Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
churguzijanac

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Borac (Č)-Vojvodina 0:0

Post by churguzijanac »

Mislim da igračima tenzija apsolutno odmaže. Neka me niko ne shvati pogrešno, ali u situaciji kao što je ova treba gledati kako što pre ustati iz mulja proseka.
U Čačku se videlo da se trude i da hoće, ali da ne štima. Nadam se da će naš trener, sportski direktor pa i upravitelj kanalisati energiju igrača kako i tamo gde treba!

Post by FALCAO 09 »

Idemo redom.
Kad smo igrali jako dobro pod palicom Kize Milinkovica nismo osvojili ni titulu ni kup, nije se moglo jer su se kao i uvek umesale nesportske stvari koje nemaju veze sa sportom, vitestvom i takmicenjem.
Jednostavno sve je moguce, ne mora nista da znaci da ako igramo lose da nemamo sanse. Pa u jednoj utakmici je sve moguce, kup nije kao prvenstvo gde moras da giljas cele godine i budes u konstantnoj formi. Zato je kup specifican. Daj vise ne moramo ove sezone da igramo ne znam kako lep i dobar fudbal, daj da osvojimo i koji trofej.
A kad smo vec kod igre, Moreira polako ulazi u ritam sto je jako bitno, sasvim fino je odigrao u Cacku, kakav je samo potez napravio kod stopostotne sanse koju je promasio Bojke. Nije to sve od njega i kako ume ali ide na bolje. Ono sto me najvise nervira u nasoj igri su duge lopte i bunarednje visokih lopti u prostor :evil: umesto igra do noge, gradjenje i brzi pasovi iz prve ili druge. Kad god smo tako odigrali stvarali smo VISAK! :!:

Nego slaninari, firmasi, Vosini navijaci i ljubitelji nase Stare Dame, sustina price je ljubav prema klubu i gradu, odanost, vernost i cast, lokalpatriotizam jer volimo svoje sto je sasvim normalno i predstavlja pravi put. Zato svi na stadion. I u dobru i u zlu!
OverForty

Post by OverForty »

Over fifty
Mare

Post by Mare »

FALCAO 09 wrote:Idemo redom.
Kad smo igrali jako dobro pod palicom Kize Milinkovica nismo osvojili ni titulu ni kup

Jednostavno sve je moguce, ne mora nista da znaci da ako igramo lose da nemamo sanse.

Ono sto me najvise nervira u nasoj igri su duge lopte i bunarednje visokih lopti u prostor :evil: umesto igra do noge, gradjenje i brzi pasovi iz prve ili druge. Kad god smo tako odigrali stvarali smo VISAK! :!:

Nego slaninari, firmasi, Vosini navijaci i ljubitelji nase Stare Dame, sustina price je ljubav prema klubu i gradu, odanost, vernost i cast, lokalpatriotizam jer volimo svoje sto je sasvim normalno i predstavlja pravi put. Zato svi na stadion. I u dobru i u zlu!
Bravo Falcao! Pogotovo za poslednju rečenicu! To je ono što je bitno, da mi budemo na tribinama, tako jedino nešto možemo promeniti, jedino tako može da se čuje i naš glas, a kad nas bude dovoljno tada će i oni početi obraćati pažnju na naše stavove.

Da se razumemo, igra je loša, tim je u krizi, sad navodite i da je atmosfera loša (sigurno da su loši rezultati doprinelli tome), ali sve je to prolazno, kontam nešto da im treba jedna-dve dobre tekme, da nekog napunimo, pa da se opuste, pa da ne igraju pod tolikim pritiskom. Ima tu kvalitetnih igrača, nisu oni preko noći zaboravili da igraju.

Mislim da dugo neki tim Vojvodine nije igrao pod ovakvim pritiskom, baš zbog činjenice da je finale na našem Karađorđu. Momci se za sada loše nose sa tim pritiskom, ali tu trener i uprava treba da im pomognu, ima još vremena da se stvari promene ali vrlo malo. Iz ove perspektive vidi se da je uprava napravila loš potez prodajom Medojevića i Merebe u isto vreme i to u ovako bitnoj pousezoni. Ali pročitaj te poslednju rečenicu iz posta koji je napisao Falcao i vidimo se na tekmi.
1892

Post by 1892 »

Najgore od svega je sto se Borac stvarno ozbiljno brani, vidi se i sad protiv Zvezde, da su jako disciplinovani u defanzivi, a pogotovo je nas Babalj u strasnoj formi (bar iz ovog sto sam video u ove dve utakmice) i mislim da ostalim igracima uliva samopouzdanje. Bice cupavo u revansu. Bitno je da ih brzo otvorimo (sto je skoro nemoguce, uzevsi u obzir nase partije), ukoliko nam slucajno daju gol iz neke kontre, mislim da se tu zavrsavaju nasi snovi o finalu.
Come on you Reds!
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:BORAC: Damjanović potpisao za Dinamo Minsk

Jovan Damjanović (29) u subotu uveče propustio je duel protiv Crvene zvezde u Beogradu, pošto je u Minsku potpisao dvogodišnji ugovor sa Dinamom.

Mnogi su očekivali da će iskusni centarfor biti u špicu napada "zebri", ali je Damjanović posle višenedeljnih pregovora ipak odlučio da karijeru nastavi u Belorusiji.

"Utakmica u Kupu Srbije u sredu protiv Vojvodine u Čačku bila je moj poslednji nastup za klub za koji me zaista vežu lepe uspomene. Bilo je možda šanse da nastupim i protiv Zvezde, ali su se pregovori sa Dinamom iz Minska pre nekoliko dana uspešno završili", izjavio je za "Novosti" Damjanović sa aerodroma beloruske prestonice.

Centarfor koji je profesionalnu karijeru počeo u obrenovačkom Radničkom, bio na pragu prvog tima Crvene zvezde, a kasnije sa uspehom igrao za nekoliko srpskih prvoligaša, potom i u Austriji i Nemačkoj, karijeru tako nastavlja u klubu koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu u Belorusiji.

"Liga ovde upravo počinje. Nadam se da ću iskustvom i znanjem pomoći ekipi koja sa neprikosnovenim Bate Borisovim kreće u trku za titulom. Potpis na dvogodišnji ugovor sam stavio praktično poslednjeg dana prelaznog roka. Preskačem prvo kolo i meč protiv Gomela u gostima, kako bih se vratio po najneophodnije stvari u Srbiju", objasnio je Damjanović.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Dejan

Post by Dejan »

Mozda ce ostati i bez Slavka Petrovica.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Dejan wrote:Mozda ce ostati i bez Slavka Petrovica.
Borac otpustio Petrovića

http://www.srpskifudbal.rs/2012/03/25/b ... petrovica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jučerašnji poraz od Crvene zvezde alarmirao je sve u klubu, te se uprava odlučila da raskine saradnju sa Petrovićem, koji je ove sezone već jednom otpušten sa mesta trenera beogradskog Rada.
Dva puta otpusten u jednoj sezoni... :roll:

Samo u zemlji Srbiji.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Алармирао их пораз од Звезде... :D
Значи они су очекивали победу или бар нерешено?
budababa

Post by budababa »

Da liferujemo i mi našeg trenera, taman da budu egal uslovi pred revanš? :deal:
Mare

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), 11. a

Post by Mare »

Izvor:
http://www.srpskifudbal.rs/2012/03/26/v ... su-da-ude/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na sve više kritika na račun izneverenih očekivanja kad su u pitanju Apija i Moreira, Dejan Vukićević uzvraća potvrdno i objašnjava zašto ipak iz kola u kolo forsira zvučna pojačanja koja po do sada prikazanom to ipak nisu.

– Sve što radim iznuđeno je željom da ispunimo očekivanja u kupu. Zato pomenuti igrači dobijaju šansu iako nisam zadovoljan koliko pružaju. Očekujem da će kroz utakmice dostići određeni nivo forme i tako biti spremni da ponesu teret kada to bude najvažnije.
Dejan

Post by Dejan »

Vojičić na klupi zebri
26.03.2012, 09:19, Izvor: srpskifudbal.rs

Kako nezvanično saznajemo Slavko Voijčić će preuzeti Borac koji je u toku jučerašnjeg dana otpustio trenera Slavka Petrovića.

Nekada trener Javora, postigao je najveći uspeh u istoriji kluba kada ih je uveo u Prvu saveznu ligu.

U toku zimskog prelaznog roka bio je pominjan kao moguće pojačanje Metalca iz Gornjeg Milanovca, ali je to mesto pripalo Nešku Milovanoviću.

Slavko Vojičić, popularni Džo, već je sedeo na klupi čačanskog Borca.
budababa

Post by budababa »

Džo? Da nije onaj bagerista? :mrgreen:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

budababa wrote:
Mondo wrote:BORAC: Damjanović potpisao za Dinamo Minsk

Jovan Damjanović (29) u subotu uveče propustio je duel protiv Crvene zvezde u Beogradu, pošto je u Minsku potpisao dvogodišnji ugovor sa Dinamom.

Mnogi su očekivali da će iskusni centarfor biti u špicu napada "zebri", ali je Damjanović posle višenedeljnih pregovora ipak odlučio da karijeru nastavi u Belorusiji.

"Utakmica u Kupu Srbije u sredu protiv Vojvodine u Čačku bila je moj poslednji nastup za klub za koji me zaista vežu lepe uspomene. Bilo je možda šanse da nastupim i protiv Zvezde, ali su se pregovori sa Dinamom iz Minska pre nekoliko dana uspešno završili", izjavio je za "Novosti" Damjanović sa aerodroma beloruske prestonice.

Centarfor koji je profesionalnu karijeru počeo u obrenovačkom Radničkom, bio na pragu prvog tima Crvene zvezde, a kasnije sa uspehom igrao za nekoliko srpskih prvoligaša, potom i u Austriji i Nemačkoj, karijeru tako nastavlja u klubu koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu u Belorusiji.

"Liga ovde upravo počinje. Nadam se da ću iskustvom i znanjem pomoći ekipi koja sa neprikosnovenim Bate Borisovim kreće u trku za titulom. Potpis na dvogodišnji ugovor sam stavio praktično poslednjeg dana prelaznog roka. Preskačem prvo kolo i meč protiv Gomela u gostima, kako bih se vratio po najneophodnije stvari u Srbiju", objasnio je Damjanović.
Losa vest za nas pred revans. Ovaj novopeceni reprezentativac Srbije je najgori napadac u istoriji JSL! Kako su ga uvalili da mi je znati?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Smenili Petrovica da bi doveli Vojičića. :roll:

Kako je jadan nas fudbal...

Na kraju cemo proci u finale zahvaljujuci njima i njihovim glupostima a ne zahvaljujuci nama.
Locked