Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
churguzijanac

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Borac (Č)-Vojvodina 0:0

Post by churguzijanac »

Videcemo protiv omladinca beogradskog. To je za dva dana. Nažalost ne očekujem ništa bolju igru (iako bi me bolja igra neprocenjivo obradovala) i u tom slučaju se nadam trenerovoj neopozivoj ostavci (i to bi me obradovalo). Ali, sve će biti da mu njegovo "čojstvo i junaštvo" neće dopustiti da napusti klupu Vojvodine u ovako bitnom momentu za klub!
:cup: al' u qrcu!

Post by masterNS »

Ja bih voleo da Rajevac zameni Jasara (nadam se da me osoba koja je smislila nadimak nce tuziti), ali mislim da Vukicevic ima debela ledja u nasem klubu i da je prilicno nerealno ocekivati njegovu smenu. Da nije tako ne bi produzavali ugovor za trece mesto u prvenstvu godinu i po dana pre isteka postojeceg ugovora.
1892

Post by 1892 »

Friend wrote:Da napišem koju rečenicu o utakmici juče i nekim detaljima sa terena koje nije verovatno zabeležila kamera.To je atmosfera koja vlada među našim igračima i trenerom.Da se tu ne zna ko pije ko plaća pokazala je naša igra u proteklih 5 utakmica našeg kluba,od kojih sam uživo pratio četiri.Kraj prvog dela je doneo sliku i atmosferu našeg tima u celini kada je Supić verbalno napao Mitoševića a ovaj mu odgovorio istom merom,sve mi je to ličilo na manire igrača u područnim ligama našeg grada.Nastavilo se u drugom delu kada je naš popularni "Jašar" rešio da dokazuje svoj autoritet na zamisli najvećoj inostranoj zvezdi koja je igrala na ovim prostorima Apiji koji mu je pokazao šta misli o tome kada je izlazio sa terena,pa se prepirka nastavila i na klupi kada je pola tribine gledalo šta se događa kao i cela klupa Borca.Da li mi to dobijamo našeg Manćinija i Teveza?Nastavilo se konstanim provokacijama između Abua i Škuletića,jedan drugom neće da dodaju loptu,sve je to izgledalo kao na dečijem turniru u fudbalu kada se deca svađaju ko je bolji igrač.Sve ovo mi miriše da jedinstva i atmosfere u timu nema da su se napravili klanovi,a ko je za to kriv zna se,TRENER.Da se malo osvrnem na izmene i taktiku koju je postavio naš trener.
To sam i ja napisao samo ne toliko opsirno, takodje apija ni ovu ni prethodnu utakmicu koju je zamenjen ne dolazi da se pozdravi sa igracem koji ulazi vec ide direkt na klupu, a moglo se videti i da Runi ne bas prijatnim tonom pozuruje Mojsova da izadje kad se vrsila izmena. Nekom ce sve te stvari delovati kao sitnice ali sigurno je da one veoma uticu na samu i igru i rezultate tima. Pokusacu preko ljudi koji su u, i oko, prvog tima, a koje poznajem, da saznam malo vise o ovome i da vidim da li tu ima osnove nasoj prici, pa cu napisati.
Come on you Reds!
rotacija

Post by rotacija »

Moram da vam se poverim . Saznao sam nesto. U pitanju je eksperiment pod nazivom "Vojvodina" , koji se vrsi nad fudbalskim timom FK Vojvodina , sprovodi ga " Jasar" :greenbutt: , i sve to u nadi da ce steci svetsku slavu i da ce ga Barsa zvati da nasledi Gvardiolu. :mrgreen:

Ja imam utisak da svi mi koji igramo kojekakve fudbalske menadzere , imamo vise znanja ......nemam pojma....bas sam razocaran...
djape_ns

Post by djape_ns »

Posto je nerealno ikada ocekivati logican sled dogadjaja od nase uprave. Kad je trebalo neke trenere ostaviti terali su ih, sad kad nam se igra raspada ostavice ga....

Kizo vrati se!!!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nasa taktika ove polusezone...

Image
Box

Post by Box »

Joj ... Karan(ne znam sto su ga poslali na pozajmicu) ,Djura, Poletanovic, Meleg, Brankovic, Kovacevic, Novakovic ...

A sto se ove "utakmice" tice ... Apija mi je opet los (nekako je truntav) ,Moreira pocinje da lici na nesto,Supa dobar, Skuletic super (cak se i vracao u odbranu da presece napad), Trajkovic i Mojsov mi deluju sve nesigurnije i svaki put kad dobiju loptu bunare,Vuk je jos jednom pokazao zasto igra za mladu reprezentaciju i sto se mene tice trener moze slobodno da izbaci apiju i ostavi Vuka samog na toj poziciji.
Mg

Post by Mg »

Po mome misljenju Apija je samo dobar marketinski potez i nista vise.
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Box wrote:...Trajkovic i Mojsov mi deluju sve nesigurnije i svaki put kad dobiju loptu bunare...
Fali Meda.

Sad se vidi koliko je on dobro komunicirao sa stoperima i zatvarao sve sto oni ne stignu da zatvore, on je taj koji je njima dvojici ulivao sigurnost. Em kupi sve zivo pa oni imaju manje posla, em se vraca da zatvori kad neki od njih dvojice ispadne, em se uvek otvara i trazi loptu pa mogu da mu je doture kadgod ne znaju kome drugom da je daju i ne moraju da gadjaju Abua, na kraju krajeva ako se mora bunariti Meda je to radio bolje nego Dani i Trajko.

Meda je bio srce i motor ekipe, i iako je Apija nesumnjivo vece fudbalsko ime i verovatno (i ovako "zardjao") pojedinacno kvalitetniji igrac trebace vremena da se skonta sa ostatkom ekipe. Zato i deluje bolje kada igra Djura, ma koliko limitiran bio on poznaje sta treba nasim stoperima i barem defanzivu obavlja besprekorno.

Pa jos kada uzmes u obzir da je otisao i mozak ekipe (Mereba) koji je hranio loptama Abua i Branu, kakav je da je ovaj bio, dobro tu je sada Poletanovic ali Moreira mora da igra cak i nespreman. Nije ni cudo da tim deluje poput rastimanog orkestra, a dirigent (trener) pogubio note i ne zna ni sam koja pesma je na redu sa se svira. Nema sumnje da je na papiru ova ekipa jaca od one lanjske, samo treba neko ko ce to umeti da skocka ispocetka, ovaj crnogorski mag to ocigledno ne ume.

I dalje u vazduhu visi pitanje sta se radilo na onim pripremama u Turskoj (osim vijanja sojki po hotelu i zajebancije) jer ocigledno da se nije radilo na spremanju tima.

Sto ono kazu Ateisti, nesto tu mora da se menja, neko bi trebalo da plati...

Ostaje i dalje sva nada na dve preostale utakmice u kupu, da ce dotle nesto (ali sta?) da se desi pa da ekipa zaigra i da donese taj jako dugo cekani trofej, kada ako ne sada kad nam se sve namestilo i vise nema nikakvog izgovora na "spoljne faktore" - jeste, i dalje su Blizanci favorizovani ali od ovih uslova bolje nikada necemo vise izboksovati u ovoj tuznoj zemlji uz ovakav Savez i sve ostalo i ako ga sad ne uzmemo mozemo samo sami sebe da krivimo.

Dakle, kao minimum svih minimuma u ovoj sezoni kada se finale igra u nasoj kuci mi kup MORAMO da uzmemo, puko pojavljivanje u finalu vise ne moze da se smatra za uspeh. U sampionatu NE SMEMO ispod treceg ni u ludilu, a trebalo bi da pucamo na drugo mesto da bi se moglo pricati u nekoj uspesnoj sezoni. I naravno, tu je i nastup u pretkolima predtaknicenja za petkvalifikacije kvalifikacija za Evropu, red bi bio da za razliko od ove godine narednog leta uspemo da izbacimo barem neke malteske konobare ili azerbejdzanske cobane i stignemo makar do prvog zvanicnog kola, da mozemo konacno da kazemo da smo i igrali u Evropi a ne saplitali se po njenim predvorjima.

Dzaba sva prica o renoviranju stadiona (koji ce sada tek sto nije a onda je mrmot zamotao cokoladu), zgradama na Veterniku, autobusima, najboljoj upravi u istoriji vasione i dva sela dalje ako izostane ono jedino fudbalski validno merilo - REZULTAT. Treba sve to srediti, daleko od toga da ne treba, ali to nisu stvari zbog kojih navijaci zive za klub, samo je teren merilo uspeha!

Sad ce danas-sutra i stogodisnjica, mi vec skoro cetvrt veka nista nismo osvojili.

Jeste, bilo je perioda u ne tako davnoj proslosti kad su rezultati bili i gori od ovoga, sto ide na sramotu onih koji su tada stetocinski gazdovali klubom, ali to ne opravdava nikoga od ovih koji su danas u klubu. Za FK Vojvodinu trece mesto iza partizana i zvezde nije uspeh. Za FK Vojvodinu ispadanje od Vaduza nije uspeh. Za FK Vojvodinu jos jedno neosvajanje kupa (jubilarno 60. po redu ako sam dobro brojao) nije uspeh. I niko to ne moze da predstavi kao uspeh - dzaba svi shvalopevi o Carevom velelepnom novom odelu ako se Car golog dupeta seta medju svojom rajom!

Nesto tu mora da se menja!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!

Treba dobro da se spremimo, za oba scenarija...
Vise nista nije isto!
playmaker

Post by playmaker »

PanonskiFantom wrote:Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!

Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje!

Koliko god to suludo zvucalo oni jednostavno ne slusaju publiku, voleo bih da vidim da se ovako nesto desava blizancima.
Da ne spominjem crvene koji su znali i na trening svojevremeno da upadnu i da objasne neke stvari.

Ja sam pola zivota poklonio Vojvodini i verujem da je to velika vecina ovde isto uradila, mi moramo u tom finalu kupa da sacuvamo svoj obraz i obraz kluba ako to igraci i uprava ne nameravaju!
masterNS

Post by masterNS »

playmaker wrote:
PanonskiFantom wrote:Mislim da bi trebalo uskoro da se razmislja o nasoj, zapadnoj tribini za finale kupa. Meni ne pada napamet da pognute glave napustim stadion.Ako ovaj tim izgubi finale ima da izbacimo parolu koja ce da ubode u centar,i nas klub i tim koji ce da podigne pehar,da se ogradimo od tima koji nema pobednicki mentalitet!!Mi, vatreni i nasilni simpatizeri ga imamo i tako treba da se ponasamo!

Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje.
Koliko god to suludo zvucalo oni jednostavno ne slusaju publiku, voleo bih da vidim da se ovako nesto desava blizancima.
Da ne spominjem crvene koji su znali i na trening svojevremeno da upadnu i da objasne neke stvari.
Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...

Stasno mi je kada procitam ovako nesto. Da li je ista ostalo od Vojvodine koju stvarali na preci? Pozivi na nasilje... Zar zelimo da budemo kao i oni, a toliko se ponosimo sto nismo kao oni? blizanci ne postizu uspehe zbog nasilnih navijaca vec zbog burazerskih klubova i slicnih stvari. A to nase nasilje nece promeniti. Ili i mi treba da samaramo Poletanovica kao sto su oni Markovica?
Last edited by masterNS on Fri Mar 23, 2012 2:12 am, edited 2 times in total.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

masterNS wrote:
playmaker wrote:

Treba se spremiti, ja mislim da je jedan od osnovnih problema a vrlo retko se spominje taj sto nas se slabo boje.
Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...

Stasno mi je kada procitam ovako nesto. Da li je ista ostalo od Vojvodine koju stvarali na preci? Pozivi na nasilje... Zar zelimo da budemo kao i oni, a toliko se ponosimo sto nismo kao oni? blizanci ne postizu uspehe zbog nasilnih navijaca vec zbog burazerskih klubova i slicnih stvari. A to nase nasilje nece promeniti. Ili i mi treba da samaramo Poletanovica kao sto su oni Markovica?
Akcenat nije bio u opste na nasilju, al nema veze, ko je shvatio shvatio je.
Vise nista nije isto!
rotacija

Post by rotacija »

Nikad se oni nas nece bojati , jer na kraju svake utakmice sever tapse i pozdravlja takvu igru. Iz tog razloga ljudi se sele na istok gde su ljudi potpuno drugaciji. Ajd nek dodju igraci posle utakmice na istok da vide sta ce dobiti.... Cak i kad smo pobedili Slobodu 2:0 nije bilo aplauza jer se zna da je igra ocajna ..
playmaker

Post by playmaker »

masterNS wrote: Je l' trebamo i drogu daa pocnemo da dilujemo? Prica se da oni i to rade...

Ja nisam pricao o nasilju, poenta je skroz druga. A kad si se vec droge dotakao to nam je vec visegodisnja tradicija budi siguran. ;)

EDIT: Ostavite ovakve špekulacije van ovog foruma i držite se teme

Administracija
Locked