai kod mene nikad u zivotu ne bi bio u startnih 11.
On ili ga nema na celoj tekmi, ili ga nema na celoj tekmi pa zabije golcinu , ili brutalno dobro odigra celu tekmu.
Dakle sa Kataijem ili imamo 12 igraca na terenu ili 10 , a takav ne zasluzuje da bude u prvih 11.
Sto se revansa tice, bogami 0-0 je aktivnij rez za Borac,,jer ako da gol on ne mora da pobedi da bi proso dalje dok nama jedino pobeda znaci finale.
Ukoliko nedo Bog Borac povede msm da smo ga ugasili.
- severozapad
Mi ili pobedimo ili odigramo nerešeno ili izgubimo i tako uvek.
Ми играмо боље кад противник има лопту,јер једноставно немамо решење за бункер.Али то није од овог пролећа мучимо се ми већ дуже време.Велики проблем је што ми никако да учачкамо гол у првих 15 минута,а онда би много боље одиграли утакмицу,овако играју по систему даћемо га,онда полувреме заврше 0:0,па у другом бунаре и паниче.Патили смо се ми и јесенас са многим екипама,а таман кад смо ушли у форму дошла је пауза.Занимљиво је да смо ми ове године још најлакше победили цигане.
Lepo je neko onomad reko: Misljenje je kao dupe, svako ima po jedno! Po mom misljenju je Apija danas bio nas najbolji igrac.
Ali ono sto niko ne moze da ospori je da Vojvodina ne sme da se muci sa ovako jadnim ekipama! Moze da se desi slab dan
i cak i da se kiksne protiv ovakvih ekipa, ali mi smo ovako losi vec 4-5 utakmica! Pa mi smo se provukli u nekoliko utakmica i samo cudom nismo izgubili.
Nas je prosle godine bilo onoliko na finalu zato sto smo igrali extra fudbal, a ne zato sto nas navijaca Vojvodine ima toliko. Pa da smo finale igrali u Madridu isto bi nas otislo toliko.
Zato sto smo svi osecali da mozemo do trofeja i zato sto smo bili bolji od "onih". A danas, sa ovakvom igrom nas se kuci nece skupiti toliko, jer nema sta ljudi da vide.
Nece niko doci da gubi zivce i da se pita sa koliko golova ce nas nakantati musavi(jer su 90% u finalu).
Nece, osim ako se nesto pod hitno ne promeni. Kvaliteta imamo da poboljsamo igru samo nam treba neko ko ce to sve lepo da sklopi u tim!
Ali ono sto niko ne moze da ospori je da Vojvodina ne sme da se muci sa ovako jadnim ekipama! Moze da se desi slab dan
i cak i da se kiksne protiv ovakvih ekipa, ali mi smo ovako losi vec 4-5 utakmica! Pa mi smo se provukli u nekoliko utakmica i samo cudom nismo izgubili.
Nas je prosle godine bilo onoliko na finalu zato sto smo igrali extra fudbal, a ne zato sto nas navijaca Vojvodine ima toliko. Pa da smo finale igrali u Madridu isto bi nas otislo toliko.
Zato sto smo svi osecali da mozemo do trofeja i zato sto smo bili bolji od "onih". A danas, sa ovakvom igrom nas se kuci nece skupiti toliko, jer nema sta ljudi da vide.
Nece niko doci da gubi zivce i da se pita sa koliko golova ce nas nakantati musavi(jer su 90% u finalu).
Nece, osim ako se nesto pod hitno ne promeni. Kvaliteta imamo da poboljsamo igru samo nam treba neko ko ce to sve lepo da sklopi u tim!
Re: 17. kolo: Vojvodina-Metalac
Po mom misljenju, odigrali smo fenomenalnu utakmicu! Ja prosto ne verujem da niko od vas nije skontao o cemu se danas radilo! Ja cu vam sad otkriti: To je sve deo taktike da nas protivnik pomisli kako mi ne mozemo da se sastavimo s loptom! I uspeli smo da ih obmanemo! Oni sad kontaju kako smo mi losi, a kad ih dohvatimo na Karadjordju, ima 6 0 da bude za nas! Nas protivnik u finalu nece smeti da dodje na Karadjordje u bojazni da ne dozive debakl! 

Apija najbolji igrač? Sećam se jedne ukradene lopte, jednog lepog dubokog pasa i par preciznih kratkih dodavanja. Pa je l' to učinak za najboljeg igrača.. Al' u pravu si Stexmane, svako ima po jedno mišljenje. Ja sad već moram da kažem da sam duboko razočaran dosadašnjim izdanjima i Apije i Moreire. Možda zato što previše očekujem od njih, ne znam. Na kojoj utakmici su napravili razliku? Apija odigra 2-3 dobra pasa po meču i to je to, realno. To nije dovoljno. Za ovih par utakmica nijedan od njih dvojice niti je šutnuo na gol niti je dao neki dobar završni pas niti je učestvovao kod golova. U samoj igri takođe vrlo malo učestvuju. Ne zvone njima jaja, trude se oni, ali ne ide. I nemojte te priče da nemaju sa kim da igraju.. Moreirin učinak je kao Merebin iz najgorih dana, ali niko tada nije pravdao Merebu time da nema sa kim.. Vrlo je diskutabilno šta je tu uzrok, a šta posledica: da li oni ne dolaze do izražaja zato što igraju u lošoj ekipi ili su i oni sami bitni faktori zašto ta ekipa loše igra. Pre bih video Ađurua(igrač kojeg nikad nisam voleo) i Poletanovića na Karaburmi. Njih dvojica su protiv Metalca solidno odigrali i bar sam video njihovo konstantno prisustvo na terenu. Al' čini mi se da će Moreira i Apija počinjati kako god, do kraja prvenstva. Što nije dobro. Gleda se ovo sada, a ne šta si bio.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Laki inače poznat po neslanim šalama! 

Ma naravno ljudi, jel ste videli večeras kako su se zvezdani razgoropizdili...Zna ta mašinerija da im je kup jedini spas. Da je namešteno da mi osvojimo kup - sumnjam, da ćemo ga igrom osvojiti - takođe sumnjam. Ali nada umire poslednja...churguzijanac wrote:Slažem se. Nema šanse da će nam tek tako dati kup. Dali su nam domaćinstvo, verovatno i pošteno suđenje, ali šta vredi kad mi nemamo jbnu igru za kup!
Зар је нереално за очекивати да на фудбалској утакмици видиш фудбал?
Зар је нереално за очекивати да плејмејкер-десетка (Мореира) креира игру, а не штопери, да крила пробијају по страни и центрирају или се убацују, да играчи повежу више од три тачна кратка паса, а да не изгубе лопту, да нападачи дају гол екипи која у просеку прима више од једног гола по утакмици, а постиже гол сваку трећу утакмицу...
Зар смо ми што смо очекивали победу нереални што нисмо задовољни овим ремијем?
пс. Погледајте клипове како је Мореира играо међу партизанима, а како сад игра код нас - небо и земља! Код нас се готово и не креће, већ само стоји напред и чека лопту у ноге, а кад је и добије одигра неки кратак пас и брзо је се ослободи, док је код њих долазио до центра да узме или освоји лопту, трчао, дриблао, "гризао", проигравао у трку, шутирао из даљине или асистирао за гол - преузимао је одговорност и био главни играч у тиму. Зашто код нас не игра тако? Да ли је то до тренера, до тима, до његових година или до њега самог, не знам стварно...
Зар је нереално за очекивати да плејмејкер-десетка (Мореира) креира игру, а не штопери, да крила пробијају по страни и центрирају или се убацују, да играчи повежу више од три тачна кратка паса, а да не изгубе лопту, да нападачи дају гол екипи која у просеку прима више од једног гола по утакмици, а постиже гол сваку трећу утакмицу...
Зар смо ми што смо очекивали победу нереални што нисмо задовољни овим ремијем?
пс. Погледајте клипове како је Мореира играо међу партизанима, а како сад игра код нас - небо и земља! Код нас се готово и не креће, већ само стоји напред и чека лопту у ноге, а кад је и добије одигра неки кратак пас и брзо је се ослободи, док је код њих долазио до центра да узме или освоји лопту, трчао, дриблао, "гризао", проигравао у трку, шутирао из даљине или асистирао за гол - преузимао је одговорност и био главни играч у тиму. Зашто код нас не игра тако? Да ли је то до тренера, до тима, до његових година или до њега самог, не знам стварно...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Морам да се сложим да је "Фергусон" побркао лончиће. Недопустиво је да нам халфови креирају игру, за свако то испуцавање требало би их ударити по плати. Лично веома али баш веома сам разочаран пролећним издањима Трајковића и Мојсова. Стоје далеко од противничких играча, играју веома грубо и прљаво, падају попут најбољих глумаца....шта се догодило са оним сјајним паром халфова из времена док нам је Милинковић био тренер? Најпоражавајуће за мене је немоћно ширење руку код оних играча код којих се налази лопта. Коме да додају? Делују као да су се први пут видели на терену, где је трчање, где је откривање, шта су они радили на припремама? Како их није срамота да се тако понашају на терену а да знају да меч преносе тв камере? Како то све делује неозбиљно, као фудбал са неке сеоске ледине.
О противнику не треба торшити речи, екипа која на свом терену игра са девет играча у одбрани? И они очекују да иду у финале. Треба 11. априла да напунимо стадион и да им дамо пет комада. Тотални слом и декаденција српског фудбала. Победила је тактика Љупка Петровића али је зато пропао фудбал. Јад и беда.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=M_xmdKOf ... r_embedded[/video]
О противнику не треба торшити речи, екипа која на свом терену игра са девет играча у одбрани? И они очекују да иду у финале. Треба 11. априла да напунимо стадион и да им дамо пет комада. Тотални слом и декаденција српског фудбала. Победила је тактика Љупка Петровића али је зато пропао фудбал. Јад и беда.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=M_xmdKOf ... r_embedded[/video]