Uprava
Re: Uprava
Ako odete na sajt poreske uprave videcete spisak 500 najvecih duznika u Srbiji.
Naravno, niste ni sumnjali da smo i mi tamo.
Solidno 457. mesto.
Dug 177,792,455 dinara
Naravno, niste ni sumnjali da smo i mi tamo.
Solidno 457. mesto.
Dug 177,792,455 dinara
Dug je ogroman, i sada se postavlja pitanje, kako to pokriti. Neka klub objavi od kada je taj dug.
U kakvom smo mi qrcu... Ali ne sumnjam da ce nasa transparentna uprava iznet sve relevantne podatke... 

Voleo bih samo sada da mi objasne kako onda to mi nismo nikome duzni, placamo struju,plate itd unapred??? 

- Red Marquis
- Moderator
Nema tih problema koji zaustavljaju najbolju upravu svih vremenaplaymaker wrote:Voleo bih samo sada da mi objasne kako onda to mi nismo nikome duzni, placamo struju,plate itd unapred???

Io odio Belgrado
- kafe bagdad
Platicemo kad plate i crveni i crni.
Da, samo što njih nikada neće ugasiti (ma koliki dug imali), a nas će jedva dočekati. Da li treba da te podsećam zbog kolikog duga je ugašen Proleter iz Zrenjanina?kafe bagdad wrote:Platicemo kad plate i crveni i crni.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sta se uopste izdesvalo oko Proletera i otkud to d su se fuzionisali as seeljacima is BD? Moze neko da mi odg i u temi za JSL...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74401.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Nisam mu pretio nije to moj manir. On me je pogledao kao da sam gubav, ništa nije rekao, otišao je svojim putem", kaže za "Sportski žurnal" prvi čovek Novosađana.

ФКВ
Pa, da...gospodin od glave do pete
Kao i ostatak uprave.
E, moja Vojvodino, šta si dočekala, sad se gos'n Kosta Hadži i još nebrojeno mnogo ljudi posle njega, prevrću u grobu...laka im zemlja.

Kao i ostatak uprave.
E, moja Vojvodino, šta si dočekala, sad se gos'n Kosta Hadži i još nebrojeno mnogo ljudi posle njega, prevrću u grobu...laka im zemlja.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Verovatno isto kao sto nije bilo sukoba na istoku. Ma,....simicpk wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74401.html"Nisam mu pretio nije to moj manir. On me je pogledao kao da sam gubav, ništa nije rekao, otišao je svojim putem", kaže za "Sportski žurnal" prvi čovek Novosađana.![]()
![]()
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- kafe bagdad
@ Milan
Nijedan fudbalski klub (ozbiljniji fudbalski klub) u svetu se nije ugasio zbog neplacenog poreza mada je to bio formalni razlog nego iz razloga sto nije imao politicku ili drugu vrstu podrske. Svaka vlast se plasi gasenja jer je to vrlo nepopularno. Mene vise plasi nedostatak podrske lokalnih i pokrajinskih politickih struktura nego neplacen porez.
Nijedan fudbalski klub (ozbiljniji fudbalski klub) u svetu se nije ugasio zbog neplacenog poreza mada je to bio formalni razlog nego iz razloga sto nije imao politicku ili drugu vrstu podrske. Svaka vlast se plasi gasenja jer je to vrlo nepopularno. Mene vise plasi nedostatak podrske lokalnih i pokrajinskih politickih struktura nego neplacen porez.
samo ću ponoviti: Marš napolje, b**** p********!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Vukicevic je trebao otici jos posle prvog poraza kuci. Dok je imalo jos sta da se spasava.
Pre prolecnog dela pricali ste o osvajanju kupa i eventualno drugom mestu. Posle par neuspeha promenjena je ploca, pa se obecavao plasman u finale i trece mesto. Sad kad ste finale upropastili ostaje vam jos da izgubimo i trece mesto i verujem da cete tako ispuniti vas pravi cilj a to je da Vojvodinu, koja pocinje da bude sve vazniji sraf u domacem fudbalu, unistite!
Svaka vam cast! Odlazite ako zaista volite ovaj klub!
Vratite nam Sabor!
Pre prolecnog dela pricali ste o osvajanju kupa i eventualno drugom mestu. Posle par neuspeha promenjena je ploca, pa se obecavao plasman u finale i trece mesto. Sad kad ste finale upropastili ostaje vam jos da izgubimo i trece mesto i verujem da cete tako ispuniti vas pravi cilj a to je da Vojvodinu, koja pocinje da bude sve vazniji sraf u domacem fudbalu, unistite!
Svaka vam cast! Odlazite ako zaista volite ovaj klub!
Vratite nam Sabor!
Jedan mali amandman: na naslov ovog topika dodati reč "NAPOLJE".